Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 34.370
οσο πάει και καλύτερο !Part 2 με πρωινόξεκωλιασμα
!!!!!!!
Κανόνισε να πνιγείς με το καρότο και να θέλουμε λαβές Χάιμλιχ για να σε συνεφερουμε...Τα κορίτσια ξένυχτανε μ ένα μυστικοοοοοοοοοοοο
Προπονήθηκε αρκετά το λαρύγγι για πρωινό το έχω αυτό.Κανόνισε να πνιγείς με το καρότο και να θέλουμε λαβές Χάιμλιχ για να σε συνεφερουμε...
άξια !!!Προπονήθηκε αρκετά το λαρύγγι για πρωινό το έχω αυτό.
Ας οψεται που ο πιτσιρίκος μου τεντομενος είναι 7,62 cm αλλιώς θα σου έλεγα εγώ που μας βγάζεις και γλώσσα περί πρωινών και δεκατιανων.Προπονήθηκε αρκετά το λαρύγγι για πρωινό το έχω αυτό.
Τι έχουμε εδώ;Lady....
![]()
Ωραιοτατη μου Κυρία το μόνο οπού θα ήθελα θα ήταν να σας ειχα σε ένα κρεβάτι και σαν αρχή να έκανα ένα ατελείωτο ταξίδι με τη γλώσσα μου σε όλο το κορμί σας..
Ωραοτατη μας Κυρία μου μας αρέσουν αυτά που κάνετε τα μυστικά από εμάςΤα κορίτσια ξένυχτανε μ ένα μυστικοοοοοοοοοοοο
πόσο μου αρέσουν οι επισημάνσεις σας.δεν τα είχα προσέξει , έχω αφήσει για άλλη ώρα τα beaute μου σε ευχαριστώ για το σχόλιό σουολα καλά και τέλεια. Πραγματική κορμάρα , γυναικάρα.
Μια επισήμανση μόνο..... Προσοχή στο βάψιμο των νυχιών. Θέλει πιο συχνά πέρασμα... να μην φαίνεται οταν φεύγει η μπογιά στην άκρη........
Απλά καμιά φορά ένα μικρό πραγματάκι τσαλακώνει το θεσπέσιμο σύνολο... Φιλιάπόσο μου αρέσουν οι επισημάνσεις σας.δεν τα είχα προσέξει , έχω αφήσει για άλλη ώρα τα beaute μου σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου![]()
χρησταρα πεφτω απο τα συννεφα...σε λιγο σε βλεπω να αρχισεις και εσυ το θα σφιξειςΠωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Ωραία μου Κυρία με αυτό οπού μας δείχνετε είναι να πέφτουμε με το κεφάλι ανάμεσα σε αυτά τα υπέροχα κωλομαγουλα σας και να γλείφουμε τα πρησμένα σας μουνόχειλα μέχρι να λιώσουν ..![]()
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Ωραία μου Κυρία με αυτό οπού μας δείχνετε είναι να πέφτουμε με το κεφάλι ανάμεσα σε αυτά τα υπέροχα κωλομαγουλα σας και να γλείφουμε τα πρησμένα σας μουνόχειλα μέχρι να λιώσουν ..![]()
Τι οχι;; εγώ θα έλεγα ναι ανοιχτα! (Με ανοιχτά ποδια)
πρωινος τυπος εισαι μου αρεσειςμωράκια μου διαθέσιμη απο το πρωι με καλή διάθεση για όσους γνωρίζουν την γλύκα τς πρωινής καβλας!![]()