Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.079
Πόντοι
6.256
Ίσως δεν είναι πολλές αλλά κάθε μία περίπτωση μετράει για πολλές...εύκολο είναι να φύγει κάποια από την στρωμένη κοινωνική και επαγγελματική ζωή και να πάρει τα βουνά;
Υπήρχε μια σειρά στην ΕΡΤ που λεγόταν "Αυτοί που πήραν τα βουνά" με ιστορίες αστών που έφυγαν από τις πόλεις για πιο μικρές κοινωνίες μέσα στην φύση.
αυτες που τα ειχαν και τα βαρεθηκαν ειναι ελαχιστες

συνηθως αυτες που φευγουν απο την πολη να πανε σε χωριο η θα βολευτηκαν καλυτερα με γαμους κλπ η ηταν τιποτα εναλακτικες με πρασινα μαλλια και ντοκ μαρτινς

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.018
Πόντοι
6.056
ένα γραφείακι ικεα
Nio .... τέτοια έπιπλα σήμερα .... πιστεύεις ότι έχουν μόνο οι φτωχάτζες ;

Έχεις δει ελληνικά σπίτια .... σε "καλές" περιοχές ; Πιστεύεις έχουν καρυδένιες κρεβατοκάμαρες και ντουλάπες τριανταφυλλιάς όπως κάποτε ; Δερμάτινες πολυθρόνες με σκαλιστά σκελετά ... καπιτονέ ... και καμπαράδες ;;;;;

Είσαι σίγουρος για αυτά ;
Ξενοδοχεία 5* με τέτοια ... επίπλωση δεν παίζουν τη σήμερον ημέρα ;
Είναι με τις ξύλινες επενδύσεις .... και τις ταπετσαρίες .... όπως τα εστιατόρια που τρώγαν οι μαφιόζοι στις ταινίες το 1930 ;;;;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.018
Πόντοι
6.056
Τι να κάνω ρε προμοτορα δεν χαλάω 200 ευρώ σε κολγκιρλ για να τα ψευτοπηδησω 5 λεπτά και μετά για τα υπόλοιπα 55 να μιλάμε για τον νταβα που την χει βγάλει στο κλαρι και πόσο άδικη είναι η ζωή
Αγορίνα ... μαγκιά σου .... ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ... ΠΑΡΟΝ thread .... είναι το καταλληλότερο ... για να το γράφεις αυτό ;;;;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.475
Πόντοι
3.556
Τι να κάνω ρε προμοτορα δεν χαλάω 200 ευρώ σε κολγκιρλ για να τα ψευτοπηδησω 5 λεπτά και μετά για τα υπόλοιπα 55 να μιλάμε για τον νταβα που την χει βγάλει στο κλαρι και πόσο άδικη είναι η ζωή
Αφού μπορεις και σαρεσουν τα τραβελια στο τζάμπα γιατί να πληρώσεις

Ακούμε έτσι ξανά το value for money επιχείρημα του Μενέδημου

The_Drill

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
191
Πόντοι
1
Εν τω μεταξύ,να γιατί λέω συνέχεια οτι ο άντρας στην Ελλάδα ουσιαστικά 'αναγκάζεται' να έχει σχέση.Και για αποψεις σαν αυτές παραπάνω,ότι όποιος δεν έχει σχέση και δεν γαμάει,είναι πούστης,ανώμαλος και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Δυστυχώς η ύπαρξη σχέσης,είναι το μόνο που εξασφαλίζει στον άντρα μια αποδειξη 'φυσιολογικότητας' για τους γύρω του.

Εν τω μεταξύ,να γιατί λέω συνέχεια οτι ο άντρας στην Ελλάδα ουσιαστικά 'αναγκάζεται' να έχει σχέση.Και για αποψεις σαν αυτές παραπάνω,ότι όποιος δεν έχει σχέση και δεν γαμάει,είναι πούστης,ανώμαλος και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Δυστυχώς η ύπαρξη σχέσης,είναι το μόνο που εξασφαλίζει στον άντρα μια αποδειξη 'φυσιολογικότητας' για τους γύρω του.
Όλοι περνάνε την φάση τους, η ύπαρξη σχέσης από μόνη της δεν δηλώνει κάτι, πέρα από το γεγονός μιας κάποιας ας πούμε νορμάλ κατάστασης ( που και πάλι μέσα στο σπίτι του δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας). Ας πούμε πως αν δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, αυτό θα φαίνεται παραέξω και δεν θα σταυρώνεις ούτε την κουτσή Μαρία.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.702
Πόντοι
3.936
Έχεις δει ελληνικά σπίτια .... σε "καλές" περιοχές ;
Πάλι Βλέπεις το δέντρο κ χάνεις το δάσος. Τέλη είσαι σίγουρος ότι τελείωσες αει; Και στο κάτω κάτω ο δικηγόρος του βλάκμαν έχεις καταντήσει; Κουλαρησε λίγο διότι δεν θα ξανααπαντησω σε παρόμοια κρεσεντο -πετριας να το πω; Το ότι είναι κοπρολαγνος, τρόμο λάγνος όσο αφορά τις γυναίκες κ θελει να μπεκωνει το Λαμπραντόρ αντ αυτού όπως έχει ποσταρει (κατά καιρούς) -δε σε πειράζει; Είσαι πολύ νέος στο συγκεκριμένο φόρουμ κ αγνοείς πολλά.. για αυτό πάρτο αλλιως

ANNALOCA

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Like
3
Πόντοι
0
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)
είναι γιατι τους εκαναν όλα τα χατήρια ο ΜΠΑΜΠΑΣ και η ΜΑΜΑ και έγιναν τεμπελες και άπληστες

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.925
Πόντοι
3.556
Πληρώνω για ενοίκιο 1000 ευρώ το μηνα Γερμανία(warm).Το σπίτι είναι 80 τμ,Neubau του 2014 κεντρικό.Θα μπορούσα να έχω και καλύτερο εντελως καινουργιο με όλα τα κομφορ άμα έσκαγα 1500 ευρώ μηνιαίως αλλά έτσι θα μου περίσσευαν λιγότερα για ταξιδια,σπονσοριλικια κτλ.Οι πιο πολλοί Έλληνες Γερμανία τόσα πληρώνουν για ενοίκιο εκτός αν μένεις σε πολύ ακριβή πόλη όπως Μόναχο ή πολύ φτηνά όπως ανατολική Γερμανία.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.925
Πόντοι
3.556
Ρε τυπε θα μας τρελάνεις?έχεις δει πολλούς Ρώσους να δίνουν 5000 για να πηδησουν μια ρωσιδα?στη Ρωσία οποία πέτρα και να σηκώσεις ρωσιδα θα βρεις από κάτω,υπάρχει πληθώρα κοριτσιών εκεί που έστω και κάποιες να σου ζητήσουν μπάτζετ πας στην επόμενη.
Μπάτζετ θα σου ζητήσει αυτή που έχει ανάγκη και κοιτάει να πιαστεί από σένα,εγώ μιλούσα με μια από Μόσχα και στα γενέθλια της επειδή ήμουν μακριά είπα να της στείλω λεφτά να αγοράσει ένα δώρο όχι για όφελος δικό μου αλλά γιατί τη πήγαινα τη κοπέλα από την επικοινωνία 30 ευρώ έστειλα και δεν τα δέχτηκε,μου είπε από κοντά θα μου το δώσεις το δώρο δεν δέχομαι λεφτά

Δεν πίνουν?εγώ με τη τωρινή ουκρανη που έχω όταν μαζεύονται όλοι στο τραπέζι πίνω 2 ποτήρια ουίσκι και μου λένε δεν πίνεις και φεύγουν οι μπουκάλες πιο γρήγορα και από το νερό και είναι ηλικίας 30-35

Δεν καταλαβαίνεις κάτι.2000 ευρώ ειναι τα έξοδα σε αεροπορικά,βίζα μόνο για να έρθει η Ρωσιδα χώρια τα έξοδα σε ξενοδοχεία,εστιατόρια,δώρα και δικά σου αεροπορικά.Ξεκινάς από τα 2000 και πρακτικά φτάνεις στο πεντοχίλιαρο για να τη φέρεις μερικές μέρες.Μιλάμε για τώρα εν έτει 2025 όχι τι γινότανε προ πολέμου,προ κόβιντ,προ δεκαετίας κτλ.
Δεν μπορεις να στείλεις λεφτά πλέον εδώ και 4 χρόνια γιατί ισχύουν sanctions.Επίσης δεν μπορείς να αγοράσεις φτηνά εισιτήρια με Αεροφλοτ για τον ίδιο λόγο.Μιλάμε πάντα για σήμερα όχι προ πολέμου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Δεν καταλαβαίνεις κάτι.2000 ευρώ ειναι τα έξοδα σε αεροπορικά,βίζα μόνο για να έρθει η Ρωσιδα χώρια τα έξοδα σε ξενοδοχεία,εστιατόρια,δωρα και δικά σου αεροπορικά.Ξεκινας από τα 2000 και πρακτικά φτάνεις στο πεντοχιλιαρο για να τη φέρεις μερικές μέρες.Μιλαμε για τώρα εν ετει 2025 όχι τι γινότανε προ πολέμου,προ κοβιντ,προ δεκαετίας κτλ.
Δεν μπορεις να στείλεις λεφτά πλέον εδώ και 4 χρόνια γιατί ισχύουν sanctions.Επισης δεν μπορείς να αγοράσεις φτηνά εισιτήρια με Αεροφλοτ για τον ιδιο λογο.Μιλαμε πάντα για σήμερα όχι προ πολέμου.
Έχεις κολλήσει με τις Ρωσίδες υπάρχουν και ουκρανες
Αλλά για τις Ρωσίδες και πάλι γιατί να πληρώσεις εσύ αυτα που αντιστοιχούν σ αυτή?
Εσύ πετάς το τυρί έλα εδώ και στα πλήρωνω εγώ φαγητά και διαμονή
Θέλει έρχεται δεν θέλει ας κάτσει εκεί.
Εσύ είσαι ο ορισμός του πυρφορισμου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Αφού μπορεις και σαρεσουν τα τραβελια στο τζάμπα γιατί να πληρώσεις

Ακούμε έτσι ξανά το value for money επιχείρημα του Μενέδημου
Εσύ όλο τα αναφέρεις τα τραβελια,ρε μπας και σ αρέσουν?
Εκδηλώσου δεν είναι κακό,θες να είσαι ενεργητικός η παθητικος?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.018
Πόντοι
6.056
Το ότι είναι κοπρολαγνος, τρόμο λάγνος όσο αφορά τις γυναίκες κ θελει να μπεκωνει το Λαμπραντόρ αντ αυτού όπως έχει ποσταρει (κατά καιρούς) -δε σε πειράζει;
Οπότε να γίνω ο Ιαβέρης του ;
Σε κάθε post του να κάνω 5-10 από κάτω ... να υπενθυμίζω αυτά που προανέφερες ;
Σε αυτό το φόρουμ , άλλοι γράφουν για scat fetish ... και σχετικά ραντεβού.
ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ;;; Εκείνοι ... δεν σε χαλάνε ;
Από όσους έχουν ... κοπρολαγνικά γούστα ... μόνο ο Κμαν σε χαλάει ;
Για να γράφει κάποιος τις ιστορίες του, εννοείται υπό το δικό του πρύσμα και οπτική πάντα , πρέπει να είναι αμέμπτου ηθικής ;

Για τα έπιπλα από πολυεθνικές αλυσίδες δεν μου είπες.
Λες δεν υπάρχουν και σε σπίτια 7ψήφιας μην πω και 8ψήφιας αξίας στην Ελλάδα ;
Μόνο στο φτωχικό του Κμαν παίζουν ;

Πιστεύεις ότι αν πάμε εκάλη, πολιτεία, βουλιαγμάνη , γλυφάδα , ψυχικό ... ΤΩΡΑ ....
όλα τα σπίτια θα έχουν ... τέτοια επίπλωση ;;;;

fS2LoWm8JaWXjqJTGnPLJk.jpg

ή τέτοια ;
image-2-1024x1024.jpg

και κατά συνέπεια , δεν θα δεις κάτι τέτοιο ;;;
minimalist-bedroom-idea-with-bed-at-corner-comfort-furniture.jpg

Επίσης ... όποιος μένει σε κάτι τέτοιο ... δεν έχει δικαίωμα να γράψει ιστορίες ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.018
Πόντοι
6.056
Πληρώνω για ενοίκιο 1000 ευρώ το μηνα Γερμανία(warm).Το σπίτι είναι 80 τμ,Neubau του 2014 κεντρικό.
Εφόσον μένεις μόνος και δεν πας μουνέτα και πολλά δίνεις.
Προφανώς θα μπορούσες να δίνεις 650€ για ένα παλιότερο 50τμ που πάλι θα έκανες τη δουλειά σου.
Μαλακία να πετάς λεφτά σε νοίκι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Όταν σε κερνούσε της επέτρεπες να κάνει και τσιμπούκι?
Καουμπόι κοίτα η θεωρία σου και όλο αυτό το αφήγημα που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου είναι αναποτελεσματικο και ειδικά για νέους που θες εσύ να γίνεις μέντορας τους.
Είσαι από τα πιο φίλοχρηματα όντα που υπάρχουν στο σαιτ και νομίζεις ότι με το χρήμα μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις, όπως σου είχα ξαναπεί το σώμα όταν θα σκας στις σλαβες και σε οποιαδήποτε γυναίκα έχει ανάγκη 1000 2 και 3 χιλιάρικα θα το έχεις όμως τη ψυχή τους και τη καβλα τους δεν θα την έχεις ποτέ και ούτε την είχες.
Από πίσω σου η κάθε σλαβα που σου πήρε τα λεφτά για να χώσει τη γλώσσα της στο κωλοτρυπιδονι σου θα σε βρίζει και θα είσαι μια κακία εμπειρία που πρώτον την εκμεταλλευτικες και δεύτερον που έπεσε τόσο χαμηλα.
Δεν έχεις τίποτα άλλο να δείξεις και να μοστράρεις εδώ μέσα πέρα από το χρήμα που χαλάς για να τις έχεις,εσύ για να την έχεις χαλάς 1000 2 και 3 εγώ για να την εχω δεν χαλάω τέτοια πόσα και έρχεται μόνη της χωρίς να την εκμεταλλευτώ

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.558
Πόντοι
5.506
Ασχολούμαι με το σοβιετικο πεδίο πάνω από 4 χρόνια,εχω κάνει σχέση με 2 ουκρανες και είχα νταραβερια με πολλές Λευκορωσιδες και Ρωσίδες.
Με την αριστερη ή τη δεξια παλαμη ολα αυτα ρε μυθομανη;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.018
Πόντοι
6.056
Καουμπόι κοίτα η θεωρία σου και όλο αυτό το αφήγημα που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου είναι αναποτελεσματικο και ειδικά για νέους που θες εσύ να γίνεις μέντορας τους.
Είσαι από τα πιο φίλοχρηματα όντα που υπάρχουν στο σαιτ και νομίζεις ότι με το χρήμα μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις, όπως σου είχα ξαναπεί το σώμα όταν θα σκας στις σλαβες και σε οποιαδήποτε γυναίκα έχει ανάγκη 1000 2 και 3 χιλιάρικα θα το έχεις όμως τη ψυχή τους και τη καβλα τους δεν θα την έχεις ποτέ και ούτε την είχες.
Από πίσω σου η κάθε σλαβα που σου πήρε τα λεφτά για να χώσει τη γλώσσα της στο κωλοτρυπιδονι σου θα σε βρίζει και θα είσαι μια κακία εμπειρία που πρώτον την εκμεταλλευτικες και δεύτερον που έπεσε τόσο χαμηλα.
Δεν έχεις τίποτα άλλο να δείξεις και να μοστράρεις εδώ μέσα πέρα από το χρήμα που χαλάς για να τις έχεις,εσύ για να την έχεις χαλάς 1000 2 και 3 εγώ για να την εχω δεν χαλάω τέτοια πόσα και έρχεται μόνη της χωρίς να την εκμεταλλευτώ
Εσύ μπορεί να είσαι 15 χρόνια νεότερος , ψηλός και λεπτός. Γιατί κάνεις συγκρίσεις ;

Το αποτέλεσμα κρίνουμε. Έχει αυτές που θέλει στο κρεβάτι του. ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ .

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Εσύ μπορεί να είσαι 15 χρόνια νεότερος , ψηλός και λεπτός. Γιατί κάνεις συγκρίσεις ;

Το αποτέλεσμα κρίνουμε. Έχει αυτές που θέλει στο κρεβάτι του. ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ .
Τελυ μόστρα κάνει,με πρακτορεία δουλεύει και μετά πληρώνει εξτραδακια να του κάνουν γλυφοκωλια,και τις πασάρει εδώ μέσα ότι είναι καμακας και σπόνσορας
Είναι σαν να πηγαινεις εσύ με κολ γκιρλ να τα φωτογραφίζεις και να τα μοστράρεις εδώ ως σπόνσορετς και μετά το δαιμονικό σου μυαλό να κατεβάζει σεναρια για να αποδειχθεί εδώ μέσα ότι είσαι ο μέγας αρχοντας

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.172
Πόντοι
16.235
πολλες=1/2000 μαλλον εννοει ο φιλος αργυροτοξος :tooth:

ποια θα βαρεθει ρε σεις τα φραγκα και την κοινωνικη ζωη οι γυναικες ειναι το πιο ματαιοδοξο πλασμα πανω στον πλανητη σιγα μην παει να κλειστει στα χωρια με τις γριες :undecided:
Ξέρω περίπτωση όπου μεγαλο- διευθύντρια εργοστασίου πήγε επισκέπτρια σε θεματική έκταση αναψυχής με θέμα αγροτουρισμό και μόλις γνώρισε τον ιδιοκτήτη που έμοιαζε με χιππη από τα Μάταλα τα παράτησε όλα κι έμεινε εκεί....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.018
Πόντοι
6.056
Τελυ μόστρα κάνει,με πρακτορεία δουλεύει και μετά πληρώνει εξτραδακια να του κάνουν γλυφοκωλια,και τις πασάρει εδώ μέσα ότι είναι καμακας και σπόνσορας
Είναι σαν να πηγαινεις εσύ με κολ γκιρλ να τα φωτογραφίζεις και να τα μοστράρεις εδώ ως σπόνσορετς και μετά το δαιμονικό σου μυαλό να κατεβάζει σεναρια για να αποδειχθεί εδώ μέσα ότι είσαι ο μέγας αρχοντας
Αν ήταν γκόμενες από γραφεία ... θα τις αναγνώριζε κάποιος και θα έπεφτε κράξιμο .
Δεν είναι ευρείας κατανάλωσης λοιπόν και να είναι cg.
Αλλά σε κάθε περίπτωση ... τι μας νοιάζει ;
Γιατί πρέπει κάτω από κάθε δικό του post να κάνετε οι επικριτές δέκα.
Έχω ξαναγράψει ότι και εσύ και ο Νίο , μπορείτε να γράφετε καλύτερα από αυτό .
Κάτι κοπριές που κρέμονται από τα ποστς και τα αρχίδια άλλων, είναι άλλο κεφάλαιο.
Δεν ανήκετε εκελι και δεν θέλετε νομίζω. Δεν θες να γίνεις κλαούντια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom