Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.072
Πόντοι
3.846
Εξαρτάται ο καθένας τι κάνει αν δεν κλάνει, διότι οι κυρΠαντελήδες προορίζονται για τα προφανή :coffee:
O κώδικας του Στοιχήματος έχει βελτιωθεί και βελτιστοποιηθεί αρκετά και ακόμα με 100 χιλιάδες δεδομένα τρέχει έστω με ζόρια στον Τοσίμπα, πόσο μάλλον στους άλλους δύο...
Για να μαζέψω όμως 65 χιλιάδες ακόμη δολλάρια δεδομένα θα χρειαστώ καμμία 10ετια, άρα το πρόβλημα έγκειται αλλού...

Τελευταία τροποποίηση:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
379
Πόντοι
21
Για ρώτησε τη Δασκάλα σου τι είναι τα ινδικά σκορ κι άρχισες να διαβάζεις από Δευτέρα τον ανωτέρω πίνακα, λες και θέλει μεταπτυχιακό...
Μα δεν έχω άδικο που νευριάζω, σας δείχνω μαρκαρισμένα και μαρκαλημένα κάποια τετράγωνα...
Τι δεν βλέπετε;
Δεν έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια μέση τιμή Άσσων και τα 2 ματς;
Χωρίς να σημαίνει και κάτι εντελώς ανατρεπτικό, γιατί μπορεί να διέφεραν λίγο (πες ως 50-100 μονάδες).
Στο Χ2 (μέσες αποδόσεις ισοπαλίας και φιλοξενούμενης) διαφέρουν αρκετά, αλλά οι Άσσοι τους είχαν ανοδική πορεία και το μέσο ποσοστό των ανόδων στους Άσσους είναι σχεδόν το ίδιο. Επίσης δείτε και το πλήθος των ανοδικών εταιρειών στις δύο περιπτώσεις => 8 έναντι 9, σχεδόν ίδιο ή όχι;
Ινδικό σκορ ημιτόνου και τελικό η Δανία και επίσης ΙΝΔΙΚΟΤΑΤΟ σκορ στο Μάλι, αλλά αν τα ποντάριζα θα έβγαινα κουρεμένος αντί να έχω μαλλί.

ΡΕ ΠΩΣ ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΩ;

Άστο διάολο οι άθλιοι, εγαμήθηκε το σύμπαν, σάμπως και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει....
Δεν έχω δασκάλα ντουντα :( τώρα για τα αθλητικά δεν τα μπορώ καθόλου - ο φίλος μου ο μπασκετικός μια φορά που είπε καλά ρε τι άντρας είσαι που δεν βλέπεις ποδόσφαιρο :tooth: του λέω από τούς παλιούς προ ποδόσφαιρο που ασχολούνταν με τον έρωτα καί τόν πόλεμο :tooth:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
379
Πόντοι
21
:coffee: επειδή σου αρέσουν τα φιλοσοφικά.
Από όλες τις θεωρίες που έχω διαβάσει πιο πολύ μου άρεσε Η Αρχή της Επαληθευσιμότητας αυτή λέει «μια πρόταση θεωρείται ότι κυριολεκτικά έχει νόημα, εάν, και μόνον εάν, είναι αναλυτική ή είναι εμπειρικώς επαληθεύσιμη».
Alfred Ayer
Αναλυτική σημαίνει ότι έχει αναλυθεί σε επιστημονικά εργαστήρια και έχει επαληθευτεί. Εμπειρική ότι έχουμε πάει το είδαμε και ήρθαμε να το επιβεβαιώσουμε.
Αλλιώς η πρόταση δεν έχει νόημα, το έχω βάλει και στην υπογραφή μου,
Νά 'χαμε να λέγαμε και σύκα να μαζεύαμε.
Ωραία είναι αυτά και τα φιλοσοφικά και τα αθλητικά Ροντ - τώρα όμως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τα κονομησουμε γιατί με την δουλειά δεν υπάρχει χαιρι- άσε που δουλειά είναι μια κατάχρηση για τον άνθρωπο όπως το αλκοόλ και το τσιγάρο για αυτό τον κουράζει και τον γερνάει

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.179
Πόντοι
15.446
Ωραία είναι αυτά και τα φιλοσοφικά και τα αθλητικά Ροντ - τώρα όμως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τα κονομησουμε γιατί με την δουλειά δεν υπάρχει χαιρι- άσε που δουλειά είναι μια κατάχρηση για τον άνθρωπο όπως το αλκοόλ και το τσιγάρο για αυτό τον κουράζει και τον γερνάει
Αυτοί που βγάλανε τις θεωρίες πρέπει να τα κονόμησαν αν και δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο Νίτσε με λυκόφως των ειδώλων και Ζαρατούστρα.
Οι Marx και Engels με την επανάσταση του προλεταριάτου και λοιπές θεωρίες.
Πρέπει να βρούμε τι ανάγκες έχει ο κόσμος για να πουλήσουμε και εμείς τίποτα φούμαρα θεωρίες να τα κονομήσουμε :rockon:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.072
Πόντοι
3.846
Δεν έχω δασκάλα ντουντα :(
Για τη Μάγκυ το είπα (έγραψα) ώστε να σε/την πειράξω.
τώρα για τα αθλητικά δεν τα μπορώ καθόλου
Ε ΓΚΡ τώρα, ένας πίνακας είναι άσε τα κογιότ και γράψε τι κατάλαβες, δεν έχει σχέση αν ασχολείσαι ή το αντίθετο.

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
379
Πόντοι
21
Αυτοί που βγάλανε τις θεωρίες πρέπει να τα κονόμησαν αν και δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο Νίτσε με λυκόφως των ειδώλων και Ζαρατούστρα.
Οι Marx και Engels με την επανάσταση του προλεταριάτου και λοιπές θεωρίες.
Πρέπει να βρούμε τι ανάγκες έχει ο κόσμος για να πουλήσουμε και εμείς τίποτα φούμαρα θεωρίες να τα κονομήσουμε :rockon:
Για τούς άλλους δύο δεν ξέρω αλλά τον Νίτσε :tooth: ξέρω ότι ήταν μεγάλος παρτουζιαρης μια χαρά πέρασε :tooth: μόνο στο τέλος δεν άντεξε και πέθανε σε τρελά δικό :sad2: nude-photograph-of-nietzsche-v0-oji86alnt2md1.jpeg

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.179
Πόντοι
15.446
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.072
Πόντοι
3.846

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
379
Πόντοι
21
Ε ΓΚΡ τώρα, ένας πίνακας είναι άσε τα κογιότ και γράψε τι κατάλαβες, δεν έχει σχέση αν ασχολείσαι ή το αντίθετο.
Δεν τα μπορώ τα αθλητικά λέμε ντουντα :tooth: πώς ο Αθηναίος όταν ακούει αριστερά/κομμουνιστικά μανιφέστα βγάζει σπυριά :tooth: κάτι τέτοιο και εγώ με τα αθλητικά :tooth:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.179
Πόντοι
15.446
Ξαναπές το πρόγραμμα να το ψάξω, αν δεν θέλεις δημόσια υπάρχουν d.m klp

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.072
Πόντοι
3.846
Asto diabolo κι εσύ μαζί με τους άλλους δύο, έχει δίκιο η Βασίλισσα που μου λέει τι ασχολείσαι αυτοί είναι πέρα βρέχει....
ΓΚΛΑΦΟΥΡΝΑΤΕ μεταξύ σας κι από εδώ και πέρα ΤΕΛΟΣ τα στοιχήματα....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
76.649
Πόντοι
12.756
Asto diabolo κι εσύ μαζί με τους άλλους δύο, έχει δίκιο η Βασίλισσα που μου λέει τι ασχολείσαι αυτοί είναι πέρα βρέχει....
ναι στειλε τα πραγματα με τον Μπεινογλου κορυφαια μεταφορικη:coffee:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.806
Πόντοι
36.036
Θείε Ντούντα , αυτός που έχεις φωτο προφίλ ο γιός του Αταμάν είναι ? :coffee:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.072
Πόντοι
3.846
Έχουμε τπτ νεώτερο ? :coffee:
Άστο διάβολο κι εσύ και πήγαινε στη σλαβομακεδόνισσα...
Τελικά η Βασίλισσα είναι υπερβολικά έξυπνη, από εδώ και πέρα μόνο από αυτή θα ζητώ συμβουλές :angel:
Σας δείχνω έναν πίνακα, μα δεν παίζω στοίχημα ο ένας, ο άλλος θέλει τηλέφωνο να πούμε τα κάλαντα, ο άλλος βαριέται, ο παπαγάλος θέλει το πρόγραμμα, ε σας βαρέθηκα...
Όλο τα ίδια θα λέμε και θα ξαναλέμε;
Δεν πρόκειται να κάνετε τέτοια πράγματα και δεν πρέπει αφού απαιτούν χρόνο, κόπο, αφοσίωση και σε καθημερινή βάση, όμως έδειξα κάτι...
Γκαβοί είσαστε και δεν βλέπετε ότι η μέση τιμή του Άσσου της Δανίας έτυχε και ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με αυτόν της σουηδικής;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.179
Πόντοι
15.446

Stories

Νέο!