Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.359
Πόντοι
24.586
Όλα καλά αλλά την καπότα πώς στη φόρεσε; Γιατί τη Σία δεν τη θυμάμαι ΠΟΤΕ να κάνει ακάποτα
Γράφω ότι ήταν (((ρομαντικό)))... Και εγώ να σου πω όσες φορές την είχα πάρει με καποτα ήταν ... Μάλλον ήταν η ημέρα μου.... Ίσως να τα είχε τσούξει.... Εγώ σίγουρα ήμουν πνιγμένος!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.754
Πόντοι
6.615
Γράφω ότι ήταν (((ρομαντικό)))... Και εγώ να σου πω όσες φορές την είχα πάρει με καποτα ήταν ... Μάλλον ήταν η ημέρα μου.... Ίσως να τα είχε τσούξει.... Εγώ σίγουρα ήμουν πνιγμένος!!!
Φίλε σίγουρα τα είχε τσούξει... Η Σία δεν έκανε ποτέ ακάποτα!!! Και σε ζηλεύω τρελά να ξέρεις γι' αυτό το σκηνικό

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
195
Πόντοι
0
30 χρόνια μετά την πρώτη μου επίσκεψη σε κωλόμπαρο, ήρθε και για μένα η νύχτα να μου φάνε λεφτά. Και η πλάκα είναι ότι μου τα έφαγαν με τον τρόπο που τα τρώνε σε πρωτάρηδες. Χρεώνοντας τα ποτά που κέρναγα διπλά.

Προφανώς είχα κι εγώ ευθύνη, καθώς λόγω τεράστιας κούρασης και αυπνίας που κρατάει κανά χρόνο τώρα (συν το γεγονός ότι είχα πιει τα κέρατα μου) ήμουν μεταξύ ύπνου και λιποθυμίας και δεν έδωσα σημασία στο βυσσινί χρώμα του ποτού (υποθέτω Ursus).

Συν το ότι καθόμουν με κάποια (ας πούμε) γνωστή και συγκεκριμένα την Kelly από το 65, η οποία έχει μετακομίσει στο Life και η οποία εξακολουθεί να κάνει διαφήμιση στο μαγαζί που ΘΑ ανοίξει, καθώς έχει μπλέξει με γραφειοκρατικά θέματα.

Πάμε και στο 65, στο οποίο είχα πάει πριν ένα-ενάμιση μήνα που είχαμε τα 40.

Ο φωτισμός μια χαρά. Η πόρτα ανοίγει και κλείνει. Αν κατάλαβα καλά, ο λόγος είναι ότι η κάπνα ενοχλεί τον ιδιοκτήτη :cheesy::cheesy:. Ο οποίος ιδιοκτήτης είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος που σηκώθηκε να με χαιρετήσει όταν έφευγα παρά το ότι δεν με είχε ξαναδεί ποτέ. Είναι επίσης φανερό ότι είναι άσχετος με τη νύχτα και τα μαγαζιά γενικότερα (νυχτερινά και πρωϊνά).

Στα του αγώνα, υπήρχαν 3 κοπέλες (που λέει ο λόγος).

Η μία μέσα από το μπαρ μεγάλης ηλικίας και άσχημη.

Η δεύτερη (ακόμα πιο άσχημη) καθόταν έξω από το μπαρ στη γωνία με έναν νεαρό που την κέρναγε ποτά. Το αστείο ήταν ότι καθόντουσαν ώμο με ώμο, χωρίς να κοιτάζονται καν :buck2:

Υπήρχε και μία τρίτη που καθόταν στο βάθος του μπαρ με πλάτη γυρισμένη σε μένα.

Παίρνω το ποτό μου και μετά από λίγο σηκώνεται κι έρχεται.

Συστήθηκε ως Ρούλα, ωραία γυναίκα, αρκετά κοντά στα γούστα μου, αλλά ντεκαυλέ όσο λίγες.

Αρκεί να σας πω ότι από τη μέση και κάτω φορούσε φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο (χωρίς κάποιο σκίσιμο εννοείται) και από πάνω δερμάτινο βαρύ μπουφάν. Μιλάμε ότι εκείνη την περίοδο εγώ κοιμόμουν ακόμα με τον ανεμιστήρα κολλημένο στο κεφάλι.

Κερνάω ένα ποτό έτσι για το καλό και στα 30 δευτερόλεπτα έψαχνα πώς να την κάνω.

Ντεκαυλέ και στη συμπεριφορά και (σε σχέση και με κάποια πράγματα που μου είπε για την Κατερίνα) τρομερά αγενής.

Αυτά τα λίγα, έστω και με χρονοκαθυστέρηση…

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.294
Πόντοι
446

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom