tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.911
- Πόντοι
- 6.056
Μη λέτε τέτοια ... ανοίγει η όρεξη στην Κλαούντια .... και σε σιτεμένους βαψομαλλιάδες ....Είσαι της σχολής τραβελογάμηδων?
Μη λέτε τέτοια ... ανοίγει η όρεξη στην Κλαούντια .... και σε σιτεμένους βαψομαλλιάδες ....Είσαι της σχολής τραβελογάμηδων?
Βρες εδώ μέσα που το έχω πει ότι πάω με τραβελια...Είσαι της σχολής τραβελογάμηδων?
αυτο θα στο γυρισουν μπουμερανγκ ζαν τα μουνια θα πουν για τους 1600 λογαριασμους και τα 12.000 μπαν![]()
1 χρόνο Φιλαδέλφεια το 2014Φιλαδέλφειες,Καταρ,Ολλανδιες κλπ ποτε πήγες,μετά τα 30 ή πριν;
κμαν @Balkan cowboy είσαι ο μόνος που έχει απομείνει που κουβαλάει ακόμα την αίγλη της μεγάλης ανατολικής σχολής του σαη. που είναι οι πατριάρχες του νηματος; που είναι ο Κύριος τάσος; που είναι ο μετανάστης; που είναι ο άσπονδος εχθρός σου (που λύγισε σα κλαράκι) ο μαιντριντερ; που πήγαν όλοι αυτοί; που είναι ο σκληρός και αδίστακτος τροβαδούρος ; που είναι ο αραβοτουρκος μυστικός πράκτορας του ανατολικού νήματος; θες ακόμα και το ζεστυ με τα μασούρια και το γατομουστακο; που είναι ο ζεστυ λοιπόν ; ΠΟΥ; χαθήκανε όλοι τους. μείναν τα κουφάρια τους και κάποια παλιά ποστ να τους θυμίζουν. ενώ εσύ προχωράς αλώβητος σαν το τερμινεητορ . ο μόνος που άντεξε απο τους παλιούς![]()
Ο τύπος xenitemenos σέρνει το κουφάρι του με το νικ Slavrlfucker manτυπε και από νεότερους επίσης χάθηκε ο ξενιτεμένος που είχε το μπιφ με το καραμάνη για τη φέτα στο μπαλκόνι. ξενιτεμενος είχε ανεβάσει σε μια δόση ένα βίντεο από ένα σούπερ μάρκετ που είχε πάρει στο κατόπι μια ανατολικια μιλφ και φαινότανε η σαγιονάρα στο βίντεο του τύπου ξενιτεμένου με αλυσίδα αστραγάλο από κοχύλιαέκτοτε δεν έχω μάθει νέα του. εξαφανίστηκε.
επίσης άλλο ένα δυνατό ακκαου ήταν ο ουρλαουμπερ που με καποιονα είχε μπιφ δεν θυμάμαι τότε που βγήκε η αλησμόνητη ατάκα σπιτάκι του πλούτοδυνατός μύστης τον διαβάζω που και που .
τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. πολλά χρόνια επισκέπτης στο ανατολικό νήμα μου ξανάρχονται αναμνήσεις![]()
Ρε άλλοι έχουν φάει μπαν άλλοι δεν ασχολούνται άλλοι έχουν αλλά νικκμαν @Balkan cowboy είσαι ο μόνος που έχει απομείνει που κουβαλάει ακόμα την αίγλη της μεγάλης ανατολικής σχολής του σαη. που είναι οι πατριάρχες του νηματος; που είναι ο Κύριος τάσος; που είναι ο μετανάστης; που είναι ο άσπονδος εχθρός σου (που λύγισε σα κλαράκι) ο μαιντριντερ; που πήγαν όλοι αυτοί; που είναι ο σκληρός και αδίστακτος τροβαδούρος ; που είναι ο αραβοτουρκος μυστικός πράκτορας του ανατολικού νήματος; θες ακόμα και το ζεστυ με τα μασούρια και το γατομουστακο; που είναι ο ζεστυ λοιπόν ; ΠΟΥ; χαθήκανε όλοι τους. μείναν τα κουφάρια τους και κάποια παλιά ποστ να τους θυμίζουν. ενώ εσύ προχωράς αλώβητος σαν το τερμινεητορ . ο μόνος που άντεξε απο τους παλιούς![]()
Ευτυχία man. Στόχος ζωής ενός 30άρηΖιρο τα λες από τη δικιά σου οπτική γωνία ο καθένας είναι διαφορετικός
Εγώ μια περίοδο δεν είχα κανένα από τα 3 που λες ούτε δουλειά ούτε γκόμενά ούτε και παρέα και ήμουν απόλυτα ευτυχής
Λεφτά ειχα χωρίς δουλειά να κουράζομαι όχι πολλά άλλα το φαη μου το είχα γκόμενά είχα χωρίσει με μια και είχα μείνει μόνος και από παρέα 2 κολληταρια έφυγαν για δουλεια και έμεινα μόνος
Εκείνη τη περίοδο ήμουν καλά και ευτυχής γιατί είχα λεφτά ενώ δεν δούλευα δεν είχα γκόμενά αλλά πήγαινα στα μπουρδελα και δεν είχα φίλους αλλά έφτιαξα ολόκληρη κατασκευή δεν θα πω τι ακριβώς και ο χρόνος ήταν επικοδομητικος και είχα πάρει και το bmw τότε ήταν η απόλυτη χαρά και ευτυχία γύρισα όλη τη Πελοπόννησο με τέρμα τα γκάζια και με κόντρες σε στροφιλικια
Ρε άλλοι έχουν φάει μπαν άλλοι δεν ασχολούνται άλλοι έχουν αλλά νικ
Τι τερμινειτορ λες η ζωή του όλη είναι η μόστρα,όσο ζει εδώ μέσα θα είναι να λέει τα ίδια και τα ιδια και όσο έχει οπαδούς που τον θαυμάζουν τόσο αυτός θα νιώθει καλύτερα.
Ο άνθρωπος έχει ψυχικά θέματα δεν το έχετε αντιληφθεί ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν
τυπε θα τολμήσω να ρωτήσω γιατί το έχω τεράστια ανάγκηαλλά έφτιαξα ολόκληρη κατασκευή δεν θα πω τι ακριβώς
Αφού δε θέλει να πει γιατί τον πιέζεις και εσύ τώρα? (άλλο αν το ανέφερετυπε θα τολμήσω να ρωτήσω γιατί το έχω τεράστια ανάγκη
όταν λες ολόκληρη κατασκευή εννοείς σπίτι αμάξι κλπ; η’ κανα λεγκο κάνα παιχνίδι κλπ ;
Ο κμαν πιστεύεις ότι το κάνει για εσάς?ο κμαν προσφερει απλετο και ουσιωδες περιεχομενο
Παρέα με τον τραβε-λακη Σταλόνε που έστηνε καρτέρι στην Ηλιουπολη στα τραβελαδικα.Είσαι της σχολής τραβελογάμηδων?
Ο κμαν πιστεύεις ότι το κάνει για εσάς?
Για δικιά του ηθική απόλαυση το κάνει για να συμπληρώσει το κενό του και την ανυπαρξία του
Φαντασιώσεις και ιστορίες είναι και σας μοστράρει φωτογραφίες ως αποδεικτικά στοιχεία ότι όντως έχει σλαβες ότι είναι καμακας ότι είναι σπόνσορας και όλα αυτά που λέει.
Ξέρεις τι είναι να αγοράζεις γκόμενες από πρακτορεία και να τις μοστράρεις εδώ μέσα ως σπόνσορετ και για αποδείξει τον πλούτο,να σου ανεβάζει την απόδειξη από το ρεστοράν για να σου αποδείξει τον σπονσορισμο το πλούτο του και το σαξες στόρι του
Πες πες θα τα πιστέψεις στο τέλος ρε μλκ.1 χρόνο Φιλαδέλφεια το 2014
6 μήνες Δουβλίνο και 6 μήνες Κατάρ Ντόχα
Ολλανδία πριν 2.5 χρόνια μόνο 3 μήνες και έφυγα και τώρα είμαι 1 χρόνο Τσεχία
Φαντασου πχ να σταματησει το σαιτ και να σε πεταξει ενα μπανερ: "Η προσβαση πλεον σε ολοκληρο το σαιτ εχει απαγορευτει, μπορεις μονο να ακολουθησεις μεχρι και 10 χρηστες"
Ποιον αλλον θα ακολουθουσες; κμαν, μαιντιντερ, σαββιδης, παραλιμνιος, κλπ αυτοι λενε κατι ενδιαφερον (φυσικα υπαρχουν και αλλοι). Ποιος εχει ορεξη για παρλαπιπες γκρινια και ψευτομαγκια τη σημερον ημερα; Ο κμαν ποσταρει χρονια με αριθμους, γεγονοτα, περιστατικα, τοποθεσιες, χρονους, φωτο, κλπ ειναι σαν πολεμικος ανταποκριτης. Κανονικα πρεπει να ανοιξει καναλι στο twitch και να χεστει στο χρημα
Εδω η αλλη ενα φορτηγο οδηγαει και την βλεπουν 2500 ατομα και βγαζει 5 μισθους απο το στριμινγκ, φαντασου τον κμαν να στριμαρει λαιβ απο Χρεσατικ και Ενκλαβα με τα μπουτια, τις κρασουμπες και τα μπριζολικα σε ζωντανη μεταδοση
Μόνο που αν το έκανα αυτό θα με εχωναν φυλακή και θα πληρωνα θηριώδη πρόστιμα.Δεν αφήνουν να λέγονται τέτοια πράγματα.Θα με απέκλεισαν από όλες τις πλατφόρμες.