athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 77.325
- Πόντοι
- 12.756
ριξε ΛατινοπουλουΤώρα?Αναποφάσιστος.
Δε θα ρίξω ΝΔ,ΠΑΣΟΚ.ΣΥΡΙΖΑ και τις παραφυάδες του μόνο.
Ιδομεν.
ριξε ΛατινοπουλουΤώρα?Αναποφάσιστος.
Δε θα ρίξω ΝΔ,ΠΑΣΟΚ.ΣΥΡΙΖΑ και τις παραφυάδες του μόνο.
Ιδομεν.
Είναι στις δυνητικές επιλογές.ριξε Λατινοπουλου
Οι Ιάπωνες λένε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τρία πρόσωπα - σοφός λαός οι ΙάπωνεςΛες να υπάρχει κρυφή ατζέντα;;;
![]()
Δεν θυμάμαι είχαν κάποιον φιλόσοφο; μόνο για τους Κινέζους ξέρω που είχαν τον Κουμφούκιο.Οι Ιάπωνες λένε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τρία πρόσωπα - σοφός λαός οι Ιάπωνες
Αθηναίοςνα βρουν ΕΠΑΡΧΙΑ![]()
Και το Λάο ΤσεΔεν θυμάμαι είχαν κάποιον φιλόσοφο; μόνο για τους Κινέζους ξέρω που είχαν τον Κουμφούκιο.
![]()
Εκτός από τα φαγητά τούς δεν υπάρχει τομέας που δεν αγγίζουν την πρωτιά οι Ιάπωνες - οι Ιάπωνες ηταν ανέκαθεν μορφωμένος λαός και φιλοσοφιμενοςΔεν θυμάμαι είχαν κάποιον φιλόσοφο; μόνο για τους Κινέζους ξέρω που είχαν τον Κουμφούκιο.
![]()
Σου είπα εγώ, άμα κάποιος δεν έχει κρυφή ατζέντα να σε μπλέξει σε φασαρίες μην τον φοβάσαι. Rodriguez 2025 μ.Χ.Αθηναίοςεσύ που είσαι αετοπουλο και ξέρεις όσα δεν ξέρει ο κόσμος ουλλος - πες την γνώμη σου για τον αγαπητό ανανέωσης
Εγγύηση.Σου είπα εγώ, άμα κάποιος δεν έχει κρυφή ατζέντα να σε μπλέξει σε φασαρίες μην τον φοβάσαι. Rodriguez 2025 μ.Χ.
ειναι υπο παρακολουθησηΑθηναίοςεσύ που είσαι αετοπουλο και ξέρεις όσα δεν ξέρει ο κόσμος ουλλος - πες την γνώμη σου για τον αγαπητό ανανέωσης
Πράκτορας είσαι?ειναι υπο παρακολουθηση![]()
Το είπε για το Δούρειο Ιππο ο Λαοκόων.«Φοβοῦ τοὺς Δαναοὺς καὶ δῶρα φέροντας»
Αυτό το είπε ο ιερέας Λαοκόων
εχω σκασει ομως απο το φαι![]()
χαμενη χρονια και φετος
Etsiχαμενη χρονια και φετος