Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (14 μέλη και 184 επισκέπτες)

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.190
Πόντοι
10.026
Αν πάει κα΄ποιος στη Νότο Αμερική, κάνουν ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ οι γκόμενες
εδώ τις δασκαλεύουν να είναι τυπικές, και τις κουράζουν επιπλέον.
Συναγωνιστή, έχω βρεθεί τρεις φορές στον Παναμά και στο Κάλι, στην Κολομβία. Σε πληροφορώ, ότι είναι το ίδιο φόλες και φυγόπονες. Επίσης, είναι τρομερά κουτοπόνηρες και το πρώτο πράγμα που κάνουν, είναι να σε εξαπατήσουν και να σε κλέψουν. Την τρίτη φορά, που βρέθηκα στον Παναμά, είχα βαρεθεί να κράζω και δεν γάμησα καμία!

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.971
Πόντοι
2.886
Εγώ την πήρα για 4 ώρες με πολύ καλές εντυπώσεις.
Πρώτο και καλύτερο εκπληκτική πίπα!
Θα ανέβη κριτική σύντομα.
Αφού ξεκλείδωσες την Έμυ από Φυλής 69 Β
είσαι δύναμη.
Είναι μουνάρα, αλλά έπιπλο ΙΚΕΑ στους πελάτες.

Ερώτηση : Δεν βαρέθηκες 4 ώρες ;
Εκτός αν γάμαγες πολλές φορές.

Εκτός από τα γνωστά συμπληρώματα και φάρμακα ( tadalafil κτλ )
δοκίμασε ασπιρίνη + σοκολατίνα + καφές
( και ένα nexium μη σε πειράξουν στο στομάχι )
δίνουν δύναμη

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.971
Πόντοι
2.886
Συναγωνιστή, έχω βρεθεί τρεις φορές στον Παναμά και στο Κάλι, στην Κολομβία. Σε πληροφορώ, ότι είναι το ίδιο φόλες και φυγόπονες. Επίσης, είναι τρομερά κουτοπόνηρες και το πρώτο πράγμα που κάνουν, είναι να σε εξαπατήσουν και να σε κλέψουν. Την τρίτη φορά, που βρέθηκα στον Παναμά, είχα βαρεθεί να κράζω και δεν γάμησα καμία!

Σέβομαι στην εμπειρία σου.

Μήπως πήρες τύπισσες, με χαμηλή ταρίφα ;

Από το Αλκατράζ το παλιό έχω πάρει μία Κολομπιάνα και μια από τη Βενεζουέλα
και έκαναν πολύ καλό πήδημα .

ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν απατεώνισσες, που ψάχνουν να κλέψουν τους τουρίστες .

Τέτοιες όμως υπάρχουν και στη Ουκρανία.
Αν ψάξεις όμως, μπορείς να βρεις ωραίες και καλές γαμιόλες.

Στο Φωκαίας 27 πάνω , γαμιούνται καλά , κα΄ποιες

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
24.336
Πόντοι
4.921
απογευματινη βολτα στο Μεταξουργειο σημερα κατα τις 20:00...

Πηγα και ειδα την Ουκρανεζα Βαλερια στο Ιασωνος 20α ισογειο που ειχαν γραψει εδω για αυτην και που νομιζα οτι ηταν η ξανθια μιλφαρα που δουλευε πριν μερικους μηνες στο Ιασωνος 1β επανω δεξια....καμια σχεση αλλη κοπελα επισης Ουκρανεζα στρουμπουλη κοκκινομαλλα καπου στο 1,62 με πιασιματακια....σχετικα καλη ηταν αλλα εφαγα ξενερωμα που δεν συναντησα την μιλφαρα που περιμενα οποτε δεν περασα μαζι της...ισως αλλη μερα...

Πηγα τελικα στο Κ11 ισογειο οπου περασα μετα απο αρκετο καιρο με την πετιτ Νταρια (πρωην Ντανιελα) οπου στο δωματιο ηταν λυπημενη , μου εκανε παραπονα οτι βαραει μυγες δεν εχει καθολου δουλεια, δεν πατανε καθολου Ελληνες μονο Πακιστανοι/Αφγανοι και αυτοι μονο βλεπουν στο σαλονι και φευγουν...."δεν ξερω τι συμβαινει, τι να πω...καθολου δουλεια"....

Τωρα τι να κανω να πιστεψω αυτην ή το ρητο "μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια"???

Οπως και να χει αμα οντως λεει αληθεια αυτο δεν ειναι καλο σημαδι γιατι στο τελος θα παει και αυτη σπιτι της.... Κατι παρομοιο ειχα ζησει με την Ρωσιδα Νατασσα και με την Ελληνιδα Γκιλφ Δαναη......και οι δυο τους 1-2 μηνες πριν σταματησουν οριστικα και γινουν τσατσαδες μεσα στο δωματιο μου εξεφραζαν την πικρα τους που δεν ειχε δουλεια οπως παλαιοτερα....Για να δουμε τι θα γινει με την Ντανιελα....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Τι ώρες δουλεύει η Ντανιέλα να πάω να τη βοηθήσω ?

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
24.336
Πόντοι
4.921
Αφού ξεκλείδωσες την Έμυ από Φυλής 69 Β
είσαι δύναμη.
Είναι μουνάρα, αλλά έπιπλο ΙΚΕΑ στους πελάτες.

Ερώτηση : Δεν βαρέθηκες 4 ώρες ;
Εκτός αν γάμαγες πολλές φορές.

Εκτός από τα γνωστά συμπληρώματα και φάρμακα ( tadalafil κτλ )
δοκίμασε ασπιρίνη + σοκολατίνα + καφές
( και ένα nexium μη σε πειράξουν στο στομάχι )
δίνουν δύναμη
Σίγουρα δεν κάνω σεξ 4 ώρες συνέχεια !! Έχω μία Α ηλικία οπότε είναι όνειρο απατηλό!!
Απλά αράζω μου κάνει μασάζ, μου κάνει πίπα, γενικά χαλαρώνω...
Μπορεί να παχτούν δύο ώρες σεξ & οι υπόλοιπες δύο να ναι απλά χαλάρωμα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Την Σάρα, από Φωκαίας 25Β, την είδα χθες το βράδυ, στην 3η μεταμεσονύκτια βάρδια. Μου είπε, ότι δουλεύει απόγευμα και βράδυ.
Ανέκαθεν τέτοιες ώρες τη θυμάμαι να δουλεύει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Τσάρκα στην απογευματινή και βραδινή βάρδια, χθες και σήμερα τα ξημερώματα. Πήγα Λιοσίων, Φυλής, Φωκαίας και Μεταξουργείο. Τίποτα, το ιδιαίτερο, από κοπέλες. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν ότι υπήρχε πάρα πολύς κόσμος, ενώ ξημέρωνε καθημερινή και όλοι έπρεπε, θεωρητικά, να κοιμούνται, για να πάνε στις δουλειές ή στις σχολές τους, το πρωί. Τα χειρότερα τα είδα στο Φιλιππίδου 11Α. Ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με νεαρούς Έλληνες και τριτοκοσμικούς μετανάστες. Ένας νεαρός Αιγύπτιος, με παντόφλες, είχε αράξει στον καναπέ και περίμενε τους φίλους του, να τελειώσουν. Κάθε φορά, που περνούσε μία κοπέλα, αυτός την χούφτωνε. Έριξα ένα διάολο και έφυγα. Επέστρεψα, μετά την αλλαγή και είδα να γίνεται ο κακός χαμός. Βλέπετε, η τσατσά-τραβεστί είναι μεγάλος κράχτης και οι σκληροί "άνδρες" πάνε για αυτή, κατά βάθος και όχι για την πουτάνα. Φουλ άμπαλοι και άφραγκοι πιτσιρικάδες, γύφτοι, Αλβανοί ποινικοί και ο λιγούρης Αιγύπτιος να συνεχίζει να χουφτώνει τις προηγούμενες και τις επόμενες κοπέλες. Σε μία φάση, μπήκε μία τριάδα και άκουσα, έναν από αυτούς, να λέει: "Τώρα ήρθαμε εμείς"! Τύπου "ήρθε η συμμορία", δηλαδή. Γύρισα και αντίκρισα έναν μονόφθαλμο μπουχέσα, με γυάλινο μάτι. Βγήκαν οι κοπέλες και η τσατσά τους ρώτησε, εάν θα περάσουν, με τον μονόφθαλμο να της απαντάει, ότι δεν είχε δει τα κορίτσια. Πως να τα έβλεπε, με το γυάλινο μάτι, σαν τον συγχωρεμένο τον Ανέστη Βλάχο! Έφυγα απογοητευμένος και νευριασμένος, από την απαίσια και καγκουρίστικη συμπεριφορά των λιγούριδων και επέστρεψα σπίτι άχυστος.

ΥΓ: Ένα, πάλαι ποτέ, παλιό μπουρδέλο, στην οδό Λιοσίων, το οποίο ανακάλυψα, χθες, ότι δεν υπάρχει πλέον. Για όσους δεν γνωρίζουν, σε αυτό δούλευε μία κακάσχημη γριά πουτάνα, η οποία έμοιαζε με μάγισσα. Καθόταν, ημίγυμνη, στο μπαλκόνι και ψάρευε πελάτες, από εκεί. Την είχε δολοφονήσει, με μαχαίρι, ένας άγνωστος. Ο δολοφόνος είχε σκοτώσει και μία άλλη πόρνη και μέχρι και σήμερα, παραμένει ασύλληπτος. Ήταν η αιτία, για να τοποθετηθούν κάμερες, σε όλους τους οίκους.
Προφανώς λες για το σπίτι που αντικρίζεις αριστερά στη Λιοσίων κατεβαίνοντας την Ιουλιανού, ακριβώς στη διασταύρωση... Το παρατήρησα κι εγώ προσφάτως ότι γκρεμίστηκε. Σ' αυτό όντως είχε δολοφονηθεί η ηλικιωμένη ιερόδουλη που είχε απομείνει να το δουλεύει αλλά η "μάγισσα" που λες ότι έβγαινε στο μπαλκόνι και ψάρευε πελάτες αν θυμάμαι καλά ήταν στο οίκημα που βλέπουμε στα δεξιά μας όπως κατεβαίνουμε την Ιουλιανού, εκεί που τώρα είναι το στουντέλο, ο πάνω όροφος... Αν δε θυμάμαι καλά ας με διορθώσουν οι παλιοί μύστες, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι εκεί τη θυμάμαι, εκτός αν έβγαινε στο μπαλκόνι ΚΑΙ αυτή στην οποία αναφέρεσαι εσύ που δολοφονήθηκε

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.190
Πόντοι
10.026
Μία μικρή ενημέρωση, για την τρίτη βάρδια, χθες τα μεσάνυχτα:

Φιλιππίδου 11Α: Τρεις κοπέλες. Η Έλεν, αρκετά εμφανίσιμη, νεαρή κοπέλα, με καλό σώμα, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η Μαρία, εάν θυμάμαι καλά, η οποία συνέχιζε από την απογευματινή βάρδια. Φολό-Λατίνα, πατσαβούρα, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μαζί τους ήταν και η Ραφαέλα, το πιπίνι από την Λατινική Αμερική. Πολύ μικρό, εμφανίσιμο, πιτσιρίκι, με ωραίο σωματάκι και νόστιμο μουτράκι, με σιδεράκια. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Τσατσά ήταν η γνωστή τραβεστί Αλίκη, η οποία λειτουργεί και ως κράχτης, αφού τα άφραγκα και αγάμητα ναυάγια συρρέουν κατά ομάδες και κάνουν σαν ουρακοτάγκοι, μπας και εκμαιεύσουν κάνα τσαμπέ τσιμπούκι.

Φυλής 86Β: Έμα, πατσαβούρα, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 84Α: Κορίνα ή αλλιώς φολό-Κορίνα. Όμορφη παρουσία, με καλλίγραμμο σώμα. Αλλά, τι να τα κάνω αυτά, αφού είναι φολάρα του κερατά! Απορώ, ποιοι περνάνε μαζί της και δουλεύει διπλό-βάρδια, αφού το απόγευμα εργαζόταν στο Φυλής 65Α. Το ότι έχει το θράσος και βρίσκεται στον ίδιο οίκο, που δουλεύει η Ράνια, η οποία εξελίσσεται σε θρύλο της περιοχής, με ξεπερνάει και αγγίζει τα όρια της ιεροσυλίας!

Φυλής 69Α: Ντόρα, Αλβανικό μπάζο ολκής, με γυαλιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 13 (πάνω): Ένα μικρό κορίτσι, αδύνατο, λευκό, με κανονικό σώμα και νόστιμο πρόσωπο. Φολό-Λατίνα, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 17Β: Άντζελα, αρκετά εμφανίσιμη γυναίκα, με κανονικό σώμα και όμορφο πρόσωπο. Σαλονάρισε ολόγυμνη και εξέπεμπε πολύ καύλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Συναγωνιστής την έκλεισε για 20 λεπτά.

Φωκαίας 19: Χριστίνα, δυνατό μουνί. Ξανθιά, ψηλή, νταρντάνα, με βυζάρες και τσιμπουκόφατσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Καθώς περίμενα, στο σαλόνι, άκουγα το κρεβάτι να τρίζει, από το γαμήσι που της έριχνε συναγωνιστής. Που να την κάνεις καλά, δύο μέτρα γυναικάρα! Όταν βγήκα, από το μπουρδέλο, με πλησίασε ένας συμπαθέστατος Μπαγκλαντεσιανός και με ρώτησε εάν ήταν καλή, μέσα στο δωμάτιο. Του απάντησα, πως δεν γνωρίζω και να ρωτήσει τον τύπο που την γάμησε. Του απάντησα, επίσης, ότι αυτές οι ωραίες γκόμενες είναι επίφοβες, για να σου ρίξουν φόλα.

Φωκαίας 25Β: Σάρα, η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα. Σαλονάρισε, κλασσικά, γυμνή και όταν την ρώτησα, εάν έκοψε την απογευματινή βάρδια, μου είπε ότι δουλεύει απόγευμα και βράδυ. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Βέργας 2Α: Βάσια, αξιόλογο milf, με λίγα πιασίματα, έκφυλο πρόσωπο, με σιλικόνη στα χείλη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μ. Αλεξάνδρου 28: Λούνα, εάν δεν κάνω λάθος. Πατσαβούρα Φολό-Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Τσάτσος ήταν ένας συμπαθέστατος, δροσερός, κύριος.

Περδίκκα 1: Πήγα να μπω, από τα πλάγια και έπεσα πάνω στην τσατσά Νέλλη, η οποία σκούπιζε. Με ενημέρωσε, ότι το μαγαζί ήταν κλειστό. Αυτή κάτι έχει πάθει, γιατί ήταν πάλι σαν κλαμένο μουνί και έχει σταματήσει να επιτίθεται στους πελάτες, για να τους χώσει, με το ζόρι, μέσα στο δωμάτιο.

Βγαίνοντας έξω, είδα έναν τύπο, μάλλον από το Μπαγκλαντές. Κατούραγε σε κάτι κολώνες, παραδίπλα από το Μ. Αλεξάνδρου 28Α. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν, ότι όταν τελείωσε, τίναξε την μαλαπέρδα του και αντί να την βάλει μέσα στο παντελόνι, συνέχιζε να περπατάει, ατάραχος, με τα αρχίδια του να είναι σε κοινή θέα! Welcome to the jungle, σκέφτηκα, καβάλησα την μηχανή και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
385
Πόντοι
21
Πέρασμα το βραδάκι από ιασωνος 30 με την τικ τοκερ. Δυστυχώς είδα τα βυζια και πέρασα. Πιπα με προφύλαξη διάλεξα οπου δεν ένιωθα σχεδόν τίποτα αλλά επειδή ήμουν καυλωμένος ηδη ήμουν έτοιμος να της τον βάλω. Σεξ μονο σε μια στάση και δεν άφηνε να πιάνω τίποτα και είχε κάτσει έτσι που ούτε τι μουνι δεν μπορούσα να δω. Της είπα να μετακινήσει το ποδι και έλεγε "πιο μετα, γαμα με δυνατά τωρα". Και νταξει αυτα πάνε στο καλο πειτε. Την ωρα που χυσα απλά τραβήχτηκε και μου το χαλασε.... Δυστυχώς οι αφραγκιες φταινε που κατέβηκα μεταξι. Δυστυχώς δεν εχω να συνεισφερω κάτι παραπάνω στο φόρουμ καθώς πήγα καρφωτος εκεί λογω έλλειψης χρονου

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.190
Πόντοι
10.026
Προφανώς λες για το σπίτι που αντικρίζεις αριστερά στη Λιοσίων κατεβαίνοντας την Ιουλιανού, ακριβώς στη διασταύρωση.
Αυτό ακριβώς, ήταν το μπουρδέλο, το οποίο είναι πλέον οικόπεδο. Εκεί έβγαινε η "μάγισσα". Κάποιος έγραψε, ότι δεν είχαν σκοτώσει αυτή. Ίσως θυμάμαι εγώ λάθος, αλλά αυτή μου είχαν πει εμένα, τότε. Το δεύτερο θύμα, εάν θυμάμαι καλά, ήταν σε κάποιο από τα Αλκιβιάδου. Θυμάμαι, έβλεπα τηλεόραση και παρακολουθούσα τις ειδήσεις. Ένας καλεσμένος, σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, είχε επισημάνει ότι ο δολοφόνος, πιθανόν, ήταν μαύρος και ότι όσοι πάνε σε αυτούς τους οίκους ανοχής, το κάνουν γιατί ψάχνουν φθηνό κρέας.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.177
Πόντοι
3.246
Τι ώρες δουλεύει η Ντανιέλα να πάω να τη βοηθήσω ?
Απόγευμα 2η βάρδια, Ντάρια βαφτίστηικε πλέον.
Πέρασμα το βραδάκι από ιασωνος 30 με την τικ τοκερ. Δυστυχώς είδα τα βυζια και πέρασα. Πιπα με προφύλαξη διάλεξα οπου δεν ένιωθα σχεδόν τίποτα αλλά επειδή ήμουν καυλωμένος ηδη ήμουν έτοιμος να της τον βάλω. Σεξ μονο σε μια στάση και δεν άφηνε να πιάνω τίποτα και είχε κάτσει έτσι που ούτε τι μουνι δεν μπορούσα να δω. Της είπα να μετακινήσει το ποδι και έλεγε "πιο μετα, γαμα με δυνατά τωρα". Και νταξει αυτα πάνε στο καλο πειτε. Την ωρα που χυσα απλά τραβήχτηκε και μου το χαλασε.... Δυστυχώς οι αφραγκιες φταινε που κατέβηκα μεταξι. Δυστυχώς δεν εχω να συνεισφερω κάτι παραπάνω στο φόρουμ καθώς πήγα καρφωτος εκεί λογω έλλειψης χρονου
Παίζει να έχει ειπωθεί πάνω απο 100 φορές...

Η Ντάρια ex-Ντανιέλα είναι ξινή κ ανάγωγη στο δωμάτιο. Επίσης, ο οίκος ζέχνει βρώμα κ σκυλίλα.
Οι πελάτες της φταίνε μετά?
αν ξαναπας πες της να βαλει ακα πιπα στο προγραμμα και να κψει τις φολες, να δεις ποτε γεμιζει...
ειχε παει να φολιασει τον συναγωνιστη @Mpooumpoukos προ μηνων:coffee:να ηταν σωστη, να ειχε πελατες
Αν δεν ήταν η μπόχα θα είχα ξαναπεράσει γιατί πετίτ μόνο αυτή και η Ναταλία.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.766
Πόντοι
34.948

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
264
Like
14.257
Πόντοι
25.305
Χτεσινοβραδινή βόλτα
Στο Φιλιππίδου 11 πάνω η Τζούλια, μουνάρα με διχτυωτά, ψηλοτάκουνα, ωραίο πρόσωπο, την έβαλα στα υπόψιν
Κάτω η Ιζαμπέλα plastic doll και μια υπερμουνάρα πιτσιρίκα η Ραφαέλλα, και αυτή στα υπόψιν
Τελικά κατέθεσα στο Φωκαίας 27 πάνω όταν είδα την Αντζελίνα. Πιπίνι από Κολομβία, προσωπάρα, βυζί 0,2, ωραία παπούτσια, στο δωμάτιο πρόγραμμα απλό αλλά αισθησιακό, με άφησα να παίξω με το μουνάκι της, στην προσπάθεια για φιλί έφαγα ευγενική πόρτα, ωραία στησίματα στον καθρέφτη με τη γλώσσα έξω. Το κορίτσι είναι έρωτας.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Καλημέρα σας
Λόγο μικρής αποχης
Τα μπιστολια Αντριανα-Αλεξάνδρα από
Χωμάτινου 11β ξέρουμε που βρίσκονται;
Καλημέρα, αδερφέ όχι μικρή αποχή, μεγάλη θέλεις να πεις αλλιώς θα γνώριζες μίας κ είχανε γραφτεί δεκάδες μηνύματα.

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
Τσάρκα στην απογευματινή και βραδινή βάρδια, χθες και σήμερα τα ξημερώματα. Πήγα Λιοσίων, Φυλής, Φωκαίας και Μεταξουργείο. Τίποτα, το ιδιαίτερο, από κοπέλες. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν ότι υπήρχε πάρα πολύς κόσμος, ενώ ξημέρωνε καθημερινή και όλοι έπρεπε, θεωρητικά, να κοιμούνται, για να πάνε στις δουλειές ή στις σχολές τους, το πρωί. Τα χειρότερα τα είδα στο Φιλιππίδου 11Α. Ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με νεαρούς Έλληνες και τριτοκοσμικούς μετανάστες. Ένας νεαρός Αιγύπτιος, με παντόφλες, είχε αράξει στον καναπέ και περίμενε τους φίλους του, να τελειώσουν. Κάθε φορά, που περνούσε μία κοπέλα, αυτός την χούφτωνε. Έριξα ένα διάολο και έφυγα. Επέστρεψα, μετά την αλλαγή και είδα να γίνεται ο κακός χαμός. Βλέπετε, η τσατσά-τραβεστί είναι μεγάλος κράχτης και οι σκληροί "άνδρες" πάνε για αυτή, κατά βάθος και όχι για την πουτάνα. Φουλ άμπαλοι και άφραγκοι πιτσιρικάδες, γύφτοι, Αλβανοί ποινικοί και ο λιγούρης Αιγύπτιος να συνεχίζει να χουφτώνει τις προηγούμενες και τις επόμενες κοπέλες. Σε μία φάση, μπήκε μία τριάδα και άκουσα, έναν από αυτούς, να λέει: "Τώρα ήρθαμε εμείς"! Τύπου "ήρθε η συμμορία", δηλαδή. Γύρισα και αντίκρισα έναν μονόφθαλμο μπουχέσα, με γυάλινο μάτι. Βγήκαν οι κοπέλες και η τσατσά τους ρώτησε, εάν θα περάσουν, με τον μονόφθαλμο να της απαντάει, ότι δεν είχε δει τα κορίτσια. Πως να τα έβλεπε, με το γυάλινο μάτι, σαν τον συγχωρεμένο τον Ανέστη Βλάχο! Έφυγα απογοητευμένος και νευριασμένος, από την απαίσια και καγκουρίστικη συμπεριφορά των λιγούριδων και επέστρεψα σπίτι άχυστος.

ΥΓ: Ένα, πάλαι ποτέ, παλιό μπουρδέλο, στην οδό Λιοσίων, το οποίο ανακάλυψα, χθες, ότι δεν υπάρχει πλέον. Για όσους δεν γνωρίζουν, σε αυτό δούλευε μία κακάσχημη γριά πουτάνα, η οποία έμοιαζε με μάγισσα. Καθόταν, ημίγυμνη, στο μπαλκόνι και ψάρευε πελάτες, από εκεί. Την είχε δολοφονήσει, με μαχαίρι, ένας άγνωστος. Ο δολοφόνος είχε σκοτώσει και μία άλλη πόρνη και μέχρι και σήμερα, παραμένει ασύλληπτος. Ήταν η αιτία, για να τοποθετηθούν κάμερες, σε όλους τους οίκους.
Πραγματικά ήταν φορές που μου έκανε και εμένα εντύπωση το Φιλιππίδου 11Α γιατί οπότε και να πήγαινα ήταν γεμάτο από κόσμο στο σαλόνι και το κυριότερο γεμάτα τα δωμάτια (κάτι που σημαίνει κέρδος). Όταν το σκέφτηκα λίγο παραπάνω κατέληξα στο ότι είναι το πλέον πιο εμπορικό μαγαζί της περιοχής αυτή την περίοδο. Προσοχή δεν λέω το καλύτερο αλλά το πιο εμπορικό. Όλο το ρόστερ από την τσατσα τραβελοαλικη μέχρι τις κοπέλες που φέρνει (π.χ. δες τα εγκώμια που έχουν πλεχτεί για Ιζαμπέλα αλλά και για άλλες κοπέλες) είναι καλά εκπαιδευμένο. Ο οίκος ξέρει το κοινό του: έφηβοι, Αλβανοί, Πακιστανοί και συνδυασμός του πρώτου με τα άλλα δύο. Τους παίζει στο σαλόνι και στο δωμάτιο του παίρνει εύκολα το εικοσάρικο καθώς με μια μικρή εξαίρεση τους Αλβανούς, οι έφηβοι και οι Πακιστανοί είναι εύκολοι πελάτες που δεν ζητάν πολλά πολλά, αλλά ακόμα και αν έρθει και κανένας πιο καλός πελάτης (είτε παλιός, είτε νορμαλ ελληνας) θα έχει έναν παραπάνω σεβασμό από την υπηρεσία και μια διαφορετική αντιμετώπιση από τη μαρίδα.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.566
Πόντοι
446
με τον μονόφθαλμο να της απαντάει, ότι δεν είχε δει τα κορίτσια. Πως να τα έβλεπε, με το γυάλινο μάτι
:2funny::2funny:Καθε ιστορια με πειρατες εχει μεσα ενα μπουρδελο.

Ειναι η χαρα των απανταχου τελειωμενων αυτης της γης τα σαλονια στα Φιλ.Μεταξι πιο κυριλε κοσμο βλεπεις οριακα.Μονο μια ψηλη αυστηρη τσα με κοντο μαλλι εχω δει να επιβαλει την ταξη διωχνωντας κοσμο αβερτα στο πανω ενα μεσημερι που ειχα περασει με Καριολινα(δε νομιζω να ειναι ο τραβελος).Highlight ενω στραγγιζω τα τελευταια καρφωμενος στη μουνα της και προσπαθω να βρω ανασες, φωνες τσας "ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΩ".Μας επιασε νευρικο και τους 2 ενω ακομα ημουν μεσα της,φουλ ρομαντικη στιγμη :confused:

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.852
Πόντοι
4.715
Σφιχτό πρόγραμμα πριν την δουλειά και η πρωινή δυσαρέσκεια ξεφορτώθηκε στο Ι.1β Βέλαξε το γκράνυ.
Μπήκε συναγωνιστής αφού είχα τελειώσει και του λέει η τσατσά : η κοπέλα στο ντομάτιο για μία ώρα

Σφαίρα για προπόνηση* μπάνιο και δουλειά .
*Πάλι κάτι απίστευτες καυλίτσες μας έστειλαν την τεστοστερόνη στον Θεό

Συνημμένα

• IMG_20251024_100302.jpg
    IMG_20251024_100302.jpg
    4,1 MB · Εμφανίσεις: 33
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom