Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 456
Οχι απαραίτητα...Nομιζω παντα η 1η στην Αννα πρεπει να ειναι με την πριγκίπισσα Ρούλα !!
Οχι απαραίτητα...Nομιζω παντα η 1η στην Αννα πρεπει να ειναι με την πριγκίπισσα Ρούλα !!
Συμφωνώ. Εγώ που πέρασα πρώτη φορά με Κατερίνα δεν με εμπόδισε κανένας να συνευρεθώ με όλες στην συνέχεια και μάλιστα τόσες φορές, όπου έχασα τον λογαριασμό!!! Το κυριότερο όμως είναι ότι με όλες πέρασα από πολύ καλά έως τέλεια. Ως εκ τούτου καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν έχει σημασία η σειρά αλλά να περνάς καλά. Κι εγώ πέρασα και περνάω καλά με όλες!!!Οχι απαραίτητα...
Τώρα μάλιστα!!! Άντε να κοιμηθείς!!!Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara ee Ne!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά η Ρόυλα έχει πάντα όρεξη και είναι το δυνατό χαρτί νομίζω της Άννας...δεν μπορώ να φανταστώ το μαγαζί χωρίς τη Ρούλα..Οχι απαραίτητα...
Συμφωνώ και στα δύο!!!Απλά η Ρόυλα έχει πάντα όρεξη και είναι το δυνατό χαρτί νομίζω της Άννας...δεν μπορώ να φανταστώ το μαγαζί χωρίς τη Ρούλα..
Μουνα λιζα!!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live Metadosi i Muna LIZA Kavliara Tora Live!!!![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει το κορίτσι, ότι καλύτεροΜουνα λιζα!!!!
Προσόντα που ξεχειλίζουν!!
Όσες φορές κι αν έχω περάσει μαζί της η κάθε φορά ειναι και καλύτερα
Αυτά τα πειράγματα της δε τα βρίσκεις πουθενά!
Κι αν νιώσει άνετα μαζί σου τότε υποφέρεις....μπράβο λιζα που κάθε φορά με τα καινούργια κόλπα με τρελενεις!! Σύντομα ξανά να σε κρατώ στα χέρια μου ψηλα"
Υ.Γ. Αννα μου βαλε μια φωτο λιζα μέσα σε δωματιο
Νούμερο 1 για πάντα!!!Multi Massage DIAMOND i Kavlo RULA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τζενη μου καλημερα ! Με καυλωσες με τις φωτος σου πρωτομηνιατικαMulti Massage DIAMOND i Tzenara ia poles kavles!!!![]()
![]()
![]()
![]()
κατα τα δικα μου γουστα η Ρουλα παρα πολυ καλη ομως νουμερο 1 ειναι η Τζενη !Νούμερο 1 για πάντα!!!
Multi Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Kavlo RULA Tora Live!!!κατα τα δικα μου γουστα η Ρουλα παρα πολυ καλη ομως νουμερο 1 ειναι η Τζενη !
καλη ειπαμε η Ρουλα αλλα εγω πιο πολυ γουσταρω Τζενη με τρελλα να δω ποτε θα αξιοθω να την συναντησωMulti Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Kavlo RULA Tora Live!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Η Τζένη είναι φωτιά, που σε βάζει κάτω και σου πίνει το αίμα αλλά με την Ρούλα έχω πάει πάρα πολλές φορές και εγώ προσωπικά τουλάχιστον, έχω άλλη χημεία μαζί της. Μέσα στο δωμάτιο ζούμε μία τρέλα!!! Τι να κάνουμε, ο καθένας με τα γούστα του φίλε μου.καλη ειπαμε η Ρουλα αλλα εγω πιο πολυ γουσταρω Τζενη με τρελλα