Νέα

Νέα εφαρμογή γνωριμιών, γνώμες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pinoklis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
19.096
Πόντοι
2.256
Νομιζω τα :

"Pinases?tingamises"

"Andendoseiskwlodentrwspsari"

Θα ειναι πιο πιασαρικα για Ελλαδα ως ονοματα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;
Τύπε, αντί να ασχολιέσαι με τέτοια ανούσια πράγματα, δεν κοιτάς να αξιοποιήσεις τις γνώσεις σου για κάτι διαφορετικό που ανάλογα με το πόσο χρόνο αφιερώνεις θα σου δώ$€ι κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να τα ξοδέψεις εκεί που επιθυμείς;
Το τι πεδίο θα είναι αυτό, αφορά εσένα αποκλειστικά, υποδείξεις δεν κάνω.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.560
Πόντοι
206
Τύπε, αντί να ασχολιέσαι με τέτοια ανούσια πράγματα, δεν κοιτάς να αξιοποιήσεις τις γνώσεις σου για κάτι διαφορετικό που ανάλογα με το πόσο χρόνο αφιερώνεις θα σου δώ$€ι κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να τα ξοδέψεις εκεί που επιθυμείς;
Το τι πεδίο θα είναι αυτό, αφορά εσένα αποκλειστικά, υποδείξεις δεν κάνω.
Ανούσιο γιατί? Υπάρχει μεγάλη αγορά στο online dating, άρα αφορά business.

Μπορεί να φτιάξει μια εφαρμογή πολύ ψαγμενη και να αφορά ελάχιστους τελικά. Εδώ πόσοι ασχολούνται και θα ασχοληθούν μελλοντικά με το online dating?

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.594
Πόντοι
456
Ανούσιο γιατί? Υπάρχει μεγάλη αγορά στο online dating, άρα αφορά business.

Μπορεί να φτιάξει μια εφαρμογή πολύ ψαγμενη και να αφορά ελάχιστους τελικά. Εδώ πόσοι ασχολούνται και θα ασχοληθούν μελλοντικά με το online dating?
Ο τύπος επειδή υπάρχει μεγάλη αγορά για ΑΙ θα μπορούσε να ξεκινήσει και το GamaToRobot project που θα παράγει μοντελοειδή ρομπότ που θα σου κάνουν παρέα για καλαμπόκι στην αρειοπαγίτου και το βράδυ θα δίνουν κώλο στο σπίτι. Και δεν θέλουν και κέρασμα απλά μία φόρτιση. Δείχνει ότι έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση και ικανότητες digital marketing που θα φάει και αμερικάνους και κινέζους.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.863
Πόντοι
7.195
τύπε υπάρχουν εφαρμογές να τα ψάχνεις αυτά στο τσάμπα,
και θα πετύχει η δικιά σου που πρέπει να πληρώνεις κι από πάνω ?

OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.726
Πόντοι
456
Εγώ βρίσκω την ιδεά σου πολύ ενδιαφέρουσα. Φοβάμαι όμως ότι οι Έλληνες που είμαστε πολύ υποκριτές δε θα ψηφούν.

Η εφαρμογη ειναι κυριως για εξω, σε συγκεκριμενες πολεις (Τοκυο, Νεα Υορκη, κλπ).
Απο Ελλαδα ειδα πολυ θετικη ανταποκριση παντως μεχρι τωρα με πολλα θετικα σχολια και πολλες εγγραφες, παρα το οτι το σαιτ ειναι ακομα σχετικα ακατεργαστο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.811
Πόντοι
3.846
πάντως αδερφέ είσαι στο σωστό χώρο για να πάρεις θάρρος - είδες πόσες ελπίδες σου δίνουν όλοι

OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.726
Πόντοι
456
πάντως αδερφέ είσαι στο σωστό χώρο για να πάρεις θάρρος - είδες πόσες ελπίδες σου δίνουν όλοι

Σεβαστες ολες οι αποψεις των αγαπητων και αξιοτιμων συμπολιτων μας

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.946
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα παίδες, έφτιαξα μία νέα εφαρμογή για δημιουργία events-συναντήσεων, με έμφαση στο 1-1

Η λογική είναι απλή:

Α. Ο χρήστης (hero) δημιουργεί ένα event, πχ "Δείπνο Σάββατο βράδυ στου Ψυρρή" ποσό 50 ευρώ ανά άτομο

Β. Άλλοι χρήστες που ενδιαφέρονται στέλνουν αίτημα συμμετοχής

Γ. Ο hero βλέπει τα προφίλ και τα μηνύματα τους, συζητάει με όποιον θέλει

Δ. Επιλέγει με ποιον-ποια θα βγεί, βγαίνουν και ο hero ΠΛΗΡΩΝΕΙ το ποσό που είχε υποσχεθεί

Ε. Στη συνέχεια μπορεί ο καθένας να βαθμολογήσει τον άλλον (προαιρετικά)

Με δύο λόγια, ο δημιουργός του event κερνάει και επιλέγει με ποιον θα βγει από τους ενδιαφερόμενους-ες

Τα event μπορεί να είναι οτιδήποτε, απλός καφές, ποτό, δείπνο, βόλτα με καλαμπόκι στην Αεροπαγείτου, μπουκάλι στον Τερλέγκα, τέννις, θέατρο, σινεμά, μπόουλινγκ, διάβασμα στη βιβλιοθήκη, κλπ

Η εφαρμογή είναι ακόμα σε αρχική μορφή, ένα απλό MVP (minimum viable product) αλλά γίνονται δαρκώς αλλαγές και νέες version πιο εξελιγμένες θα είναι σύντομα έτοιμες

Ήθελα να ακούσω την άποψη των μπουρδελιάρηδων γιατί εξ ορισμού ήμαστε πληρωτές και αναζητητές συντροφιάς και πιστεύω μια τέτοια εφαρμογή θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα, με απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Κάθε feedback ευπρόσδεκτο, θετικό ή αρνητικό, τόσο για το κονσεπτ όσο και για τη λειτουργία του σαιτ
Κάπου ''χάνω'' το ποιος πληρώνει: δημιουργώ εγώ ένα event. Και λέω ''γυναίκες 40-50'' για δείπνο στο τάδε μαγαζί.
Ποιος πληρώνει;

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.946
Πόντοι
6.495
ΟΚ άρα θα έρθει μία γυναίκα να την κεράσω εάν μεν γουστάρει (εκ πρώτης όψεως).
Η γυναίκα πληρώνει κάτι για τη συμμετοχή της στην πλατφόρμα/ εφαρμογή αυτή;

OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.726
Πόντοι
456
ΟΚ άρα θα έρθει μία γυναίκα να την κεράσω εάν μεν γουστάρει (εκ πρώτης όψεως).
Η γυναίκα πληρώνει κάτι για τη συμμετοχή της στην πλατφόρμα/ εφαρμογή αυτή;

Οχι, τιποτε απολυτως

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.946
Πόντοι
6.495
Οχι, τιποτε απολυτως
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις, θα σου πω αντικειμενικά την άποψή μου (δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω γιατί είμαι εδώ και κάποια χρόνια σε σταθερή σχέση την οποία δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να διακόψω):

1.Αν εγώ μπω σε μία εφαρμογή γνωριμιών και με δει και με γουστάρει η άλλη, δε χρειάζεται να διαλαλήσω ότι ''κερνάω'' για να βγει μαζί μου: θα βγει και μπορεί και να με κεράσει εάν είμαι άφραγκος μπατίρης (μην ακούς τις μαλακίες που λένε για το πρώτο ραντεβού κλπ κλπ κλπ ). Άρα το κίνητρο του ''κεράσματος'' δε θα μεταβάλει σε κάτι το βασικό προαπαιτούμενο: να με δει και να με γουστάρει η άλλη, θα με επιλέξει λόγω του γούστου και όχι λόγω του κεράσματος (θα αναζητήσει ποιος κερνάει που να είναι του γούστου της).

2.Ό,τι είναι τζάμπα, δεν το εκτιμά ο άλλος. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι πλατφόρμες γνωριμιών θα έπρεπε να έχουν υψηλή μηνιαία συνδρομή ώστε να συμμετέχουν συνειδητοποιημένα άτομα (και όχι τζαμπατζήδες χασομέρηδες που τρώνε τον χρόνο των άλλων).

3.Το event θα το διοργανώνουν άντρες κατά 99,99% και οι γυναίκες μόνον θα ''επιλέγουν'', δε νομίζω ότι θα βρεθεί γυναίκα να διοργανώσει event για να ''κεράσει'', εκτός εάν βάλει κανένα καφέ για να της στείλουν μερικές δεκάδες ώστε να ''επιλέξει'' μέσα από αυτούς. Άρα πάλι ο άντρας είναι σε μειονεκτική θέση (όπως είναι μέσα σε όλα τα dating apps) όπου ''συναγωνίζεται'' με μερικές δεκάδες άλλους να πείσει κάποια να του δώσει λίγη προσοχή.

Ένα θετικό μπορώ να σου σημειώσω: ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις το ότι ''κερνάς'' σε ένα καλό μέρος να είναι ένα ''κίνητρο'' να δώσει μία ευκαιρία κάποια να σε γνωρίσει από κοντά, ενώ υπό άλλες συνθήκες να της ήσουν παντελώς αδιάφορος. Αλλά και πάλι αυτό δε σου ''εγγυάται'' μεγάλη επιτυχία εάν η άλλη έρθει για το φαγί κυρίως και όχι επειδή γούσταρε.

Αυτά τα ολίγα από μένα, καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.726
Πόντοι
456
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις, θα σου πω αντικειμενικά την άποψή μου (δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω γιατί είμαι εδώ και κάποια χρόνια σε σταθερή σχέση την οποία δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να διακόψω):

1.Αν εγώ μπω σε μία εφαρμογή γνωριμιών και με δει και με γουστάρει η άλλη, δε χρειάζεται να διαλαλήσω ότι ''κερνάω'' για να βγει μαζί μου: θα βγει και μπορεί και να με κεράσει εάν είμαι άφραγκος μπατίρης (μην ακούς τις μαλακίες που λένε για το πρώτο ραντεβού κλπ κλπ κλπ ). Άρα το κίνητρο του ''κεράσματος'' δε θα μεταβάλει σε κάτι το βασικό προαπαιτούμενο: να με δει και να με γουστάρει η άλλη, θα με επιλέξει λόγω του γούστου και όχι λόγω του κεράσματος (θα αναζητήσει ποιος κερνάει που να είναι του γούστου της).

2.Ό,τι είναι τζάμπα, δεν το εκτιμά ο άλλος. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι πλατφόρμες γνωριμιών θα έπρεπε να έχουν υψηλή μηνιαία συνδρομή ώστε να συμμετέχουν συνειδητοποιημένα άτομα (και όχι τζαμπατζήδες χασομέρηδες που τρώνε τον χρόνο των άλλων).

3.Το event θα το διοργανώνουν άντρες κατά 99,99% και οι γυναίκες μόνον θα ''επιλέγουν'', δε νομίζω ότι θα βρεθεί γυναίκα να διοργανώσει event για να ''κεράσει'', εκτός εάν βάλει κανένα καφέ για να της στείλουν μερικές δεκάδες ώστε να ''επιλέξει'' μέσα από αυτούς. Άρα πάλι ο άντρας είναι σε μειονεκτική θέση (όπως είναι μέσα σε όλα τα dating apps) όπου ''συναγωνίζεται'' με μερικές δεκάδες άλλους να πείσει κάποια να του δώσει λίγη προσοχή.

Ένα θετικό μπορώ να σου σημειώσω: ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις το ότι ''κερνάς'' σε ένα καλό μέρος να είναι ένα ''κίνητρο'' να δώσει μί ευκαιρία κάποια να σε γνωρίσει από κοντά, ενώ υπό άλλες συνθήκες να της ήσουν παντελώς αδιάφορος.

Αυτά τα ολίγα από μένα, καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Ευχαριστω για τις παρατηρησεις!

1. Στην εφαρμογη μου δεν υπαρχει το "βλεπω αλλους χρηστες" οπως πχ στο ταιντερ και τις περισσοτερες εφαρμογες που ειναι profile-based. Αντιθετα βλεπεις μονο events και ποιος το δημιουργησε. Αρα δε μπορεις να σκρολαρεις ασυστολα αναμεσα απο 500 προφιλ και να ψαχνεις κοιλιακους, βυζια, τατουαζ η οτιδηποτε αλλο. Ειναι event-based δηλαδη πρεπει να σου αρεσει η ιδεα "δειπνο στου Ψυρρη" για να καθισεις να ασχοληθεις εξ αρχης, ειδαλλως πας διπλα στις αλλες εφαρμογες

2. Δεν ειναι τζαμπα, γιατι πληρωνει ο απεναντι. Και αν ο συμμετεχων φερθει σκαρτα για να φαει ενα τσαμπα γευμα, θα φαει μοναστερη κριτικη και δεν προκειται να ξαναβγει μεσα απο τη σελιδα

3. Πως θα επιλεγουν οι γυναικες, οταν εσυ πχ μπαινεις-φτιαχνεις ενα event και παιρνεις πχ 15 αιτησεις απο τις οποιες εσυ θα διαλεξεις;

Και παλι ευχαριστω για τον χρονο-κοπο που αφιερωσες για το feedback σου

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.946
Πόντοι
6.495
Ευχαριστω για τις παρατηρησεις!

1. Στην εφαρμογη μου δεν υπαρχει το "βλεπω αλλους χρηστες" οπως πχ στο ταιντερ και τις περισσοτερες εφαρμογες που ειναι profile-based. Αντιθετα βλεπεις μονο events και ποιος το δημιουργησε. Αρα δε μπορεις να σκρολαρεις ασυστολα αναμεσα απο 500 προφιλ και να ψαχνεις κοιλιακους, βυζια, τατουαζ η οτιδηποτε αλλο. Ειναι event-based δηλαδη πρεπει να σου αρεσει η ιδεα "δειπνο στου Ψυρρη" για να καθισεις να ασχοληθεις εξ αρχης, ειδαλλως πας διπλα στις αλλες εφαρμογες

2. Δεν ειναι τζαμπα, γιατι πληρωνει ο απεναντι. Και αν ο συμμετεχων φερθει σκαρτα για να φαει ενα τσαμπα γευμα, θα φαει μοναστερη κριτικη και δεν προκειται να ξαναβγει μεσα απο τη σελιδα

3. Πως θα επιλεγουν οι γυναικες, οταν εσυ πχ μπαινεις-φτιαχνεις ενα event και παιρνεις πχ 15 αιτησεις απο τις οποιες εσυ θα διαλεξεις;

Κα παλι ευχαριστω για τον χρονο-κοπο που αφιερωσες για το feedback σου
1.Αυτό είναι θετικό, απλά και πάλι ισχύουν οι βασικές μου παρατηρήσεις: θα εστιάσει στο άτομο- όχι στο event.
2.Για τη γυναίκα είναι τζάμπα, δεν πληρώνει συνδρομή. Τώρα αν η μονάστερη κριτική την αποκλείει, αυτό είναι άλλο καπέλο.
3.Αν βάλει μία γυναίκα ''κερνάω καφέ στα Goody's'', πίστεψέ με άπειροι θα εκλιπαρούν να τη συναντήσουν και θα πληρώσουν κιόλας τον καφέ. Άρα πάλι η γυναίκα θα ''επιλέξει'' με ποιον θα πάει στα Goody's.

Δε μηδενίζω την προσπάθεια, είναι καλή η σύλληψη, με τις παρατηρήσεις μου προσπαθώ απλά να ''κατευθύνω'' σε τυχόν προσαρμογές/ διορθωτικές κινήσεις.

OP
OP
P

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.726
Πόντοι
456
1.Αυτό είναι θετικό, απλά και πάλι ισχύουν οι βασικές μου παρατηρήσεις: θα εστιάσει στο άτομο- όχι στο event.
2.Για τη γυναίκα είναι τζάμπα, δεν πληρώνει συνδρομή. Τώρα αν η μονάστερη κριτική την αποκλείει, αυτό είναι άλλο καπέλο.
3.Αν βάλει μία γυναίκα ''κερνάω καφέ στα Goody's'', πίστεψέ με άπειροι θα εκλιπαρούν να τη συναντήσουν και θα πληρώσουν κιόλας τον καφέ. Άρα πάλι η γυναίκα θα ''επιλέξει'' με ποιον θα πάει στα Goody's.

Δε μηδενίζω την προσπάθεια, είναι καλή η σύλληψη, με τις παρατηρήσεις μου προσπαθώ απλά να ''κατευθύνω'' σε τυχόν προσαρμογές/ διορθωτικές κινήσεις.

Δε μηδενιζεις καθολου, οπως ανεφερα καθε παρατηρηση ευπροσδεκτη.

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα: Σε εστειλαν με τη δουλεια Παρισι και μετα απο μια εβδομαδα βρισκεις τον εαυτο σου Σαββατο στο χοτελ με μια 500αρα για φαγωμα, αλλα δεν εχεις κανεναν γνωστο:

Τρεχουσες επιλογες:

- Ταιντερ, κλπ Μπαινεις, βαζεις διευθυνση Παρισι και αρχιζεις να ματσαρεις και να μιλας. Ωραια, ομορφα και απλα οπως τα ξερουμε εδω και χρονια

nextisonme: Μπαινεις, φτιαχνεις ενα εβεντ για γευμα στο ταδε εστιατοριο με 100 το κεφαλι. Οι τοπικες users θα παρουν ειδοποιηση για το νεο εβεντ και οσες ενδιαφερονται θα κανουν αιτημα. Μπαινεις και επιλεγεις εσυ, με ποια θα βγεις, αφου δεις τα προφλ τους και μιλησεις μαζι τους. Δε σε επιλεγει καμια, εσυ επιλεγεις.
Σε βαθος χρονου, καθε προφιλ θα εχει παρει βαθμολογιες απο προηγουμενα εβεντς. Μπορει να προτιμησεις καποια που συνηθιζει να το κανει και εχει καλες κριτικες, μπορει να σε φοβισει ενα προφιλ χωρις βαθμολογησεις. Μπορει το αντιθετο. Ολα θα παιζουν το ρολο τους.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.594
Πόντοι
456
Δε μηδενιζεις καθολου, οπως ανεφερα καθε παρατηρηση ευπροσδεκτη.

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα: Σε εστειλαν με τη δουλεια Παρισι και μετα απο μια εβδομαδα βρισκεις τον εαυτο σου Σαββατο στο χοτελ με μια 500αρα για φαγωμα, αλλα δεν εχεις κανεναν γνωστο:

Τρεχουσες επιλογες:

- Ταιντερ, κλπ Μπαινεις, βαζεις διευθυνση Παρισι και αρχιζεις να ματσαρεις και να μιλας. Ωραια, ομορφα και απλα οπως τα ξερουμε εδω και χρονια

nextisonme: Μπαινεις, φτιαχνεις ενα εβεντ για γευμα στο ταδε εστιατοριο με 100 το κεφαλι. Οι τοπικες users θα παρουν ειδοποιηση για το νεο εβεντ και οσες ενδιαφερονται θα κανουν αιτημα. Μπαινεις και επιλεγεις εσυ, με ποια θα βγεις, αφου δεις τα προφλ τους και μιλησεις μαζι τους. Δε σε επιλεγει καμια, εσυ επιλεγεις.
Σε βαθος χρονου, καθε προφιλ θα εχει παρει βαθμολογιες απο προηγουμενα εβεντς. Μπορει να προτιμησεις καποια που συνηθιζει να το κανει και εχει καλες κριτικες, μπορει να σε φοβισει ενα προφιλ χωρις βαθμολογησεις. Μπορει το αντιθετο. Ολα θα παιζουν το ρολο τους.

Τύπε γιατί δεν φτιάχνεις μία σελίδα με αγγελίες για ακίνητα όπου οι ενοικιαστές θα λένε δίνω 400 ευρώ για 120 τμ διαμε΄ρισμα στο κολωνάκι και οι μεσίτες και οι ιδιοκτήτες να στέλνουν αιτήματα ώστε ο ενοικιαστής να επιλε΄γει το καλύτερο και πιο φτηνό. Η το αντίστροφο efood όπου θα γράφεις σήμερα θέλω να φάω σουβλάκι μέχρι 2.5 ευρώ και να σου στέλνουν αιτήματα τα σουβλατζίδικα να διαλέξεις το καλύτερο.
Έχει μία αυτιστική λογική η πρόταση σου αλλά θα μπορούσες να την μεταφέρεις και σε άλλες αγορές.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
262
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες, έφτιαξα μία νέα εφαρμογή για δημιουργία events-συναντήσεων, με έμφαση στο 1-1

Η λογική είναι απλή:

Α. Ο χρήστης (hero) δημιουργεί ένα event, πχ "Δείπνο Σάββατο βράδυ στου Ψυρρή" ποσό 50 ευρώ ανά άτομο

Β. Άλλοι χρήστες που ενδιαφέρονται στέλνουν αίτημα συμμετοχής

Γ. Ο hero βλέπει τα προφίλ και τα μηνύματα τους, συζητάει με όποιον θέλει

Δ. Επιλέγει με ποιον-ποια θα βγεί, βγαίνουν και ο hero ΠΛΗΡΩΝΕΙ το ποσό που είχε υποσχεθεί

Ε. Στη συνέχεια μπορεί ο καθένας να βαθμολογήσει τον άλλον (προαιρετικά)

Με δύο λόγια, ο δημιουργός του event κερνάει και επιλέγει με ποιον θα βγει από τους ενδιαφερόμενους-ες

Τα event μπορεί να είναι οτιδήποτε, απλός καφές, ποτό, δείπνο, βόλτα με καλαμπόκι στην Αεροπαγείτου, μπουκάλι στον Τερλέγκα, τέννις, θέατρο, σινεμά, μπόουλινγκ, διάβασμα στη βιβλιοθήκη, κλπ

Η εφαρμογή είναι ακόμα σε αρχική μορφή, ένα απλό MVP (minimum viable product) αλλά γίνονται δαρκώς αλλαγές και νέες version πιο εξελιγμένες θα είναι σύντομα έτοιμες

Ήθελα να ακούσω την άποψη των μπουρδελιάρηδων γιατί εξ ορισμού ήμαστε πληρωτές και αναζητητές συντροφιάς και πιστεύω μια τέτοια εφαρμογή θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα, με απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Κάθε feedback ευπρόσδεκτο, θετικό ή αρνητικό, τόσο για το κονσεπτ όσο και για τη λειτουργία του σαιτ
Μπράβο πολύ ωραία ιδέα φίλε !!!
Καλή επιτυχία !!!!

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
560
Πόντοι
80
bravo eftiaxa kai gw event gia bou filous hahahah...enas kwstakis leipei na kanei gia kineta

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom