Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 68.194
- Πόντοι
- 12.056
Σου δίνω την ευχή μου να σφιξεις καλέ μας φίλεΕίδες τι γράφω καλέ μου φίλε πρωί πρωί????![]()

Σου δίνω την ευχή μου να σφιξεις καλέ μας φίλεΕίδες τι γράφω καλέ μου φίλε πρωί πρωί????![]()
Είναι mnisteymenosΣου δίνω την ευχή μου να σφιξεις καλέ μας φίλε![]()
εσυ ρε ΦΥΡΑ γιατι δεν φερνεις ΠΡΑΓΜΑΤΑ να κανεις και κατι χρησιμο;Είναι mnisteymenos![]()
....μπαινοβγαινες σαν το μπουτσο, εμπαινες με το κεφαλι και εβγαινες προς τα πισω?!?!!?Δύο μέτρα και ντούκι
Είχα περίπτερο και το πούλησα γιατί δεν χωρούσα να μπω![]()
Τα έχω στείλει ρε μαλακα με ACSεσυ ρε ΦΥΡΑ γιατι δεν φερνεις ΠΡΑΓΜΑΤΑ να κανεις και κατι χρησιμο;
Λεπτομέρειες που ο καλός μας φίλος παραβλέπειΕίναι mnisteymenos![]()
Αυτη το ξερει;Χώρισα με καφετζού καλέ μου φίλε![]()
Το θέμα είναι καλέ μου το ότι δεν ξέρω γιατί αναρτάς αυτά που γράφω εγώ στο νήμα της Ωραιτατης μας Κυρίας @Lady Alexia ???Μήπως ζηλεύεις???Μήπως θες και εσύ λόγια αγάπης,,ενθουσιασμού και έρωτος???? Δεν βγαίνω μάνα μου δεν μπορώΤα είδα καλέ μου φίλε
![]()
σε χρεωσεΝι
Το πήρε πολύ ψύχραιμα![]()
οχι περιμενω εδω με Κουκλα στην εξωπορταΤα έχω στείλει ρε μαλακα με ACS
Δεν ήρθε ακόμα το παιδί ?![]()
Μόνο το σωβρακο μουσε χρεωσε![]()
σε γουσταρει ακομαΜόνο το σωβρακο μου
Να έχει και κάτι να θυμαται![]()
Αν με γουσταρε θα μου έδινε και 10 ευρώ βενζίνη που έκαψασε γουσταρει ακομα![]()
ναζακιαΑν με γουσταρε θα μου έδινε και 10 ευρώ βενζίνη που έκαψα![]()
Ξέχασες το "φίλε" στην πρόταση σου καλέ μου φίλεΤο θέμα είναι καλέ μου φίλε το ότι δεν ξέρω γιατί αναρτάς αυτά που γράφω εγώ στο νήμα της Ωραιτατης μας Κυρίας @Lady Alexia ???Μήπως ζηλεύεις???Μήπως θες και εσύ λόγια αγάπης,,ενθουσιασμού και έρωτος???? Δεν βγαίνω μάνα μου δεν μπορώ![]()
Ίσως της κάνω σκηνή ότι θέλω το βρακί μου πίσωναζακια![]()
και πλυμμενο και να βαλει και σουπλινΊσως της κάνω σκηνή ότι θέλω το βρακί μου πίσω![]()
Και χωρίς αφιερώσειςκαι πλυμμενο και να βαλει και σουπλιν![]()