Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.353
- Πόντοι
- 1.346
ποσο καλα;οταν επιστρεψει ο εβανς, θα ειμαστε καλα....![]()
ποσο καλα;οταν επιστρεψει ο εβανς, θα ειμαστε καλα....![]()
ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού είναι θείος σου ρε ?Είσαι κακεντρεχης
Πήρε "αθλητικα" 2αρια και 3αρια " που μπορούν να κατέβουν στον ασσο" και αν χρειαστεί μπορεί και ο "Πιτερς να κατέβει στο 3" και σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του Γουροντ που ειναι "εχει να δωσει πραματα στον Ολυμπιακο" δημιούργησε "ενα γεματο" ροστερ.
Ασφαλως με αυτά τα δεδομένα ο Μπιρικινα θα δωσει με τα χαρακτηριστικα που ψάχνει ο Μπαρτζωκας ενισχύση στην περιφέρεια σε συνδυασμό με τον Λι που ειναι αλλού τύπου απο το κλασικό 2ρι καθώς παίζει και στη θέση 1 έως 3 γιατι δεν είναι δυαρι αλλα ούτε άσσος
Τι δενε καταλαβαίνεις?
Τυπε έκανα ανάλυση ομαδικών δημοσιογράφων γιαο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού είναι θείος σου ρε ?![]()
Τι κάνεις εδω ρε αντιπαλεο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού είναι θείος σου ρε ?![]()
εγω εδω μενω κανα 2 χρόνια ....Τι κάνεις εδω ρε αντιπαλε
Μαν ελπίζω να δείξανε δρόμο χωρίς μπλόκο γιατι εκεί δεν εχει ξέρεις ποιος είμαι εγωΚ19 Άρσεναλ – Ολυμπιακός 1-2: Οι μικροί των ερυθρόλευκων έδειξαν το δρόμο στους μεγάλους, με μία καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος
ΕτσιΜαν ελπίζω να δείξανε δρόμο χωρίς μπλόκο γιατι εκεί δεν εχει ξέρεις ποιος είμαι εγω
Γκαρσία φιλε θα τους γαμησειΟι μικροι δειξανε το δρομο....οι μεγαλοι θα στησουν κωλο.Να τα λεμε αυτα!!!
Απλά ειναι λίγοΓκαρσία φιλε θα τους γαμησει
Μην λες αυτο το ονομα!!!Γκαρσία φιλε θα τους γαμησει