athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.075
- Πόντοι
- 12.756
ΠΩΣ τολματε κυριε;....ασε τις φωνες κ τα κεφαλαια, τελειωνε το house keeping και πηγαινε να τον βοηθησεις! Εχει και σιδερο μετα το σφουγγαρισμα![]()

ΠΩΣ τολματε κυριε;....ασε τις φωνες κ τα κεφαλαια, τελειωνε το house keeping και πηγαινε να τον βοηθησεις! Εχει και σιδερο μετα το σφουγγαρισμα![]()
Νιειναι γραφτο να ειναι μαζι αυτοι οι δυο![]()
σε αυτο εχεις δικιο αλλα ειναι λιγο αργα θαρρωΚαλό είναι να μάθεις καλέ μου φίλε ,,ποτέ δεν ξέρεις..![]()
Πρόσεχε τι λες γιατί και η ανέχεια έχει τα όρια της......ασε τις φωνες κ τα κεφαλαια, τελειωνε το house keeping και πηγαινε να τον βοηθησεις! Εχει και σιδερο μετα το σφουγγαρισμα![]()
Γιαυτό είπα να μάθεις να κάνεις κάτι καλε μου φίλε ..σε αυτο εχεις δικιο αλλα ειναι λιγο αργα θαρρω
υγ αν με αφησει κυρα θα ψοφησω σαν τα αδεσποτα![]()
μεινε ΠΙΣΤΟΣ στο σχεδιο ΑΡΧΩΝ θα ΕΡΘΕΙ βοηθειαΠρόσεχε τι λες γιατί και η ανέχεια έχει τα όρια της..
Το σίδερο το εκαμα εψες![]()
Εσύ καλέ μας φίλε τι δουλειές κάμεις εκτός από κόντρες??Γιαυτό είπα να μάθεις να κάνεις κάτι καλε μου φίλε ..![]()
υπολογιζω οτι θα γερασω με κυραΓιαυτό είπα να μάθεις να κάνεις κάτι καλε μου φίλε ..![]()
....ρε μλκ λεζαντα σου κανω μπας κ ξεμπερδεψεις νωριτερα αλλα εσυ εκει!!!!Πρόσεχε τι λες γιατί και η ανέχεια έχει τα όρια της..
οταν τσαντιζεσαι τρως πολυ ξυλοΠρόσεχε τι λες γιατί και η ανέχεια έχει τα όρια της..
Δεν έχεις πεθερά για αυτό το λες αυτόυπολογιζω οτι θα γερασω με κυρα![]()
Καλέ μου φίλε απο μικρός έμαθα πολλά και από δουλειές του σπιτιού αλλά και από δουλείες αυτοκίνητου..Εσύ καλέ μας φίλε τι δουλειές κάμεις εκτός από κόντρες??![]()
Ποτέ δεν έχει απλώσει χέρι πάνω μουοταν τσαντιζεσαι τρως πολυ ξυλο![]()
Σε έφαγε που ήθελες προίκαΔεν έχεις πεθερά για αυτό το λες αυτό![]()
σκουποξυλοΠοτέ δεν έχει απλώσει χέρι πάνω μου![]()
Και αντί για προίκα πήρα τρύπαΣε έφαγε που ήθελες προίκα![]()
Το εύχομαι καλέ μου φίλε...υπολογιζω οτι θα γερασω με κυρα![]()
Το κόλπο ειναι ένα .Και αντί για προίκα πήρα τρύπα![]()