Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056
Πάντως,εκλεκτέ συναγωνιστή,ένα από τα μεγαλύτερα ατού της ζωής είναι η διαχείριση της μοναξιάς( όταν και όποτε σε βρει...είτε σποραδικά,είτε σε μακρο συνεχές χρονικό διάστημα ....
Πολλοι-ες δεν την παλεύουν.....
Είτε ανασφάλειας,είτε φοβιών....)

Κάποιος που έχει παρέα αλλά δεν έχει γκόμενα,θα του λείπει η γκόμενα

Κάποιος που έχει γκόμενα αλλά δεν έχει παρέα,θα του λείπει η παρέα

Γενικά όποιος άντρας έχει στη ζωή του τα 3 βασικά,δουλειά-γκόμενα-παρέα,νιώθει σχεδόν πλήρης και δύσκολα θα πέσει σε θλιψη,κατάθλιψη κλπ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.526

Γενικά όποιος άντρας έχει στη ζωή του τα 3 βασικά,δουλειά-γκόμενα-παρέα,νιώθει σχεδόν πλήρης και δύσκολα θα πέσει σε θλιψη,κατάθλιψη κλπ
Ζιρο τα λες από τη δικιά σου οπτική γωνία ο καθένας είναι διαφορετικός
Εγώ μια περίοδο δεν είχα κανένα από τα 3 που λες ούτε δουλειά ούτε γκόμενά ούτε και παρέα και ήμουν απόλυτα ευτυχής
Λεφτά ειχα χωρίς δουλειά να κουράζομαι όχι πολλά άλλα το φαη μου το είχα γκόμενά είχα χωρίσει με μια και είχα μείνει μόνος και από παρέα 2 κολληταρια έφυγαν για δουλεια και έμεινα μόνος
Εκείνη τη περίοδο ήμουν καλά και ευτυχής γιατί είχα λεφτά ενώ δεν δούλευα δεν είχα γκόμενά αλλά πήγαινα στα μπουρδελα και δεν είχα φίλους αλλά έφτιαξα ολόκληρη κατασκευή δεν θα πω τι ακριβώς και ο χρόνος ήταν επικοδομητικος και είχα πάρει και το bmw τότε ήταν η απόλυτη χαρά και ευτυχία γύρισα όλη τη Πελοπόννησο με τέρμα τα γκάζια και με κόντρες σε στροφιλικια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Εγώ μια περίοδο δεν είχα κανένα από τα 3 που λες ούτε δουλειά ούτε γκόμενά ούτε και παρέα και ήμουν απόλυτα ευτυχής
Λεφτά ειχα χωρίς δουλειά να κουράζομαι όχι πολλά άλλα το φαη μου το είχα γκόμενά είχα χωρίσει με μια και είχα μείνει μόνος και από παρέα 2 κολληταρια έφυγαν για δουλεια και έμεινα μόνος
Εκείνη τη περίοδο ήμουν καλά και ευτυχής γιατί είχα λεφτά ενώ δεν δούλευα δεν είχα γκόμενά αλλά πήγαινα στα μπουρδελα και δεν είχα φίλους αλλά έφτιαξα ολόκληρη κατασκευή δεν θα πω τι ακριβώς και ο χρόνος ήταν επικοδομητικος και είχα πάρει και το bmw τότε ήταν η απόλυτη χαρά και ευτυχία γύρισα όλη τη Πελοπόννησο με τέρμα τα γκάζια και με κόντρες σε στροφιλικια
Το φαΐ ρε άνθρωπε φαΐ , πόσο δύσκολο είναι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.526
Το φαΐ ρε άνθρωπε φαΐ , πόσο δύσκολο είναι
Έτσι σε θέλω να κάθεσαι να βρίσκεις λεπτομέρειες,εξάλλου δεν έχεις και τι τίποτα άλλο να πεις.
Κάντε λιγότερη μαζική να σας γράφω με ορθογραφία αλλιώς δεν προλαβαίνω

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Έτσι σε θέλω να κάθεσαι να βρίσκεις λεπτομέρειες,εξάλλου δεν έχεις και τι τίποτα άλλο να πεις.
Κάντε λιγότερη μαζική να σας γράφω με ορθογραφία αλλιώς δεν προλαβαίνω
Δε διάβασα το υπόλοιπο τραβελολαγνε Αλβανέ φίλε μου. Τα ορθογραφικά βγάζουν μάτι συνήθως

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556

Και τώρα που έχεις και δουλειά και λεφτά και γκομενες τι κατάλαβες?

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.529
Πόντοι
5.506
Ποιος βλαμμενος δεν ειναι μόνιμα ευτυχισμενος νομιζεις;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056

Και ποσο ήσουν,20;Εννοείται τότε,όπως και να'σαι,είσαι στ'αρχίδια σου τελείως,γιατί σκέφτεσαι ότι έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου.

Εγώ λέω για τον 30-35+ που χωρις δουλειά είναι στον πάτο,και χωρίς γκόμενα-παρέα τον γαμάει η μοναξιά

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.924
Πόντοι
6.056
Ήταν από τους λίγους που πληρωνε 29 ευρώ στο μασάζ και όχι 30 χαρη στη χρήση κάρτας Revolut.
Έτσι του έμεναν αρκετά για να μπορεί να τρώει φέτα με καρπούζι στο μπαλκόνι χαζεύοντας αιθέριες υπάρξεις.
Και μετά το δούλευε στο χειροκίνητο ;

Έχεις ακούσει οι μπολντοζιέρηδες , χειριστές σκαπτικών κτλ στη Γερμανία τι ώρα σχολάνε ;
Στην Ελλάδα σχολάνε στις 15.00 .
Και μετά περνάνε ποιοτικό χρόνο με τη γκόμενα ....

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.526
Και ποσο ήσουν,20;Εννοείται τότε,όπως και να'σαι,είσαι στ'αρχίδια σου τελείως,γιατί σκέφτεσαι ότι έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου.

Εγώ λέω για τον 30-35+ που χωρις δουλειά είναι στον πάτο,και χωρίς γκόμενα-παρέα τον γαμάει η μοναξιά
29-30 ήμουν,ένα χρόνο κράτησε και τώρα στα 35 που τα έχω όλα δεν πετάω από τη χαρά μου

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.924
Πόντοι
6.056

Σαντ .... για ρίξε μία επανάληψη ... σε όσους μπήκαν προσφάτως στο φόρουμ ...
Τι ψάχνει ο Γλυφομουνιξ εκεί στο χωριό του ....

170811-ginat-pipe-england-mn-1450_copy.jpg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.526
Και τώρα που έχεις και δουλειά και λεφτά και γκομενες τι κατάλαβες?
Εγώ καουμπόη δεν είμαι της μόστρα όπως εσύ αλλά ούτε θέλω να το παίξω μέντορας,εγώ είμαι άλλης σχολής.
Εσύ όμως αν δεν μαζευτείς στο λέω και να το θυμάσαι θα πηγαίνεις Μινσκ θα τους δίνεις 3 χιλιάρικα και δεν θα σου κάθονται,ήδη σε τρώει ο ανταγωνισμός παρόλο που χαλάς ένα κάρο λεφτά
Αυτά στα λέω φιλικά παντα

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
329
Πόντοι
21

Μην το λες ..
Όλα σχετικά είναι ....

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Και μετά το δούλευε στο χειροκίνητο ;

Έχεις ακούσει οι μπολντοζιέρηδες , χειριστές σκαπτικών κτλ στη Γερμανία τι ώρα σχολάνε ;
Στην Ελλάδα σχολάνε στις 15.00 .
Και μετά περνάνε ποιοτικό χρόνο με τη γκόμενα ....

Μπορεί να καλούσε καμιά γκόμενα για καρπούζι στη βεράντα.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom