Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.857
- Πόντοι
- 9.931
Εν τω μεταξύ η ΗΠΑ εχουν κάνει 14 φορές shutdown απο 1980 και δεν έτρεξε κάστανο και έχεις το Ρωσοψεκι απο πάνω να χαίρετεAllahu Akbar
Εν τω μεταξύ η ΗΠΑ εχουν κάνει 14 φορές shutdown απο 1980 και δεν έτρεξε κάστανο και έχεις το Ρωσοψεκι απο πάνω να χαίρετεAllahu Akbar
Δική μου εκτίμηση φυσικά , παρακολουθώ τις εξελίξεις στο Ντόνετσκ και Λουγάνσκ ανελιπώς από την πρώτη εισβολή του 2014. Γνωρίζω την ά-δυνατότητα του ρωσικού στρατού όπως και την ψυχολογία της ηγεσίας του. Έχω την πεπίθεση ότι με αυτά που κάνει τελευταία ((υβριδικό πόλεμο)) ο ποντικός τον μπούνκερ γνωρίζοντας τον δυτικό τρόπο ζωής προσπαθεί να τρομάξει τον μέσω Ευρωπαίο πολίτη που δεν θέλει η χώρα του να εμπλακεί σε πολέμους και περιπετιες . Εγώ διαβάζω ότι όλα του πάνε από το κακό στο χειρότερο. Από τον καιρό της ΕΣΣΔ μέχρι τώρα τα περισσότερα έξοδα στην χώρα της λουτρινης αρκούδας δεν πήγαιναν στην εξέλιξη της χώρας αλλά στην κατασκοπεία την χειραγώγηση άλλων και στην έρευνα της αδυναμίας του αντιπάλου δυτικού στρατοπέδου .Αυτο δεν το εχω ξανακουσει ουτε και 'γω. Το εχεις διαβασει καπου ή ειναι δική σου εκτιμηση ;
τους χαλας το ονειρο. Δεν ειναι ο παραδεισος επι γης Το Ντονμπας ;
Κοιτώντας την πραγματικότητα κατάματα, είσαι ειλικρινείς με τον εαυτό σου και με τους άλλους καιΤα ορφανά της Μόσχας από την άλλη, έχουν γίνει οι καλύτεροι τσάτσοι των ηπα.
Εσύ ανασταίνεις και πεθαμένους ...Εκτός τον Μεντβέντεφ που χρησιμεύει σαν σκιάχτρο να τρομάζει τους ευκολόπιστους ανόητους στο εξωτερικό υπάρχει και ο Βλαδιμίρ Ζηρινόφσκι βουλευτής που είναι το αντίστοιχο σκιάχτρο που τρομάζει τους ρώzους βλάκες .
Να τι γνώμη έχει για τους ρώσογλείφτες Έλληνες![]()
Εσύ το είπες : τα γραπτά μένουν .Εσύ ανασταίνεις και πεθαμένους ...
Πολύ σωστά τα λέει ο κοσιδιαρης της Ρωσίας ...Εκτός τον Μεντβέντεφ που χρησιμεύει σαν σκιάχτρο να τρομάζει τους ευκολόπιστους ανόητους στο εξωτερικό υπάρχει και ο Βλαδιμίρ Ζηρινόφσκι βουλευτής που είναι το αντίστοιχο σκιάχτρο που τρομάζει τους ρώzους βλάκες .
Να τι γνώμη έχει για τους ρώσογλείφτες Έλληνες![]()
Ξερει κανείς τι λεει το τραγούδι?
Κάτι για ηρωική ΟυκρανίαΞερει κανείς τι λεει το τραγούδι?
Δύσκολη εξίσωση για τον μπότοξ καλικάντζαρο, έμπλεξε την χώρα του σε ένα πόλεμο που δεν μπορεί να κερδίσει και δεν επιτρέπεται να χάσει.συμφωνα με ποστ στο reddit περισσοτεροι ρωσοι αξιωματικοί εχουν σκοτωθει στην "τριήμερη" ειδικη επιχείρηση από όσους αμερικανους στρατιώτες σκοτώθηκαν αθροιστικά σε Αφγανισταν και Ιρακ.
![]()
ας διαλεξει παραθυρο τοτε να βγει από το αδιεξοδο. θα κανει μια καλη πραξη για την ανθρωποτηταΔύσκολη εξίσωση για τον μπότοξ καλικάντζαρο, έμπλεξε την χώρα του σε ένα πόλεμο που δεν μπορεί να κερδίσει και δεν επιτρέπεται να χάσει.
Δύσκολο να αυτοκτονήσει ,ειναι πολυ δειλος για να το κανει, εδώ κήρυξε πόλεμο σε ένα κατά πολύ αδύνατο κράτος που το βομβάρδιζε κάθε μέρα και αυτός ήταν που κρυβόταν στα μπούνκερ τα τρία πρώτα χρόνια του πολέμου.ας διαλεξει παραθυρο τοτε να βγει από το αδιεξοδο. θα κανει μια καλη πραξη για την ανθρωποτητα
στην εξισωση παντως ειναι και η Κινα που καπου μεσα στο καλοκαιρι ειχε δηλωσει πως δεν θα δεχθει να αφεθει η Ρωσια να χασει (ή καπως έτσι, δεν θυμαμαι ακριβως)
καποια στιγμη στο δευτερο χρονο του πολεμου ειχα διαβασει σχολιο που ερμηνευε το μεγαλο ποσοστό απωλειων στους ρωσους αξιωματικούς με βαση την απηρχαιωμενη δομη διοίκησης του ρωσικου στρατου
Oσο και αν συμπαθείς τους Σλάβους και εγώ το ίδιο οι Σλάβοι ποτέ δεν θα μπορέσουν να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου ακόμα και όλοι να ενωθούνΔε νομίζω.Η Κίνα δεν είναι ιμπεριαλιστική δύναμη.Καλός θα ήταν ένας εκσλαβισμός να δούμε πολυπολικό κόσμο με σλαβικό άξονα.
Oσο και αν συμπαθείς τους Σλάβους και εγώ το ίδιο οι Σλάβοι ποτέ δεν θα μπορέσουν να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου ακόμα και όλοι να ενωθούν
Δεν έχουν τα κομφόρ για τέτοιες καταστάσεις,το ταβάνι τους ήταν στη 2η θέση και τώρα αντε να ανήκουν οι ρωσοι στο τοπ 5.
Τεχνολογικά και πολιτισμικά είναι πίσω
Η Κίνα είναι η ανερχόμενη παγκόσμια δύναμη έχει αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς αεροδιαστιμικη ναυπηγεία πολεμική βιομηχανία αυτοκίνητα και ότι μπορούμε να φανταστούμε είναι επαρκής σε όλα.
Γιατί νομίζεις η Δύση και ο τραμπ έχουν σκυλιασει με τη Κίνα
Η Κίνα γνωρίζει μια βιομηχανική άνθιση και το μέλλον είναι εκεί
Σε 20 χρόνια από τώρα θα θέλουμε όλοι να γίνουμε μετανάστες στη Κίνα
Με τις καριολες τις Κινέζες πως θα βγάλουμε άκρη ;;;;που θα τις βγάζεις για γεύμα σε εστιατόριο κ θα παραγγέλνουν αντί κρεβετκες ,σκυλιά και γατιά στο τραπέζι ;Oσο και αν συμπαθείς τους Σλάβους και εγώ το ίδιο οι Σλάβοι ποτέ δεν θα μπορέσουν να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου ακόμα και όλοι να ενωθούν
Δεν έχουν τα κομφόρ για τέτοιες καταστάσεις,το ταβάνι τους ήταν στη 2η θέση και τώρα αντε να ανήκουν οι ρωσοι στο τοπ 5.
Τεχνολογικά και πολιτισμικά είναι πίσω
Η Κίνα είναι η ανερχόμενη παγκόσμια δύναμη έχει αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς αεροδιαστιμικη ναυπηγεία πολεμική βιομηχανία αυτοκίνητα και ότι μπορούμε να φανταστούμε είναι επαρκής σε όλα.
Γιατί νομίζεις η Δύση και ο τραμπ έχουν σκυλιασει με τη Κίνα
Η Κίνα γνωρίζει μια βιομηχανική άνθιση και το μέλλον είναι εκεί
Σε 20 χρόνια από τώρα θα θέλουμε όλοι να γίνουμε μετανάστες στη Κίνα
Στη σύγχρονη εποχή ιμπεριαλισμός δεν υπάρχει πάρα μόνο τεχνολογικη εξέλιξη και σ αυτό η Κίνα πρωτοτυπείΗ Κίνα όμως δεν έχει ιμπεριαλισμό.Είναι μικροπούτσηδες.Δε συνδυάζουν φυσική δύναμη και οικονομική ισχύ όπως η Δύση.
Υστερα η Κίνα δεν εμπνέει.Ποιος θέλει να γίνει Κινέζος?Ενώ αμερικανάκια όλοι θα ήθελαν να είναι.