Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Paparotti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Κριτικές
7
Like
1.654
Πόντοι
361
ρε μάγκες άντε και την βρήκατε την Ρωσίδα στριπτιζέζ που ερωτευτήκατε το 2001 εγώ σας βρίσκω και το σταθερό της τηλέφωνο στο Νοβοσιμπίρσκ, θα την πάρετε θα το σηκώσει η μάνα της, θα της πειτε ''φερε εδω την Αλιόνα να μιλήσω, είμαι ένας παλιός πελάτης της από τότε που δούλευε στο μίλιον ντόλαρς?'' Δεν είναι λογικό ρε τύποι...
Μην είσαι party pooper ρε τρελέ, τις εμπειρίες μας μοιραζόμαστε για να θυμηθούμε τα νιάτα μας και να κάνουμε και το κουτσομπολιό μας στο διαδικτυακό καφενείο που ονομάζεται bou. Δεν θα πάμε να τις ζητήσουμε και σε γάμο αν και εφόσον τις βρούμε

Δεν είμαι του συγκεκριμένου χώρου διασκέδασης, αλλά ως πιτσιρικάς είχα γράψει κάποια λίγα χιλιόμετρα για ένα διάστημα στα Βόρεια Προάστια που έμενα αλλά και στο Λουτρακι που ήταν το εξοχικό μου. Θυμάμαι το Rasputin, που νομίζω έχει κλείσει πλέον ή έχει αλλάξει όνομα, δε γνωρίζω. Είχε ωραία κομμάτια το μαγαζί, εγώ είχα σκαλώσει από εκεί με μια Γιασμίν και όσες φορές πήγα την τίμησα, έφυγαν μπόλικα φοιτητικά χρήματα για πάρτη της. Ωραίο σώμα και καλό παιδί. Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή;

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.574
Πόντοι
736
Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή;
Ό,τι κάνουν όλες.
Παντρεύτηκε το βλάκα του χωριού που την νομίζει για παρθένα.
Η κόρη της θα γίνει κιαυτη πουτάνα γιατί γονίδια είναι αυτά...
Και ο κύκλος συνεχίζεται...

NO_NAME_

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Καλημέρα τύποι, ξέρετε που βρίσκεται η Σβετλάνα, Ρωσίδα από παλιό Σταρ και μετά Αλκα ?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.102
Πόντοι
456
Ό,τι κάνουν όλες.
Παντρεύτηκε το βλάκα του χωριού που την νομίζει για παρθένα.
Η κόρη της θα γίνει κιαυτη πουτάνα γιατί γονίδια είναι αυτά...
Και ο κύκλος συνεχίζεται...
Όσοι προχωρούν σε κάτι τέτοιο μια χαρά γνωρίζουν τη δουλειά έκαναν :confused:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.102
Πόντοι
456
Μην είσαι party pooper ρε τρελέ, τις εμπειρίες μας μοιραζόμαστε για να θυμηθούμε τα νιάτα μας και να κάνουμε και το κουτσομπολιό μας στο διαδικτυακό καφενείο που ονομάζεται bou. Δεν θα πάμε να τις ζητήσουμε και σε γάμο αν και εφόσον τις βρούμε

Δεν είμαι του συγκεκριμένου χώρου διασκέδασης, αλλά ως πιτσιρικάς είχα γράψει κάποια λίγα χιλιόμετρα για ένα διάστημα στα Βόρεια Προάστια που έμενα αλλά και στο Λουτρακι που ήταν το εξοχικό μου. Θυμάμαι το Rasputin, που νομίζω έχει κλείσει πλέον ή έχει αλλάξει όνομα, δε γνωρίζω. Είχε ωραία κομμάτια το μαγαζί, εγώ είχα σκαλώσει από εκεί με μια Γιασμίν και όσες φορές πήγα την τίμησα, έφυγαν μπόλικα φοιτητικά χρήματα για πάρτη της. Ωραίο σώμα και καλό παιδί. Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή;
Πωω ρε μαν έγω από τα παλιά χρόνια του Rasputin μια Cindy θυμάμαι μουνάρα

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.574
Πόντοι
736
Όσοι προχωρούν σε κάτι τέτοιο μια χαρά γνωρίζουν τη δουλειά έκαναν :confused:
Εσύ λες για την περίπτωση που παντρεύεται πελάτη ή νταβά.
Εγώ λέω για την περίπτωση που γυρνάει στην πατρίδα και παντρεύεται έναν από το χωριό.
Αυτοί δε γνωρίζουν πολλές φορές, ή τουλάχιστον κάνουν πως δε γνωρίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom