Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 64.857
- Πόντοι
- 12.056
ΝιΔεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο σχέδιο
Έχει αποτέλεσμα;![]()
Σε μένανε λειτούργησε μια ολόκληρη μέρα

ΝιΔεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο σχέδιο
Έχει αποτέλεσμα;![]()
στο σχεδιο ΑΡΧΩΝ θα ηταν αν πηγαινες με αλλη γκομενα μπροστα της αγκαζεειναι στο σχέδιο άρχων αυτό?![]()
Έχω καράφλαστο σχεδιο ΑΡΧΩΝ θα ηταν αν πηγαινες με αλλη γκομενα μπροστα της αγκαζε![]()
Και μετα θα έφευγε σε ύπτια θεση με βοήθεια και την πεθερά πανω απο το κεφάλι του να ψέλνειστο σχεδιο ΑΡΧΩΝ θα ηταν αν πηγαινες με αλλη γκομενα μπροστα της αγκαζε![]()
Γιατί μου θύμησες την Φαλκονέρα ??Και μετα θα έφευγε σε ύπτια θεση με βοήθεια και την πεθερά πανω απο το κεφάλι του να ψέλνει![]()
Έχεις δίκιο,σκέψου τράγο με ολα κερασμένα για να δεις την μέρα με αισιοδοξία.Γιατί μου θύμησες την Φαλκονέρα ??
Θες να μου χαλάσει η μέρα??
Ο παπατζης σε έβαλε ??![]()
Θα την ξεπεράσω μια μέρα που θα πάειΈχεις δίκιο,σκέψου τράγο με ολα κερασμένα για να δεις την μέρα με αισιοδοξία.
Υγ:αν με ειχε βάλει ο παπατζης θα σου θυμιζα την κυρια μιλφ![]()
στο σχεδιο ΑΡΧΩΝ θα ηταν αν πηγαινες με αλλη γκομενα μπροστα της αγκαζε![]()
εσυ καλου κακου μην ακολουθεις τετοιες πρακτικες γιατι με πεθερα σε ελευθερα πτωση θα σου ερθει εξ ουρανου η απαντηση![]()
![]()
Αυτό είναι τελευταία πίστα πριν τον τερματισμό![]()
Ρε σκίζω και εγώ γάτες αλλά όχι , αυτό δεν το έχω επιχειρήσει ΑΚΌΜΑεσυ καλου κακου μην ακολουθεις τετοιες πρακτικες γιατι με πεθερα σε ελευθερα πτωση θα σου ερθει εξ ουρανου η απαντηση
Ρε σκίζω και εγώ γάτες αλλά όχι , αυτό δεν το έχω επιχειρήσει ΑΚΌΜΑ![]()
ΘΕΣ να το επιχειρησουμε μαζι;Ρε σκίζω και εγώ γάτες αλλά όχι , αυτό δεν το έχω επιχειρήσει ΑΚΌΜΑ![]()
θα τον προστατεψω ΕΓΩ ο εμπνευστης του σχεδιου ΑΡΧΩΝ![]()
Ντυθήτε καλά...![]()
Σήκω με το καλό από το κρεβάτι του πόνου εσύ...και βλέπουμε...θα τον προστατεψω ΕΓΩ ο εμπνευστης του σχεδιου ΑΡΧΩΝ![]()
και ΑΡΡΩΣΤΟΣ θα βοηθησω φιλο @XaramofaisΣήκω με το καλό από το κρεβάτι του πόνου εσύ...και βλέπουμε...![]()