Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.863
Καταγγελία στην Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στη ΓΑΔΑ υπάρχει μόνιμος εισαγγελέας και τους μάγκες τους βρίσκουν για πλάκα. Υπάρχουν και κάποιοι κομπιουτεράδες που τα παίζουν αυτά στα δάχτυλα, αλλά κάπου σκέφτεται κανείς αν αξίζει ν' ασχοληθεί, με άτομα που δεν είναι ούτε για φτύσιμο. Να δείτε αυτά τα παλικαράκια πως μεταμορφώνονται σε ωραίες κοτούλες, όταν τους χτυπήσουν την πορτα...., γιαυτό και μόνο αξίζει.
Το ότι είμαι αυθόρμητα ειλικρινής δεν σημαίνει ότι θέλω να προσβάλλω τον άλλον..... Απλά κάπου πρέπει να έχουμε όλοι όρια. Μακάρι να είχαν επέμβει κ άλλες επαγγελματίες...

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
195
Πόντοι
0
Το ότι είμαι αυθόρμητα ειλικρινής δεν σημαίνει ότι θέλω να προσβάλλω τον άλλον..... Απλά κάπου πρέπει να έχουμε όλοι όρια. Μακάρι να είχαν επέμβει κ άλλες επαγγελματίες...
Δεν εννοούσα εσένα, εννοώ αυτούς που παίρνουν και ενοχλούν τους άλλους. Εσύ είσαι ευγενέστατη και σωστή επαγγελματίας!

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.863
Δεν εννοούσα εσένα, εννοώ αυτούς που παίρνουν και ενοχλούν τους άλλους. Εσύ είσαι ευγενέστατη και σωστή επαγγελματίας!
Για τους ίδιους λέμε. By the way μάλλον και οι υπεύθυνοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται και το έριξαν το νήμα αυτό. ...

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
212
Πόντοι
21
ΠΡΟΣΟΧΗ

Η Λίνα δουλα με την παρεούλα της με παίρνουν 2 μερες και απειλούν από διάφορα τηλέφωνα...
Δεν ξέρω με τα δικά σας τηλέφωνα τι μπορούν να κάνουν.....
Να έχουμε μια όμορφη ημέρα
Καλησπέρα γιατί σέ απειλούν; Τής το έκλεισαν το νήμα αυτηνεις;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
41
Like
10.041
Πόντοι
4.510
Τι διαφορά έχει η Έρρικα με την Ίσιδα;

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
385
Πόντοι
21
Η δεύτερη βασική διαφορά είναι η αγάπη για το τζακουζι που έχει η Έρικα και όχι η Ίσιδα :cheesy::cheesy::cheesy:

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.863

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.863
Έλα να το δοκιμάσεις - όχι μόνη-
και τότε θα δεις για πότε θ' αλλάξεις γνώμη!
Θα σου έδινα την χαρά να απολαύσεις τα πόδια μου σε ένα τζακουζι αλλά, επειδή είμαι κοντή φοβάμαι τον μηχανισμό μην με ρουφήξει.......:rockon:

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
195
Πόντοι
0
Θα σου έδινα την χαρά να απολαύσεις τα πόδια μου σε ένα τζακουζι αλλά, επειδή είμαι κοντή φοβάμαι τον μηχανισμό μην με ρουφήξει.......:rockon:
Μην φοβάσαι, θα φροντίσω εγώ για το τάπωμα της οπής του μηχανισμού, με φυσικό τρόπο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom