Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.845
Τόσο νωρίς θα κοιμηθείς ??Καλό βράδυ κουκλιτσα!
ΓΛΥΚΑ όνειρα ΜΠΙΛ ....

Τόσο νωρίς θα κοιμηθείς ??Καλό βράδυ κουκλιτσα!
Εμεις οι γέροι χρειαζομαστε τον υπνο μας μην κοιτας εσυ που εισαι πιτσιρικα και ξενυχταςΤόσο νωρίς θα κοιμηθείς ??
ΓΛΥΚΑ όνειρα ΜΠΙΛ ....![]()
κάνω και δευτερη δουλεια !Εμεις οι γέροι χρειαζομαστε τον υπνο μας μην κοιτας εσυ που εισαι πιτσιρικα και ξενυχτας
Ποτε προλαβαινεις αφου στις 8:30 ησουν αλλου....κάνω και δευτερη δουλεια !
Νυχτοφύλακας....![]()
8 και 30 ...ήμουν λαικηΠοτε προλαβαινεις αφου στις 8:30 ησουν αλλου....
Να γυρισεις.....εγω κραταω τις ωρες.....![]()
Καλημέρα Έλενα μου!Καλημέρα σε ολους !
Καλύτερα να γράψω στο δικό μου νήμα γιατί εχθες ειπώ6ηκαν πολλα στον Νήμα της Αγγελικής και δεν θέλω να κανω κατάχρηση !
Ρε αγόρια !
ΜΗΝ ΈΧΕΤΕ ΕΜΜΟΝΕΣ !
ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !
ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΠΟΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ !
πολύ απλά δεν σας αφορά !
Το καταλαβαίνω μέχρι ενός σημείου ότι πληγώθηκε ο εγωισμός !
ΚΑΙ ???
Σε μία σχεση μπορεί να ειναι κάποιος που και εκεί δεν έχει δικαιώματα !
Όταν καποιος πει ΤΕΛΟΣ είναι ΤΕΛΟΣ !
ΌΤΑΝ ΜΊΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΈΝΑ ΑΝΤΡΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΚΕΙ ΌΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ !
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ !
Θα πουνε τωρα οι κολοθελητες :
Μα γιατι έγραψες στο νημα της ??
Γιατι ζούμε σε ελευθερη χώρα και έχουμε ελευθερία λογου !
Δεν μίλησα άσχημα σε κανένα αγόρι ούτε έθιξα προσωπικά δεδομενα !
Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου !
Δεν φοβάμαι να πω την γνώμη μου !
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ !
ΤΟ ΣΑΙΤ ΈΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
την καλημερα μου και την αγαπη μου.Καλημέρα σε ολους !
Καλύτερα να γράψω στο δικό μου νήμα γιατί εχθες ειπώ6ηκαν πολλα στον Νήμα της Αγγελικής και δεν θέλω να κανω κατάχρηση !
Ρε αγόρια !
ΜΗΝ ΈΧΕΤΕ ΕΜΜΟΝΕΣ !
ΚΑΙ ???
ΌΤΑΝ ΜΊΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΈΝΑ ΑΝΤΡΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΚΕΙ ΌΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ !
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
Καλημέρα όμορφο αγόρι !την καλημερα μου και την αγαπη μου.![]()
Ναι αλλα ακομη δεν αποφασισες να κανεις ραντεβου στα Νοτια....γυμνή γιατί ζεσταινόμουν πολύ .....![]()
Παρακαλούθησα τα post στης Αγγελικής.Καλημέρα σε ολους !
Ρε αγόρια !
ΜΗΝ ΈΧΕΤΕ ΕΜΜΟΝΕΣ !
ΚΑΙ ???
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
Δεν μπορώ να ξέρω ποιος έχει τις περισσότερες ευθύνες και δεν με αφορά !Παρακαλούθησα τα post στης Αγγελικής.
Επειδή δεν ήταν το νήμα σου δεν ενεπλάκην.
Στης Αγγελικής, ίσως και με ευθύνη της, γίνεται πολύ φασαρία και πολλές ανταλλαγές μνμ και καταντάει κουραστικό.
Συμφωνώ επι της αρχής μαζί σου, όποιον θέλεις βλέπεις , όπου θέλεις και όπως θέλεις. Αν δεν του αρέσει φεύγει. Όπως και αν δεν του αρέσεις φεύγει...ή αν δεν σου κάνει , δεν τον δέχεσαι.
Χαλαρά και ήρεμα.
Δίκιο έχεις, και καλά τα λες... Δεν διαφωνούμε, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις....Δεν μπορώ να ξέρω ποιος έχει τις περισσότερες ευθύνες και δεν με αφορά !
Εγώ αναφέρθηκα στις Εμμονές που έχουν κάποιοι
και η μία κουβέντα έφερε την άλλη !
《 πολλοι διαβασαν λίγοι το κατάλαβαν 》
Δεν την ξέρω προσωπικά την κοπέλα !
Επέλεξα να μην ξανααπαντήσω και να αποχωρήσω από την συζήτηση όχι απο δειλία αλλά γιατί έπεσε πολύ το επίπεδο !
Δυστυχώς κάποιοι δεν είναι ώριμοι να κάνουν διάλογο και πιστευουν ότι μιλώντας χυδαία θα λυθεί ή οποιάδηποτε παρεξήγηση !
Εγώ θα ευχηθώ και στους μέν και στους δέν να έχουν καλή συνέχεια !
Τα φιλιά μου ....![]()
Ό,τι καλυτερο εχουμε δει τον τελευταιο καιρο! συνεχισε ετσι Ελενα !!!
Εσυ βγαζεις παντως τρελα γουστα κοριτσαρα μου...αλλα....αλλλα....αλλα....προς το παρον.....μακρια μου.....δυστυχως....Καλημέρα σε ολους !
Ρε αγόρια !
ΜΗΝ ΈΧΕΤΕ ΕΜΜΟΝΕΣ !
ΚΑΙ ???
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
Μπορεί όμως η επίθεση που δέχθηκε η @Αγγελική από όλους αυτούς να μην ήταν και τόσο τυχαία….! Ήταν στοχευμένη στο πρόσωπο (@Αγγελική) και στην ιδιότητα (ιερόδουλος) της, χωρίς να υπάρχει και τόσο ξεκάθαρη αφορμή και χωρίς να προκληθούν από εκείνη! Φαίνεται ότι σε κάποιους («νταβατζήδες») τους χαλάτε την πιάτσα με την παρουσία σας κορίτσια, (@Ελενα110 και @Αγγελική) και επειδή οι επιθέσεις κατασυκοφάντησης σας, τις τελευταίες ημέρες μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι… συνεπώς θεωρώ ξεκάθαρη την υποβόσκουσα ανάπτυξη οργανωμένου σχεδίου από κάποιους που κινούν νήματα στον χώρο, με σκοπό την επαγγελματική και ηθική σας απαξίωση και τελικά την εκδίωξη σας από αυτόν (τον χώρο)!Καλημέρα σε ολους !
Ρε αγόρια !
ΜΗΝ ΈΧΕΤΕ ΕΜΜΟΝΕΣ !
ΚΑΙ ???
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
Θα σου βγαλω το καπελο για αυτο το σχολιο σου....τοσες αληθειες μεσα σε λιγες μονο γραμμες.Μπορεί όμως η επίθεση που δέχθηκε η @Αγγελική από όλους αυτούς να μην ήταν και τόσο τυχαία….! Ήταν στοχευμένη στο πρόσωπο (@Αγγελική) και στην ιδιότητα (ιερόδουλος) της, χωρίς να υπάρχει και τόσο ξεκάθαρη αφορμή και χωρίς να προκληθούν από εκείνη! Φαίνεται ότι σε κάποιους («νταβατζήδες») τους χαλάτε την πιάτσα με την παρουσία σας κορίτσια, (@Ελενα110 και @Αγγελική) και επειδή οι επιθέσεις κατασυκοφάντησης σας, τις τελευταίες ημέρες μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι… συνεπώς θεωρώ ξεκάθαρη την υποβόσκουσα ανάπτυξη οργανωμένου σχεδίου από κάποιους που κινούν νήματα στον χώρο, με σκοπό την επαγγελματική και ηθική σας απαξίωση και τελικά την εκδίωξη σας από αυτόν (τον χώρο)!
Προφανώς είναι πολλά
τα λεφτά…Άρη …..που έλεγε και μια ψυχή κάποτε!
Υ.Γ. @Ελενα110 & @Αγγελική μην μασάτε κοριτσάρες, είστε πολύ ευγενικές και κάνετε πολύ καλά την δουλειά σας….!
Συνεχίστε έτσι και μη φοβάστε, στο τέλος κερδίζει πάντα το καλό!
Μα φαινόταν ξεκάθαρα από την αρχή ως το τέλος κύριε @Teacher2017 με την κλιμάκωση των ύβρεων και απαξιωτικών σχολίων με την συμετοχή και άλλων, λες και ήτανε προσυνενοημένο… σκηνοθετημένο θα έλεγα! Και παρόλο που η @Αγγελική αποχώρησε από την κουβέντα…. Οι άλλοι συνεχίζανε τα δικά τους, μέχρι και πριν λίγο! Μου θύμισε λίγο Wild Dogs η κατάσταση, πραγματικά…τραγικά λυπηρό… για τα κορίτσια… τι σταυρό σηκώνουν καθημερινά, να ανέχονται όλα αυτά τα σκουπίδια και να πρέπει να συνεχίσουν ξανά και ξανά…και ξανά!Θα σου βγαλω το καπελο για αυτο το σχολιο σου....τοσες αληθειες μεσα σε λιγες μονο γραμμες.
Ολοι αυτοι εχουν μπαναριστει τοσες φορες....φτιαξει νεο προφιλ μονο και μονο για να συμμετεχουν στο Bourdela.
Ολη τους η ζωη η συμμετοχη και σχολιασμος εδω μεσα.
Ειμαι σιγουρος πολλες κοπελες εχουν με τον α ή β τροπο εξαγορασει την υποστηριξη/σιωπη απο συμμετεχοντες εδω μεσα. Ειτε μεμονομενα ειτε απο πολλους μαζι...ταυτοχρονα.
Κοπελα με εχει στησει στο δωματιο επειδη εγινε μια κακη συνεννοηση. Πιστευω εχει ευθυνη η ιδια. Αλλα οκ.
Εχει νημα εδω μεσα. Μπηκα να την απαξιωσω και να την βγαλω στη σεντρα. ΟΧΙ. Μιλησαμε εληξε...δεν ξανασχοληθηκα μαζι της. Τελος.
Καλη συνεχεια σου ευχομαι.
Καλημέρα !Μπορεί όμως η επίθεση που δέχθηκε η @Αγγελική από όλους αυτούς να μην ήταν και τόσο τυχαία….! Ήταν στοχευμένη στο πρόσωπο (@Αγγελική) και στην ιδιότητα (ιερόδουλος) της, χωρίς να υπάρχει και τόσο ξεκάθαρη αφορμή και χωρίς να προκληθούν από εκείνη! Φαίνεται ότι σε κάποιους («νταβατζήδες») τους χαλάτε την πιάτσα με την παρουσία σας κορίτσια, (@Ελενα110 και @Αγγελική) και επειδή οι επιθέσεις κατασυκοφάντησης σας, τις τελευταίες ημέρες μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι… συνεπώς θεωρώ ξεκάθαρη την υποβόσκουσα ανάπτυξη οργανωμένου σχεδίου από κάποιους που κινούν νήματα στον χώρο, με σκοπό την επαγγελματική και ηθική σας απαξίωση και τελικά την εκδίωξη σας από αυτόν (τον χώρο)!
Προφανώς είναι πολλά
τα λεφτά…Άρη …..που έλεγε και μια ψυχή κάποτε!
Υ.Γ. @Ελενα110 & @Αγγελική μην μασάτε κοριτσάρες, είστε πολύ ευγενικές και κάνετε πολύ καλά την δουλειά σας….!
Συνεχίστε έτσι και μη φοβάστε, στο τέλος κερδίζει πάντα το καλό!
Καλημέρα !
Σε κάποιους δεν άρεσε που είπα την γνώμη μου στο νήμα της Αγγελικής !
Στο νήμα της Στεφης πιο παλιά
Δεν φοβάμαι να πω την γνώμη μου γενικά στην ζωή μου δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν !
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100%
Όπως ειπα και στο νήμα της αγγελικής πολλα καταλαβαίνω λίγα λέω
Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος όμως !
Έχω γνωρίσει σε αυτόν τον χώρο αγόρια εξαιρετικούς χαρακτήρες !
Άνθρωπους απλούς ευγενικούς
Δυνατές προσωπικότητες!
Συνεχίζω κανονικά τα ραντεβού μου και θα το κάνω μέχρι όσο μου κάνει κέφι !
Χωρίς να απολογούμαι στους ΓΝΩΣΤΟΥΣ --ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ !
ΥΓ...ξέρω οτι θα είμαι επόμενη που θα κάνουν επίθεση στο νήμα μου !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ .....![]()