Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (7 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.214
Πόντοι
33.405
Εσχάτως έχω ασχοληθεί με έναν παλαιό γνωστό/συνάδελφο από το παρελθόν που έχει εμπλακεί στα δημοτικά δρώμενα της πόλης του.
Όλη του η ζωή είναι μαρτυρικές καταθέσεις/ απολογίες για πεπραγμένα σε δημοτικά συμβούλια/ επιτροπές, ενώ σε συναντήσεις που έχω κάνει με τον ίδιο και άλλους ομοίως ασχολούμενους έχω φρίξει από τα όσα έχω ακούσει για ''δουλειές'', ''διευκολύνσεις'', ''νταλαβέρια'' και απίθανες παρανομίες που έχουν συντελεστεί κατά την πολυετή δημαρχία σε μεγάλο δήμο προσώπου ανήκοντος στον ''ευρύτερο'' προοδευτικό χώρο.

Αν σας πω ότι δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση θα με πιστέψετε;

Οι ημέτεροι και τα "μερτικά", πάνε κι έρχονται σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.214
Πόντοι
33.405
Σας βολεύει να φταίει ο Καραμανλής «επειδή ήταν υπουργός»

Και όχι να φταίει επειδή ως υπουργός δεν εφάρμοσε αυτά που έπρεπε και διαβεβαίωνε τον κόσμο για την ασφάλεια.

γιαυτο άλλωστε και τον προστάτεψαν για να μην ελεγχθεί ειδικά και συγκεκριμένα

Σίγουρα δεν έχει ευθύνη ο υπουργός αν ο Μπάμπης ο φορτοεκφορτωτής πήρε ένα 300άρι και φόρτωσε λάθρα στη ζούλα 30 κάσες λαθραίο ουίσκι σε βαγόνι μεταφοράς εμπορευμάτων.

Σε αυτό όμως που ευθύνεται, είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά το τι γίνεται (και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση), και το άφησε να λειτουργεί ώς έχει χωρίς να φροντίσει τουλάχιστον να σφίξει τους κώλους προκειμένου να το μετριάσει. Γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, το να το εξαλείψει παντελώς είναι ανέφικτο.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.045
Πόντοι
21.395
Πες μου λίγο κάτι, εγώ είμαι μαζί σου, να τον ρίξουν τον πούστη αύριο ο ρουτσι η Μαρία και η ζωή. Ποιον θα ψηφίσεις μετά από ένα μήνα που θα γίνουν οι εκλογές;
Με κριτήριο ποιος θέλει το καλό αυτής της χώρας; Ή με κριτήριο ποιός θα με κλέψει λιγότερο. Πάντως ούτε στο ένα κριτήριο,ουτε στο άλλο συμπεριλαμβανεται ο σημερινός πρωθυπουργός.
Έχω εκφράσει την γνώμη μου και άλλες φορές, η πιο σωστή για μένα αλλά απόλυτα ανεφάρμοστη για άλλους (οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουμε από μία) , απόλυτα απλή αναλογική, 1% να βγάζει 3 βουλευτές, υποχρεωτική ψήφος για όλους κάτω των 70, με στέρηση δικαιωμάτων ( κόψιμο ίντερνετ :grin: κόψιμο επιδομάτων), καμμία αμοιβή σε βουλευτές μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση απόλυτης πλειοψηφίας 50%.
Όσο για το παραμύθι ότι η χώρα θα μείνει ακυβέρνητη, μην φοβάσαι, το κράτος θα εξακολουθήσει να λειτουργεί, οι φόροι θα πληρώνονται κανονικά και οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι θα παίρνουν τους μισθούς τους και τίς συντάξεις.
Είναι ευκαιρία λοιπόν να δούμε ποιοί θέλουν το καλό αυτής της χώρας και θα συνεργαστούν για αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.304
Πόντοι
12.756
Εχθές όμως έλειπες, ΕΛΕΙΠΕΣ από το πράσινο νήμα.
δεν εχω εγω κομπλεξ αλλα η διοικηση του σαι ΟΠΟΤΕ δεν θα με ξαναδεις σε οπαδικα νηματα εκτος του μπουξου

• Λύπη
Αντιδράσεις: barock

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.956
Πόντοι
6.495
Αν σας πω ότι δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση θα με πιστέψετε;

Οι ημέτεροι και τα "μερτικά", πάνε κι έρχονται σε όλους τους πολιτικούς χώρους.
Προσωπικά δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος πολιτικός χώρος που έχει ''πιστοποίηση τιμιότητας''. Στη δε τοπική αυτοδιοίκηση όπου τα κομματικά όρια δεν είναι τόσο στεγανά σε διάφορους συνδυασμούς, το φαγοπότι είναι υπερκομματικό.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.055
Πόντοι
6.056
αυτά τα ωραία έλεγε ο απατεώνας πριν επιληφθεί η ευρωπαία εισαγγελέας

ποιότητα εξουσίας αλά Κολομβία-Κιμ ,
κλέψε-κλέψε, ψέμματα , εκμαυλισμός λαού διά δωροδοκίας, κομματικό(παρασιτικό) κράτος , χειραγώγηση Δικαιοσύνης, φαύλα μμε

το μάτριξ

η πραγματικότητα
κλέφτες.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Σίγουρα δεν έχει ευθύνη ο υπουργός αν ο Μπάμπης ο φορτοεκφορτωτής πήρε ένα 300άρι και φόρτωσε λάθρα στη ζούλα 30 κάσες λαθραίο ουίσκι σε βαγόνι μεταφοράς εμπορευμάτων.

Σε αυτό όμως που ευθύνεται, είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά το τι γίνεται (και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση), και το άφησε να λειτουργεί ώς έχει χωρίς να φροντίσει τουλάχιστον να σφίξει τους κώλους προκειμένου να το μετριάσει, γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, να το εξαλείψει παντελώς είναι ανέφικτο.
όχι βέβαια...ακόμα και οργανωμένο λαθρεμπόριο να γινόταν δεν σημαίνει ότι το γνωρίζει ο υπουργός. Δεν έχω υποστηρίξει ποτέ κάτι τέτοιο.

Ούτε το ότι γνωρίζει ότι σιδηρόδρομος είναι σκοτώστρα είναι απαραίτητα μεμπτό...αρκεί να κάνει κινήσεις για να το διορθώσει. Όταν όμως το γνωρίζει και διαβεβαιώνει για την ασφάλεια του τότε σκόπιμα παραπλανεί. Όταν πεθαίνουν άνθρωποι τότε είναι πιο σοβαρή η παραπλάνηση.

Αλλά επειδή γράφτηκαν κάποια πράγματα μονόπλευρα...και επειδή νομικός δεν είμαι...αλλά έχω κάνει κάποιες φορές σύμβαση και με δήμους και με το δημόσιο ξέρω τα εξής

Σε όλες τις συμβάσεις που υπογράφει ο ανάδοχος υπάρχουν ρήτρες, όροι και προυποθέσεις (πιστοποιήσεις), εγγυήσεις καλής εκτέλεσης (όχι μόνο χρηματικό) κτλπ - δεν πάει ο ανάδοχος να πάρει μια δουλειά και χρόνο με το χρόνο δεν την τελειώνει...και παίρνει και παράταση και έξτρα χρήματα για αυτήν. Σε μεγάλες δουλειές υπογράφεις ΥΔ δεσμευτική με ποινική ευθύνη για την καλή εκτέλεση του έργου. Εγώ που είμαι μια κλανιά...αν το έργο μου δεν λειτουργήσει θα με πάνε στον εισαγγελέα....αλλά όχι τον άκτορα και την μπομπαρντιέ???

Τι γίνεται λοιπόν όταν σε ένα τέτοιο έργο γίνεται φωτογραφικός διαγωνισμός με 2 εταιρείες που σκόπιμα δεν τελειώνουν το έργο και ΟΛΟΙ οι υπουργοί το κάνουν γαργάρα? Που είναι το κράτος που παρέλαβε έργο και το έλεγξε? Ποιος υπογράφει τις συμβάσεις αυτές? και τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΣΕ ποιος τον διόρισε εγώ ή εσύ?

Αυτά τα ''δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο υπουργός για ανθρωποκτονία" είναι για να τα ακούει ο λαός. Δεν είπαμε να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία είπαμε να ελεγθεί για τις παραλήψεις και τις πράξεις του από τον ανακριτή όχι από τον γεωργιάδη και τον φλωρίδη.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.045
Πόντοι
21.395
Προσωπικά δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος πολιτικός χώρος που έχει ''πιστοποίηση τιμιότητας''. Στη δε τοπική αυτοδιοίκηση όπου τα κομματικά όρια δεν είναι τόσο στεγανά σε διάφορους συνδυασμούς, το φαγοπότι είναι υπερκομματικό.
Παλιότερα ένας δήμαρχος, σε καποιο Δήμο κάποιου νησιού, έβαλε στην διαχείριση των οικονομικών ανθρώπους της αντιπολίτευσης, και αυτός είχε απλώς την εποπτεία, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να γίνουν ρεμουλες στον Δήμο του. Βέβαια οι δικοί του πέσανε να τον φάνε, και τον κατηγορούσαν για λαϊκισμό, ευτυχώς είχε την στήριξη των Δημοτών, είναι εξάλλου διακεκριμένος επιστήμονας και προσφέρει στην τοπική κοινωνία στον τομέα του.
Ξαναβγήκε πρόσφατα, το σύστημα όμως δεν τον ανέχθηκε και μετά από λίγους μήνες παραιτήθηκε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.214
Πόντοι
33.405

Ας μη τρέφουμε αυταπάτες κύριε. Από τη SIEMENS και τη Novartis έφαγαν όλοι οι πολιτικοί χώροι. Οι μεγάλες εταιρείες φροντίζουν να τους έχουν όλους τακτοποιημένους ( και στο χέρι) προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.867
Πόντοι
47.293
αυτό είπε η Κοβέσι πως με το α.86 έχουν το ακαταδίωκτο

Έχεις εδώ τα παπαγαλάκια και σου λένε γιατί να μπεί γαλάζιος κλέφτης φυλακή ?
οι πιό προηγούμενοι λωποδύτες μπήκαν φυλακή για το Σάμινα πχ ? μιλάμε για τσιμεντόλιθους παιχταράδες :jerking::2funny:
κλεφτοΛοβέρδος ακούει ?:tooth:
Εγώ αν εχανα παιδί μου εξαιτίας πολιτικής διαφθοράς πραγματικά το λέω κ δεν τρολαρω .. ρεβόλβερ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Εγώ αν εχανα παιδί μου εξαιτίας πολιτικής διαφθοράς πραγματικά το λέω κ δεν τρολαρω .. ρεβόλβερ
εγω απορω πως γινεται με 57 θυματα (αρα 100+ συγγενεις πρωτου βαθμου) δεν γυρισε κανενος το ματι να το κανει οντως.
Και εγω νομιζω θα αφιερωνα την ζωη μου στο να τους ξεκανω, ματαιο αλλα τουλαχιστον θα ειχα λογο να κοιμηθω το βραδυ

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.867
Πόντοι
47.293
εγω απορω πως γινεται με 57 θυματα (αρα 100+ συγγενεις πρωτου βαθμου) δεν γυρισε κανενος το ματι να το κανει οντως.
Και εγω νομιζω θα αφιερωνα την ζωη μου στο να τους ξεκανω, ματαιο αλλα τουλαχιστον θα ειχα λογο να κοιμηθω το βραδυ
Ε ναι ,τι θα γινόταν ; Θα με έβαζαν φυλακή ; Ούτε που θα το σκεφτόμουν ....ρεβόλβερ κ έναν έναν στο κεφάλι

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.055
Πόντοι
6.056
Ε ναι ,τι θα γινόταν ; Θα με έβαζαν φυλακή ; Ούτε που θα το σκεφτόμουν ....ρεβόλβερ κ έναν έναν στο κεφάλι
όλοι αυτοί είναι συγκοινωνούντα χυσοδοχεία,
κλέφτες διεφθαρμένοι υπουργοί-παιδοβιαστές κομματόσκυλα- οπεκεπέδες λεβεντόκωλοι- λιγναδομπακάληδες μπινέδες
Ευθύνονται 1000% για την κοινωνική ηθική διάλυση ...διότι δεν είναι μόνον η οικονομική ζημιά που προκαλούν κλέβοντας τα κρατικά ταμεία,
αποτελούν στρεβλό παράδειγμα για τον λαό ...(αφού οι "μεγάλοι" έτσι κάνουν , εμείς τι να κάνουμε ? κλέψε ,άρπαξε, πούλησε-πουλήσου, γίνε σαν αυτούς...)

τέσπα μου θύμισες το ίνδαλμα που έδειξε τον δρόμο , το αντίδοτο

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.813
Πόντοι
2.886
Επειδή ζω σε κατά τεκμήριο ''φτωχογειτονιά μεροκαματιάρηδων'', παντού κυκλοφορούν τζιπάρες με νέο αριθμό κυκλοφορίας, οι περισσότεροι έχουν εξοχικό, τα delivery με καφέ κάνουν χρυσές δουλειές (ούτε καφέ δε φτιάχνουν στο σπίτι τους), και γενικότερα μόνο φτώχεια δε βλέπω γύρω μου. Το ότι όλοι θέλουν την αμαξάρα, το τελευταίο iphone, διακοπές σε πεντάστερο στη Ρόδο και δείπνο κάθε μέρα στο Μ. Βρετανία, δεν καθιστά όποιον δεν μπορεί να το κάνει και ''φτωχό''.

