Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στα δικά μου μάτια... Είναι χάρμα οφθαλμών !!! Έχει δίχως υπερβολές ( γούστα είναι φυσικά και όλα έχουν να κάνουν με τον καθένας μας ξεχωριστα ) ίσως το πιο θελτικό σωματότυπο και αναλογίες που αγγίζουν τη τελειότητα ( που δεν υπάρχει πραγματικά ) . ΤΡΟΜΕΡΗ , είναι Έργο Τέχνης ... Η προσωποποίηση του Ερωτισμού !!!
Ρε μάγκες πραγματικά ποιος το κουμαντάρει αυτό το θωρηκτό ;
Έχει μερακλήδες
Ακριβώς πολύ ωραία τα λες φίλε . Η κοπέλα έχει αντικειμενικά τρομερό κορμί ειδικά εδώ και ένα χρόνο που κάνει συστηματικά γυμναστική έχει γίνει υπερόπλο ( αλλά και πάλι σεβασμός στα γούστα του καθενός , περί ορέξεως αδέρφια εδώ δεν χωράνε οπαδικά ). Απλά και αυτή ως φεμινίστρια και σημεία των καιρών κλπ το τραβάει από τα μαλλιά και κάθεται και απαντάει κλπ . Όταν εκτίθεσαι υπάρχουν και αυτά ... Σίγουρα ο μέσος Έλληνας νηστικός άντρας είναι μέσα στη χαζομάρα και κάθεται και γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Η κοπέλα αν πετάξει τα στήθια της μέσα στην μούρη όχι των 9 στους 10 . Στους 11 από τους 10 να πω θα πάθουν τριπλό εγκεφαλικό επί τόπου και βύζου . Καλό μεσημέρι αλάνια ...Ολοι οσοι κραζουν να φανταστω εχουν αναλογιες μοντελου και πηδανε απο Ζιζελ και πανω. Στην τελικη, αν δεν σας αρεσουν τετοιες κοπελες, πηγαινετε σε αλλο thread. Σε πολυ κοσμο αρεσει τετοιο σωμα. Μια ζωη κομπλεξικος ο Ελληναρας.
Όντως εμένα μου την έκοψες την ανάσα μωρή καυλα