celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.244
- Πόντοι
- 6.256
Οπως και τα βηματα στον χορο με τα νταουλια?ο νόμος και το άρθρο άλλαξαν ελαφρώς, έπαθαν rebranding

Οπως και τα βηματα στον χορο με τα νταουλια?ο νόμος και το άρθρο άλλαξαν ελαφρώς, έπαθαν rebranding
πάνε αυτά, μας τελείωσανΟπως και τα βηματα στον χορο με τα νταουλια?![]()
Μοετ και πανω να φανταστω,να παιξει και καμια λαμπο ομως μην εχουν οι απεναντι τις πορσε και φεραρι και μας κοντραρουνπάνε αυτά, μας τελείωσαν
τώρα έχουμε αριστερό rebranding με ολίγο χαβιάρι και γαλλική σαμπάνια
δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω είδα να κυκλοφορεί με ένα εντελώς αριστερό Audi Q4Μοετ και πανω να φανταστω,να παιξει και καμια λαμπο ομως μην εχουν οι απεναντι τις πορσε και φεραρι και μας κοντραρουν![]()
Oυτε ενα Q7 εστω?Ο μον ντιεδεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω είδα να κυκλοφορεί με ένα εντελώς αριστερό Audi Q4
Ξέχασες τον κουλή που είναι το χειρότεροΟ Τσίπρας ούτε καν κόμμα δε θα τολμήσει να κάνει.Θα πάει να παίζει πλέυ στέισον αντίπαλος του Κωστάκη στη Ραφήνα,να χτυπάει και κανά σουβλάκι.Η να κάνει κανά ποδηλατάκι με το Γάπαρο.
Αυτά όλα τα ιδρύματα Τσίπρα,Καραμανλή,ΓΑΠ έπρεπε να ενωθούν σε ένα να μας φωτίσουν με τις τεράστιες σοφίες τους.
Ξέχασες τον κουλή που είναι το χειρότερο
Μεγάλη γάτα και νυφίτσα ο Τσίπρας
Τους έφερε τον κουνιστό , μαζί με τον κρητικό ρεμπεσκέ, ήξερε πως θα γίνουν σαράντα μικρά κομμάτια.
Έχει και μερικούς καναλάρχες από πίσω και στο τέλος, μερικά χρόνια αργότερα θα γυρνούσε σαν ηγέτης μιας νέας αριστεράς όπου θα κάνει ότι θέλει
Ανδρέας από τα λιντλ
Δε ξέρω , θα δείξει.Σκέφτηκε οτι ο λαός έχει κοντή μνήμη και θα ξεχάσει το 2015,τα μνημόνια κτλ.Ομως ο Βούδας δεν έχει γυρίσει ακόμα αφού δεν έχει ξεχαστεί το 2008.Περίμενε περίμενε ο Αλεξ μέχρι που τον ώθησαν να επιστρέψει αφού ο χώρος κινδύνευε με εξαέρωση.Θα δει οτι δεν τον παίρνει και θα γυρίσει στο λαγούμι του.
Αυτά που γίνανε το 2015 και το 2008 δε θα ξεχαστούν ουτε σε 50 χρόνια έχουν αφήσει πολύ βαθιά εντύπωση.
Ουτε επετειοι γιορτάζονται ουτε μιλάει κανένας για αυτά αλλα μείνανε εις πείσμα όλων.
Δε ξέρω , θα δείξει.
Οι αριστεροί είναι τόσο μαλακες που μπορεί να τον ψηφίσουν. Δες τον Ζαν για παράδειγμα
Όσο για το Βούδα δε θα μου έκανε εντύπωση για πρόεδρος δημοκρατίας σε μερικά χρόνια. Αν αποφασίσει να αφήσει το χοιρομέρι
Μην υποτιμάς τη μαλάκια του Έλληνα. Εδώ βγάλανε πάλι τον άλλον Καραμανλή αφού έθαψε 60 παιδιά
Υπάρχουν πολλοί σύντροφοι από τον σύριζα που θα στηρίξουν τσιπρα και ο φαμελος έχει χάσει τον ύπνο του,φοβάται και για άλλες διαρροές όπως και πτώση των ποσοστώνΔε ξέρω , θα δείξει.
Οι αριστεροί είναι τόσο μαλακες που μπορεί να τον ψηφίσουν. Δες τον Ζαν για παράδειγμα
Όσο για το Βούδα δε θα μου έκανε εντύπωση για πρόεδρος δημοκρατίας σε μερικά χρόνια. Αν αποφασίσει να αφήσει το χοιρομέρι
Μην υποτιμάς τη μαλάκια του Έλληνα. Εδώ βγάλανε πάλι τον άλλον Καραμανλή αφού έθαψε 60 παιδιά
Εκτός από τους βουλευτές του Τσίπρα που παίρνουν ψήφους με τον κρυστάλλινο λόγο τους, τα μεγαλεπηβολα σχέδια και το όραμα για μια σύγχρονη χώρα.Ο κάθε Καραμανλής και κάθε δεξιός νδ έχουν πίσω στις βάσεις τους γαλάζια παιδιά τα οποία με ρουσφέτια τα διοριζουν σε θέσεις αλλά ακόμα τα πάνε καλά και με τους τοπικούς άρχοντες για διευκολυνσεις όπως τίποτα ψευτοχρηματοδοτησεις τίποτα παραβλέψη παραθυράκι του νόμου για να είναι πιο ευελικτοι κλπ
Όπου πέφτει ρουσφέτι ο κάθε βουλευτής έχει από πίσω του ψηφαλακια
θα φεύγαμε από την εε και το ευρώ και όλοι οι σταθμοί θα έπαιζαν το μπελά τσαο
ΕΙΔΕΣ ποσο μοχθηρο Ντισεπτικον ειναι;Εκτός από τους βουλευτές του Τσίπρα που παίρνουν ψήφους με τον κρυστάλλινο λόγο τους, τα μεγαλεπηβολα σχέδια και το όραμα για μια σύγχρονη χώρα.
![]()
Υπάρχουν πολλοί σύντροφοι από τον σύριζα που θα στηρίξουν τσιπρα και ο φαμελος έχει χάσει τον ύπνο του,φοβάται και για άλλες διαρροές όπως και πτώση των ποσοστών
Για μένα η αριστερή πρέπει να είναι ενωμένη και όχι να σπάσει σε 30 κόμματα αυτό ευνοεί πολύ τον κουλή και τη ΝΔ
Γενικά ο τσιπρας μετά τη καθαίρεση του από πρόεδρο του σύριζα έβαλε σκοπό να διαλύσει το κόμμα
Γενικά μας έχει απογοήτευση η κίνηση του και θα δούμε τελικά που θα το πάει
Εγώ έχω να πω πως λείπουν οι αριστεροί ηγέτες
Για να είσαι αριστερός ηγέτης πρέπει να έχεις ζήσει την αριστερά και στα βαθιά γεράματα να αναλάβεις αρχηγείο
Τώρα το τσιπρακι 40 χρόνων που ανέλαβε ακόμα ήταν παιδαρελι συν ότι σ αυτή την ηλικία ενας ηγέτης είναι ευάλωτος.
Αν εκείνη τη χρονική στιγμή αντί του τσιπρα ήταν ο λαφαζανης στο τιμόνι νομίζατε ότι ο σύριζα θα είχε διαλυθει?
Νομίζατε ότι ο σύριζα θα έκανε κωλοτουμπα?
Νομίζατε ότι ο σύριζα θα υπέκυψε στην Ευρώπη?
Τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν θα φεύγαμε από την εε και το ευρώ και όλοι οι σταθμοί θα έπαιζαν το μπελά τσαο,κοινωνική πολιτική μιας καθαρά σοσιαλιστική κυβέρνησης
Όσο από πίσω από το τσιπρα ήταν ο δραγασακης κάτι γινόταν όταν τιν άλλαξε είδαμε τον τσιπρα να μας γίνεται αριστερός των σαλονιων
ο λαφαζάνης δεν μπορούσε να ανεβάσει τον σύριζα,Αν εκείνη τη χρονική στιγμή αντί του τσιπρα ήταν ο λαφαζανης στο τιμόνι νομίζατε ότι ο σύριζα θα είχε διαλυθει?