Σα παλιός πελάτης του γραφείου που είχα φτάσει να έχω πάρει 17 στις 20 κοπέλες πέρυσι που είχατε ας μου επιτρέπεται να κάνω κάποιες επισημάνσεις :
1. Είστε το μόνο από όλα τα γραφεία που ε χω συνεργαστεί που δε έχω φάει ούτε μια φόλα να πω ότι μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα . Σίγουρα δε αποδίδουν όλες το ίδιο όμως δε μετάνιωσα πραγματικά και καμία . Οπως σεβάστηκα και σέβομαι τη κάθε κοπέλα που συναντώ σεβάστηκαν τον χρόνο μου και το χρήμα μου και αυτές .
2. Η σοφία ήταν ένα δυνατό χαρτί αλλά δε είναι το μόνο και δε πρέπει να είναι το μόνο σε κάθε γραφείο . Εχουν φύγει πολλά δυνατά ονόματα (δέσποινα , Δανάη , αλεξια , μελινα ) αλλά δε έγινε ο ίδιος ντόρος . Τα γραφεία έτσι είναι άλλες φεύγουν άλλες έρχονται η ζωή συνεχίζεται …
3. Η
@Emmanouela 95 αν με θυμάται ήμουν ο πρώτος της πελάτης σίγουρα δε ήταν φόλα απλά δε έτυχε να τη ξαναπάρω γιατί μου χε πει ότι θα δούλευε ως 2000 και δε με βόλευε . Η Βανέσα που αναφέρθηκε τη είχα πάρει δυο φορές μυρωδιές σε εμένα δε είχε .
4 το μόνο παράπονο που είχα όσες φορές συνεργάστηκα και ήταν πολλές ήταν στη αρχή λίγο η συμπεριφορά από κάποια τηλεφωνήτρια . Ένιωθα κάθε φορά που θα έστελνα φόβο για να τη ρωτήσω κάτι γιατί ήταν λίγο απότομη και βαριόταν να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις . Και το είχαν επισημάνει και άλλοι πελάτες . Για να είμαι δίκαιος είχα μιλήσει με ένα υπεύθυνο τότε δε ξέρω αν είστε ο ίδιος και είχε λυθεί το θέμα άμεσα μαζί μου .
Αυτά τα λίγα ήθελα να πω και συγνώμη αν καταχράστηκα το χώρο και το χρόνο σας απλά διάβασα πολλά τελευταία και ένιωσα τη ανάγκη να μοιραστώ τη εμπειρία μου από τα χρόνια που σας ξέρω .
Υ.γ όσο για τη σοφία που δε μπορούσε να κλείσει δύο μήνες και εγώ όταν μου λέγαν στο γραφείο ότι ήταν κλεισμένη μόλις της το λεγα εδώ στο νήμα της έλεγε στείλε τους τώρα και πες ότι σου είπα εγώ να σε καλύψουν . Και μπορεί να μειώναν τη ώρα αλλου και να με χώναν . Οπότε αν η σοφία δε είχε θέμα με το πελάτη σίγουρα θα του έβρισκε λύση . Και μπορώ να το αποδείξω με μηνύματα αυτό . Μου αρέσει να είμαι δίκαιος .