rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.388
- Πόντοι
- 15.446
Γερμανική, είχα γράψει σε άλλο νήμα.Τί ράτσα είναι?
Αλλά δε λέω πολλά μήπως παρακολουθούν συκεές.
Γερμανική, είχα γράψει σε άλλο νήμα.Τί ράτσα είναι?
Δυνατή ράτσα.Γερμανική, είχα γράψει σε άλλο νήμα.
Να εντάξεις στη συνομοταξία και το @Κοχύλι , που είναι θαλασσινό και αυτό!
Φράση Θουκυδίδη αυτή.Να εντάξεις στη συνομοταξία και το @Κοχύλι , που είναι θαλασσινό και αυτό!
Μέγα το της θαλάσσης κράτος!
Μαράκι μου μαράζωσα στη θλίψη και τον πόνοΣήμερα πρέπει να κέρδισες Στοίχημα.
Στη Μαρία Σινιώρη αρέσουν οι καντάδες.και λακάω για τη Μαριγώ να κάνω καντάδα![]()
Για την ακρίβεια, υποτίθεται του Περικλή, που κατέγραψε και αναφέρει ο Θουκυδίδης (Ιστορίαι)Φράση Θουκυδίδη αυτή.
Δυνατά πόδια.Σκέψου να έχεις τις ποδάρες της για μαξιλάρι να μην φοβάσαι Χάρο![]()
Χέσου....πας να μαζεψεις ελιες;![]()
Σωστό.Για την ακρίβεια, υποτίθεται του Περικλή, που κατέγραψε και αναφέρει ο Θουκυδίδης (Ιστορίαι)
τωρα που σταφιδιασε την εσφιγγες;Δυνατά πόδια.
ΟΤΑΝ ακουγα ΠετροΛουκα Χαλικα και ΒΑΡΙΑ ηπειρωτικα κλαρινα φιλε Ντουντα εριχνες ξυλα στο τζακι εσυΧέσου....
Η Κυρά έχει παχουλό μπρατσάκι να το γιουζ ως μαξιλάρι;
Άκουσε το παραπάνω τραγούδι ρε τυρογαλά...
Μίλφαρος η Σινιώρη.τωρα που σταφιδιασε την εσφιγγες;![]()
Το Σεπτέμβρη του1986 μετακόμισαμε για μία διετία λόγω του σεισμού της Καλαμάτας και γενικά όλη η πολυκατοικία "σκορπίστηκε", τέσπα από κάτω (όχι απ' το ραδίκι) έμενε μια στέρφα η Θεώνη και ο άντρας της ο Βύρωνας....Δυνατά πόδια.
Πρέπει να την αποκαταστήσεις τη Μαρία.Συνεπώς, μια και αντέχει η ντούντα (και πόσο μάλλον λόγω του συκότσαγου) αν θέλει η Μαριγώ να γίνει κυρά Θεώνη ίσως βρούμε την άκρη
Λογικό.Γιατί απορείς;
Κάτω από 60 δεν πάνε συν μάσα, το ξέρω ήδη και στα μέρη μου, ρώτησε και το Μπόγρη του Διαβολιτσίου....
Αν βάλεις και το εργόσημο πάει παραπάνω....