το παρόν θρεντ ανοιξε με αφορμή ένα υποτιθέμενο φιλμάκι κακοποίησης παιδιού από "βάρβαρους ισλαμιστές".
στην πορεία αποδείχθηκε ότι αυτό είναι κατασκευασμένο...
διάβαζε και λίγο παραπάνω....
μην ορμάς χωρίς να ξέρεις....
Το παρόν θρεντ άνοιξε με αφορμή την είδηση για δύο γυναίκες που κακοποιούνται έως θανάτου στις Ιρανικές φυλακές διότι αλλαξοπίστησαν και στο σπίτι τους βρέθηκε η Καινή Διαθήκη και για κάποιους δημόσιους απαγχωνισμούς, για τα οποία δεν άκουσα αμφισβήτηση.
Η αναφορά στην κακοποίηση του παιδιού έγινε από εμένα και ανέφερα και για σχετικό βίντεο το οποίο όντως είχα δει, αλλά δεν κατόρθωσα να το βρω (υποθέτω πως η 16χρονη κόρη μου, στο mail της οποίας είχε σταλεί το διέγραψε)
Αυτός που άνοιξε όμως το θρεντ βρήκε και παρέθεσε την φωτογραφία από το γεγονός.
Σε λιγότερα από 45 λεπτά υπήρξε απάντηση με έξι διαδυκτιακά λίνκς (όπου ως γνωστόν, καλή ώρα σαν το δικό μας ο καθένας λέει ότι θέλει) με πρώτο και καλλίτερο αυτό του ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
Σκέφτομαι λοιπόν πόσο τσακάλι θα πρέπει να ήταν αυτός που σε 45 λεπτά (αν υποθέσουμε πως άρχισε αμέσως να ψάχνει) κατάφερε να βρει 6 σχετικά θέματα στο ίντερνετ, όταν εγώ δεν εύρισκα αυτό που νόμιζα πως είχα στο p.c. μου;
Εκτός και να τα είχε ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΤΟΙΜΑ ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ! Και ποιος θα είχε λόγο να έχει έτοιμες τις αποδείξεις της "απάτης", εκτός από την Ιρανική πρεσβεία ή κάποιους ισλαμιστικούς κύκλους;
Αν το σενάριο αυτό φαντάζει πολύ συνωμοσιολογικό, σας πληροφορώ πως εδώ μέσα, στο θρεντ για τους οικολόγους, αντιδικούσα πριν τις Ευροεκλογές με κάποιον που εξέφραζε ακραία φιλοτουρκικές θέσεις και από όταν του είπα πως τον θεωρώ άνθρωπο των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, δεν τον ξαναείδα στο σάιτ (οι παραθέσεις οι τότε ευτυχώς είναι ακόμα στη διάθεση του όποιου έχει όρεξη να ψάξει).
Σίγουρα τα πράγματα ενδέχεται να μην είναι όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά, αλλά συνηθέστατα δεν είναι ούτε όπως παρουσιάζονται με τη δεύτερη!!