barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.537
- Πόντοι
- 5.506
Δεν πειράζει, εσύ παραμένεις αναρχιδο σκατοψυχο σκουπίδι. Ποιος γαμαει τα αλλα τα κοπρόσκυλα γύρω σου.Δεν πειθεις κανέναν σκουπιδότενεκε...![]()
Δεν πειράζει, εσύ παραμένεις αναρχιδο σκατοψυχο σκουπίδι. Ποιος γαμαει τα αλλα τα κοπρόσκυλα γύρω σου.Δεν πειθεις κανέναν σκουπιδότενεκε...![]()
Εγώ παραμένω αυτς που σε ξεμπροστιασε σε όλο το σαιτ για αυτο που είσαι....ένα σκατοψυχο αποτυχημένο ναυαγιο που δεν το θέλει κανένας.Δεν πειράζει, εσύ παραμένεις αναρχιδο σκατοψυχο σκουπίδι. Ποιος γαμαει τα αλλα τα κοπρόσκυλα γύρω σου.
Ε ναι, αυτό είναι το σπίτι σου.Εγώ παραμένω αυτς που σε ξεμπροστιασε σε όλο το σπίτι για το τι είσαι....ένα σκατοψυχο αποτυχημένο ναυαγιο που δεν το θέλει κανένας.![]()
Δεν πειράζει, παραμένω ένα αναρχιδο σκατοψυχο σκουπίδι. Υποστηρίζοντας όλα τα γαλάζια μαφιόζο κοπρόσκυλα γύρω μου. Τους σκοτεινιαστές στο θέατρο του παραλογου.
Κάνεις ότι γελάς αλλα από μέσα σου κλαις μικρή μου 60χρονη χυσοκανατα...Ε ναι, αυτό είναι το σπίτι σου.![]()
Σε παρακαλώ, άφησε με να χεσω πάνω σου.....πλιιιιιιζζζζΠοκαχοντας πάρτο τον πουλο
Δονούσα, η Μανταλένα στα έμαθε τα κολπάκια?Κακό δεν είναι μωρέ..
Απλά να μην το παίζουν άντρες και γαμιάδες όταν βγαίνουν έξω και στο σπίτι γουστάρουν να δαχτυλώνονται και να χαϊδεύονται..
Ρε βλαχάκο, εάν είχες παιδιά, θα καταλάβαινες.....τώρα άσε παίζε με τον τουίτιΌχι περίγελος δεν έχω ακούσει να λέει κανένας....και αυτό είναι το πιο light από αυτά που έχεις πει εσύ....ούτε έχω ακούσει κανέναν να την χλευάζει μόνος του ή ομαδικά όπως κάνετε εσείς εδώ τα μόγγολα.
έχεις ακούσει εσύ κανέναν εκεί έξω να την λέει ''ιερή μάνα" κοροϊδευτικά?
θα έτρωγες ξύλο εκεί έξω που λες να βγω κιόλας ηλίθιο ζώο...και όχι από εμένα....από άλλες μάνες...μπούλη.
γιαυτό σου λέω...δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις έχεις τεράστιο πρόβλημα...
Δες μονο ποσοι σε βριζουν και σε κοροιδευουν....μαλακα σε ανεβαζουν σκατοψυχο σε κατεβαζουν.Τις προαλλες σου βριζανε χυδαια τη μανα και ουτε ενας,εκτος απο μενα,δεν βρεθηκε να σε υπερασπιστει.
Πως τη παλευεις ρε τιποτενιε με τη παρτη σου;Ολη μερα εδω μεσα Μαξιμος,Πουστικη Κιθαρα,Barock,Κλαουντια καθε φορα το ιδιο αποτελεσμα....να σε βριζουν ολοι.![]()
ωχ μη μου πεις ότι έχεις εσύΡε βλαχάκο, εάν είχες παιδιά, θα καταλάβαινες.....τώρα άσε παίζε με τον τουίτι
Π
Και από αρχαία Ελλάδα ξέρεις ρε μανο εγκέφαλος σου θα κρατηθεί μετά θάνατον σαν του Αϊνστάιν σε φορμόλη - είναι κρίμα να μήν εξεταστεί η ευφυία σου ενδελεχεστερα
![]()
Ναι, έλεγα ότι έχω να συναντήσω καιρό μαλάκα στην ζωή μου και εμφανίστηκες εσύ.Αυτό το γράφεις από προσωπική εμπειρία;![]()
Γιατί, καθρέφτες δεν έχετε σπίτι; Εκτός από μαλακας είσαι και ο "με συγχωρείτε που με βλέπετε";;Ναι, έλεγα ότι έχω να συναντήσω καιρό μαλάκα στην ζωή μου και εμφανίστηκες εσύ.
Γι’αυτό σου λέω μην μελετάς.
Δεν μπήκα να στην πέσω φιλαράκο…Το άλλο το βλήτο γράφτηκε προχθές, προφανώς τώρα εγκρίθηκαν τα μηνύματα του και ήρθε ειδοποίηση, έβαλε 4 μηνύματα στο ράδιο μπουρδελα για ξεκάρφωμα και το 5ο του ήταν για να μου την πέσει.
ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣ![]()
Λεγε ότι θες εγώ θα στείλω πμ στη τζοαννα να την προειδοποίησω για τα χουνέρια σου και να της πω τα κωλοκατορθωματα σουΤο άλλο το βλήτο γράφτηκε προχθές, προφανώς τώρα εγκρίθηκαν τα μηνύματα του και ήρθε ειδοποίηση, έβαλε 4 μηνύματα στο ράδιο μπουρδελα για ξεκάρφωμα και το 5ο του ήταν για να μου την πέσει.
ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣ![]()