gohngohn
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2017
- Like
- 14.501
- Πόντοι
- 2.241
Όπως πολλές γυναίκες στης μέρες μας.Σιλικονάτο
Όπως πολλές γυναίκες στης μέρες μας.Σιλικονάτο
για πολυ ξεμουνιασμα
Συνεχίζεις κ βάζεις φωτό ?
Γιατί? Απαγορεύεται???Συνεχίζεις κ βάζεις φωτό ?
Δεν εκράχθης με τις μούφες που έβαζες ?Γιατί? Απαγορεύεται???
Ο κάθε ένας από εμάς βάζουμε αυτά που μάς αρέσουν στον χώρο που μάς αρέσει. Τόσο απλά. Εσύ τι προσπαθείς να παίξεις? Τον θεματωφύλακα του διαδικτύου? Αν δεν σου αρέσει κάτι που ανεβαίνει το προσπερνάς.Δεν εκράχθης με τις μούφες που έβαζες ?
Δεν είναι θέμα αν μου άρεσαν οι φωτό σου , όσο ότι δεν απάντησες όταν σου είπαν ότι δεν ξέρεις την κυρία...Ο κάθε ένας από εμάς βάζουμε αυτά που μάς αρέσουν στον χώρο που μάς αρέσει. Τόσο απλά. Εσύ τι προσπαθείς να παίξεις? Τον θεματωφύλακα του διαδικτύου? Αν δεν σου αρέσει κάτι που ανεβαίνει το προσπερνάς.
Όχι αυτό είναι το θέμα, αναρωτιέσε γιατί συνεχίζω να ανεβάζω φωτογραφίες. Δεν θα πάρω καμιά άδεια από κανέναν από τους σερίφηδες του σάιτ. Και όσον αφορά αν την γνωρίζω την (Elle) . Αυτό αφορά εμένα.Δεν είναι θέμα αν μου άρεσαν οι φωτό σου , όσο ότι δεν απάντησες όταν σου είπαν ότι δεν ξέρεις την κυρία...
Καλως την Μαιμου!
Θα σου πρότεινα να σταματήσεις να βαράς το πουλάκι σου, σου κάνει κακό.Καλως την Μαιμου!
Ξέρω βέβαια ότι σου είναι δύσκολο γιατί οι φωτογραφίες που ανεβάζω είναι πολύ ωραίες. Αλλά προσπάθησε...Καλως την Μαιμου!
Να φανταστω ειναι η λογιστρια κοπελα σου? η συγκεκριμενη?Ξέρω βέβαια ότι σου είναι δύσκολο γιατί οι φωτογραφίες που ανεβάζω είναι πολύ ωραίες. Αλλά προσπάθησε...
Μπορείς να φανταστείς ότι θέλεις. Εξάλλου δημοκρατία έχουμε. Όπως επίσης και εγώ μπορώ να κάνω αυτό που θέλω και που προφανώς αρέσει στους περισσότερους ανθρώπους. Τα υπόλοιπα είναι λόγια.Να φανταστω ειναι η λογιστρια κοπελα σου? η συγκεκριμενη?
χαχαχαχαχ...Α ρε Μαιμου..