dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 118.881
- Πόντοι
- 39.911
Θα παίξει βύζος να στεγνώσουμε ?Βροχερές καλημέρες![]()

Θα παίξει βύζος να στεγνώσουμε ?Βροχερές καλημέρες![]()

Και της δικές μας γλυκές καλημερες Ωραιοτατη μου Κυρία...Βροχερές καλημέρες![]()

Το μόνο σίγουρο είναι δεν στεγνωνεις...να μουσκεψεις ναι..Θα παίξει βύζος να στεγνώσουμε ?![]()
Θα προσπαθήσω να είμαι ΕΓΚΡΑΤΗΣΤο μόνο σίγουρο είναι δεν στεγνωνεις...να μουσκεψεις ναι..![]()

Αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, γιατί κάτι μαγειρεύεις πάλι για την σημερινή βροχερή μέρα, να το ξεχάσεις! Δεν θα μας στείλεις εσύ στο τρελάδικο με τα διαόλια που σε πιάνουν.Βροχερές καλημέρες![]()
Κρατησου να έχεις δυνάμεις για το βράδυ αδερφέΑυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, γιατί κάτι μαγειρεύεις πάλι για την σημερινή βροχερή μέρα, να το ξεχάσεις! Δεν θα μας στείλεις εσύ στο τρελάδικο με τα διαόλια που σε πιάνουν.
Καλημέρα!

Τσίμπα αναφορά. Από το μεσημέρι στις 13:00 ξεκινάει η θρυλική ημέρα.Κρατησου να έχεις δυνάμεις για το βράδυ αδερφέ![]()
Τσίμπα αναφορά. Από το μεσημέρι στις 13:00 ξεκινάει η θρυλική ημέρα.
Πάμε στα του νήματος πάλι.

Η προσπάθεια μετράει...Θα προσπαθήσω να είμαι ΕΓΚΡΑΤΗΣ![]()

Έλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..Αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, γιατί κάτι μαγειρεύεις πάλι για την σημερινή βροχερή μέρα, να το ξεχάσεις! Δεν θα μας στείλεις εσύ στο τρελάδικο με τα διαόλια που σε πιάνουν.
Καλημέρα!
Θα παίξει βύζος να στεγνώσουμε ?![]()

Έλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()

...βγάλτα όλα...τιμωρησέ τον...Έλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()

Εδώ έβγαλε ήλιο και στεγνώνει τις ελιές, αστράφτει σαν κάποια Βασίλισσα, ξέρεις εσύ ως μεγάλη τσούχτρα και μουσίτσα....Βροχερές καλημέρες![]()
Ναι, λες και θέλεις τσίγκλιμα εσύ.Έλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()
'Εχω ήδη έτοιμα τα λιόπανα, το husvarna, τα ελαιοραβδιστικά και το τρακτέρ. Είσαι έτοιμος;Εδώ έβγαλε ήλιο και στεγνώνει τις ελιές, αστράφτει σαν κάποια Βασίλισσα, ξέρεις εσύ ως μεγάλη τσούχτρα και μουσίτσα....
Έλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()
Δεν είσαι να τα βγάλεις,Έλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()
Ναι βγαλτα να γίνουμε μουσκεμα μαζι σου κούκλαΈλα τωρααα....έχω πει,μη με τσιγκλάς και τα βγάλω όλα..![]()