athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.223
- Πόντοι
- 12.756
σαν την Παλομα πηγεΣτρατό έχει πάει ; Ή ντύθηκε Κασσιανή και βγήκε Ι5 ;
σαν την Παλομα πηγεΣτρατό έχει πάει ; Ή ντύθηκε Κασσιανή και βγήκε Ι5 ;
Όταν σου είχα γράψει , πες που και έρχομαι, ενώ ήμουν Πράγα πέρσι, ούτε παράθεση δε μου έκανεςΤώρα είμαι στο Μπρνο αν θες έλα εδώ..
Εγώ είχα πάει σου είχα δώσει και περιγραφή αλλά εσύ τέτοια κοτα που ήσουν φοβήθηκε να έρθεις
Σου είπα σημείο που ήμουν γιατί δεν ήρθες?
Τώρα είμαι στο Μπρνο αν θες έλα εδώ..
Είμαι κατά του στρατού αλλά δυστυχώς είχα πάει...Στρατό έχει πάει ; Ή ντύθηκε Κασσιανή και βγήκε Ι5 ;
'Ελα τώραΌταν κάποιος μπαναρετε αμέσως μετά πρέπει να δείτε ότι έχει κλώνους
Δεν υπάρχει αυτό.
Ένα είναι το προφίλ
Ο κμαν πόσα έχει κάνει αλλά το έχει παραδεχτεί αν δεν το παραδεχοταν δεν θα λέγαμε ότι είναι ο κμαν
Πάρε ρε τα ημερομίστηκα σου και παρακαλά να με μπαναρουν αλλιώς θα σε στείλω στο δρομοκαιτειοΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΝΤΙΣΕΠΤΙΚΟΝΙΑΡΗ,ΚΟΝΙΔΙΑΡΗ
Aυτο ηταν τοτε που ησουν στο περιπτερο και τα ειχες παρει σε εναν διαλογο που ειχατε με τον δικηγορο71?να σου πω φοβηθηκα λιγο τωρα ειναι οπως εκλεινες ρανυτεβου Συνταγμα εγω εβγαζα φωτος και τις εβαζα μπου και εσυ ησουν στο κωλοχωρι σου και ελεγες παιδιαστικες βλακειες
ΑΛΛΑ τι να περιμενω απο λατρη των Ντισεπτικονς και τεμπελη γιωτα![]()
Ούτε καν το θυμάμαι αλλά και να ήσουν πέρυσι ήμουν μπλοκάρισμενος ποτέ το είπες?Όταν σου είχα γράψει , πες που και έρχομαι, ενώ ήμουν Πράγα πέρσι, ούτε παράθεση δε μου έκανες
εισαι ηδη βρε βλακαΠάρε ρε τα ημερομίστηκα σου και παρακαλά να με μπαναρουν αλλιώς θα σε στείλω στο δρομοκαιτειο
Με τόσα φανταράκια μέσα δε σου άρεσε ;Είμαι κατά του στρατού αλλά δυστυχώς είχα πάει...
Έπρεπε να τον απέφευγα γιατί ιδεολογικά Είμαι αλλου
Δεν ήταν στο περίπτερο έλεγε ότι ήταν με κατι μπάτσους πίσω σε μια κλουβαAυτο ηταν τοτε που ησουν στο περιπτερο και τα ειχες παρει σε εναν διαλογο που ειχατε με τον δικηγορο71?![]()
ελα ρε μαλακα ειναι τραγικος'Ελα τώρα![]()
Διόρθωσηελα ρε μαλακα ειναι κωμικότραγικος
κριμα εγω στεναχωρεθηκα καπως να [πω την αληθεια![]()
Χαλάρωσε ρε αθηνακι γιατί θα πάθεις τίποτα και σε χάσουμε από είδοςεισαι ηδη βρε βλακα
σε εχουν ξεβρακωσει ΟΛΟΙ και συνεχιζεις ποσο μαλακας και ξεφτυλας εισαι ρε;νε ντρεπεσαι λιγο;τα αρχιδια σου μονο διακοσμητικα τα εχεις;
μαλακα σοβαρα τωρα τοσο ρεζιλης δεν περιμενα να εισαι
για αυτο θα πεθανεις παρθενος να ξερεις![]()
νομιζω οτι ειχε κολλησει ερπη στα χειλακια του απο τα πολλα τσιμπουκια τοτε οσο ηταν φανταροςΜε τόσα φανταράκια μέσα δε σου άρεσε ;
ηδη τρεμω..Χαλάρωσε ρε αθηνακι γιατί θα πάθεις τίποτα και σε χάσουμε από είδος
Θα σε κάνω να ακούς ζαν κλωντ και να τρεμεις
Ρε αθηνακι δεν έχεις επίπεδο καθόλου μη κανεις παρέα με γλυφοκωλη σε παρασύρεινομιζω οτι ειχε κολλησει ερπη στα χειλακια του απο τα πολλα τσιμπουκια τοτε οσο ηταν φανταρος
μπορει να κανω και λαθος και να ηταν και απλη μολυνση
Σκατά όλες οι περιοχές αυτές.και φιλαδελφεια και νεα ιωνια που εχω παει παλι μουφα ειναι οπως κηφισια ,μαρουσι
Άγιε εγώ περί σύριζα τα ξερω όλα και είμαι μέσα στα δρώμενα παρόλο την παραμονη μου τώρα εξωΚι ο Σύριζας τι λέει που τον αντιπροσωπεύετε;![]()
Σκατά όλες οι περιοχές αυτές.
Ακόμη χειρότερα όμως, μελίσσια, βριλήσσια και πεντέλη .... τράτζικ !!!!!!
Πειραιά και πέριξ , έχει καλύτερες γκόμενες. Πχ κερατσίνι , κορυδαλλό . Και σε εναλλακτικές γειτονιές του κέντρου, μιλφοκαταστάσεις.
Φαντάσου το πολύπλευρο , που ορίζεται από τους δρόμους αχιλέως, δεληγιώργη , πειραιώς , κωνσταντινουπόλεως , λεωφόρο αθηνών , ιερά οδό . Εκεί παίζουν τεμάχια.