Η Άννα;Σφιχτό πρόγραμμα πριν την δουλειά και η πρωινή δυσαρέσκεια ξεφορτώθηκε στο Ι.1β Βέλαξε το γκράνυ.
Μπήκε συναγωνιστής αφού είχα τελειώσει και του λέει η τσατσά : η κοπέλα στο ντομάτιο για μία ώρα
Σφαίρα για προπόνηση* μπάνιο και δουλειά .
*Πάλι κάτι απίστευτες καυλίτσες μας έστειλαν την τεστοστερόνη στον Θεό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
info@123
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 22.190
- Πόντοι
- 10.026
Όσον αφορά την Αντριάννα, είναι γνωστό ότι λείπει τους τελευταίους 8 μήνες, λόγω εγκυμοσύνης. Πριν από λίγες ημέρες, πέρασα από τον οίκο και ρώτησα την τσατσά, για το πότε θα επιστρέψει. Μου απάντησε, ότι δεν γνωρίζει τίποτα και τις πληροφορίες που ξέρει, τις μαθαίνει από τους πελάτες.Καλημέρα σας
Λόγο μικρής αποχης
Τα μπιστολια Αντριανα-Αλεξάνδρα από
Χωμάτινου 11β ξέρουμε που βρίσκονται;
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 99
- Like
- 13.767
- Πόντοι
- 12.586
Σήμερα έκανα μεσημεριανή μίνι περιήγηση στη Φυλής, μετά από αρκετές εβδομάδες. Ώρα 2 μ.μ. περίπου. Μπήκα σε λίγα.
Στα μικρά νούμερα της Φώκαιας, 7 ή 9, Κατερίνα, καστανή με γυαλιά. Συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα χωρίς κάτι που να σε ξετρελαίνει.
Φ71 ισόγειο δυο λατινάκια όπου δεν συγκράτησα ονόματα. Η πρώτη με τα γυαλιά λίγο πιο όμορφη.
Φ69 ισόγειο ξανθιά κυρία αγνώστου ταυτότητος (Βίκυ ίσως;) βγήκε από δωμάτιο και μας χαιρέτησε.
Φ67 μελαμψό λατινάκι Ναόμι. Λίγο πιο μεγαλόσωμη από τις προηγούμενες (όχι χοντρούλα). Η τσα με στραβοκοίταξε που δεν μπήκα.
Φ84 η Κάτια, καστανή λεπτή κοπέλα με στήθος Β. Γυμνόστηθη στο σαλόνι, κάτι που συνηθίζουν τα κορίτσια του 65/84 και μπράβο τους. Η τσα χρειάζεται μαθήματα μάρκετινγκ: με υποδέχτηκε με τη φράση «ήρθατε για βόλτα ή για σεξ;».
65 ισόγειο η μαυρούλα Μπέκυ. Αμετανόητος λάτρης των εξωτικών κοριτσιών κι έχοντας περάσει 1,5 χρόνος από τη γνωριμία μας, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να την ξαναπάρω.
Έχει αφρατέψει αλλά το φυσικό σφιχτό μεγέθους C στήθος είναι υπέροχο. Με απογοήτευσε λίγο γιατί η τσα ανακοίνωσε ελεύθερο κι εκείνη ήθελε με προφύλαξη. Για το καλό μου: “it’s better for you”. Για να είμαι δίκαιος, για πίπα με λάστιχο ήταν καλή.
Κάναμε δυο στάσεις, αμαζόνα και missionary, το σφύριγμα της λήξης ήρθε πριν τελειώσω.
Σκέφτηκα να πάρω έξτρα χρόνο αλλά τελικά προτίμησα να τσεκάρω τα κορίτσια του Αγκ.9.
Η Ντάρια λεπτή καστανή, πιο επικοινωνιακή στο σαλόνι. Γυμνόστηθη, μέγεθος Β. Η Ήρα πιο πληθωρική αλλά και πιο ντυμένη. Ελεύθερο στοματικό και οι δυο, τελειωτικό η Ντάρια. Πήρα και τις δυο. Δωμάτιο με ωραίο στρογγυλό κρεβάτι και τζακούζι, άνω του μέσου όρου για Φυλής.
Πιο δυνατή στο στοματικό η Ντάρια, η Ήρα κάπως άτσαλη και με πολύ χέρι. Καλά ήταν. Δεν ενθουσιάστηκα αλλά και δεν έφυγα στραβωμένος.
Στα μικρά νούμερα της Φώκαιας, 7 ή 9, Κατερίνα, καστανή με γυαλιά. Συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα χωρίς κάτι που να σε ξετρελαίνει.
Φ71 ισόγειο δυο λατινάκια όπου δεν συγκράτησα ονόματα. Η πρώτη με τα γυαλιά λίγο πιο όμορφη.
Φ69 ισόγειο ξανθιά κυρία αγνώστου ταυτότητος (Βίκυ ίσως;) βγήκε από δωμάτιο και μας χαιρέτησε.
Φ67 μελαμψό λατινάκι Ναόμι. Λίγο πιο μεγαλόσωμη από τις προηγούμενες (όχι χοντρούλα). Η τσα με στραβοκοίταξε που δεν μπήκα.
Φ84 η Κάτια, καστανή λεπτή κοπέλα με στήθος Β. Γυμνόστηθη στο σαλόνι, κάτι που συνηθίζουν τα κορίτσια του 65/84 και μπράβο τους. Η τσα χρειάζεται μαθήματα μάρκετινγκ: με υποδέχτηκε με τη φράση «ήρθατε για βόλτα ή για σεξ;».
65 ισόγειο η μαυρούλα Μπέκυ. Αμετανόητος λάτρης των εξωτικών κοριτσιών κι έχοντας περάσει 1,5 χρόνος από τη γνωριμία μας, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να την ξαναπάρω.
Έχει αφρατέψει αλλά το φυσικό σφιχτό μεγέθους C στήθος είναι υπέροχο. Με απογοήτευσε λίγο γιατί η τσα ανακοίνωσε ελεύθερο κι εκείνη ήθελε με προφύλαξη. Για το καλό μου: “it’s better for you”. Για να είμαι δίκαιος, για πίπα με λάστιχο ήταν καλή.
Κάναμε δυο στάσεις, αμαζόνα και missionary, το σφύριγμα της λήξης ήρθε πριν τελειώσω.
Σκέφτηκα να πάρω έξτρα χρόνο αλλά τελικά προτίμησα να τσεκάρω τα κορίτσια του Αγκ.9.
Η Ντάρια λεπτή καστανή, πιο επικοινωνιακή στο σαλόνι. Γυμνόστηθη, μέγεθος Β. Η Ήρα πιο πληθωρική αλλά και πιο ντυμένη. Ελεύθερο στοματικό και οι δυο, τελειωτικό η Ντάρια. Πήρα και τις δυο. Δωμάτιο με ωραίο στρογγυλό κρεβάτι και τζακούζι, άνω του μέσου όρου για Φυλής.
Πιο δυνατή στο στοματικό η Ντάρια, η Ήρα κάπως άτσαλη και με πολύ χέρι. Καλά ήταν. Δεν ενθουσιάστηκα αλλά και δεν έφυγα στραβωμένος.
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 456
Τήν Άννα τήν είχα δοκιμάσει πριν αρκετά χρόνια πριν γίνει τικ τοκερ κ μπουρδέλιαρα όταν ήταν ανεξάρτητη κ έδινε μόνο κωλο.Αλλα ήταν φόλα όπως κ ή φίλη της με το ψευδώνυμο Βαλεντίνα που ήταν πρώην πιατσοβια.Τωρα στο μπουρδέλο φαντάζομαι θα είναι ακόμα πιο φόλα.Με τήν Βανέσσα γιατί τόσα μισάωρα μήπως κάνει τίποτα έξτραδακια στα μισάωρα.Μετα απο την επιτυχημένη κατάθεση στην Ρωσσιδα Αννα στο Φιλιππίδου 11β πηγα φουρνο και εφαγα μια "Γλωσσα της πεθεράς" φτιαγμένη μονο απο αγνα υλικα απο το κωριό.
![]()
Στο Ιάσωνος 37 η Βανέσα ειχε γαμηθεί στα μισαωρα και η πόρτα ανοιγε σπάνια.
![]()
Στο Ιασωνος 30β υπόγειο η Τικ Τοκερ Αννα γαμιοταν και οι φωνές της ακούγονταν σε ολη την Ιάσωνος.
Καλο βράδι
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 456
Αν είναι αυτή που ήταν στο Ιάσωνος 44 η 45 δεν θυμάμαι ακριβώς γινόταν χαμός με αυτήν κ μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που σου είπε.απογευματινη βολτα στο Μεταξουργειο σημερα κατα τις 20:00...
Πηγα και ειδα την Ουκρανεζα Βαλερια στο Ιασωνος 20α ισογειο που ειχαν γραψει εδω για αυτην και που νομιζα οτι ηταν η ξανθια μιλφαρα που δουλευε πριν μερικους μηνες στο Ιασωνος 1β επανω δεξια....καμια σχεση αλλη κοπελα επισης Ουκρανεζα στρουμπουλη κοκκινομαλλα καπου στο 1,62 με πιασιματακια....σχετικα καλη ηταν αλλα εφαγα ξενερωμα που δεν συναντησα την μιλφαρα που περιμενα οποτε δεν περασα μαζι της...ισως αλλη μερα...
Πηγα τελικα στο Κ11 ισογειο οπου περασα μετα απο αρκετο καιρο με την πετιτ Νταρια (πρωην Ντανιελα) οπου στο δωματιο ηταν λυπημενη , μου εκανε παραπονα οτι βαραει μυγες δεν εχει καθολου δουλεια, δεν πατανε καθολου Ελληνες μονο Πακιστανοι/Αφγανοι και αυτοι μονο βλεπουν στο σαλονι και φευγουν...."δεν ξερω τι συμβαινει, τι να πω...καθολου δουλεια"....
Τωρα τι να κανω να πιστεψω αυτην ή το ρητο "μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια"???
Οπως και να χει αμα οντως λεει αληθεια αυτο δεν ειναι καλο σημαδι γιατι στο τελος θα παει και αυτη σπιτι της.... Κατι παρομοιο ειχα ζησει με την Ρωσιδα Νατασσα και με την Ελληνιδα Γκιλφ Δαναη......και οι δυο τους 1-2 μηνες πριν σταματησουν οριστικα και γινουν τσατσαδες μεσα στο δωματιο μου εξεφραζαν την πικρα τους που δεν ειχε δουλεια οπως παλαιοτερα....Για να δουμε τι θα γινει με την Ντανιελα....
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.503
- Πόντοι
- 5.227
Επιβεβαιωνω επιστροφη Ιβανκας στο Διδυμου 27.Χωρις αναμονη εισοδος στο δωματιο.Μακρυνε και αλλο το μαλλι της και πλεον χαζογελαει αν της το κρατας στην πιπα.Λιγδωμενο απο τζελ το σουφραδελι καο η μουναρα της ετοιμα για πιστονιασμα.Λογο προχωρημενης καβλας και ανωτερας βιας απλα της εδωσα ενα μπουκιτσι αφου με τρελανε στα γλωσσοφιλα πρωτα χωρις εσανς χυσιλας.Επαιξα με την μουναρα της ανετα,την δακτυλιασα παντου,μου μουλιασε την αρχιδοσακουλα και μου εκανε ενα ωραιο μπουκιτσι υγρο με καταθεση κατ'ευθειαν στο στομαχικο της σακκο.Συμπεριφορα νορμαλ με ευγενεια πλατια χαμογελα χωρις τιποτα αλλοπροσαλο ακομα.Τρεχατε συναγωνιστες πριν αρχισει τα περιεργα της.
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 486
Εγώ πάντα νόμιζα ότι ήταν Αλβανίδα.Σάρα, η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.564
- Πόντοι
- 446
Εβαλα bold στις κοπελες που πηρα για οσους βαριουνται την ηλιθια ασυνεχη ροη της πεζης λογοτεχνιας μου,εχω ακραιο δεπυ και η πολλη παρεα με τον Sperm Country δε βοηθαει ιδιεταιρα.
Στοχευμενη επελαση διαρκειας απο μεσημερι εως απογευμα Μεταξι-Φυλης-Λαρισης.Το πρωινιατικο μισαωρο edging με χοντροκωλες στο reddit γεμισε το δωματιο μισο λιτρο σπερματινη και παροτι επρεπε να νιωθω ανακουφιση, ειχα μια σαπια ορεξη για βολτες στα βρωμοστενα και περπατημα,το οποιο ως γνωστον κανει καλο ;)
Σημειο εκκινησης το ερημο Μεταξουργειο,τι ομορφο ειναι οταν κοιμαται
(3 παρα).Για Ελληνιδα Ρεα πηγαινα αλλα δεν την βρηκα σε κανενα αποσα εχω διαβασει ενημερωσεις(νομιζω),ανταυτου αντικρυσα κατι τερατουργηματα και μια νεαρη λατινα Γκαμπριελα στο Μ.Αλεξ. 17.Τσεκαρα και τις λατινες στο κ32γ που ειχε παρει τελευταια ο μυστης @Milfomaniac αλλα δεν μου αρεσαν, οποτε γυρισα να παρω την μικρη πριν φυγω για Φυλης, μετα απο δυνατη μαχη του καλου-κακου μεσα μου*
i Γκαμπριελα λατινα Μεγαλεκου 17,κοντη chubby με αγριο afro-latino προσωπο αλα Higuita.Για μενα ηταν γλυκουλα και με κερδισε το χαμογελο...
Τερμα ψαρωμενη η μικρη παρα το ευχαριστο vibe που προσπαθουσα να μεταδωσω και την εκανα να ψιλογελαει ενιωθα λες και ειναι εκει με το ζορι, δεν ηταν ξινη ουτε εκανε μουτρα να αρνειται πραγματα,απλα εκανε αγγαρεια .Μηδεν σεξουαλικη ενεργεια και γω σαν αγαπουλης ενιωθα την ξενερα και μου πεφτε-τον επαιζα-παλι μεσα,στηνοταν εντελως χαλια και δε μπορουσα να γαμησω βλεπετε.Δαχτυλα επιφανειακα στο φρεσκοξυρισμενο μουνακι της με αφησε παντως οπως και φιλακια μαγουλα-λαιμο,αλλα πληρως πτωμα σαν να επροκειτο για μαρτυριο...Κοντεψα να καρφωθω και στο γονατο απο σπασμενο σιδερο του κρεβατιου....Καπως ετσι εχυσα με μαλακια στην ουσια να φευγω κι αυτο γιατι μαρεσε το σωμα της.Εφυγα με ενα αισθημα ξενερας και ενοχης να πλαναται στον αερα..
*Εχω πει την πεποιθηση μου για τις νεαρες νοτιοαμερικανες εκδιδομενες αλλα ειπα να κανω την παραβαση μιας και εχουν τα αγαπημενα μου σωματα ,chubby κοντοχοντρα με πεταχτες κωλαρες.Οποτε δοκιμασα για το παλμαρε μια φορα και επαληθευτηκαν οι οποιες δεισιδαιμονιες μου.
Φρεσκος χυμος τζιντζερ για βιαγκρα και Επομενος "σταθμος" ii Λανα , Φυλης 109β ,Αν και οχι ο τυπος μου ακριβως ,η γυναικα εκανε τα παντα για να με ικανοποιησει χωρις βιασυνες και με προσηλωση που ελεγες πως ισως το ζουσε,εταιρα κανονικη.Το σωμα της ειναι πολυ καλο για μιλφακι ,μοντελιζει θα ελεγα για τους φανς των συμπαγων σωματων- μικρων βυζιων.Προσωπο πονηρουλι συμπαθητικο,οδοντοστοιχια οχι τοσο καλη και ενα σπυρι στον κωλο τα μονα meh,η τσιγαριλα παλευεται.Αν αρεσει εμφανισιακα σε καποιον θα προτεινα.Εχυσα με το χερι ενω μου γλυφε ρωγες και ανταλλαζαμε γλωσσοφιλα(ευχομαι οχι αμυγδαλθτιδα παλι).Το οτι ειχα χυσει προ ολιγου και οτι θελω χοντροκωλες για να γινω τουρμπο ειναι δικο μου θεμα,αψογη λοιπον η Λανα οπως εχουν πει κι αλλοι πολλοι πριν απο μενα.
Στα Χωματιανου η τσα της Αννας (που θα μπορουσε βαση εμφανισης να ηταν η μητερα της,τρομακτικη σκεψη) ,κλειδωσε πορτα κατα τις 5 ενω ειχε κλειστα φωτα και πηγε απεναντι να ταΐσει τα πουλακια(<3)0,καποιος κακος χαμος θα την εκλεισε για 5 ωρο σκεφτηκα.Αλισα μολις ειχε καταφτασει στο πανω και ηταν ακομα με τα ρουχαλακια της.Αν ειναι η ιδια Αλισα που χα δει Αγκυρας τον μαϊο τοτε την θυμομουνα να δειχνει πιο νεα,γλυκια παντως και τωρα.
Σκεψεις επιστροφης και Σταση Λαρισης για τετραπλο φρεντο και σαντουιτσαρα απο Σκλαβενιτη με 5 ευρω σε πριβε καναπε τη σταση λεωφοριου μπροστα.Ειχα τσεκαρει νωριτερα την χοντρη αχλαδοκωλαρα της Εμανουελας απο Φωκαιας 27 και την σκεφτομουνα ανελλιπως οσο χλαπακιαζα και λεγα αν ξαναπαω μεχρι εκει δε θα μπορω να γαμησω μετα.Θα εφευγα αλλα ειπα μιας και ημουν εκει να παω και μια απο Βεργας να παρω ματι την iii Τινα (Βεργας 7 υπογειο) που μου χε λειψει η κωλαρα της.Περασα λοιπον κι εκει αν και δεν ειχα δυναμεις πλεον,ετσι απο απληστια πιο πολυ.Εδω ειχαμε το γνωστο αγαπημενο γευμα πολλων κοριτσιων μπακαλιαρου+σκορδαλιας, προς εκπληξη μου για την συγκεκριμενη, και αρκετη κουραση απο μενα ωστε να μην αποκτω καλη στυση αλλα μετα απο προσπαθεια εκατερωθεν με ρουφηγμα παιξιμο και καυλολογα σηκωθηκε στοιχειωδως τοσο οσο να την στησω στα 4 οπου με τετοιο πατο μπροστα μου δε χρειαζεται πολυ για να αδειασω.Ειναι και στενη η ατιμη,ενας λογος που την επελεξα εναντι Βικτωριας απεναντι.
Πρεπει να ανοιξει θεμα ημερησιας ενημερωσης για μπακαλιαρο- σκορδαλια μου φαινεται,να μεινουν αγαμητες ή να μαθουν να τρωνε με Tartar Sauce το αγαπημενο τους ψαρι σαν Εγγλεζες.
Θεωρητικα αν ειχα κρατηθει το πρωι και δεν τον ειχα κανει λαστιχο θα περναγα πολυ καλυτερα(οχι πως δεν ειχε την πλακα του).Γνωμη μου τηρηστε το no fap στη ζωη σας και γαματε συχνα,αρκει να ναι και προθυμο το μουνι και οχι απλα προσβασιμο...
Υγ.Ενα ελαφρυ σκισιμο στο γονατο το αποκομισα απο το σαπιοκρεβατο,τωρα το καταλαβα....
Στοχευμενη επελαση διαρκειας απο μεσημερι εως απογευμα Μεταξι-Φυλης-Λαρισης.Το πρωινιατικο μισαωρο edging με χοντροκωλες στο reddit γεμισε το δωματιο μισο λιτρο σπερματινη και παροτι επρεπε να νιωθω ανακουφιση, ειχα μια σαπια ορεξη για βολτες στα βρωμοστενα και περπατημα,το οποιο ως γνωστον κανει καλο ;)
(3 παρα).Για Ελληνιδα Ρεα πηγαινα αλλα δεν την βρηκα σε κανενα αποσα εχω διαβασει ενημερωσεις(νομιζω),ανταυτου αντικρυσα κατι τερατουργηματα και μια νεαρη λατινα Γκαμπριελα στο Μ.Αλεξ. 17.Τσεκαρα και τις λατινες στο κ32γ που ειχε παρει τελευταια ο μυστης @Milfomaniac αλλα δεν μου αρεσαν, οποτε γυρισα να παρω την μικρη πριν φυγω για Φυλης, μετα απο δυνατη μαχη του καλου-κακου μεσα μου*
i Γκαμπριελα λατινα Μεγαλεκου 17,κοντη chubby με αγριο afro-latino προσωπο αλα Higuita.Για μενα ηταν γλυκουλα και με κερδισε το χαμογελο...
Τερμα ψαρωμενη η μικρη παρα το ευχαριστο vibe που προσπαθουσα να μεταδωσω και την εκανα να ψιλογελαει ενιωθα λες και ειναι εκει με το ζορι, δεν ηταν ξινη ουτε εκανε μουτρα να αρνειται πραγματα,απλα εκανε αγγαρεια .Μηδεν σεξουαλικη ενεργεια και γω σαν αγαπουλης ενιωθα την ξενερα και μου πεφτε-τον επαιζα-παλι μεσα,στηνοταν εντελως χαλια και δε μπορουσα να γαμησω βλεπετε.Δαχτυλα επιφανειακα στο φρεσκοξυρισμενο μουνακι της με αφησε παντως οπως και φιλακια μαγουλα-λαιμο,αλλα πληρως πτωμα σαν να επροκειτο για μαρτυριο...Κοντεψα να καρφωθω και στο γονατο απο σπασμενο σιδερο του κρεβατιου....Καπως ετσι εχυσα με μαλακια στην ουσια να φευγω κι αυτο γιατι μαρεσε το σωμα της.Εφυγα με ενα αισθημα ξενερας και ενοχης να πλαναται στον αερα..
*Εχω πει την πεποιθηση μου για τις νεαρες νοτιοαμερικανες εκδιδομενες αλλα ειπα να κανω την παραβαση μιας και εχουν τα αγαπημενα μου σωματα ,chubby κοντοχοντρα με πεταχτες κωλαρες.Οποτε δοκιμασα για το παλμαρε μια φορα και επαληθευτηκαν οι οποιες δεισιδαιμονιες μου.
Φρεσκος χυμος τζιντζερ για βιαγκρα και Επομενος "σταθμος" ii Λανα , Φυλης 109β ,Αν και οχι ο τυπος μου ακριβως ,η γυναικα εκανε τα παντα για να με ικανοποιησει χωρις βιασυνες και με προσηλωση που ελεγες πως ισως το ζουσε,εταιρα κανονικη.Το σωμα της ειναι πολυ καλο για μιλφακι ,μοντελιζει θα ελεγα για τους φανς των συμπαγων σωματων- μικρων βυζιων.Προσωπο πονηρουλι συμπαθητικο,οδοντοστοιχια οχι τοσο καλη και ενα σπυρι στον κωλο τα μονα meh,η τσιγαριλα παλευεται.Αν αρεσει εμφανισιακα σε καποιον θα προτεινα.Εχυσα με το χερι ενω μου γλυφε ρωγες και ανταλλαζαμε γλωσσοφιλα(ευχομαι οχι αμυγδαλθτιδα παλι).Το οτι ειχα χυσει προ ολιγου και οτι θελω χοντροκωλες για να γινω τουρμπο ειναι δικο μου θεμα,αψογη λοιπον η Λανα οπως εχουν πει κι αλλοι πολλοι πριν απο μενα.
Στα Χωματιανου η τσα της Αννας (που θα μπορουσε βαση εμφανισης να ηταν η μητερα της,τρομακτικη σκεψη) ,κλειδωσε πορτα κατα τις 5 ενω ειχε κλειστα φωτα και πηγε απεναντι να ταΐσει τα πουλακια(<3)0,καποιος κακος χαμος θα την εκλεισε για 5 ωρο σκεφτηκα.Αλισα μολις ειχε καταφτασει στο πανω και ηταν ακομα με τα ρουχαλακια της.Αν ειναι η ιδια Αλισα που χα δει Αγκυρας τον μαϊο τοτε την θυμομουνα να δειχνει πιο νεα,γλυκια παντως και τωρα.
Σκεψεις επιστροφης και Σταση Λαρισης για τετραπλο φρεντο και σαντουιτσαρα απο Σκλαβενιτη με 5 ευρω σε πριβε καναπε τη σταση λεωφοριου μπροστα.Ειχα τσεκαρει νωριτερα την χοντρη αχλαδοκωλαρα της Εμανουελας απο Φωκαιας 27 και την σκεφτομουνα ανελλιπως οσο χλαπακιαζα και λεγα αν ξαναπαω μεχρι εκει δε θα μπορω να γαμησω μετα.Θα εφευγα αλλα ειπα μιας και ημουν εκει να παω και μια απο Βεργας να παρω ματι την iii Τινα (Βεργας 7 υπογειο) που μου χε λειψει η κωλαρα της.Περασα λοιπον κι εκει αν και δεν ειχα δυναμεις πλεον,ετσι απο απληστια πιο πολυ.Εδω ειχαμε το γνωστο αγαπημενο γευμα πολλων κοριτσιων μπακαλιαρου+σκορδαλιας, προς εκπληξη μου για την συγκεκριμενη, και αρκετη κουραση απο μενα ωστε να μην αποκτω καλη στυση αλλα μετα απο προσπαθεια εκατερωθεν με ρουφηγμα παιξιμο και καυλολογα σηκωθηκε στοιχειωδως τοσο οσο να την στησω στα 4 οπου με τετοιο πατο μπροστα μου δε χρειαζεται πολυ για να αδειασω.Ειναι και στενη η ατιμη,ενας λογος που την επελεξα εναντι Βικτωριας απεναντι.
Πρεπει να ανοιξει θεμα ημερησιας ενημερωσης για μπακαλιαρο- σκορδαλια μου φαινεται,να μεινουν αγαμητες ή να μαθουν να τρωνε με Tartar Sauce το αγαπημενο τους ψαρι σαν Εγγλεζες.
Θεωρητικα αν ειχα κρατηθει το πρωι και δεν τον ειχα κανει λαστιχο θα περναγα πολυ καλυτερα(οχι πως δεν ειχε την πλακα του).Γνωμη μου τηρηστε το no fap στη ζωη σας και γαματε συχνα,αρκει να ναι και προθυμο το μουνι και οχι απλα προσβασιμο...
Υγ.Ενα ελαφρυ σκισιμο στο γονατο το αποκομισα απο το σαπιοκρεβατο,τωρα το καταλαβα....
Τελευταία τροποποίηση:
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.165
- Πόντοι
- 3.246
Προχθές που ήθελα να γιορτάσω την αναγέννηση της πορνοκαριέρας μου, τελικά δεν βρήκα αυτές που ήθελα και κατέληξα ακόμα μια φορά στην Ναταλίτσα Ι27 και μετά Αγγελική Κωνσταντινουπόλεως 132 υπόγα, αλλά δεν με γέμισε ή βόλτα.
Αποφάσισα σήμερα μετα απο σχεδόν 1.5 χρόνο να πάρω ένα ìncall στα 150€ (που τσούζει λίγο να δινεις 2+ μεροκάματα) αλλά πέρασα πάρα πολυ καλά, εν μέρει λόγο των ενημερώσεων στο site.
Καμία ώρα αργότερα λοιπόν και ενώ έπινα καφέ με συνάδελφο, μου ήρθε ή όρεξη για επιδόρπιο (κώλο), όταν έλλειξε ο καφές πήγα στα γνωστά λημέρια, έλεγα να παρκάρω Μ.Βόδα να τσεκάρω αν ήρθε Ιβάνα αλλα είχε σκουπιδιάρικο και θα με πήγαινε καροτσάκι (αυτό που βγαίνουν απογευματιάτικα στον πανικό ειναι τραγικό στον δήμο Αθηναίων), οπότε κουτσά στραβά το πέταξα στην Αχαρνών και ανέβηκα Φωκαίας, ήταν πάνω στην αλλαγή, δεν είδα τα φρέσκα λατίνια στον όροφο 27 γιατι ηταν η καριολοτσατσά που μιλάει άσχημα και με το που την είδα ξανακατέβηκα την σκάλα, Φ13 δεν ειχαν πιάσει ακόμα οπότε πήγα Φιλλ11, Ιζαμπέλα η γνωστή και Ραφαέλα, πολύ όμορφο πιπίνι με απλόοοοοοοο, σιδεράκια , γλυκιά φάτσα, κορμί πέτρα και κωλί όσο πρέπει για να ταιριάζει, εννοείται βγήκε το 20άρι μόνο του και ξεχάστηκε ο πλαστικός κώλος, με γκρίνια όμως απο Ιζα που δεν πήρα αυτήν...
Μέσα, τώρα, μέτρια προς οκ πίπα με καπότα, πολύ τζέλ, να γλιστράει, αρκετά μή και μού αλλα στα @@ μου, την δίπλωσα στα 2 σε νορμάλ και μπαινόβγαινα ενώ χαιδευα κοιλιά και στήθος, μετά στα 4 και πόνο ενώ παστάπευα πλάτες, μέσες όμους, έριχνα χαστουκάκια και κοίταγα καθρέφτη, τα πολύ ωραία κωλομέρια της να χτυπάνε πανω μου, έφαγα παραπάνω απο 10' γιατι είπαμε είχα αδειάσει x2 πριν κάποιες ώρες αλλα η τσατσά Ντανιέλα δεν φώναξε, όταν δεν έχει κόσμο και σε ξέρει σου δίνει 3'+ καθυστερήσεις εύκολα.
Συνοπτικά, πολύ όμορφο κατ'εμέ πιπίνι Βενεζολάνικο που εκτός του απλού έχει και τάσεις να φολιάσει εύκολα, δεν θα την προτείνω, μόνο αν έχετε πολλές καύλες.
Έγραψα ολόκληρο σεντόνι άσχετο, αλλα πιστεύω χρειάζεται context να εκτιμηθεί μία συνεύρεση, πόσο εύκολα θα είχα καταλήξει να γαμάω (ή όχι) τον κώλο της Ιβάνας που τελικά γύρισε απότι φαίνεται, αντι το λατινάκι αν δεν ήταν η σκουπιδιάρα...
Αποφάσισα σήμερα μετα απο σχεδόν 1.5 χρόνο να πάρω ένα ìncall στα 150€ (που τσούζει λίγο να δινεις 2+ μεροκάματα) αλλά πέρασα πάρα πολυ καλά, εν μέρει λόγο των ενημερώσεων στο site.
Καμία ώρα αργότερα λοιπόν και ενώ έπινα καφέ με συνάδελφο, μου ήρθε ή όρεξη για επιδόρπιο (κώλο), όταν έλλειξε ο καφές πήγα στα γνωστά λημέρια, έλεγα να παρκάρω Μ.Βόδα να τσεκάρω αν ήρθε Ιβάνα αλλα είχε σκουπιδιάρικο και θα με πήγαινε καροτσάκι (αυτό που βγαίνουν απογευματιάτικα στον πανικό ειναι τραγικό στον δήμο Αθηναίων), οπότε κουτσά στραβά το πέταξα στην Αχαρνών και ανέβηκα Φωκαίας, ήταν πάνω στην αλλαγή, δεν είδα τα φρέσκα λατίνια στον όροφο 27 γιατι ηταν η καριολοτσατσά που μιλάει άσχημα και με το που την είδα ξανακατέβηκα την σκάλα, Φ13 δεν ειχαν πιάσει ακόμα οπότε πήγα Φιλλ11, Ιζαμπέλα η γνωστή και Ραφαέλα, πολύ όμορφο πιπίνι με απλόοοοοοοο, σιδεράκια , γλυκιά φάτσα, κορμί πέτρα και κωλί όσο πρέπει για να ταιριάζει, εννοείται βγήκε το 20άρι μόνο του και ξεχάστηκε ο πλαστικός κώλος, με γκρίνια όμως απο Ιζα που δεν πήρα αυτήν...
Μέσα, τώρα, μέτρια προς οκ πίπα με καπότα, πολύ τζέλ, να γλιστράει, αρκετά μή και μού αλλα στα @@ μου, την δίπλωσα στα 2 σε νορμάλ και μπαινόβγαινα ενώ χαιδευα κοιλιά και στήθος, μετά στα 4 και πόνο ενώ παστάπευα πλάτες, μέσες όμους, έριχνα χαστουκάκια και κοίταγα καθρέφτη, τα πολύ ωραία κωλομέρια της να χτυπάνε πανω μου, έφαγα παραπάνω απο 10' γιατι είπαμε είχα αδειάσει x2 πριν κάποιες ώρες αλλα η τσατσά Ντανιέλα δεν φώναξε, όταν δεν έχει κόσμο και σε ξέρει σου δίνει 3'+ καθυστερήσεις εύκολα.
Συνοπτικά, πολύ όμορφο κατ'εμέ πιπίνι Βενεζολάνικο που εκτός του απλού έχει και τάσεις να φολιάσει εύκολα, δεν θα την προτείνω, μόνο αν έχετε πολλές καύλες.
Έγραψα ολόκληρο σεντόνι άσχετο, αλλα πιστεύω χρειάζεται context να εκτιμηθεί μία συνεύρεση, πόσο εύκολα θα είχα καταλήξει να γαμάω (ή όχι) τον κώλο της Ιβάνας που τελικά γύρισε απότι φαίνεται, αντι το λατινάκι αν δεν ήταν η σκουπιδιάρα...
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 345.249
- Πόντοι
- 164.590
αυτή η Γκαμπριελα είναι καινούρια λατίνα εκεί?η περιγραφή πάντως ταιριάζει με της λατίνας Μαριάννας που δουλεύει εκεί συνήθως μαζί με την Γκαμπριελα την Αλβανίδα από τη Ρουμανία,σε λατίνα ακόμα σε αυτον τον οίκο πετυχαίνω και τη Σαμάνθα.i Γκαμπριελα λατινα Μεγαλεκου 17,κοντη chubby με αγριο afro-latino προσωπο αλα Higuita.Για μενα ηταν γλυκουλα και με κερδισε το χαμογελο...
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.564
- Πόντοι
- 446
Μια Γκαμπριελα λευκη ανακοινωσε η τσα σε ενα Ιασ.31 αλλα δεν την ειδα καλα γιατι μολις ακουσα ονομα σηκωθηκα να φυγω.Αυτη που πηρα η λατινα ειναι κοντουλα στρουμπουλη με μικρο βυζακι και μαλλι οχι πολυ μακρυ αν θυμαμαι σωστα.Ειναι αρκετα μαυριδερη, ισως οχι αφρο-λατινα αλλα καθαρη ινδιανα,να μια προσεγγιση προσωπου αν βοηθαει καπως.αυτή η Γκαμπριελα είναι καινούρια λατίνα εκεί?η περιγραφή πάντως ταιριάζει με της λατίνας Μαριάννας που δουλεύει εκεί συνήθως μαζί με την Γκαμπριελα την Αλβανίδα από τη Ρουμανία,σε λατίνα ακόμα σε αυτον τον οίκο πετυχαίνω και τη Σαμάνθα.
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 486
Δεν πας να κάνεις αντιτετανικό, έστω ορό, να είσαι σίγουρος;Εβαλα bold στις κοπελες που πηρα για οσους βαριουνται την ηλιθια ασυνεχη ροη της πεζης λογοτεχνιας μου,εχω ακραιο δεπυ και η πολλη παρεα με τον Sperm Country δε βοηθαει ιδιεταιρα.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.258
- Πόντοι
- 441
Ραφαελλα ειναι φολα, ομορφη αλλα πολυ τζελ δεν αφηνει πολλα,επισης αλλη πολυ καλη σε εμφανιση πιτσιρικα σφιχτο ωραιο σωμα αλλα κ στενη η Κρυσταλ απο φυλης 61,αλλα κ αυτη φολα,δεν στηνεται στα 4 κ αυτη δεν αφηνει πολλα,κ οι 2 επεζαν στο φυλης 59 κατω τωρα ειναι εκει π ειναιΧτεσινοβραδινή βόλτα
Στο Φιλιππίδου 11 πάνω η Τζούλια, μουνάρα με διχτυωτά, ψηλοτάκουνα, ωραίο πρόσωπο, την έβαλα στα υπόψιν
Κάτω η Ιζαμπέλα plastic doll και μια υπερμουνάρα πιτσιρίκα η Ραφαέλλα, και αυτή στα υπόψιν
Τελικά κατέθεσα στο Φωκαίας 27 πάνω όταν είδα την Αντζελίνα. Πιπίνι από Κολομβία, προσωπάρα, βυζί 0,2, ωραία παπούτσια, στο δωμάτιο πρόγραμμα απλό αλλά αισθησιακό, με άφησα να παίξω με το μουνάκι της, στην προσπάθεια για φιλί έφαγα ευγενική πόρτα, ωραία στησίματα στον καθρέφτη με τη γλώσσα έξω. Το κορίτσι είναι έρωτας.
επισης πηρα Αννα απο φωκαιας 19 ,στανταρακι,πολυ ομορφη,οσο περιμενα σαλονι εμπεναν καποιοι περσες κ ελεγε η τσατσα only greek,ξενερωναν κ εφευγαν,αφου ειμαι δωματιο ,ακουω την τσατσα να φωναζει ,λογικα σε περση,κ αυτος να μην φευγει,εφυγε με το ζορι,ρε βρομιαρηδες το οτι πληρωνεται,δε σημαινει οτι 8α μπορειται να πατε με οποια γουσταρετε,κουμαντο στο μουνι της κανει η πορνη με ποιον 8α παει,υπαρχουν κ αλλα μπουρδελα ,αμα σας διωχνει η τσατσα ,το μπουλο,μην τ κουραζεται,οπως επισης π εγραψε καποιος για εναν βρομιαρη,δλδ περιμενεις να σαι παρει καποια οταν εισαι βρομιλος
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
Λίγο πιο παλιά φωτογραφία στείλε, αυτή είναι σημερινήΜια Γκαμπριελα λευκη ανακοινωσε η τσα σε ενα Ιασ.31 αλλα δεν την ειδα καλα γιατι μολις ακουσα ονομα σηκωθηκα να φυγω.Αυτη που πηρα η λατινα ειναι κοντουλα στρουμπουλη με μικρο βυζακι και μαλλι οχι πολυ μακρυ αν θυμαμαι σωστα.Ειναι αρκετα μαυριδερη, ισως οχι αφρο-λατινα αλλα καθαρη ινδιανα,να μια προσεγγιση προσωπου αν βοηθαει καπως.

Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.564
- Πόντοι
- 446
Αυτο σκεφτομουν μολις το αντιληφθηκα,μπεταντιν προς το παρον και αυριο θα ψαξω να βρω ποτε εκανα τελευταια φορα αντιτετανικο.Στο πρωτο δωματιο ,με το που μπεις αριστερα το επαθα το νου σας, δεξια μεση και ισως λιγο πιο κατω στο κρεβατι.Δεν πας να κάνεις αντιτετανικό, έστω ορό, να είσαι σίγουρος;
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.564
- Πόντοι
- 446
Ελα για σενα liveΛίγο πιο παλιά φωτογραφία στείλε, αυτή είναι σημερινή![]()
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.564
- Πόντοι
- 446
Τι ωρα πηγες? Κατα τις 3 μιση που περασα ειχε μονο τις γνωστες θειες και χωρις να βγουν ρωτησα αν παιζουν μονο αυτες με την ελπιδα να μου πει πως θα ρθει η αλλη μετα απο μονη της,αλλα δε μου κανε την τιμη.Επιβεβαιωνω επιστροφη Ιβανκας στο Διδυμου 27.Χωρις αναμονη εισοδος στο δωματιο.Μακρυνε και αλλο το μαλλι της και πλεον χαζογελαει αν της το κρατας στην πιπα.Λιγδωμενο απο τζελ το σουφραδελι καο η μουναρα της ετοιμα για πιστονιασμα.Λογο προχωρημενης καβλας και ανωτερας βιας απλα της εδωσα ενα μπουκιτσι αφου με τρελανε στα γλωσσοφιλα πρωτα χωρις εσανς χυσιλας.Επαιξα με την μουναρα της ανετα,την δακτυλιασα παντου,μου μουλιασε την αρχιδοσακουλα και μου εκανε ενα ωραιο μπουκιτσι υγρο με καταθεση κατ'ευθειαν στο στομαχικο της σακκο.Συμπεριφορα νορμαλ με ευγενεια πλατια χαμογελα χωρις τιποτα αλλοπροσαλο ακομα.Τρεχατε συναγωνιστες πριν αρχισει τα περιεργα της.
mitsosaliferis5
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 66
- Like
- 6.810
- Πόντοι
- 7.621
Ρισπεκτ 3 σέρι με μία κατάθεση στην κάθε περιοχήΕβαλα bold στις κοπελες που πηρα για οσους βαριουνται την ηλιθια ασυνεχη ροη της πεζης λογοτεχνιας μου,εχω ακραιο δεπυ και η πολλη παρεα με τον Sperm Country δε βοηθαει ιδιεταιρα.
Ποια είναι η τικτοκερ;Πέρασμα το βραδάκι από ιασωνος 30 με την τικ τοκερ. Δυστυχώς είδα τα βυζια και πέρασα. Πιπα με προφύλαξη διάλεξα οπου δεν ένιωθα σχεδόν τίποτα αλλά επειδή ήμουν καυλωμένος ηδη ήμουν έτοιμος να της τον βάλω. Σεξ μονο σε μια στάση και δεν άφηνε να πιάνω τίποτα και είχε κάτσει έτσι που ούτε τι μουνι δεν μπορούσα να δω. Της είπα να μετακινήσει το ποδι και έλεγε "πιο μετα, γαμα με δυνατά τωρα". Και νταξει αυτα πάνε στο καλο πειτε. Την ωρα που χυσα απλά τραβήχτηκε και μου το χαλασε.... Δυστυχώς οι αφραγκιες φταινε που κατέβηκα μεταξι. Δυστυχώς δεν εχω να συνεισφερω κάτι παραπάνω στο φόρουμ καθώς πήγα καρφωτος εκεί λογω έλλειψης χρονου
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.564
- Πόντοι
- 446
Το περπατημα ειναι το μονο θεμα,αλλα και η ολη καυλα της βολτας.Τι κι αν κανω παραπανω αποσταση στο σταδιο τρεξιμο τακτικα για πλακα ή στο ποδηλατο με τερμα ανηφορα,στη τσαρκα τα ποδια ειναι 10 φορες βαρυτερα με την αδρεναλινη της εξερευνησης.Ρισπεκτ 3 σέρι με μία κατάθεση στην κάθε περιοχή
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις