greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.605
- Πόντοι
- 496
Αποκωδικοποίηση:Ναι ρε φίλε τι να χρειαστεί το όνομα. Και το μασατζιδικο τι το ανέφερες σιγά την πληροφορία. Ας μας έλεγες ότι είμαστε άξεστοι και τέλος.
Αποκωδικοποίηση επειδή είμαστε και αετοπουλα:Έχει αλλά νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω. Εγώ 4-5 φορές πήγα χωρίς ραντεβού. Ήταν δύο τρεις διαθέσιμες, διάλεξα και όλα καλά. Μέχρι τώρα φόλα δεν έφαγα. Χαμογελαστες και ορεξατες ΟΛΕΣ. Μπορεί να παίζει ρόλο που ήταν νωρίς; Δεν ξέρω. Σημαντικό ρόλο οπωσδηποτε παίζει κ συμπεριφορά του πελάτη. Ότι δίνεις..... παίρνεις. Μη είμαστε κάφροι.
Τελικά ξέρουμε κάτι?Καλησπέρα
Ήθελα να ρωτήσω
Εγνατίας 95 στον 4ο όροφο ξέρουμε κατι?
Πήγαινε να μας.πεις και εμάςΤελικά ξέρουμε κάτι?
Πάντως αυτό κι εμένα μου το πέταξαν κάποια στιγμή στις αρχές όταν είχαν πρώτο μετακομίσει στο τωρινό. Ότι μπορείς το 30αρι του μασάζ να το πληρώσεις και με κάρτα. Αυτό.Crystal σήμερα στην Γιαννιτσων,
δύο διαθέσιμες, Εύα και Κλειω, πέρασα με Κλειω , πετσέτα … 30 ευρώ, δεν μου έχει ξανά τύχει, ίσως επειδή δεν μιλούσα πολύ με περάσαν για κανέναν μπάτσο,αφού μου έδωσαν και απόδειξη (πρωτόγνωρο) όπως και να χει εμφάνιση δεν ήταν και τίποτα γουαου, οπότε δεν έκλαψα το έξτρα 20ικο τουλάχιστον.
Πάντως αυτό κι εμένα μου το πέταξαν κάποια στιγμή στις αρχές όταν είχαν πρώτο μετακομίσει στο τωρινό. Ότι μπορείς το 30αρι του μασάζ να το πληρώσεις και με κάρτα. Αυτό
Σε δουλεύουν κανονικά μονο μετρητά περνούν τόσα χρόνια, χαχαΠάντως αυτό κι εμένα μου το πέταξαν κάποια στιγμή στις αρχές όταν είχαν πρώτο μετακομίσει στο τωρινό. Ότι μπορείς το 30αρι του μασάζ να το πληρώσεις και με κάρτα. Αυτό.
Όσες φορές πάτησα το πόδι μου στο μαγαζί της Εγνατίας, πολύ μέτρια τα πράγματα! Το μαγαζί στην Β. Όλγας ανακαινίστηκε; Μπήκε "φρέσκος" αέρας (εννοώ από κορίτσια) και αν θυμάμαι καλά, είναι στο 128, έτσι;Καλησπέρα συναγωνιστή, εκεί που λες είναι οι νταμες η Dames masaz , έχει 2 αυτό που λες εσύ στην Εγνατία έχει κυρίως κάτι θείες, αν σου αρέσουν οι θείες και δε θες να δώσεις πολλά λεφτά για σεξ μιλάμε, κομπλέ, στο καινούριο στην Όλγας έχει πιτσιρίκες πιο δυνατές, συγκεκριμένα έχω δοκιμάσει 3 Κασσάνδρα (ξανθιά βυζαρου) Εύη (λεπτή μαύρο μαλλί ,σκυλι) και άλλη μια που δε θυμάμαι πως την λέγαν λίγο καμπυλωτό και τις θείες δοκίμασα στην Εγνατία, κάποιες αλλά σαν συμπέρασμα, μεχρι στιγμης αυτή που άξιζε και θα ξαναπήγαινα ήταν η Εύη στο Όλγας, πολύ τρελή ενέργεια πολύ σεξυ και ξέρει πως να σε καυλωσει , αν είσαι ευγενικός και καθαρός καυλωνει κιόλας στα αλήθεια, αλλά δεν είναι μασάζ εκεί είναι για σεξ
159, εκεί που ήταν το MassagioΌσες φορές πάτησα το πόδι μου στο μαγαζί της Εγνατίας, πολύ μέτρια τα πράγματα! Το μαγαζί στην Β. Όλγας ανακαινίστηκε; Μπήκε "φρέσκος" αέρας (εννοώ από κορίτσια) και αν θυμάμαι καλά, είναι στο 128, έτσι;
Το massagio....Καλησπέρα σε όλους!
Μεταξύ dames , Krystal και elegance τι προτείνετε?
Για μασάζ και δεύτερο μέρος....
Εγώ φίλε μου στη θέση σου θα ανησυχούσαΑποκωδικοποίηση:
Έχει αλλά δεν χρειάζεται να γράψω - Ε ναι όλες "βαπτισμένες" είμαστε.
Εγώ 4-5 φορές πήγα χωρίς ραντεβού - Τι θέλει να πει τώρα η ποιήτρια; Σεβαστό..
Ήταν 2-3 διαθέσιμες διάλεξα και όλα καλά . Φόλα δεν έφαγα. - Εδώ μας λέει ότι τι Ναόμι Κάμπελ, τι Αντριάνα Λίμα το ένα και το αυτό!!
Χαμογελαστές και ορεξατες όλες - Από τον Βερόπουλο έρχονται;;
Μπορεί να παίξει ρόλο που ήταν νωρίς; Αναρωτιέται.. - Χεμ να έρχεστε 21:00, χεμ να σας τον παίζουμε δεν λέει!!! Νωρίς να τελειώνουμε έχουμε και σπίτια...
Σημαντικό ρόλο οποιασδήποτε παίζει κ συμπεριφορά του πελάτη. Ότι δίνεις..... παίρνεις. Μη είμαστε κάφροι. - Εδώ ούτε καν τα προσχήματα!!
Αποκωδικοποίηση επειδή είμαστε και αετοπουλα:
Έχει αλλά δεν χρειάζεται να γράψω - Ε ναι όλες "βαπτισμένες" είμαστε.
Εγώ 4-5 φορές πήγα χωρίς ραντεβού - Τι θέλει να πει τώρα η ποιήτρια; Σεβαστό..
Ήταν 2-3 διαθέσιμες διάλεξα και όλα καλά . Φόλα δεν έφαγα. - Εδώ μας λέει ότι τι Ναόμι Κάμπελ, τι Αντριάνα Λίμα το ένα και το αυτό!!
Χαμογελαστές και ορεξατες όλες - Από τον Βερόπουλο έρχονται;;
Μπορεί να παίξει ρόλο που ήταν νωρίς; Αναρωτιέται.. - Χεμ να έρχεστε 21:00, χεμ να σας τον παίζουμε δεν λέει!!! Νωρίς να τελειώνουμε έχουμε και σπίτια...
Σημαντικό ρόλο οποιασδήποτε παίζει κ συμπεριφορά του πελάτη. Ότι δίνεις..... παίρνεις. Μη είμαστε κάφροι. - Εδώ ούτε καν τα προσχήματα!!
Το δεύτερο μέρος ποιο είναι;; Γιατί από αυτά που έχω διαβάσει το β ημίχρονο δεν είναι σε όλα τα παραπάνω το ίδιοΚαλησπέρα σε όλους!
Μεταξύ dames , Krystal και elegance τι προτείνετε?
Για μασάζ και δεύτερο μέρος....
Τουλάχιστον μία εκτόνωση.Το δεύτερο μέρος ποιο είναι;; Γιατί από αυτά που έχω διαβάσει το β ημίχρονο δεν είναι σε όλα τα παραπάνω το ίδιο
Και σε μένα το ίδιο πράγμα είπανε στην αρχή, αλλά στο μισάωρο , 40 λεπτό το πολύ, το γύρισε μόνη της και μάλιστα για να μην υπάρχει παρεξήγηση μου είπε ότι από δω και πέρα είμαστε στα 50.Πάντως αυτό κι εμένα μου το πέταξαν κάποια στιγμή στις αρχές όταν είχαν πρώτο μετακομίσει στο τωρινό. Ότι μπορείς το 30αρι του μασάζ να το πληρώσεις και με κάρτα. Αυτό.
Okay, εγώ μόνο Γιαννιτσών πήγα, β ημίχρονο πολύ δυνατό, έμειναν όλες μόνο με το βρακί, πιάνεις παντού εκτός από μέσα από το βρακί. Επίσης η πλειοψηφία νομίζω είναι κάτω από 30. Πιπίνια.Τουλάχιστον μία εκτόνωση.
Αν βγάζουν και κάνα ρούχο ακόμα καλύτερα
Επειδή έχω καιρό ν παω,παραμένει 80 ακα πιπα φουλ σεξ;Καλησπέρα συναγωνιστή, εκεί που λες είναι οι νταμες η Dames masaz , έχει 2 αυτό που λες εσύ στην Εγνατία έχει κυρίως κάτι θείες, αν σου αρέσουν οι θείες και δε θες να δώσεις πολλά λεφτά για σεξ μιλάμε, κομπλέ, στο καινούριο στην Όλγας έχει πιτσιρίκες πιο δυνατές, συγκεκριμένα έχω δοκιμάσει 3 Κασσάνδρα (ξανθιά βυζαρου) Εύη (λεπτή μαύρο μαλλί ,σκυλι) και άλλη μια που δε θυμάμαι πως την λέγαν λίγο καμπυλωτό και τις θείες δοκίμασα στην Εγνατία, κάποιες αλλά σαν συμπέρασμα, μεχρι στιγμης αυτή που άξιζε και θα ξαναπήγαινα ήταν η Εύη στο Όλγας, πολύ τρελή ενέργεια πολύ σεξυ και ξέρει πως να σε καυλωσει , αν είσαι ευγενικός και καθαρός καυλωνει κιόλας στα αλήθεια, αλλά δεν είναι μασάζ εκεί είναι για σεξ
... είπε ο δολοφόνος πριν τον ανακαλύψει ο Πουαρό.Εγώ φίλε μου στη θέση σου θα ανησυχούσα
Δεν είναι πάντα το ίδιο... Αλλιώς τι νόημα θα είχαν τα αυγά Kinder?Το δεύτερο μέρος ποιο είναι;; Γιατί από αυτά που έχω διαβάσει το β ημίχρονο δεν είναι σε όλα τα παραπάνω το ίδιο
Σε λίγο ακολουθεί και άλλη αποκωδικοποίηση.. Είδα ότι η πρώτη είχε τεράστια επιτυχία.Okay, εγώ μόνο Γιαννιτσών πήγα, β ημίχρονο πολύ δυνατό, έμειναν όλες μόνο με το βρακί, πιάνεις παντού εκτός από μέσα από το βρακί. Επίσης η πλειοψηφία νομίζω είναι κάτω από 30. Πιπίνια.
Σε λίγο ακολουθεί και άλλη αποκωδικοποίηση.. Είδα ότι η πρώτη είχε τεράστια επιτυχία.
Εδώ είναι ρε φίλε μου forum ανταλλαγής πληροφοριών. Εξυπνάδες , αποκωδικοποιήσεις, και διάφορα άλλα φιλοσοφήματα είναι αχρείαστα. Επιπλέον πιάνουν τζάμπα χώρο.Σε λίγο ακολουθεί και άλλη αποκωδικοποίηση.. Είδα ότι η πρώτη είχε τεράστια επιτυχία.