Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 34.382
.....ναι...εχω κ μια υποψια για το ποιος μπορει να ειναι![]()

.....ναι...εχω κ μια υποψια για το ποιος μπορει να ειναι![]()
Κρυο...ηρθε η ώρα νομίζω για πολυ αγαπημένο κολάν με φερμουάρ..................
Είπα να πάρω γνώμες πρώτα δεν μπορώ έτσι απλά να ρίξω μια φώτο και τελος, πρεπει να αναλαβω και ευθύνη.... σε παρακαλώ!!!Έλα rixto
![]()
Κάτι σατανικό ετοιμάζεις εσύ πάλι και άσε τις μαλακίες για γνώμες και άλλα τέτοια που ξέρεις διαβολικά.Είπα να πάρω γνώμες πρώτα δεν μπορώ έτσι απλά να ρίξω μια φώτο και τελος, πρεπει να αναλαβω και ευθύνη.... σε παρακαλώ!!!
Αλεξία υπάρχει περίπτωση να το υποστηρίξεις αυτό που λες;Συγκεκριμένα την εικόνα που έχεις στο προφ σου άνετα, εφόσον επανέρχεται στο φυσιολογικό!(λόγω ελαστικότητας)
Θα πάρεις εσύ (ξέρεις τι) από την ανάποδη αφού πήγα κουβάΓια να μεταδόσει τελικό champions League είναι![]()
Με έχετε παρεξηγήσειΚάτι σατανικό ετοιμάζεις εσύ πάλι και άσε τις μαλακίες για γνώμες και άλλα τέτοια που ξέρεις διαβολικά.
ΟΚ είμαι προετοιμασμένος, δεν σε φοβάμαι.![]()
Όλοι εδώ αδερφέ μπας και δούμε κάνα βυζαροκωλαράκιΓλομπεαρχη
Μονο ο φιλος ο καλος μπορειΈλα rixto
![]()
Καλά , αν τον μυριστεί η κυρά τον κόβω να κοιμάται στο πατάκι της εισόδου μετάΜονο ο φιλος ο καλος μπορει![]()
ΩΠΑ ?.... Τι Ηταν Αυτο!!....... Το ξερω Πηγα πισω στο Νημα ! Αλλα ειπες Βαρια Κουβεντα !!! Καποια Πραγματα Δεν Αλλαζουν !! - Χρωματα Αλλαζουν Τα Μαλλια , Τα νυχια , Το Δερμα.... Η Καρδια ΠΟΤΕ !...τα πράγματα αλλάζουν.....δεν κάνω δήλωση απλά λέω..όλα τα παίρνω...τα χρώματα!
Εχεις Αδυνατισει ! ??????????
ΜΟΝΟ τετεια κανει Η Lady μας ! ! !.....περιμενοντας την "υπερπαραγωγη"
![]()
....αρχοντα για να το λες, κατ' παραπαν' θα ξερ'ςΜΟΝΟ τετεια κανει Η Lady μας ! ! !
Όχι καθόλου,παραμένω ίδια 54 κιλακια ακριβώς!Εχεις Αδυνατισει ! ??????????
...παρακολουθεί κρυφά η κυρά....γουστάρει, ψυχή έχει κ αυτή!Καλά , αν τον μυριστεί η κυρά τον κόβω να κοιμάται στο πατάκι της εισόδου μετά![]()