Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.426
- Πόντοι
- 1.056
Μολις έφαγα ρε sir , ευτυχώς εχω λεκάνη δίπλα. Πως τα γραφεις ετσι..Μαλάκα ίδια εικόνα έχουνε τα σεντόνια μετά από 1 h ασταμάτητο σεξ….
Μολις έφαγα ρε sir , ευτυχώς εχω λεκάνη δίπλα. Πως τα γραφεις ετσι..Μαλάκα ίδια εικόνα έχουνε τα σεντόνια μετά από 1 h ασταμάτητο σεξ….
Mε πληγωνειςΘα ξερασω....
![]()
Είναι κόλπο ρε για να κόψω την πείνα σας βοηθάω να αρχίσω την διατροφή για το πάρτι να είστε έτοιμοιΜολις έφαγα ρε sir , ευτυχώς εχω λεκάνη δίπλα. Πως τα γραφεις ετσι..
Μπράβο Νικόλ τέλειο![]()
Τσακωνομαι μ τον παπατζη γτι μ λεει δ ξερω ν στολιζω το πιατο μου ..
Δεν τα βγάζουμε φωτογραφία. Τα τρώμε!μπορειτε ν μου πειτε πως ν βαλω τα κρεατα ν βγαλουμε σωστη φωτο
Θα σε πω εγωμπορειτε ν μου πειτε πως ν βαλω τα κρεατα ν βγαλουμε σωστη φωτο
Διατροφή ειναι σίγουρο , πολλα υγρα να κατεβάζεις θελει. Αν η Νικολ μας θελει fit , ολοι την κυριακη στο γήπεδο για τρέξιμο.Είναι κόλπο ρε για να κόψω την πείνα σας βοηθάω να αρχίσω την διατροφή για το πάρτι να είστε έτοιμοι
Μην είσαι τόσο σκληρός ρε μλκΘα ξερασω....
![]()
Ο sir ανέβασε μια ωραία. Ας δώσει πληροφορίεςμπορειτε ν μου πειτε πως ν βαλω τα κρεατα ν βγαλουμε σωστη φωτο
ΠεριμενωΘα σε πω εγω
Θα είσαι γυμνή και θα βάλεις το κρέας πάνω σου όπως κάνουν στην Ανατολή. Και γαμώ το στόλισμαΠεριμενω
Καταρχήν ξεχωρίζεις καρότα και πατάτες από τα υπόλοιπα στις δύο άκρες της μίας πλευράς…. Στοιχίζεις Τα κρέατα, Έπρεπε να είναι καθαρά και να πέσει η σως από πάνω, Τέλος τα δαμάσκηνα δημιουργήσει μία συστοιχία, Και ρίχνεις περιμετρικά το γλάσο…. Τελειώνεις με θυμάριΟ sir ανέβασε μια ωραία. Ας δώσει πληροφορίες
Κουτσόπουλε εσύ;Καταρχήν ξεχωρίζεις καρότα και πατάτες από τα υπόλοιπα στις δύο άκρες της μίας πλευράς…. Στοιχίζεις Τα κρέατα, Έπρεπε να είναι καθαρά και να πέσει ίσως από πάνω, Τέλος τα δαμάσκηνα δημιουργήσει μία συστοιχία, Και ρίχνεις περιμετρικά το γλάσο…. Τελειώνεις με θυμάρι
Αύριο στις 4 μ.μ. έχουμε master class στο σπίτι με τα τηγάνια,όσοι πιστοί προσέλθετε,τιμή εισόδου 55€Περιμενω
Για μαγειρική ή για gang bang;Αύριο στις 4 μ.μ. έχουμε master class στο σπίτι με τα τηγάνια,όσοι πιστοί προσέλθετε,τιμή εισόδου 55€
Κατσε το εχουμεΚαταρχήν ξεχωρίζεις καρότα και πατάτες από τα υπόλοιπα στις δύο άκρες της μίας πλευράς…. Στοιχίζεις Τα κρέατα, Έπρεπε να είναι καθαρά και να πέσει η σως από πάνω, Τέλος τα δαμάσκηνα δημιουργήσει μία συστοιχία, Και ρίχνεις περιμετρικά το γλάσο…. Τελειώνεις με θυμάρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άντε γαμηθείτε πείνασα….
@ΦΑΚΙΡΗΣ Πάω Λορδων
Αύριο στις 4 μ.μ. έχουμε master class στο σπίτι με τα τηγάνια,όσοι πιστοί προσέλθετε,τιμή εισόδου 55€