tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.946
- Πόντοι
- 6.056
Παίρνει μία εσάνς golden shower και pegging το νήμα ;
Είναι η ζωή του εδώ μέσα ρε ρετρό.κμαν @Balkan cowboy είσαι ο μόνος που έχει απομείνει που κουβαλάει ακόμα την αίγλη της μεγάλης ανατολικής σχολής του σαη. που είναι οι πατριάρχες του νηματος; που είναι ο Κύριος τάσος; που είναι ο μετανάστης; που είναι ο άσπονδος εχθρός σου (που λύγισε σα κλαράκι) ο μαιντριντερ; που πήγαν όλοι αυτοί; που είναι ο σκληρός και αδίστακτος τροβαδούρος ; που είναι ο αραβοτουρκος μυστικός πράκτορας του ανατολικού νήματος; θες ακόμα και το ζεστυ με τα μασούρια και το γατομουστακο; που είναι ο ζεστυ λοιπόν ; ΠΟΥ; χαθήκανε όλοι τους. μείναν τα κουφάρια τους και κάποια παλιά ποστ να τους θυμίζουν. ενώ εσύ προχωράς αλώβητος σαν το τερμινεητορ . ο μόνος που άντεξε απο τους παλιούς![]()
αυτο θα στο γυρισουν μπουμερανγκ ζαν τα μουνια θα πουν για τους 1600 λογαριασμους και τα 12.000 μπανΕίναι η ζωή του εδώ μέσα ρε ρετρό.
Εδώ πουλάει μούρη εδώ έχει λόγο ύπαρξης,όταν έχεις ζωή έξω δεν σε πολυνοιαζει εδώ μέσα η αν έξω είσαι στο περιθώριο ψάχνεις εδώ μέσα η κάπου αλλού να βρεις αποκούμπι
Είναι η ζωή του εδώ μέσα ρε ρετρό.
Εδώ πουλάει μούρη εδώ έχει λόγο ύπαρξης,όταν έχεις ζωή έξω δεν σε πολυνοιαζει εδώ μέσα
Εδώ αποστομωνω τον καουμπόη και από εκεί εσένα.Έχετε ένα ψυχάκι που μέσα από το παιδικό του δωμάτιο στο Λεόντιο Αχαΐας, σας αναλύει τις γκόμενες του ανατολικού μπλοκ και παραδίπλα κάνει διάλεξη
Ας το γυρίσουν εμένα μελιμα μου ήταν τα πολιτικά όχι ο ψυχοπαθής καουμπόηαυτο θα στο γυρισουν μπουμερανγκ ζαν τα μουνια θα πουν για τους 1600 λογαριασμους και τα 12.000 μπαν![]()
Ούτε ο dirty ουτε ο slaviani ουτε ο Dr. Love,ούτε ο Judge Dred τους έφαγε όλους ο χρόνος.
Μόνο ο Βαλκανιος πουτσαρας πρέπει να είναι ακόμα ενεργός θα εχει τον πατέρα της Ελβετιδας πριγκίπισσας να του φέρνει τις καποτες όταν γαμάει Πράγα.
γιαυτο το εγραψα να προλαβω να το καψω και να μην μπορουν να το πουν και οι αλλοιΑς το γυρίσουν εμένα μελιμα μου ήταν τα πολιτικά όχι ο ψυχοπαθής καουμπόη
Και σου έχω απόδειξη ότι ο κοντοκαουμπη είχε αλλά προφίλ πριν
Κμαν κμαν2 βαλκαν καουμπόη και άλλο ένα
Αν δεν μπει εδώ να μοστράρει δεν μπορεί δεν έχει αλλού να δείχνει ζει στο περιθώριο στην έξω ζωη
Λες για καποιον τυπο που εχει φαει 50 μπαν και εχει γυρισει 51 φορες;Είναι η ζωή του εδώ μέσα ρε ρετρό.
Εδώ πουλάει μούρη εδώ έχει λόγο ύπαρξης,όταν έχεις ζωή έξω δεν σε πολυνοιαζει εδώ μέσα η αν έξω είσαι στο περιθώριο ψάχνεις εδώ μέσα η κάπου αλλού να βρεις αποκούμπι
τυπε και από νεότερους επίσης χάθηκε ο ξενιτεμένος που είχε το μπιφ με το καραμάνη για τη φέτα στο μπαλκόνι. ξενιτεμενος είχε ανεβάσει σε μια δόση ένα βίντεο από ένα σούπερ μάρκετ που είχε πάρει στο κατόπι μια ανατολικια μιλφ και φαινότανε η σαγιονάρα στο βίντεο του τύπου ξενιτεμένου με αλυσίδα αστραγάλο από κοχύλιαξέχασες την μεγάλη μορφή τον μπάρμπα @midas69
τυπε και από νεότερους επίσης χάθηκε ο ξενιτεμένος που είχε το μπιφ με το καραμάνη για τη φέτα στο μπαλκόνι. ξενιτεμενος είχε ανεβάσει σε μια δόση ένα βίντεο από ένα σούπερ μάρκετ που είχε πάρει στο κατόπι μια ανατολικια μιλφ και φαινότανε η σαγιονάρα στο βίντεο του τύπου ξενιτεμένου με αλυσίδα αστραγάλο από κοχύλιαέκτοτε δεν έχω μάθει νέα του. εξαφανίστηκε.
επίσης άλλο ένα δυνατό ακκαου ήταν ο ουρλαουμπερ που με καποιονα είχε μπιφ δεν θυμάμαι τότε που βγήκε η αλησμόνητη ατάκα σπιτάκι του πλούτοδυνατός μύστης τον διαβάζω που και που .
τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. πολλά χρόνια επισκέπτης στο ανατολικό νήμα μου ξανάρχονται αναμνήσεις![]()
Ο μονος που πηγε τη ζωη του ενα βημα παραπερα ειναι ο αλεξ71
Ολοι οι υπολοιποι οπισθοδρομηση, παρακμη, στασιμοτητα, τελμα![]()
Ο ξενιτεμένος ο ουρλαουμπερ ο μιδας κτλ υφίστανται ακόμα με άλλα νικ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες να ξεκινησε τη ροζ κοκαίνη και το Τουσι?
κάπου ακούστηκε στους διαδρόμους του σαη ότι μιδας εχει αναλάβει αρθρογράφος στο σφαγή.γρΟ ξενιτεμένος ο ουρλαουμπερ ο μιδας κτλ υφίστανται ακόμα με άλλα νικ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες να ξεκινησε τη ροζ κοκαίνη και το Τουσι?
τις τυρόπιτες ξέχασες τυπε. γνωστός λάτρηςΜπιζνες, γυναικες, πατροτητα, διακοπες, δικηγορια, ζει το απολυτο ονειρο
Μπιζνες, γυναικες, πατροτητα, διακοπες, δικηγορια, ζει το απολυτο ονειρο
Και δεν έχει αποκαλυφθεί ο ξενιτεμένος ;Ο ξενιτεμένος ο ουρλαουμπερ ο μιδας κτλ υφίστανται ακόμα με άλλα νικ.
Και δεν έχει αποκαλυφθεί ο ξενιτεμένος ;
Να μας πει τι γαμάτος που είναι ως υπάλληλος κομπιουτεράς στην κύπρο σε διαμέρισμα των 2000€
που είναι χειρότερο από κελί στη νορβηγία
και τι γαμάτος είναι που παίρνει 3500€ το μήνα
ενώ είναι και άνδρας , επειδήόπως ο Saulδεν έχεικαι ούτε θα αποκτήσει ποτέσπίτι στην ελλάδα
ενώ όσοι έχουν ακίνητα στην ελλάδα είναι φλώροι ;Και τους μισεί πολύ.
Κυκλοφορεί επίσης με μηχανάκι , όπως όλοι οι αυθεντικοί λεφτάδες σαν την Κλαούντια.
Συν το ότι οι πιο μουνάρες ρωσίδες είναι στην κύπρο
και τις βλέπει στα μίνι μάρκετ και μετά πάει για παχιές
Παίρνει μία εσάνς golden shower και pegging το νήμα ;
Έτσι του έμεναν αρκετά για να μπορεί να τρώει φέτα με καρπούζι στο μπαλκόνι χαζεύοντας αιθέριες υπάρξεις.