Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.699
- Πόντοι
- 12.756
μην σπαμμαρεις θα γαμηθειςΕΛΑ σε περιμενω με Κουκλα![]()
μην σπαμμαρεις θα γαμηθειςΕΛΑ σε περιμενω με Κουκλα![]()
μην σπαμμαρεις θα γαμηθεις
Σύντομα θα μας περάσουν όμως και οι χώρες που ανέφερα !Αυτό εννοεί και ο Αδωνις όταν λέει οτι ο Ελληνας νιώθει φτωχός ενώ δεν είναι.Δε συγκρίνει τον εαυτό του με τους κατοίκους των χωρών που ανέφερες.
τσέκαρε νέο μισθολόγιο ενστόλων + μείωση φόρου εισοδήματος το 26και ποιός στρατιωτικός θα του κάνει τα χατήρια ? όλοι τον σιχαίνονται
Έχει όμως εναλλακτική να μαζέψει όλους τους μπραβοκούληδες
στραβούς κουτσούς ανάπηρους ημίτρελους με αλτσχάιμερ ,λίγδιδες από τα τσοντάδικα
να φτιάξει διμοιρίες κρούσης![]()
άσε τους αστυνόμους, είναι σε λευκή απεργία με την σιωπηρή συγκατάνευση του κλεφτοΜιχαλιούτσέκαρε νέο μισθολόγιο ενστόλων + μείωση φόρου εισοδήματος το 26
πχ 22χρονος ανθυπολοχαγός 1400
50ης συνταγματάρχης 2400
αντιστοίχως αστυνόμοι, πυροσβέστες, λιμενικοί
και επειδή του ανέβασε τον μισθό θα ανεχτεί να τον κατεβάσει στο σύνταγμα να χτυπάει πολίτες?τσέκαρε νέο μισθολόγιο ενστόλων + μείωση φόρου εισοδήματος το 26
πχ 22χρονος ανθυπολοχαγός 1400
50ης συνταγματάρχης 2400
αντιστοίχως αστυνόμοι, πυροσβέστες, λιμενικοί
Αστυνόμος θα σε βαράει τζούνιορ, μην ανησυχείς.και επειδή του ανέβασε τον μισθό θα ανεχτεί να τον κατεβάσει στο σύνταγμα να χτυπάει πολίτες?
ο ΜΑΤατζής έχει νομιμοποίηση να χρησιμοποιεί βία ο στρατιωτικός έχει?
και τι βία θα χρησιμοποιήσει? γιατί ένοπλη προφανώς όχι και για ξύλο, κρότου λάμψης κτλπ δεν έχει εκπαίδευση.
θα τους σαπίσουν στο ξύλο οι μπαχαλάκιδες και θα γίνει και ρεζίλι το στράτευμα.
δεν είμαι μπαχαλάκιας έχω καλύτερα πράγματα από το να κάθομαι να μου ρίχνουν χημικά οι μπράβοι των πολιτικών.Αστυνόμος θα σε βαράει τζούνιορ, μην ανησυχείς.
Απλά θα του δίνει την εντολή στρατιωτικός.
Και θα στο πάρουν το πατίνι![]()
πως τα περνάς bro ? όλα καλά ?Δε φταίει το κράτος ρε,
Φταίνε οι πακιστανοι που δε φέρνουν τις οικογενειες τους απ το πακιστάν , φταινε οι καστοριανοί που δε γαμάνε τις γυναικες τους.
Ειναι ξεκάθαρο ποιοι φταίνε
Καστοριά: Δραματική μείωση του πληθυσμού, συρρίκνωση τμημάτων στα σχολεία – Λουκέτα στα μαγαζιά – Αργοπεθαίνει η γουνοποιία | topontiki.gr Καστοριά: Δραματική μείωση του πληθυσμού | topontiki.gr
Υπερβολές, άκου εκεί μπράβοι.......δεν είμαι μπαχαλάκιας έχω καλύτερα πράγματα από το να κάθομαι να μου ρίχνουν χημικά οι μπράβοι των πολιτικών.
και τώρα τους έχουν ανάγκη ειδικά αν πρόκειται να πατήσουν πόδι σε αγροτικές περιοχές![]()
Μια χαρά όλα,πως τα περνάς bro ? όλα καλά ?
τα παράπονα σου στο γαλάζιο κλεφτοπασόκ
![]()
δώσε σήμα στη Μπελχάρα να προστατεύσει το άπλωμα καλωδίουΜια χαρά όλα,
Βέβαια έχω μια αγωνία αν το γαλάζιο νησί θα εξακολουθήσει να ναι γαλάζιο και το 2027
ακόμη δεν τα τίναξε ο σουλτάνος ? πριν 4-5 χρόνια το Σκάι μας έλεγε πως ήταν ετοιμοθάνατοςΣτο Καϊρο θα πάει και ο Ερντογάν ο ξοφλημενος ο απομονωμένος
( για τους μπραβοκουληδες )
Ο Ερντογαν ο προστάτης σύμμαχος χρηματοδότης της Χαμάς
ΕΥΓΕ
Η πρώτη θα πάει Γαύδο για μεταφορά λάθρο στην ενδοχώραδώσε σήμα στη Μπελχάρα να προστατεύσει το άπλωμα καλωδίου
αλλιώς να την κάνουμε ψαροκάικο τράτα ή χοτέλ επενδυτών![]()