Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (20 μέλη και 238 επισκέπτες)

photographos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Τύπε πιο πάνω που λες για Αλίκη ναι είναι τραβέλι και ναι κάνει καλές πίπες.. Δεν γίνεται να σας εξαπατά τόσο πολύ η εμφάνιση της και να μην το καταλαβαίνετε.
Σε άλλα νέα μετά από καιρό αποχής για προσωπικά θέματα έχω κολλήσει αρκετά με Εμμανουέλα Ουκρανή (αλβανίδα) από Φωκαίας 27Β. Ναι μεν εμφανισιακά μπορεί κάποιος να την πει και κάτω του μετρίου λόγω καταχρήσεων φαντάζομαι, αν και το σώμα της είναι στα δικά μου γούστα σε μεγάλο βαθμό διότι είναι ένα φυσιολογικό σώμα κοριτσιού διπλανής πόρτας.. Αυτό που με κερδίζει όμως είναι η περιποίηση, που κάνει αυτή η κοπέλα όπου στου γύρω δρόμους άντε να κάνει περίπου ίδια περιποίηση η Ειτζι από Φωκαίας 7 υπόγειο, όποτε και αν την πετύχεις. Επομένως οι τίτλοι στραγγιστήρι και νεροχύτης της Φωκαίας κερδίζονται και τιμώνται στο έπακρο. Στα θετικά να πούμε ότι τουλάχιστον όταν είμαι εγώ μπροστά διώχνει τους σκουρόχρωμους επενδυτές.
Όντως ; Τι κάνει τόσο καλά δλδ;

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
345
Πόντοι
20
Προηγούμενη Πέμπτη πήρα μελίσσα από λιοσιων. Ήταν η 3η φορά. Πίπα χωρίς προφυλακτικό, σεξ κανονικό με προφυλακτικό και στο τέλος τράβηξα μαλακια χωρίς να βγάλω εντελώς το προφυλακτικό για να μη λερωσω το κρεβάτι. Τρομάρα μου.
Τώρα βρίσκομαι στον Συγγρό με γονοροια και περιμένω να κάνω την ένεση μου.
Θα χρεωθώ και 60€ για έξτρα εξετάσεις που δεν καλύπτονται από ταμείο. Μόνο με μελισσα έκανα ότι έκανα μέσα στο μήνα.
Αυτά

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
203
Like
53.608
Πόντοι
36.228

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
176
Πόντοι
1

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
319
Like
5.272
Πόντοι
16.491
Προηγούμενη Πέμπτη πήρα μελίσσα από λιοσιων. Ήταν η 3η φορά. Πίπα χωρίς προφυλακτικό, σεξ κανονικό με προφυλακτικό και στο τέλος τράβηξα μαλακια χωρίς να βγάλω εντελώς το προφυλακτικό για να μη λερωσω το κρεβάτι. Τρομάρα μου.
Θα χρεωθώ και 60€ για έξτρα εξετάσεις που δεν καλύπτονται από ταμείο. Μόνο με μελισσα έκανα ότι έκανα μέσα στο μήνα.
Αυτά
Φιλε περαστικα.Αλλα ολες εν δυναμει οι ιεροδουλες (cg,ct,φυλης,μεταξι κλπ)και οχι μονο μπορουν να σου μεταδωσουν το οτιδηποτε.Οταν δινουμε μπουκια ακα παιρνουμε ρισκο εμεις φταιμε.Ολοι την εχουμε πατησει λιγο η πολυ με καποιο παρασημο αλλα αυτα εχει το ρισκο.Οποτε η παιζεις παντα με καποτα και σχετικα safe η ρισκαρεις με κασκαντεριλικια και το λουζεσαι μετα...

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
362
Πόντοι
21
Αυτά
Και έλεγα να πάω....άρα να μην πλησιάσουμε..... κρίμα γιατί είναι ωραίο μπεμπακι.... έχω καιρό να πάω..... καθόταν και τον έτρωγε μια χαρά,,,, τραγουδούσε έκανε χειρονομίες.... άλλη παρόμοια πρόταση έχουμε;;; περαστικά φίλος!

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.277
Πόντοι
446
Φωκαιας 19 Λιζα και μια Αντρεα ή κάτι τέτοιο βαρέων βαρών.

Καταδρομική για Φωκαιας 25 για την μοντελε Γιασμιν, στο λιγοστό φως του σαλονιού όντως φαίνεται κορμάρα αλλά βυζί πάτωμα, φανερώνοντας και την ηλικία της Ρουμανας, κοντεύει τα 40 εύκολα. Λέω δεν γαμιέται ανακοινώθηκε και ελεύθερο στοματικό ας περάσω.
Εφαγα τη φολαρα μου και ηρέμησα, μπαίνει μέσα δήθεν χαμογελαστή και ανοίγει καποτα με την μια της λέω χωρίς, μου λέει δεν μπορώ αγάπη μου δείχνοντας τον πούτσο μου, είχα βγει από το μπάνιο εν τω μεταξύ. Εσύ ξέρεις της λεω...στο σεξ μη εδώ μη το πόδι μ άντε γαμήσου την έδιωξα.

