dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 65.366
- Πόντοι
- 36.036
Θα τον μεθύσουμε και θα του φάμε ΟΛΌΚΛΗΡΟ τον μισθό ΟκτωβρίουΠρι πρι τόσο πολύ τρελενεσαι για νερό ??![]()

Θα τον μεθύσουμε και θα του φάμε ΟΛΌΚΛΗΡΟ τον μισθό ΟκτωβρίουΠρι πρι τόσο πολύ τρελενεσαι για νερό ??![]()
Απ' όλα χωρίς κρεμμύδι τα τρώωΜολις εφαγα 2 πιτογυρα και οδευω ολοταχως προς το 3ο
Καλησπερα μουνοπανοι
Κρεμμυδι μουσταρδα πατατα κεφαλοτυρι και τον πιο λιπαρο γυρο,*bonus* πιτα καλαμποκισιαΑπ' όλα χωρίς κρεμμύδι τα τρώω![]()
Αμα ειναι κερασμένα τα τρώμε και με κρεμμύδι...Απ' όλα χωρίς κρεμμύδι τα τρώω![]()
Όχι πουστάρδα στο πιτόγυρο ρε παπατζήΚρεμμυδι μουσταρδα πατατα κεφαλοτυρι και τον πιο λιπαρο γυρο,*bonus* πιτα καλαμποκισια
ωραίο "απ'όλα" ειναι αυτό!Απ' όλα χωρίς κρεμμύδι τα τρώω![]()
ειναι ο συνδυασμος ...οχι η μουσταρδα....Όχι πουστάρδα στο πιτόγυρο ρε παπατζή
![]()
πεινασα ρε
Έπρεπε να είμαι κοντά να σε χτυπήσω στην πλατουλα να ρευτειςΜολις εφαγα 2 πιτογυρα και οδευω ολοταχως προς το 3ο
Καλησπερα μουνοπανοι
Ελα ελα....ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣΈπρεπε να είμαι κοντά να σε χτυπήσω στην πλατουλα να ρευτεις![]()
πες του να μου φερει 3 απο ολα σαλατα σεφ πατατες και 200 ευρωΕλα ελα....ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ
Ελα ελα....ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ
Αληθεύει πως αν κλασεις σε μια λεκάνη με αλεύρι θα έχουμε ενα μήνα ομίχλη?Ελα ελα....ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ
Δεν βλέπουμε κανέναν γκωλο και ασχολούμαστε με τον γκωλο του παπατζη??![]()
να σου πω το παραπονο μου;Δεν βλέπουμε κανέναν γκωλο και ασχολούμαστε με τον γκωλο του παπατζη??![]()