Ρε τέλη δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ μέσα για ποιος την έχει μεγαλύτερη -απλά παραθέτουμε εμπειρίες και αντιμετωπίζουμε με κάποιο τρόπο τις στρεβλές απόψεις. Αν δεν είχα κάποια βιώματα (απο.. μέχρι) για διάφορα θέματα δεν θα μιλούσα γιατί δεν θα με έπαιρνε να μιλήσω.
Εγώ θα έλεγα να αφεθεί ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ο Κμαν , που το άνοιξε να γράφει τα δικά του.
Είμαστε ενήλικες , με αρκετές δεκαετίες στο χώρο ρε Νίο .
Δεν θα μας καταστρέψει ο Κμαν , ούτε θα μας παρασύρει .
Τα μειονεκτήματα της δικής του ζωης όπως και τα προβλήματα, είναι εμφανή.
Προσωπικά , νοιώθω θαυμασμό , για ένα ζευγάρι εργάτες που ξέρω, γενιά του πατέρα μου και μεγαλύτεροι
που έχτισαν όλο κι όλο ένα τριόροφο . Και άλλο ζευγάρι , ίδια γενιά, που έφτιαξαν 4 σπίτια. Γιατί μόχθησαν
με σκατένες αμοιβές τους έφυγε ο κώλος. Κάτι άλλα αρχίδια, που με έτοιμα ή με αμοιβή 7 χιλιάρικα για 2 μέρες ξύσιμο ...
μεγάλωσαν υπάρχουσες περιουσίες, τα γράφω στα αρχίδια μου.
Κάπως έτσι και ο Κμαν , με τα χαρντ έρνινγκ μάνεϊ που λένε οι αγγλόφωνοι , έχει μία αίγλη μαχητή.
Κι ας είναι κοντός , με χέρια που δεν μοιάζουν λόρδου , που μένει σε φτωχικό , κοντά σε φάμπρικες στη γερμανία.
Έχει κάτι το αξιοθαύμαστο .
Οι υπόλοιποι .... πλήν Κμαν , έχετε το ελεύθερο πιστεύω , να ανοίξετε άλλα θεματα για πράγα , λονδίνο , νυ , ντενπασάρ, οάχου ...
να γράψετε τις κατακτήσεις σας.
Αν βάζετε και φωτό τα μουνέτα, όπως ο Κμαν , θα τον ξεπεράσετε σε αναγνωσιμότητα.
ΟΙ φωτό που βάζει , δεν το αμφισβητησες, είναι τεμάχια που πέρασαν από τα δωμάτιά του. Δεν είναι ... μοντάζ.
Κρατάμε αυτό .
Κι ας τον αφήσουμε ήσυχο επαναλαμβάνω.
Οι στρεβλές απόψεις και οι ψευδαισθησεις φαίνονται . Δεν μας χαλάνε. Δεν μας παρασέρνουν .