Στην Ελλάδα τα ''επίσημα φορολογικά στοιχεία'' δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματική οικονομική δυνατότητα της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί είναι απίστευτο (ακόμη), άνθρωποι που φαίνονται ως οφειλέτες του ΕΦΚΑ και της Εφορίας έχουν εκατομμύρια, και γενικότερα τα ''επίσημα'' στοιχεία δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα.

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: 6 στα 10 νοικοκυριά δεν βγάζουν τον μήνα – Το εισόδημά τους επαρκεί μόλις για 19 ημέρες​

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2025 16:30

Ένα στα 2 νοικοκυριά κάνει περικοπές για να καλύψει τα αναγκαία- «Καίει» τις τσέπες η ακρίβεια, μεγάλη πληγή οι τιμές των τροφίμων

Είναι ενδεικτικό ότι το 60% των νοικοκυριών δηλώνει ότι το εισόδημά του δεν επαρκεί για όλον το μήνα, ενώ για όσους αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση, τα χρήματα αρκούν μόλις για 19 ημέρες κατά μέσο όρο.

Πάνω από 8 στους 10 δεν καταφέρνουν να βάλουν χρήματα στην άκρη​

Η αδυναμία αποταμίευσης παραμένει ιδιαίτερα υψηλή, καθώς το 81,6% δεν καταφέρνει να αποταμιεύσει, ενώ πάνω από τα μισά νοικοκυριά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα έκτακτο έξοδο της τάξης των 500 ευρώ.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Τύπε , έχεις πάει σε λαϊκή αγορά, να δεις τι φτώχεια υπάρχει;
Με δυσκολία αγοράζουν τα βασικά, οι πιο πολλοί.

Για πήγαινε σε δημοτικά σχολεία, να δεις που δεν έχουν οι γονείς χρήματα
να πάνε σχολική εκδρομή τα παιδάκια.
Ανεργία μεγάλη, συντάξεις των 500 ευρώ για πάνω από 1.5 εκ συν/χους

Βασικός μισθός μόνο 743 ευρώ καθαρά ( 880 μικτά, μείον κρατήσεις γίνεται 743 ευρώ), με ενοίκια πολύ ακριβά, ΔΕΗ, φυσικό αέριο, βενζίνη ακριβά,
σούπερ μάρκετ ακριβότερα από τη Γερμανία

Μόνο στην Κρήτη δεν υπάρχουν άστεγοι, και μπορεί κάποιος να βρει εργασία , αν θέλει
για να επιβιώσει .

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.813
Πόντοι
2.886
Στην Ελλάδα, η αποτέφρωση επιτρέπεται νόμιμα από το 2006 και διεξάγεται από το 2019 στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ) στη Ριτσώνα, Εύβοιας

Αφού επιτρέπεται εδώ και χρόνια η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ του νεκρού,
με ποια δικαιολογία απαγορεύουν την εκταφή του πτώματος ;

Επιτρέπεται το πτώμα να το κάψουν, αλλά ... είναι κακό να το ξεθάψουν
και να πάρουν υλικό για να κάνουν εξετάσεις ; ;;;

Ο Δένδιας, που είναι ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, απόρησε και αυτός .

Με ποιο σκεπτικό μέχρι τώρα, απαγόρευαν την εκταφή των λειψάνων των νεκρών ;

«Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις»​

Ο νομικός Σταύρος Γεωργίου εξηγεί το πλαίσιο και την διαδικασία που εφαρμόζεται για το αίτημα εκταφής
Η διαδικασίας της εκταφής, μπορεί να ξεκινήσει μόνο με εντολή εισαγγελέα, υπάρχουν όμως συγκεκριμένες προϋποθέσεις; «Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να εγκριθεί ή όχι ένα αίτημα εκταφής. Κρίνεται καθαρά από τον εκάστοτε εισαγγελέα και από τα έγγραφα που καταθέτει ο αιτούμενος» απαντάει στο newsit.gr ο κ. Γεωργίου.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Για ποιο λόγο να αρνηθεί ένας εισαγγελέας να γίνει εκταφή του πτώματος , για να γίνουν εξετάσεις στα λείψανα ;
Τα χρήματα θα τα πληρώσουν οι γονείς.

Στο εξωτερικό πάντα δίνουν οι εισαγγελείς την συγκατάθεσή τους, αν το ζητήσουν οι γονείς

"Unbury for forensic examination" refers to forensic exhumation>>, the careful unearthing of a buried body for medicolegal investigation to determine the cause of death, identity, or gather other crucial evidence

Why Forensic Exhumation is Performed
  • Determine Cause of Death:
    To establish how and why a person died, especially in cases of suspicious deaths.
  • Identify the Deceased:
    To compare postmortem data with antemortem (before death) records to confirm or establish identity, particularly in mass grave investigations.
  • Gather New Evidence:
    New information or circumstances may arise that require re-examination of a body or its burial site, necessitating a full reevaluation.
  • Aid Judicial and Humanitarian Efforts:
    To provide answers and closure for victims' families, and to gather evidence for legal and war crime prosecutions.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.954
Πόντοι
3.936

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνήγορος του Πάνου Ρούτσι, που έχασε το παιδί του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, δεν εμφανίστηκε να παραλάβει την πρόσκληση που προσδιόριζε την νέα ημέρα εκταφής Ντένις Ρούτσι για την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατόπιν αυτού, δόθηκε εισαγγελική παραγγελία για να επιδοθεί η πρόσκληση στο γραφείο της συνηγόρου του Πάνου Ρούτσι. Όμως, όταν ο δικαστικός κλητήρας πήγε στο γραφείο της κυρίας Κωνσταντοπούλου για να κάνει την επίδοση, δεν άνοιξε κανείς για να παραλάβει την πρόσκληση.
Επέτρεπαν της τοξικολογικές η μόνο εκταφή?

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.813
Πόντοι
2.886

Exhumation in forensic investigations​

Exhumation in forensic investigations involves the excavation and removal of a previously buried human body for analysis, legal inquiries, or reburial purposes. This practice is often employed in cases of suspicious deaths or to gather evidence from concealed burial sites, where not only remains but also associated physical evidence like artifacts and soil can provide crucial information regarding the circumstances of death

Exhumations for forensic purposes are typically granted when forensic experts or law enforcement establish that new evidence or investigations require it, often in cases of suspected unnatural or questionable death. The court weighs the necessity against the disturbance to the family and the dignity of the deceased.

Με απλά λόγια, αν ζητούν ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ την εκταφή του πτώματος - λείψανου του νεκρού παιδιού τους
για ιατροδικαστική διερεύνηση, δεν έχει καμία νόμιμη δικαιολογία να αρνείται ο εισαγγελέας την εκταφή

anexartisia-dikaiosynis2.jpg

Στον πάτο η Ελλάδα και στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης​

Στην 83η θέση βρίσκεται η Ελλάδα σε σύνολο 141 χωρών στον δείκτη της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.​

Τα στοιχεία είναι από την έκθεση του World Economic Forum για το 2019, ενώ το 2017-18 η Ελλάδα ήταν στην 71η θέση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επέτρεπαν της τοξικολογικές η μόνο εκταφή?
Μόνο εκταφή και DNA

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.954
Πόντοι
3.936

Exhumation in forensic investigations​

Exhumation in forensic investigations involves the excavation and removal of a previously buried human body for analysis, legal inquiries, or reburial purposes. This practice is often employed in cases of suspicious deaths or to gather evidence from concealed burial sites, where not only remains but also associated physical evidence like artifacts and soil can provide crucial information regarding the circumstances of death

Exhumations for forensic purposes are typically granted when forensic experts or law enforcement establish that new evidence or investigations require it, often in cases of suspected unnatural or questionable death. The court weighs the necessity against the disturbance to the family and the dignity of the deceased.

Με απλά λόγια, αν ζητούν ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ την εκταφή του πτώματος - λείψανου του νεκρού παιδιού τους
για ιατροδικαστική διερεύνηση, δεν έχει καμία νόμιμη δικαιολογία να αρνείται ο εισαγγελέας την εκταφή

anexartisia-dikaiosynis2.jpg

Στον πάτο η Ελλάδα και στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης​

Στην 83η θέση βρίσκεται η Ελλάδα σε σύνολο 141 χωρών στον δείκτη της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.​

Τα στοιχεία είναι από την έκθεση του World Economic Forum για το 2019, ενώ το 2017-18 η Ελλάδα ήταν στην 71η θέση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο εκταφή και DNA
Τότε καλά έκανε και δεν το πήρε. Δεν ήταν αυτό το αίτημα.

zxcv99

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
23
Like
1.318
Πόντοι
1.011
Και μέσα σε όλα εμφανίστηκε και ο Μπισμπικης. Ότι να ναι

Stories