Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 420K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (6 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Αν πεις "ηλίθιε" άλλη μια φορά μπορεί να πείσεις κανέναν ότι δεν είσαι :confused:

πότε πρόλαβες να τα διαβάσεις 100 φορές αφού χτες έδωσαν την έγκριση για τις τοξικολογικές...ξέρω με το που την έδωσαν έκανες σύσκεψη με τους φίλους σου τους δικηγόρους :jerking:

το ότι αναγκάστηκε η δικαιοσύνη να κάνει τρίπλα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η δίκη δεν έπρεπε να ξεκινήσει αφού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχει συμπεριλάβει ο ανακριτής.

απέκτησες και γνώμη για την δικαιοσύνη και για το τι λένε και γιατί το λένε οι δικηγόροι...πάνω από τις τυροκαυτερές εσύ σκέφτεσαι το γόητρο της δικαιοσύνης

όταν θα ξανά κάνετε σύσκεψη εσείς οι δικηγόροι ρώτα τους τι σημαίνει αυτή η μήνυση για τους ιατροδικαστές που αφορά.

άντε για ύπνο
Συγνώμη για το ηλίθιε, αν κάποιος ηλίθιος παρεξηγήθηκε.

Τραβα ρώτησε κανένα δικηγόρο, αφού κόπτεσαι τόσο, έστω εγκυκλοπαιδικά, να ξέρεις τι λες τουλάχιστον και να πάρεις καμία στροφή γιατί το πολύ το ιν.γρ και το ντοκουμέντο σε έχουν κάψει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.602
είμαι πράκτορας της γαλάζιας υπόγας

τους δίνω αβέρτα ονόματα κατσαπλιάδων το δικό σου έχει παίξει πολύ για απέλαση σε πάνε
Σαουλακι μπορεί να κοροϊδεύεις αλλά δεξιοφερνεις και λεγε ότι θες
Ποια η γνώμη σου για τον βελοπουλο

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.490
Πόντοι
5.506
ελικοπτερα μουνοπανο...εσεις θα μεινετε πισω
θα χορτασεις μελιτζανα
G2rTxUiWkAAPLkQ.jpeg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.470
Πόντοι
6.256
Συγνώμη για το ηλίθιε, αν κάποιος ηλίθιος παρεξηγήθηκε.

Τραβα ρώτησε κανένα δικηγόρο, αφού κόπτεσαι τόσο, έστω εγκυκλοπαιδικά, να ξέρεις τι λες τουλάχιστον και να πάρεις καμία στροφή γιατί το πολύ το ιν.γρ και το ντοκουμέντο σε έχουν κάψει.
εντάξει

υπέδειξε μου τι από αυτά που λέω είναι λάθος

και ποιο είναι το σωστό

αν δεν μπορείς μην σπας μπάλες με γενικότητες και αοριστίες που είναι το στοιχείο σου

άντε αναμένω πες μου το σωστό.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.470
Πόντοι
6.256

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
εντάξει

και ποιο είναι το σωστό

αν δεν μπορείς μην σπας μπάλες με γενικότητες και αοριστίες που είναι το στοιχείο σου

Η λύση που δόθηκε -σύμφωνα με δικαστικές πηγές- με την ανάσυρση της παλαιάς δικογραφίας, έχει ως αποτέλεσμα και το αίτημα για τοξικολογικές εξετάσεις να ικανοποιηθεί και η ανάκριση για την τραγωδία των Τεμπών να μην ανοίξει πάλι, καθώς άλλωστε η δικαστική διαδικασία έχει προχωρήσει και πλέον αναμένεται η δίκη. Η δικογραφία που θα σχηματιστεί με αφορμή τις εκταφές και τις εξετάσεις (ταυτοποίησης η τοξικολογικές) θα είναι χωριστή και όταν αρχίσει η δίκη, τα συμπεράσματα και τα ευρήματα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν κατά την ακροαματική διαδικασία.
Αν όμως προκύψουν ποινικές ευθύνες,
για παράδειγμα για ιατροδικαστές ή άλλους, τότε η δικογραφία αυτή (η δεύτερη που τώρα ανασύρθηκε) θα ακολουθήσει το δικό της δρόμο σε ό, τι αφορά ενδεχόμενους κατηγορούμενους.

Κατάλαβες τώρα μήπως πως δε γίνονται δυο δικες; ΑΝ προκύψουν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες θα προχωρήσει. Τα ευρήματα θα αξιοποιηθούν στην ακροαματική διαδικασία του υπάρχοντος δικαστηρίου.

Ξεκινά τώρα πάλι με τις μελιτζάνες και τις τυροκαυτερες, μέχρι εκεί είσαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, είσαι ηλίθιος, μαλακια θα γράψεις πάλι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Να και ένα μαργαριτάρι που πέρασε στα ψιλά.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Πάνος Ρούτσι συνεχίζει την απεργία πείνας γιατί δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα που η ίδια είχε υποβάλει στην Εισαγγελία Λάρισας την προηγούμενη εβδομάδα, ένα αίτημα για ακυρότητα της προδικασίας συνολικά και ένα αίτημα για να συνεχιστεί η ανάκριση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Ακόμα ένα μαργαριταρι

Η προκαταρκτική έρευνα έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος και αναφέρει:

«Παρακαλούμε να ενεργήσετε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να κληθούν οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών της 28.02.2023 οι οποίοι να καταθέσουν αν επιθυμούν και ποιοι να διενεργηθούν πλήρεις βιοχημικές-τοξικολογικές εξετάσεις μετά από εκταφή των νεκρών θυμάτων, καθώς και λήψη υλικού από τον άμεσα περιβάλλοντα χώρο της ταφής. Σε θετική περίπτωση διενεργηθούν αυτές (εξετάσεις) από αρμόδια κατάλληλο εργαστήριο με τις εγγυήσεις των άρθρων 185 Π.Κ. Επισημαίνεται ότι εφόσον λάβει χώρα εκταφή, να γίνει με σεβασμό σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες και σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Δήμο, παρουσία ιατροδικαστή, αρμόδιας αστυνομικής αρχής και ΔΕΕ. Ακολούθως κληθούν χωρίς όρκο να δώσουν εξηγήσεις εκ μέρους των εμπλεκομένων προσώπων (ιατρούς-ιατροδικαστές)».<p>Πηγή: <a target="_blank" href="iefimerida.gr - Ειδήσεις και νέα - Η κορυφαία εφημερίδα online">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="Η Εισαγγελία Λάρισας έκανε δεκτά όλα τα αιτήματα βιοχημικών-τοξικολογικών εξετάσεων -Ο Πάνος Ρούτσι συνεχίζει την απεργία πείνας - iefimerida.gr">Η Εισαγγελία Λάρισας έκανε δεκτά όλα τα αιτήματα βιοχημικών-τοξικολογικών εξετάσεων -Ο Πάνος Ρούτσι συνεχίζει την απεργία πείνας - iefimerida.gr</a></p>

Κοινώς, όλη η ιστορία γίνεται για ιατρούς-ιατροδικαστες.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.470
Πόντοι
6.256
Η λύση που δόθηκε -σύμφωνα με δικαστικές πηγές- με την ανάσυρση της παλαιάς δικογραφίας, έχει ως αποτέλεσμα και το αίτημα για τοξικολογικές εξετάσεις να ικανοποιηθεί και η ανάκριση για την τραγωδία των Τεμπών να μην ανοίξει πάλι, καθώς άλλωστε η δικαστική διαδικασία έχει προχωρήσει και πλέον αναμένεται η δίκη. Η δικογραφία που θα σχηματιστεί με αφορμή τις εκταφές και τις εξετάσεις (ταυτοποίησης η τοξικολογικές) θα είναι χωριστή και όταν αρχίσει η δίκη, τα συμπεράσματα και τα ευρήματα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν κατά την ακροαματική διαδικασία.
Αν όμως προκύψουν ποινικές ευθύνες,
για παράδειγμα για ιατροδικαστές ή άλλους, τότε η δικογραφία αυτή (η δεύτερη που τώρα ανασύρθηκε) θα ακολουθήσει το δικό της δρόμο σε ό, τι αφορά ενδεχόμενους κατηγορούμενους.

Κατάλαβες τώρα μήπως πως δε γίνονται δυο δικες; ΑΝ προκύψουν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες θα προχωρήσει. Τα ευρήματα θα αξιοποιηθούν στην ακροαματική διαδικασία του υπάρχοντος δικαστηρίου.

Ξεκινά τώρα πάλι με τις μελιτζάνες και τις τυροκαυτερες, μέχρι εκεί είσαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, είσαι ηλίθιος, μαλακια θα γράψεις πάλι.
μλκ αλήθεια δεν ξέρεις ελληνικά....

το εξηγεί κιόλας : Αν όμως προκύψουν ποινικές ευθύνες, για παράδειγμα για ιατροδικαστές ή άλλους, τότε η δικογραφία αυτή (η δεύτερη που τώρα ανασύρθηκε) θα ακολουθήσει το δικό της δρόμο σε ό, τι αφορά ενδεχόμενους κατηγορούμενους.

τι σημαίνει ρε μπαγλαμά θα ακολουθήσει τον δικό της δρόμο?

εγώ εν τω μεταξύ σου έγραψα ακριβώς ότι γράφει αυτό το κείμενο....:headbang::2funny:

τόση ανάγκη έχεις να βγεις από πάνω και να αποδείξεις ότι δεν είσαι χωριατομαλάκας?

το νόημα πιο είναι ρε βλάχο? ακόμα δεν μου είπες τι λάθος έγραψα εγώ...απλά με επιβεβαίωσες.

Δεν έχεις καταλάβει καν τι αφορούσε η μήνυση που ανέσυραν από το αρχείο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506

το εξηγεί κιόλας : Αν όμως προκύψουν ποινικές ευθύνες, για παράδειγμα για ιατροδικαστές ή άλλους, τότε η δικογραφία αυτή (η δεύτερη που τώρα ανασύρθηκε) θα ακολουθήσει το δικό της δρόμο σε ό, τι αφορά ενδεχόμενους κατηγορούμενους.

εγώ εν τω μεταξύ σου έγραψα ακριβώς ότι γράφει αυτό το κείμενο....:headbang::2funny:

τόση ανάγκη έχεις να βγεις από πάνω και να αποδείξεις ότι δεν είσαι χωριατομαλάκας?

το νόημα πιο είναι ρε βλάχο? ακόμα δεν μου είπες τι λάθος έγραψα εγώ...απλά με επιβεβαίωσες.

Έχεις δίκιο. Καληνύχτα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.091
Πόντοι
6.056
Έχεις δίκιο σε όλα. Καληνύχτα.
:2funny::2funny::2funny::2funny:

έφαγες μέχρι σκασμού:2funny: βορειοηπειρώτικη μελιτζάνα βρε μουρλοΚλαούντια :undecided:

στο άλλο ζευγάρι ο :2funny: Σήφης καταβρόχθησε όλο το Αγίασμα , ΟΛΟ το ρούφηξε :sad2:

:2funny::2funny::2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.816
Πόντοι
2.886
εντάξει

και ποιο είναι το σωστό

Πολύ φιλικά
το σωστό στην Προστακτική είναι υπόδειξε

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.816
Πόντοι
2.886

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Η γρια Μπαρόκα δεν καταλαβαίνει τι της γράφεις, μόνο κουνάει το γέρικο τομάρι της :2funny:

dancing-oldgays.gif

i-am-a-hot-gay-bill-lyons.gif

:2funny:
:2funny::2funny:

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.482
Πόντοι
6.255
Ερασιτεχνισμός και βλακεία απο κυβέρνηση αρίστων ; :coffee:

Εάν είναι ερασιτέχνες και βλάκες να φύγουν.
Εάν είναι άριστοι και το παίζουν βλάκες να φύγουν.

Και στις 2 περιπτώσεις να κριθούν από τη δικαιοσύνη. Αρχικά για το εάν οι πράξεις τους(μετάταξη διορισμός και ελλιπή εκπαίδευση του σταθμάρχη βύσματος)είχανε επιπτώσεις στην ασφάλεια των επιβατών, και μετά το ατύχημα(μπάζωμα, μεταφορά συντριμμιών σε άγνωστη τοποθεσία μαζί με λείψανα θυμάτων)στο να δυσχεράνουν τις έρευνες της δικαιοσύνης. Εάν δεν είναι τόσο ερασιτέχνες και βλάκες, μιλάμε για ενδεχόμενο δόλο.

Πάντως απορώ με όσους υποστηρίζετε είτε βλάκες και ανίκανους, είτε άτομα που το παίζουν βλάκες έχοντας ενεργήσει με δόλο.

Στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ φαίνεται να υπήρχε δόλος στην αλλαγή υπουργών και διευθυντών του οργανισμού.

Δεν έχει να κάνει με την κυβέρνηση, που πράγματι έχει ικανά στελέχη, αυτή τη στιγμή. Αποψή μου, φυσικά, το τελευταίο και στα παπάρια μου τι θα πει το κάθε ναυάγιο εδω μέσα.

Δεν μπορείς να διαφωνήσεις όμως οτι είναι η γενική εικόνα της της κοινωνίας που δεν βάζει επαγγελματίες σε νευραλγικα πόστα, όπως εκείνα του σταθμαρχη κλπ. Σε αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν φταίνε οι πολιτικοί αλλά κυρίως οι συνδικαλιστες, που φυσικά, οι Αριστεροί δεν θελουν να τιμωρηθούν.

Για αυτόν τον λόγο το θέμα έχει γίνει πολιτικό και όχι για τον σάπιο συνδικαλισμό. Είναι και καλά κολπάκι των αριστερω΄ν να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας μακρυά από την ουσία. Το ίδιο έγινε και με τα πανεπιστήμια (οχυρώματα των Αριστερών) και τον ΟΣΕ.

Τελείωσαν αυτά όμως.

Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, δε με αφορά ποιος υπουργός εφταιξε. Εάν είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ θελω να παραιτηθούν από την πολιτικη, διότι, πιάστηκαν στη φακα. Συμφωνώ στο να βγουν ολα στη φόρα.

Π

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
47.989
Πόντοι
24.385
:rockon::rockon::headbang::headbang::rockon::kiss-mark::kiss-mark:
Κάποιος κύριος να με βοηθήσει από τη στιγμή που το διάβασα αναστατώθηκα...
ΠΩ ΠΩ ΠΩ δεν μπορώ να συγκρατηθώ ζητώ βοήθεια.

Συνημμένα

• IMG_20251008_104058.jpg
    IMG_20251008_104058.jpg
    642,5 KB · Εμφανίσεις: 4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom