Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.408
Πόντοι
6.256
Μια χαρά επιχείρημα είναι αυτό για κάποιον που κάθε μέρα παρακολουθεί και ακούει όλα μα όλα τα πολιτικά κόμματα και διαβάζει όλες τις προτάσεις τους και τα ό,τι έχουν κάνει. Γενικά στη ζωή μου δεν έχω κολλήματα. Έχω συμφωνήσει σε αρκετά πράγματα και με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Θέλω ενημέρωση από όλες τις πλευρές και όχι επειδή πχ είμαι υπερ μιας παράταξης να έχω παρωπίδες. Σε αρκετά διαφωνώ και με τον Θάνο Τζήμερο τον οποίο έχω ψηφίσει πολλάκις.
Ναι δε λέω εγώ όμως αυτό

εμείς εδώ σχολιάζουμε γεγονότα όχι πολιτικές πεποιθήσεις...οπότε όταν σου λένε "ο υπουργός αμέλησε και πέθαναν 60 παιδάκια"

δεν μπορείς να λες ότι "ναι αλλά δεν έχω τι άλλο να ψηφίσω" δεν κολλάει το ένα με το άλλο μπορείς να ψηφίσεις ότι θες κάνοντας και κριτική

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Ναι δε λέω εγώ όμως αυτό

εμείς εδώ σχολιάζουμε γεγονότα όχι πολιτικές πεποιθήσεις...οπότε όταν σου λένε "ο υπουργός αμέλησε και πέθαναν 60 παιδάκια"

δεν μπορείς να λες ότι "ναι αλλά δεν έχω τι άλλο να ψηφίσω" δεν κολλάει το ένα με το άλλο μπορείς να ψηφίσεις ότι θες κάνοντας και κριτική
Ο Υπουργός αμέλησε και έχει ευθύνες. Για την 717. όπως και επί ΣΥΡΙΖΑ αμέλησαν. Αυτά είναι ΑΛΦΑΒΗΤΑ. Τα έχουμε πει. Πρέπει να καταδικαστούν.

• Like
Αντιδράσεις: hijra

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.408
Πόντοι
6.256
Ο Υπουργός αμέλησε και έχει ευθύνες. Για την 717. όπως και επί ΣΥΡΙΖΑ αμέλησαν. Αυτά είναι ΑΛΦΑΒΗΤΑ. Τα έχουμε πει. Πρέπει να καταδικαστούν.
όχι δεν είναι η αλφαβήτα....μερικοί θεωρούν ότι ο υπουργός δεν έχει καμία ευθύνη...

και επικαλούνται την νομιμότητα....

η πραγματικότητα όμως λέει ότι η πλειοψηφία του 20% αποφάσισε στην βουλή να μην τον στείλει στον ανακριτή.

αυτό δεν σου φαίνεται λίγο πιο σημαντικό από το ότι δεν έχεις τι άλλο να ψηφίσεις?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
όχι δεν είναι η αλφαβήτα....μερικοί θεωρούν ότι ο υπουργός δεν έχει καμία ευθύνη...

η πραγματικότητα όμως λέει ότι η πλειοψηφία του 20% αποφάσισε στην βουλή να μην τον στείλει στον ανακριτή.

αυτό δεν σου φαίνεται λίγο πιο σημαντικό από το ότι δεν έχεις τι άλλο να ψηφίσεις?
Έχει και παραέχει. Και είναι ξευτιλισμένοι οι υπουργοί που ενώ έχουν κάνει την κουτσουκέλα θέλουν να βγουν καθαροί. Ισχύει για όλα τα κόμματα. Βέβαια η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για όλο αυτό καθώς εκείνη έχει τα δεδομένα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.052
Πόντοι
2.356
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
είναι απόλαυση οι μλακες , απίστευτο γέλιο :2funny:
Δεν πιστεύω να εννοείς ότι υπήρχαν και τίποτα τρολοσκούπιδα εδώ μεσα που λιβανιζαν τη γραμμή "αποδοχή τοξικολογικών=καθυστέρηση της δίκης" και τώρα που ο Μητσοτάκης, στον πανικό του πάνω, τους άδειασε, έχωσαν τα ποστ στη σούφρα τους και παριστάνουν το Μελισσανίδη στους Ολυμπιακούς;
Τριπλό άξελ,ανάποδο φλικ-φλακ κι έτσι που έλεγε και ο Κωστάλας......
Και κυβιστήσεις, πολλές κυβιστήσεις ρε συ.
Πλούσιο το πρόγραμμα. :tooth:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.052
Πόντοι
2.356
Έχω πάψει να απαντάω στους περισσότερους από αυτούς γιατί δεν έχουν αντίληψη. Οι περισσότεροι απλά διαβάζουν και ακούνε αυτό που τους ενδιαφέρει. Και όταν είναι να διαφωνήσουν σε βρίζουν απλά. Ποτέ δεν χρειάζεται να τα βάζεις με τους ανόητους - θα σε κερδίζουν πάντα. Έχουν πείρα στη βλακεία.
Το ποστ που σχολιάζεις αναφέρεται σε μένα.
Κι αυτός που το κάνει είναι απλά ένα σκουπίδι που έλεγε μαζί με ένα άλλο σκουπίδι ότι μίας μάνας της αφαίρεσαν την επιμέλεια του νεκρού παιδιού της. Με απόφαση που βγήκε μετά το θάνατό του κι ενώ ήταν 20 χρονών, άρα δεν είχε την ανάγκη επιμέλειας κανενός.
Θες να ξεκινήσω παράθεση των ποστ σου που αποδεικνύουν ότι παρόλη την πείρα σου και την αίσθηση ανίκητου που έχεις σε αντιμετωπίζω σα νορμάλ άνθρωπο, ενώ θα έπρεπε να κάνω το αντίθετο;
Μήπως θυμάσαι το ποστ που μου έλεγες ότι δε σε βρίζω και δε χρησιμοποιώ τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις για να στην πω, όπως οι άλλοι;
Ή επειδή βλέπω ότι είσαι τυπικός ανάρχιδος να σε αρχίσω στα τραβελογαμημενε μπούστη, που μάλλον σου ταιριάζει καλύτερα, μιας κι αυτό ψάχνεις όλη την ώρα;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Το ποστ που σχολιάζεις αναφέρεται σε μένα.
Κι αυτός που το κάνει είναι απλά ένα σκουπίδι που έλεγε μαζί με ένα άλλο σκουπίδι ότι μίας μάνας της αφαίρεσαν την επιμέλεια του νεκρού παιδιού της. Με απόφαση που βγήκε μετά το θάνατό του κι ενώ ήταν 20 χρονών, άρα δεν είχε την ανάγκη επιμέλειας κανενός.
Θες να ξεκινήσω παράθεση των ποστ σου που αποδεικνύουν ότι παρόλη την πείρα σου και την αίσθηση ανίκητου που έχεις σε αντιμετωπίζω σα νορμάλ άνθρωπο, ενώ θα έπρεπε να κάνω το αντίθετο;
Μήπως θυμάσαι το ποστ που μου έλεγες ότι δε σε βρίζω και δε χρησιμοποιώ τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις για να στην πω, όπως οι άλλοι;
Ή επειδή βλέπω ότι είσαι τυπικός ανάρχιδος να σε αρχίσω στα τραβελογαμημενε μπούστη, που μάλλον σου ταιριάζει καλύτερα, μιας κι αυτό ψάχνεις όλη την ώρα;
Ναι φυσικά ετσι θα απαντούσες. Πολύ τσαντίζεσαι. Δεν είναι καλό για την ψυχική σου υγεία αδερφέ. Να μιλάς γενικά όμορφα. Γιατί από εδώ δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον για να τα παίρνουμε τοσο προσωπικά. Σιγά.
Καλή σου μέρα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.052
Πόντοι
2.356
Ναι φυσικά ετσι θα απαντούσες. Πολύ τσαντίζεσαι. Δεν είναι καλό για την ψυχική σου υγεία αδερφέ. Να μιλάς γενικά όμορφα. Γιατί από εδώ δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον για να τα παίρνουμε τοσο προσωπικά. Σιγά.
Καλή σου μέρα.
Μια χαρά σου μιλάω. Αυτός ο τροπος σου ταιριάζει. Τίποτα δεν παίρνω προσωπικά εδώ. Νικς ανώνυμα είμαστε όλοι. Όταν αναφέρεσαι σε μένα θα παίρνεις απάντηση στο ύφος σου. Καραγκιοζακο που θες να σου μιλάνε και όμορφα, όταν βρίζεις ανθρώπους που, κακώς, σε αντιμετωπίζουν σαν κανονικό άνθρωπο.
Τράβα να ρουφήξεις τώρα καμία τραβελοπουτσα.
Καλό σου ρούφηγμα.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.955
Πόντοι
6.495
Έχω πάψει να απαντάω στους περισσότερους από αυτούς γιατί δεν έχουν αντίληψη. Οι περισσότεροι απλά διαβάζουν και ακούνε αυτό που τους ενδιαφέρει. Και όταν είναι να διαφωνήσουν σε βρίζουν απλά. Ποτέ δεν χρειάζεται να τα βάζεις με τους ανόητους - θα σε κερδίζουν πάντα. Έχουν πείρα στη βλακεία.
Σταμάτησα παρομοίως να απαντάω, δεν μπορείς να κάνεις διάλογο όταν παραθέτει επιχειρήματα και απαντάνε με οχετό ύβρεων στην καλύτερη περίπτωση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Μια χαρά σου μιλάω. Αυτός ο τροπος σου ταιριάζει. Τίποτα δεν παίρνω προσωπικά εδώ. Νικς ανώνυμα είμαστε όλοι. Όταν αναφέρεσαι σε μένα θα παίρνεις απάντηση στο ύφος σου. Καραγκιοζακο που θες να σου μιλάνε και όμορφα, όταν βρίζεις ανθρώπους που, κακώς, σε αντιμετωπίζουν σαν κανονικό άνθρωπο.
Τράβα να ρουφήξεις τώρα καμία τραβελοπουτσα.
Καλό σου ρούφηγμα.
Ωραίος. Μπράβο. Να είσαι καλά αδερφε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.743
Πόντοι
2.606
Καλή σου μέρα.
εισαι μεγαλος θεουλης εσυ τυπε,γενικα μια κατηγορια μονος σου...μπαινεις εδω και γλυτωνεις το 50ρικο επισκεψη στον τρελογιατρο,λες τα δικα σου ,πουτσα σου τι γραφεις τη μια, τι λες την αλλη ,σαν να εισαι πεντε εξι χαρακτηρες μαζι σε μια συσκευασια.....διασκεδαζε μας ,συνεχισε!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.782
Πόντοι
16.131
αλλος την τρωει και ζοριζεται @barock αλλος τα κονομαει ..
μελι.jpeg

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
εισαι μεγαλος θεουλης εσυ τυπε,γενικα μια κατηγορια μονος σου...μπαινεις εδω και γλυτωνεις το 50ρικο επισκεψη στον τρελογιατρο,λες τα δικα σου ,πουτσα σου τι γραφεις τη μια, τι λες την αλλη ,σαν να εισαι πεντε εξι χαρακτηρες μαζι σε μια συσκευασια.....διασκεδαζε μας ,συνεχισε!
Δεν είναι γαμάτο; Χαχα. Να είσαι γερός Κλώσερ. Υγεία και χαρές αδερφέ μου.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.052
Πόντοι
2.356
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.549
Πόντοι
5.506
τσίρκο. άνθρωπος χωρίς τροφή 25 μέρες αντί να είναι σε κώμα, έχει δύναμη να βαράει προσοχή στον τραγόπαπα. όλως τυχαίως τη βδομάδα που είχε βαρέσει κόκκινο η φάτσα του μπισμπίκη στις τηλεοράσεις, θυμήθηκε ο ρούτσι οτι θαυμάζει τη βανδή για να σκάσει μύτη και ο μπίλαρος μπροστά στις κάμερες. διασύρει το νεκρό παιδί του για να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες της αδίστακτης τρελής.
Η γυναίκα του είπε ότι δεν καλέσανε κανένα Μπισμπικη αφού επειδή. Λες να του έβαλε κανένα κωλοχερο του ρουτσι που είπε ότι θαυμάζει το Δεσποινακι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.549
Πόντοι
5.506
Η φυσική θέση του πολιτικού επι κεφαλής είναι να πολώνει.

Από την άλλη πάλι, η φυσική θέση του θρησκευτικού επί κεφαλής είναι να ενώνει.

Εξαίρεση βέβαια από την δεύτερη περίπτωση αποτέλεσε ο μακαριστός Χριστόδουλος, ο οποίος είχε την βλέψη να γίνει Μακάριος.
Δείχνετε να γνωρίζετε πράγματα εκ των έσω.... και δεν ομιλώ για την πολιτική :confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.782
Πόντοι
16.131
τσίρκο. άνθρωπος χωρίς τροφή 25 μέρες αντί να είναι σε κώμα, έχει δύναμη να βαράει προσοχή στον τραγόπαπα. όλως τυχαίως τη βδομάδα που είχε βαρέσει κόκκινο η φάτσα του μπισμπίκη στις τηλεοράσεις, θυμήθηκε ο ρούτσι οτι θαυμάζει τη βανδή για να σκάσει μύτη και ο μπίλαρος μπροστά στις κάμερες. διασύρει το νεκρό παιδί του για να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες της αδίστακτης τρελής.
μπακαλακο τελικα σε βλεπω να παιζεις στα ισια τον αστραχαν φετος

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.549
Πόντοι
5.506
Μια χαρά επιχείρημα είναι αυτό για κάποιον που κάθε μέρα παρακολουθεί και ακούει όλα μα όλα τα πολιτικά κόμματα και διαβάζει όλες τις προτάσεις τους και τα ό,τι έχουν κάνει. Γενικά στη ζωή μου δεν έχω κολλήματα. Έχω συμφωνήσει σε αρκετά πράγματα και με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Θέλω ενημέρωση από όλες τις πλευρές και όχι επειδή πχ είμαι υπερ μιας παράταξης να έχω παρωπίδες. Σε αρκετά διαφωνώ και με τον Θάνο Τζήμερο τον οποίο έχω ψηφίσει πολλάκις.
@sex volcano :confused::confused::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.549
Πόντοι
5.506

Aλλο το "δεν έχει ΚΑΜΙΑ ευθύνη" (οποίος το έχει πει) και άλλο το "είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ" που λέει ο όχλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom