You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
info@123
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 22.190
- Πόντοι
- 10.026
Κατά της 18:00, που πέρασα, μόνο το Διδύμου 22 και 27 ήταν ανοικτά. Διδύμου 20, 18Α & 18Β κλειστά, εδώ και αρκετές ημέρες. Το Διδύμου 16Α ήταν κλειστό και είχε κολλημένο χαρτί, "πωλείται" ή "ενοικιάζεται", δεν θυμάμαι ακριβώς.Η Αλιονα από Δίδυμου 18Α δουλεύει σήμερα;
milfs.nd.dilfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 262
- Πόντοι
- 20
Οποιος μπει εδω μεσα καλα θα περασει (στανταρακι ναταλι)Ποιο είναι;Οποιος μπει εδω μεσα καλα θα περασει (στανταρακι ναταλι)
![]()
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 486
Φώκαιας 27β.Ποιο είναι;
mitsosaliferis5
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 66
- Like
- 6.854
- Πόντοι
- 7.621
Γνωστή φόλα η Σάρα...Στη πρώτη μου συνέυρεση μαζί της αρχές του 22 ήταν πολύ καλή μέσα,εκτοτε πέρασα άλλες 2 φορές λόγω καυλωτικής εμφάνισης και φωνής και ήταν ΣΚΑΜ...πλέον όποτε με βλέπει με βρίζει που δε μπαίνω μαζι της...Πέρασμα με σάρα Φωκαίας εκεί στα τελευταία δεν θυμάμαι νούμερο η γνωστή Ρουμάνα με τα ψεύτικα βυζια . Τεράστια φόλα ούτε που έχυσα στο γαμησι της και μόλις βγήκε τα έριξα επίτηδες στο σεντόνι και δίπλα άφησα την καπότα για σπάσιμο
mitsosaliferis5
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 66
- Like
- 6.854
- Πόντοι
- 7.621
Επειδή την έψαξα αλλά απο κοντά δεν την ξέρω λόγω σπάνιων καταδρομών προς μεταξού...συγγραφέας βιβλίου λεειΗ φωτογραφία είναι πριν από αρκετά χρόνια. Τώρα είναι πολύ παχιά και πιο μπάζο. Στο δωμάτιο είναι φολάρα του κερατά! Ονομάζεται Άννα Ψύλλα και σε πολλές περιπτώσεις δίνει, η ίδια, το instagram της σε πελάτες, για να ανεβάσει τον αριθμό των followers. Για αυτό το λόγο, γράφω το όνομά της και ανέβασα φωτογραφία, με το πρόσωπό της. Δεν είμαι αδιάκριτος, αλλά είναι κάτι, το οποίο επιδιώκει η ίδια.
Υ.Γ πόσες κοπέλες που βλέπουμε στα σόσιαλ λέμε τι πουτάνες που είναι λόγω φωτο ή βίντεο...ε κάποιες είναι όντως...πχ όπως με Σαμπινόινσταγκραμερ που την είχε ένας γνωστό ςμου...που αρνούταν ότι τη ξέρει...εννοείται δεν τον πιστεύει κανείς φυσικά....
mitsosaliferis5
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 66
- Like
- 6.854
- Πόντοι
- 7.621
Η επιστροφή που όλοι θέλαμε!Οποιος μπει εδω μεσα καλα θα περασει (στανταρακι ναταλι)
![]()
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 13.971
- Πόντοι
- 2.886
Νταξ δεν θα κάνουμε θέμα τα πορνογυαλια της Αλεξάνδρας, αλλά μάλλον ο σκελετός είναι μεγαλύτερος κ πιο χοντρός..
![]()
Απο βυζί τι λέει;
Μπορεί να ήταν και ακόμα πιο χοντρός ο σκελετός !
Αν πρόσεξες όμως, έγραψα γυαλιά ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ από της Μούσχουρη
Όταν όμως ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ στο δωμάτιο, φάνηκε ένα όμορφο προσωπάκι .
Τα βυζιά μικρά, αλλά στητά και με καλή ρώγα .
Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΛΟ , αλλά μου άρεσε που είχε καλή , απλή συμπεριφορά.
Αν θέλεις γλείψιμο ελεύθερο, 69, κτλ Γιασμίν, σε Φωκαίας 25 Ισόγειο
να της φερθείς όμως καλά.
Απόγευμα ή βράδυ.
Φωκαίας 19 η Χριστίνα , ΒΥΖΑΡΕΣ !
Καμπυλωτή ρωσόφωνη, για γαμήσι μπουρδελικό .
Στο Φυλής 69 Β, η Έμυ, ελήφθη για τέσσερις (4) ώρες από τον
Gχαμο, που... έδωσε και πουρμπουάρ !!!
Άντε τώρα εμείς, με 20ρικο, να περάσουμε !
Φίλε, Gχαμο, έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχυ !
Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα σουβλατζίδικο, και να αφήνεις...
εκατό (100) ευρώ πουρμπουάρ !
Φίλε, Gχαμο,αν θέλεις, σκέψου και τους συναγωνιστές !
Κάνε το κέφι σου, αλλά αν θέλεις, κα΄νε και λίγο οικονομία !
Με όλο το σεβασμό.
Τελευταία τροποποίηση:
noblue
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.982
- Πόντοι
- 17.595
Όποιος πάει, μην περιμένετε να δείτε αυτή στη φωτογραφία, καμία σχέση, ίσως κάποια στιγμή στη ζωή της να έμοιαζε κάπως έτσι.Ένα μπάζο και μισό, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα, η οποία δουλεύει στο Ιάσωνος 30Β.
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.564
- Πόντοι
- 446
Τραβα στο • αν βαριεσαι τις νουβελες και απλα θες να διαβασεις κατι σαν κριτικη.
Ρομαντικη βραδυνη βολτα στο εξωτικο Silent Hill μιας και δεν εχει αποθηκευτικο χωρο το ps5 ωσπου να τερματισω ενα αλλο game που παιζω.
Ειχα μοναδικο σκοπο να αμαρτησω θανασιμα παιρνωντας τη γυναικα του φιλου μου @Περπάτημα κάνει καλό αλλα ο Θεος οντως υπαρχει και με τιμωρησε εχωντας το κλειστο.
Οποτε σουλατσα χωρις να χω σκοπο να καταθεσω μιας και δεν εμπιστευομουν ρεστα απο τετοια τσατσομουτρα στην περιοχη.Φουλ της λατινας και των επενδυτων που αποτελουν κοινο τους.Χοντροι κωλοι σκετη καυλα αν πας ετοιμοπολεμος να γαμησεις σα ζωο σε οιστρο χωρις ιχνος ανθρωπιας,not me.Μερικες με καυλαντισαν με πειραγματα τσιμπηματακια και μια μου ριξε φαπουλα στον κωλο,μαλλον εχω περαση στις φολομαμασιτες
Αναμεσα στις εξερευνησεις τσεκαρα και την πυκνα αναφερομενη εδω Ναταλιτσα,την οποια γυρισα και γαμησα μετα απο μια σειρα περιεργων συγκυριων που με φεραν πισω ενω ειχα ηδη φυγει (ελεγκτες * στο μετρο οποτε επρεπε να βγαλω εισητηριο και δεν ειχα ψιλα, οποτε γυρισα ως το περιπτερο να χαλασω 50 ρικο και τσουπ το δεκαρικο τσουπ και τα σπιτακια 2 βηματα παλι).
*Τελευταια φορα το εσκασα απο ελεγκτες σε προηγουμενη βολτα το Σεπτεβριο αλλα ειχε διεξοδο ο χωρος και φορουσα μασκα στο μετρο οποτε οσο εκανα πως τους εδειχνα εισητηριο και ψαρωσαν περασα αναμεσα τους με κατι σαν σπρωξιδι και δε γυρισα που μου φωναζανε οι μουλοι,ακομα πιο απαξιωτικο γιαυτους οτι δεν ετρεξα καν.
• Ναταλιτσα λοιπον Ιασ.27
Κακοκεφη η μικρη, για καποιο δικο της λογο προφανως αλλα εβγαινε παραεξω κι ας προσπαθουσε να μη τα βαλει μαζι μου μιας και το παιζα γλυκουλης μαζι της ,για να μη φυγω αχυστος φυσικα.Βυζακια λαιμο γλυψιμο φιλακια με κοψε λεγοντας ψιλοευγενικα πως δεν ειναι στο προγραμμα της ολα αυτα
Αεροπιπα βαθια με πνιξηματα αλλα χαμηλης ηδονικοτητας και καου σε καυλι οχι τοσο σκληρο.Το βλεμμα της ηταν τερμα απομακρο και ξενερωμενο που αρχισε να πεφτει πριν καλα καλα σηκωθει,τι κι αν της εκανα κοπλιμεντα ολο το διαστημα αυτο αυτη κοιταγε το υπεπεραν με απαθεια σαν κακο npc.Νορμαλ σταση μπας και, αλλα τιποτα.Τον εβγαλα ξαπλωσα και της ειπα να τον παιξει λιγο αλλα το κανε χαλια οποτε ανελαβα τα ηνια οσο μου ψευτοχαιδευε τις μπαλες και της ειπα οτι θα τον σηκωσω και θα την παρω στα 4,δεν αρνηθηκε.Μολις της ειπα στηθηκε και τον εφαγε ημισκληρο και για 3-4 λεπτα εδινα πονο με πολυ μετρια στυση επικεντρωνοντας στο ομορφο πατουρακι της για να μη φυγω κλαμενος,ευτυχως επαψα να βλεπω τα μουτρα της.Εντελως αμετοχη και ανεκφραστη η μικρη οπως ειπα ηταν "αλλου" καθολη τη διαρκεια αλλα στηθηκε καλα και δεν με πιεσε οταν χτυπησε πορτα αλλα εκατσε να τον φαει καρτερικα ωσπου να χυσω.Δεν αφησε στραγγιγμα σηκωθηκε σκουπιστηκε στα μπαμ χωρις καν να μου κανει πασα το χαρτι και ειπε ενα ξενερωτο γεια πριν να γινει καπνος.
Θα ξαναπηγαινα?Δυσκολα,μονο για τα χοντρα στα 4 αν δεν ειχα εναλλακτικες-λεφτα και αν δεν την εβλεπα ετσι μουτρωμενη.Στο 10 αρι κλαιν εχει ωραιο σκιννυ πατο και καλη αισθηση μουνιου η μανταμ αλλα τιποτα παραπανω,για παραπανω λεφτα ουτε λογος φυσικα,πας στην Αννουλα Χωμ.11 που ναι 10 σκαλες πιο ομορφη και 20 πιο γλυκια σε τετοιο σωματοτυπο και φευγεις σχεδον ερωτευμενος.
Ηταν η τεταρτη μου καταθεση στο Μεταξι και δε θα τρωγα νεα φολα απο κανενα πουτανακι οσο κι αν την σερβιρε.Αυτα απο μενα.
Ρομαντικη βραδυνη βολτα στο εξωτικο Silent Hill μιας και δεν εχει αποθηκευτικο χωρο το ps5 ωσπου να τερματισω ενα αλλο game που παιζω.
Ειχα μοναδικο σκοπο να αμαρτησω θανασιμα παιρνωντας τη γυναικα του φιλου μου @Περπάτημα κάνει καλό αλλα ο Θεος οντως υπαρχει και με τιμωρησε εχωντας το κλειστο.
Οποτε σουλατσα χωρις να χω σκοπο να καταθεσω μιας και δεν εμπιστευομουν ρεστα απο τετοια τσατσομουτρα στην περιοχη.Φουλ της λατινας και των επενδυτων που αποτελουν κοινο τους.Χοντροι κωλοι σκετη καυλα αν πας ετοιμοπολεμος να γαμησεις σα ζωο σε οιστρο χωρις ιχνος ανθρωπιας,not me.Μερικες με καυλαντισαν με πειραγματα τσιμπηματακια και μια μου ριξε φαπουλα στον κωλο,μαλλον εχω περαση στις φολομαμασιτες
Αναμεσα στις εξερευνησεις τσεκαρα και την πυκνα αναφερομενη εδω Ναταλιτσα,την οποια γυρισα και γαμησα μετα απο μια σειρα περιεργων συγκυριων που με φεραν πισω ενω ειχα ηδη φυγει (ελεγκτες * στο μετρο οποτε επρεπε να βγαλω εισητηριο και δεν ειχα ψιλα, οποτε γυρισα ως το περιπτερο να χαλασω 50 ρικο και τσουπ το δεκαρικο τσουπ και τα σπιτακια 2 βηματα παλι).
*Τελευταια φορα το εσκασα απο ελεγκτες σε προηγουμενη βολτα το Σεπτεβριο αλλα ειχε διεξοδο ο χωρος και φορουσα μασκα στο μετρο οποτε οσο εκανα πως τους εδειχνα εισητηριο και ψαρωσαν περασα αναμεσα τους με κατι σαν σπρωξιδι και δε γυρισα που μου φωναζανε οι μουλοι,ακομα πιο απαξιωτικο γιαυτους οτι δεν ετρεξα καν.
• Ναταλιτσα λοιπον Ιασ.27
Κακοκεφη η μικρη, για καποιο δικο της λογο προφανως αλλα εβγαινε παραεξω κι ας προσπαθουσε να μη τα βαλει μαζι μου μιας και το παιζα γλυκουλης μαζι της ,για να μη φυγω αχυστος φυσικα.Βυζακια λαιμο γλυψιμο φιλακια με κοψε λεγοντας ψιλοευγενικα πως δεν ειναι στο προγραμμα της ολα αυτα
Θα ξαναπηγαινα?Δυσκολα,μονο για τα χοντρα στα 4 αν δεν ειχα εναλλακτικες-λεφτα και αν δεν την εβλεπα ετσι μουτρωμενη.Στο 10 αρι κλαιν εχει ωραιο σκιννυ πατο και καλη αισθηση μουνιου η μανταμ αλλα τιποτα παραπανω,για παραπανω λεφτα ουτε λογος φυσικα,πας στην Αννουλα Χωμ.11 που ναι 10 σκαλες πιο ομορφη και 20 πιο γλυκια σε τετοιο σωματοτυπο και φευγεις σχεδον ερωτευμενος.
Ηταν η τεταρτη μου καταθεση στο Μεταξι και δε θα τρωγα νεα φολα απο κανενα πουτανακι οσο κι αν την σερβιρε.Αυτα απο μενα.
Τελευταία τροποποίηση:
Declan_Rice
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.052
- Πόντοι
- 491
Επίσκεψη πριν από λίγο Φωκαίας 27 Εμμανουέλα , στο επάνω Ισαμπελα με καμπυλεσ και Λιντα λεπτή , Φωκαίας 19 βικτωρια χοντρή Φωκαίας 17α Βαλέρια , Φιλιππίδου 11β Εύα Ρωσίδα Λούσι ωραίο κωλο λατίνα και σοφία νταρντανα ωραία βυζια για κάποιο λόγο αν και ήθελα να μπω μ μύριζε φωλα κάτω στο 11α η Μαρία μιλφ Λατίνα με ωραία βυζια και κωλο οι άλλες δωμάτιο δεν συγκράτησα όνομα
Πέρασα στην Γιασμίν στη Φωκαίας 25 και εκεί ξενέρωσα μπήκα δωμάτιο ωραίο κορμί έχει όπως τη Γαμουσα ιεραποστολικά της ζήτησα στα 4 κάποια στιγμή βγήκα από μέσα της και είχε γεμίσει το προφυλακτικό με αίμα , τρόμαξα τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή , και της λέω περίοδο έχεις Μ λέει όχι , τώρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα τ την ώρα που έβγαινα από το δωμάτιο έμπαινε σε άλλο δωμάτιο , της είπα να το κοιτάξει οκ μ έλεγε , καλά εγώ ξενέρωσα φουλ … αυτά καληνύχτα
Πέρασα στην Γιασμίν στη Φωκαίας 25 και εκεί ξενέρωσα μπήκα δωμάτιο ωραίο κορμί έχει όπως τη Γαμουσα ιεραποστολικά της ζήτησα στα 4 κάποια στιγμή βγήκα από μέσα της και είχε γεμίσει το προφυλακτικό με αίμα , τρόμαξα τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή , και της λέω περίοδο έχεις Μ λέει όχι , τώρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα τ την ώρα που έβγαινα από το δωμάτιο έμπαινε σε άλλο δωμάτιο , της είπα να το κοιτάξει οκ μ έλεγε , καλά εγώ ξενέρωσα φουλ … αυτά καληνύχτα
Koyiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
Το Διδύμου είναι πάνω από 1μιση μήνα κλειστόΚατά της 18:00, που πέρασα, μόνο το Διδύμου 22 και 27 ήταν ανοικτά. Διδύμου 20, 18Α & 18Β κλειστά, εδώ και αρκετές ημέρες. Το Διδύμου 16Α ήταν κλειστό και είχε κολλημένο χαρτί, "πωλείται" ή "ενοικιάζεται", δεν θυμάμαι ακριβώς.
Πάνω από 1μιση μήνα κλειστό το Διδυμου 16 . Αρα Αλίκη τέλος ή μεταγραφή πουθενά αλλού μελλοντικαΚατά της 18:00, που πέρασα, μόνο το Διδύμου 22 και 27 ήταν ανοικτά. Διδύμου 20, 18Α & 18Β κλειστά, εδώ και αρκετές ημέρες. Το Διδύμου 16Α ήταν κλειστό και είχε κολλημένο χαρτί, "πωλείται" ή "ενοικιάζεται", δεν θυμάμαι ακριβώς.
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
Γύρισε η Νάταλι ;Η επιστροφή που όλοι θέλαμε!
KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.645
- Πόντοι
- 486
26/10/25 απόγευμα. Διδύμου 22 Σοφία Μολδαβή milf..... φιλιά πίπα γυμνή χάδια και σεξ με τα πόδια της στους ώμους μου.
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.332
- Πόντοι
- 481
Φώκαιας 27 Γιασμίν, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου καθώς είχα να το επισκευθω αρκετά χρόνια.
Αδύνατο,καλή ελεύθερη πίπα χωρίς γλυψιμο σε μπάλες.
Σε αφήνει να την γλύψεις, , γλωσοφιλα δεν δέχεται και δεν κλέβει
Πεντακάθαρο, ξυρισμένο και δέχεται όλες τις στάσεις.
Αδύνατο,καλή ελεύθερη πίπα χωρίς γλυψιμο σε μπάλες.
Σε αφήνει να την γλύψεις, , γλωσοφιλα δεν δέχεται και δεν κλέβει
Πεντακάθαρο, ξυρισμένο και δέχεται όλες τις στάσεις.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 28
- Like
- 13.885
- Πόντοι
- 17.045
Απλό = καπότα και μουνί.Εξηγήστε την ορολογία: τι σημαίνει απλό και τι φουλ;
Φουλ = καπότα, μουνί, κώλος και λοιπές ανωμαλίες.
ApollwnasNX
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2023
- Like
- 326
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα στην παρέα. Έχω αδυναμίαστις χοντροκωλες. Ξέρετε καμία αλλά με τεράστιο κωλο όχι απλά μεγάλο καί χοντρό τεράστιο. Αδυναμία του μυαλού
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 297
- Like
- 35.729
- Πόντοι
- 78.608
Μόνο Κωνσταντίνα Βέργας 7 , 1η βάρδιαΚαλημέρα στην παρέα. Έχω αδυναμίαστις χοντροκωλες. Ξέρετε καμία αλλά με τεράστιο κωλο όχι απλά μεγάλο καί χοντρό τεράστιο. Αδυναμία του μυαλού
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις