80 το μισάωρο 100 τα 45 λεπτά.ποιο ειναι το κοστος? οι κοπελες στις φωτος φαινονται ωραιες. παραπλανηση?
Αρκετή παραπλάνηση με τις φωτογραφίες.
80 το μισάωρο 100 τα 45 λεπτά.ποιο ειναι το κοστος? οι κοπελες στις φωτος φαινονται ωραιες. παραπλανηση?
Αυτό δεν το λες παραπλάνηση φιλαράκι μου! Αυτό το λες καμία σχέση με την πραγματικότητα!80 το μισάωρο 100 τα 45 λεπτά.
Αρκετή παραπλάνηση με τις φωτογραφίες.
Η Χαρά έχει πάντα ένα τουπε λες κ είναι αφεντικό εκεί ίσως λογικό γιατί έχει 200 χρόνια εκεί μέσα.Η μιχαελλα η χαρά και η Χρύσα είναι πολύ ωραιες
Υπαρχει τηλ του ιδρυματος? Προσφερεται μπριζολα?Η Χαρά έχει πάντα ένα τουπε λες κ είναι αφεντικό εκεί ίσως λογικό γιατί έχει 200 χρόνια εκεί μέσα.
Η Χρύσα τα έχει τα κιλακια της πάντως.
Την Μιχαελλα δεν την θυμάμαι
Εγω τα έσβησα όλα γιατί με αυτά τα χρήματα βρήκα αλλου γήπεδο με καλύτερες υπηρεσίεςΥπαρχει τηλ του ιδρυματος? Προσφερεται μπριζολα?
για λέγε... που?Εγω τα έσβησα όλα γιατί με αυτά τα χρήματα βρήκα αλλου γήπεδο με καλύτερες υπηρεσίες
Για πες για Μίχαελα αν θεςΕχω να παω εκει 2 χρόνια. Συνήθως έπαιρνα την Μιχαέλλα. Βεβαια ειχα σκεφτει να την πεσω και στο granny με το κοντο μαλλι και τα γυαλακια που ηταν στην υποδοχη
Ηταν πολυ καλη και το πηγαινε μεχρι τελουςΓια πες για Μίχαελα αν θες
Στο κέντρο γεμάτο είναι.για λέγε... που?
Θα ήθελες να δώσεις καμιά πληροφορία για αντίστοιχα μαγαζιά στο κέντρο καθώς κι εγώ ψάχνω και δεν βρίσκω πλην της Στουρνάρη 29;Στο κέντρο γεμάτο είναι.
τις εχεις δει απο κοντα? ή απο τι ψευτικες φωτο του site?καλησπερα μεταξυ ηλεκτρας και μιχαελας ποια να επιλεξουμε?