Elafromialos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2024
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
με την ομορφη ξανθια κοπελα στην υποδοχη παιζει τιποτα με vip ή ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ μονο για υποδοχη?
Η γλυκυτατη , ομορφη και ευγενικη Τζωρτζια ειναι αποκλειστικα στην υποδοχη!με την ομορφη ξανθια κοπελα στην υποδοχη παιζει τιποτα με vip ή ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ μονο για υποδοχη?
Εάν κάνεις μασάζ είναι περιττό να στον αναφέρουν, εγώ δεν ήθελα μασάζ, γι αυτό το λόγο θεωρώ ότι μου το είπεΠρώτη φορά άκουω να σου ορίζει η κοπέλα ποση ωρα εχεις για μασάζ και ποση για σεξ και εχω παει άπειρες φορές σε μασατζιδικα!!! Στην κριτική για την Νεφέλη αναφέρομαι.
Δεν κάνω ποτέ μασάζ!Τους το λέω απο την αρχή οτι θέλω μονο σεξ.Εάν κάνεις μασάζ είναι περιττό να στον αναφέρουν, εγώ δεν ήθελα μασάζ, γι αυτό το λόγο θεωρώ ότι μου το είπε
Και σε μενα το ανεφερε αυτο! Προφανως, μπορει να οφειλεται και στο οτι ηταν αρχαρια στην δουλεια αυτη!Πρώτη φορά άκουω να σου ορίζει η κοπέλα ποση ωρα εχεις για μασάζ και ποση για σεξ και εχω παει άπειρες φορές σε μασατζιδικα!!! Στην κριτική για την Νεφέλη αναφέρομαι.
Αρχάρια εντελώς δεν είναι φίλε μου, έχει περάσει από τό mousses, αλλά έτσι με τό χρονόμετρο δουλειά δεν γίνεται.Και σε μενα το ανεφερε αυτο! Προφανως, μπορει να οφειλεται και στο οτι ηταν αρχαρια στην δουλεια αυτη!Παντως, ηταν δυναμιτης στο κρεβατι! Πολυ ερωτικη
![]()
Καλημέρα εδώ profesor συγνώμη αλλά θα σε διορθώσω του μαγαζί απ έξω γράφει μασάζ δεν γράφεις στούντιο άρα ξέρετε ποια είναι η διαφορά και μη μίλησουμε τι γινόταν ότι πριν μία δεκαετία όταν πηγαίνετε για μασάζ μια εκτόνωση το πολύ είχε, και αν ήσουνα γνωστός και αν είχες πάει πάνω από 10 φορές τότε ενα στοματικό. Και το σεξ μετά απο 20 φορές και αν είχες γερό πορτοφόλι. Στο στούντιο το τέταρτο και τα 20 λεπτά ειναι πενήντα με 60 ευρώ. Αρα στο χώρο μας έρχεσαι και μιλάω για όλα τα μασαζ για να κάνεις το μασαζ σου να χαλάρωσης και να κάνετε εις και τη εκτονώση .Αρχάρια εντελώς δεν είναι φίλε μου, έχει περάσει από τό mousses, αλλά έτσι με τό χρονόμετρο δουλειά δεν γίνεται.
Καλησπέρα σάς, ίσως δεν ήμουν σαφείς λέγοντας για "χρονόμετρο" αλλά δεν θά τό σχολιάσουμε άλλο.Καλημέρα εδώ profesor συγνώμη αλλά θα σε διορθώσω του μαγαζί απ έξω γράφει μασάζ δεν γράφεις στούντιο άρα ξέρετε ποια είναι η διαφορά και μη μίλησουμε τι γινόταν ότι πριν μία δεκαετία όταν πηγαίνετε για μασάζ μια εκτόνωση το πολύ είχε, και αν ήσουνα γνωστός και αν είχες πάει πάνω από 10 φορές τότε ενα στοματικό. Και το σεξ μετά απο 20 φορές και αν είχες γερό πορτοφόλι. Στο στούντιο το τέταρτο και τα 20 λεπτά ειναι πενήντα με 60 ευρώ. Αρα στο χώρο μας έρχεσαι και μιλάω για όλα τα μασαζ για να κάνεις το μασαζ σου να χαλάρωσης και να κάνετε εις και τη εκτονώση .
Καλο σαββατοκύριακο να έχετε ολοι και πάντα με υγεία
Εμενα δεν εβαλε χρονοπεριθωριο , παντως!Αρχάρια εντελώς δεν είναι φίλε μου, έχει περάσει από τό mousses, αλλά έτσι με τό χρονόμετρο δουλειά δεν γίνεται.
Ετσι ακριβως, τα στουντιο ειναι πανακριβα, με περιορισμενο χρονο! Ενω στα μασατζιδικα ειναι καλυτεραΚαλημέρα εδώ profesor συγνώμη αλλά θα σε διορθώσω του μαγαζί απ έξω γράφει μασάζ δεν γράφεις στούντιο άρα ξέρετε ποια είναι η διαφορά και μη μίλησουμε τι γινόταν ότι πριν μία δεκαετία όταν πηγαίνετε για μασάζ μια εκτόνωση το πολύ είχε, και αν ήσουνα γνωστός και αν είχες πάει πάνω από 10 φορές τότε ενα στοματικό. Και το σεξ μετά απο 20 φορές και αν είχες γερό πορτοφόλι. Στο στούντιο το τέταρτο και τα 20 λεπτά ειναι πενήντα με 60 ευρώ. Αρα στο χώρο μας έρχεσαι και μιλάω για όλα τα μασαζ για να κάνεις το μασαζ σου να χαλάρωσης και να κάνετε εις και τη εκτονώση .
Καλο σαββατοκύριακο να έχετε ολοι και πάντα με υγεία
Aφου εχεις πάει άπειρες φορές οπως λες σε μασατζιδικα θα πρέπει να γνωρίζεις κ την πολιτική τους που έχει η πληοψηφια τους...Πρώτη φορά άκουω να σου ορίζει η κοπέλα ποση ωρα εχεις για μασάζ και ποση για σεξ και εχω παει άπειρες φορές σε μασατζιδικα!!! Στην κριτική για την Νεφέλη αναφέρομαι.
Και σε μενα το ανεφερε αυτο! Προφανως, μπορει να οφειλεται και στο οτι ηταν αρχαρια στην δουλεια αυτη!Παντως, ηταν δυναμιτης στο κρεβατι! Πολυ ερωτικη
![]()
κι όμως ισχύει, όπως λέει κι ο σ. Άρχοντας.Πρώτη φορά άκουω να σου ορίζει η κοπέλα ποση ωρα εχεις για μασάζ και ποση για σεξ και εχω παει άπειρες φορές σε μασατζιδικα!!! Στην κριτική για την Νεφέλη αναφέρομαι.