blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.874
- Πόντοι
- 28.716
Θέλει να με κληρονομήσει.τι κανει αυτος εδω?![]()
Θέλει να με κληρονομήσει.τι κανει αυτος εδω?![]()
Αυτές τις ροκιές να τις προτείνετε για τίς πορείες στο ΑΠΘ...Σας θυμίζω το τραγούδι των Guns 'n' Roses υπό τον τίτλο: You could be mine!
436 παίρνω.Αυτές τις ροκιές να τις προτείνετε για τίς πορείες στο ΑΠΘ...
Το μελαχρινό 28 sugar είναι μια Θαλάσσια Αύρα...
Πώς να συζητήσω μαζί σας κύριε είσθαι μια περίπτωση που δεν ακούει & με σύνταξη ΟΓΑ 404€.
Τον έχω αποκληρωσει τον αχαιρευτο!
+ Ότι έχετε έναν ακαμάτη ανιψιό που τρώει τον μισό ΟΓΑ.
Ρίχνοντας τα Ταρώ όμως εχθές ο28 ετών είναι το Sugar;;;
Ταιριάζουμε ηλικιακά!!!
εξαιρετικη ψηφοφορια
+ Ότι έχετε έναν ακαμάτη ανιψιό που τρώει τον μισό ΟΓΑ.
Αυτός έχει 7.000 γκόμενες και 8.900 ερωμένες και ασχολείται με εμένα...Ρίχνοντας τα Ταρώ όμως εχθές ο
@κωλο-γερος φανέρωσε τίς προθέσεις σας.
Την Δευτέρα πάω συμβολαιογράφο για να ακυρώσω την αποκληρωση.εξαιρετικη ψηφοφορια
εξαιρετικη ψηφοφορια
Έχει ένα δίκιο.Αυτός έχει 7.000 γκόμενες και 8.900 ερωμένες και ασχολείται με εμένα...
Πόσες δευτέρες έχουμε περάσει.Την Δευτέρα πάω συμβολαιογράφο για να ακυρώσω την αποκληρωση.
Φέρτε το μελαχρινό Sugar και θα έρθει και η δική σας Δευτέρα...Πόσες δευτέρες έχουμε περάσει.
Προς το παρόν ΜΟΝΑΧΑ από φωτό.Φέρτε το μελαχρινό Sugar και θα έρθει και η δική σας Δευτέρα...
θα ερθω και εγωΠάω youtube να ακούσω zazz, saxophone!
Να πάτε.Πάω youtube να ακούσω zazz, saxophone!
I don't buy it!Να πάτε.
Το sugar ακούει etta james !!
αμα χτυπησουμε 2,3,4,5,6,7 σφηνακια μπερμπον και ακουμε μαζωνακη ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣI don't buy it!
Η καταπάτηση, ειδεχθής και εμετική εν ταυτώ Ελληνική μουσική καταλειπει εμένα παντελώς αδιάφορον.αμα χτυπησουμε 2,3,4,5,6,7 σφηνακια μπερμπον και ακουμε μαζωνακη ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