Άλλη όρεξη δεν είχα οπότε έφυγα με χίλια.

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.143
Πόντοι
201
Αυτά
Περαστικα και σωστα εκανες και μοιραστηκες την εμπειρια σου.Αυτα για ολους εμας που κανουμε πως δεν ξερουμε ποσο ευκολα γινεται η μαλακια για λιγη καυλα της στιγμης,γιατι και το γυμνο τσιμπουκι κινδυνος ειναι οσο κι αν το γελαμε.Σε καμια περιπτωση ομοιας σοβαροτητας αλλα ας το πω μιας και ανοιξε το θεμα,προσφατα περασα μια οξεια αμυγδαλιτιδα μετα απο παθιασμενα ρομαντικα γλωσσοφιλα μεχρι λαρυγγι με κοπελα του 20ρικου.Τερμα πρησμενες αμυγδαλες και 39+ πυρετος σε 2 μερες που εσπασε γρηγορα με αντιβιωση,αρα σιγουρα ηταν βακτηριακο.Τωρα επειδη το θεμα ειναι τι βακτηρια εχει στο στομα του ο καθενας και ποσα απαυτα εχει συλλεξει αναλογα την πειρα του αλλα και τι αντεχει ο οργανισμος του,δε θα πω ονομα κοπελας μιας και σε καποιον αλλον μπορει να μην προκαλουσε απολυτως τιποτα.Το θεμα ειναι οτι διαλεξαμε ενα σπορ με τους οποιους κινδυνους και θα την παθουμε καποια στιγμη ,τουλαχιστον να προσεχουμε οσο γινεται απο τα πιο ακραια.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.490
Πόντοι
446
Περαστικα και σωστα εκανες και μοιραστηκες την εμπειρια σου.Αυτα για ολους εμας που κανουμε πως δεν ξερουμε ποσο ευκολα γινεται η μαλακια για λιγη καυλα της στιγμης,γιατι και το γυμνο τσιμπουκι κινδυνος ειναι οσο κι αν το γελαμε.Σε καμια περιπτωση ομοιας σοβαροτητας αλλα ας το πω μιας και ανοιξε το θεμα,προσφατα περασα μια οξεια αμυγδαλιτιδα μετα απο παθιασμενα ρομαντικα γλωσσοφιλα μεχρι λαρυγγι με κοπελα του 20ρικου.Τερμα πρησμενες αμυγδαλες και 39+ πυρετος σε 2 μερες που εσπασε γρηγορα με αντιβιωση,αρα σιγουρα ηταν βακτηριακο.Τωρα επειδη το θεμα ειναι τι βακτηρια εχει στο στομα του ο καθενας και ποσα απαυτα εχει συλλεξει αναλογα την πειρα του αλλα και τι αντεχει ο οργανισμος του,δε θα πω ονομα κοπελας μιας και σε καποιον αλλον μπορει να μην προκαλουσε απολυτως τιποτα.Το θεμα ειναι οτι διαλεξαμε ενα σπορ με τους οποιους κινδυνους και θα την παθουμε καποια στιγμη ,τουλαχιστον να προσεχουμε οσο γινεται απο τα πιο ακραια.
τα βακτήρια του σπερματος ομως, ακόμα χειροτερααααααααα! ειδικα για αυτες που τα παιρνουν στο στομα τους και καταπιωνουν ψωλες τρενακι

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.143
Πόντοι
201
τα βακτήρια του σπερματος ομως, ακόμα χειροτερααααααααα! ειδικα για αυτες που τα παιρνουν στο στομα τους και καταπιωνουν ψωλες τρενακι
Αυτο σκεφτομουν οταν το γραφα αλλα λεω αστο ακομα πιο απαξιωτικο να σαι ταβλα απτη χυσαμολη ενος μπάρμπα.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.490
Πόντοι
446
Αυτο σκεφτομουν οταν το γραφα αλλα λεω αστο ακομα πιο απαξιωτικο να σαι ταβλα απτη χυσαμολη ενος μπάρμπα.
μια φορα ειχα παει να γαμήσω την καυλα την ιρίνα στο Φωκ27 και το κρεματι ηταν ψεκασμενο με ΒΡΩΜΕΡΑ χυσια! βρωμαγαν απαισια! ποιος ξερει τι βακτήρια ειχε στ αρχίδια του αυτός που τα πέταξε

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
203
Like
53.608
Πόντοι
36.228
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Φωκαίας 25 ισόγειο Γιασμίν μελαχρινή Ρουμάνα προμίλφ, με 2άρι βυζί, μέσο ύψος. Ελεύθερη φλογέρα κ 69

Εδώ έγινε η κατάθεση στη Γιασμίν:zfuck::zfuck:

Καλή φλογέρα κ δυνατό γαμήσι σε δύο στάσεις. Καλές εντυπώσεις

Συνέχεια στη κριτική...

Έργο τέχνης στο δωμάτιο
IMG_20251010_212100.jpg

Φωκαίας 25 όροφος κλειστό

Φωκαίας 19 Λίζα με νορμάλ κ καινούρια Άντρεα μελαχρινή πολύ χοντρή:turkydance: με ελεύθερη φλογέρα. Έχει όμορφο πρόσωπο για όσους αρέσκονται σε μπουλντόζες...

Φωκαίας 17 όροφος κλειστό

Φωκαίας 17 ισόγειο Μιχαέλα, η τσατσά εδώ είχε το μαλλί του Τάκη Τσουκαλά:headbang2:

Φωκαίας 13 ισόγειο Μόνικα λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα

Φωκαίας 13 υπόγειο κλειστό

Φωκαίας 9 Άνια κ Ντιόνα τα γυφτάκια. Η Άνια με ελεύθερη φλογέρα κ η Ντιόνα απλό

Φωκαίας 7 ισόγειο Στέλλα με φουλ

Φωκαίας 7 υπόγειο Μαρία η χοντρή με νορμάλ πρόγραμμα :jerking:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
203
Like
53.608
Πόντοι
36.228
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Φωκαίας 27α Στέφανι κ Αντζελίκ λατίνες με νορμάλ πρόγραμμα

Φωκαίας 27Β κλειστό

Φωκαίας 27γ 3 λατίνες. Ιζαμπέλα με πιασίματα, Χουλιάνα μελαχρινή, Λίντα μελαχρινή κοντούλα. Νορμάλ πρόγραμμα κ οι τρείς

Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση στο κοντοπούτανο Λίντα:fuck2::fuck2:
Χαρούμενο κ παιχνιδιάρικο μωρό, έκανε ωραία φλογέρα κ έφαγε καλό γαμησάκι...

Συνέχεια στη κριτική...

Πάω για κανένα ποτάκι!

Έργο τέχνης στο δωμάτιο
IMG_20251010_215215.jpg

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
335
Πόντοι
21
καλησπερα παιδια ξερει κανεις συναγωνιστεις αν η Κωνσταντινα απο Βέργας 7 λεει βρομώλογα βριζει οταν γαμιεται και αν ναι τι λεει?

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.019
Πόντοι
81
Μάλλον την ίδια λέμε… το θέμα μένει αναπάντητο βέβαια…. Που είναι από τον Ιούλιο…;;;

Καλησπέρα σε όλους..!!!!
Θα ήθελε λίγο τα φώτα σας…
Η Ντιάνα η μουναρα από τα 65αρα και το Φ84 που έχει χαθεί..;;
Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ. Μάλλον πήρε σύνταξη. Ήταν ήδη 30+ και δούλευε πάνω από δέκα χρόνια, αν κρίνω και από παλιές κριτικές. Τον τελευταίο καιρό απουσίαζε μεγάλα διαστήματα, ερχόταν για λίγο καιρό για μια σύντομη είσπραξη και ξανάφευγε.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.786
Πόντοι
201
Αυτά

Σε τέτοιες περιπτώσεις σώζεσαι όταν αμέσως μετά πιείς μια κόκκινη Φάντα. Προφανώς το ξέχασες!

flokixv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
3
Like
181
Πόντοι
280
Τύπε πιο πάνω που λες για Αλίκη ναι είναι τραβέλι και ναι κάνει καλές πίπες.. Δεν γίνεται να σας εξαπατά τόσο πολύ η εμφάνιση της και να μην το καταλαβαίνετε.
Σε άλλα νέα μετά από καιρό αποχής για προσωπικά θέματα έχω κολλήσει αρκετά με Εμμανουέλα Ουκρανή (αλβανίδα) από Φωκαίας 27Β. Ναι μεν εμφανισιακά μπορεί κάποιος να την πει και κάτω του μετρίου λόγω καταχρήσεων φαντάζομαι, αν και το σώμα της είναι στα δικά μου γούστα σε μεγάλο βαθμό διότι είναι ένα φυσιολογικό σώμα κοριτσιού διπλανής πόρτας.. Αυτό που με κερδίζει όμως είναι η περιποίηση, που κάνει αυτή η κοπέλα όπου στου γύρω δρόμους άντε να κάνει περίπου ίδια περιποίηση η Ειτζι από Φωκαίας 7 υπόγειο, όποτε και αν την πετύχεις. Επομένως οι τίτλοι στραγγιστήρι και νεροχύτης της Φωκαίας κερδίζονται και τιμώνται στο έπακρο. Στα θετικά να πούμε ότι τουλάχιστον όταν είμαι εγώ μπροστά διώχνει τους σκουρόχρωμους επενδυτές.
Ψάχνοντας τη Ναταλία κατά καιρούς πέτυχα την Εμμανουέλα τρεις φορές. Σκέφτηκα να δώσω παράβολο αλλά δεν.. Λες να το κάνω;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.678
Πόντοι
6.615
Καλά από αμυγδαλίτιδες μετά από γλωσσόφιλα ή γλειφομούνια άλλο τίποτα, όταν ήμουν φαντάρος ειδικά πάθαινα πολύ συχνά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε τέτοιες περιπτώσεις σώζεσαι όταν αμέσως μετά πιείς μια κόκκινη Φάντα. Προφανώς το ξέχασες!
??????????

• Χαχα
Αντιδράσεις: oKsa
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom