montechristos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Τα καλύτερα 30 δευτερόλεπτα της ζωής μου θα ήταν..![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο σβήνονται τα post
Τα καλύτερα 30 δευτερόλεπτα της ζωής μου θα ήταν..![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο σβήνονται τα post
Στον αέρα την έχεις αδελφέ;Επι τω έργω![]()
εκτός από κωλάρα που είναι προφανές, έχει και καλοσχηματισμένο μουνάκι για γλείψιμο και ξέσκισμα
Ναι αγορίναΣτον αέρα την έχεις αδελφέ;
Μόνο αν το έχεις κάνει καταλαβαίνεις την δυσκολία, αλλά και την καβλα την δική σου, αλλά κυρίως της γυναίκας. Καλά να περνατε φίλε μου.Ναι αγορίνα
Εν παλεύεται...πωπω τι να πω... και μπορείς και βγαίνεις από το σπίτι κανονικά κύριος;
Ευχαριστούμε αδερφέ μου .το εχω εύκολο για αρκετά λεπτά γιατι γυμνάζομαι καθημερινά και εκείνη ειναι πούπουλο. Η καλύτερη στάση αλήθεια. Ουρλιάζει οταν χυνει μεσα στο αυτί σουΜόνο αν το έχεις κάνει καταλαβαίνεις την δυσκολία, αλλά και την καβλα την δική σου, αλλά κυρίως της γυναίκας. Καλά να περνατε φίλε μου.
Ακραία γκομεναΜελανουράκι 20 χρονών που ξεκωλιάζω αραιά και που.Κωλαράκι ποίημα και μουνί που στάζει μέλι....άτιμα νιάτα...
Ευχαριστημένη θα ελεγα εγω..Φανερά ταλεπωρημένη η κωλοτρυπίδα;
![]()
κωλοτρυπιδα διαμάντι!!Μελανουράκι 20 χρονών που ξεκωλιάζω αραιά και που.Κωλαράκι ποίημα και μουνί που στάζει μέλι....άτιμα νιάτα...
Έχω γαμήσει πολύ κώλο στη ζωή μου.Θα έλεγα ότι η συγκεκριμένη κωλοτρυπίδα είναι στις top3.Και έχει μέλλον το κορίτσι μπροστά της.κωλοτρυπιδα διαμάντι!!
αντε να μάθουμε νέα όταν γίνει του επαγγέλματοςΈχω γαμήσει πολύ κώλο στη ζωή μου.Θα έλεγα ότι η συγκεκριμένη κωλοτρυπίδα είναι στις top3.Και έχει μέλλον το κορίτσι μπροστά της.
Υ.Γ η κοπέλα δεν είναι του επαγγέλματος
Έχει λαμπρό μέλλον το μελανούρι όπως το βλέπω….Μελανουράκι 20 χρονών που ξεκωλιάζω αραιά και που.Κωλαράκι ποίημα και μουνί που στάζει μέλι....άτιμα νιάτα...
Για OSCAR καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης κωλοτρυπίδας το βλέπω….
Μας κάβλωσε το gilfaki μεσημεριάτικα…. Αυτό δεν πρέπει να χορταίνει πούτσα ή κάνω λάθος @MyWifeKayliara ???51 ετών
![]()
Δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη, μοιράζει καύλες καιρό τώραΓια OSCAR καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης κωλοτρυπίδας το βλέπω….