DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.223
- Πόντοι
- 2.846
Στην ανακαίνιση του σπιτιού που να βοηθήσει η κουμπάρα? Η κουμπάρα θα βοηθούσε σε άλλα πράγματα.Εμείς κουμπάρε έχουμε άγρια γούστα![]()
Στην ανακαίνιση του σπιτιού που να βοηθήσει η κουμπάρα? Η κουμπάρα θα βοηθούσε σε άλλα πράγματα.Εμείς κουμπάρε έχουμε άγρια γούστα![]()
Ναι....μονο εσείς....χαχαχαΕμείς κουμπάρε έχουμε άγρια γούστα![]()
Στο σοβατισμα χαχαχαΣτην ανακαίνιση του σπιτιού που να βοηθήσει η κουμπάρα? Η κουμπάρα θα βοηθούσε σε άλλα πράγματα.![]()
Στο ντεκόρΣτην ανακαίνιση του σπιτιού που να βοηθήσει η κουμπάρα? Η κουμπάρα θα βοηθούσε σε άλλα πράγματα.![]()
Είμαστε πολύ άλλα σκόρπιοιΝαι....μονο εσείς....χαχαχα
Θεωρείς ότι έχει καλό γούστο στο ντεκόρ ο έρωτας?Στο ντεκόρρε κουμπάρε!!
Πεταχτο γούστοΘεωρείς ότι έχει καλό γούστο στο ντεκόρ ο έρωτας?![]()
Εγώ να σε βοηθήσει στις δουλειές είπα.Στην ανακαίνιση του σπιτιού που να βοηθήσει η κουμπάρα? Η κουμπάρα θα βοηθούσε σε άλλα πράγματα.![]()
Να σου κάνει "πεταχτό" σοβάδισμα και τεχνικό "σπατουλάρισμα" να δεις ανακαίνιση ο έρωτας!!!Θεωρείς ότι έχει καλό γούστο στο ντεκόρ ο έρωτας?![]()
Δεν το σκέφτηκα ρε φίλε. Με τέτοιο τυράκι θα πλακώνατε όλοι και θα τελείωνε η ανακαίνιση σε χρόνο ρεκόρ.![]()
Κουμπάρε να τη δουλειά θα έκανε η κουμπάρα στο εργοτάξιο σου θα της έπαιρνες ένα τέτοιο μηχάνημα να πηδάει!!
Να ξέρεις όλοι θα ερχόμασταν να βάλουμε ένα χεράκι να σε βοηθήσουμε![]()
Και θα σου ρίχναμε και αδιάβροχο ακρυλικό στοκο στους τοίχους, για μια ζωή.Δεν το σκέφτηκα ρε φίλε. Με τέτοιο τυράκι θα πλακώνατε όλοι και θα τελείωνε η ανακαίνιση σε χρόνο ρεκόρ.![]()
με φωτος απο την μουναρα του diamond ξεκιναει η βδομαδα μας !!!!!!!!!!Multi Massage DIAMOND kali vdomada se olus i Kavlo RULA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλή επιλογή. Πρώτη στην μάχη και πολύ καλό παιδί πάνω απ΄ όλα!!!Επίσκεψη πρόσφατη(Σαββατο βραδακι).
Ητανε η πρωτη μου επισκεψη στο συγκεκριμενο ιδρυμα .
Πέρασμα με Ρούλα . Κοπέλα γύρω στα 30+ με σώμα σφιχτό λαμπάδα από Αλβανία κατά δήλωσή της.
Ύψος γύρω στο 1.65 καστανό μαλλί καρέ και αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο.
Ωραία λεπτά και γυμνασμένα πόδια σφιχτό πωπό που δεν δίνει φλατ κοιλιά και ωραίο στήθος 2 αρι.
Στα θετικά ήταν το ελεύθερο στοματικό της , οι ωραίες χωρίς κλέψιμο στάσεις της , ότι φιλούσε με γλώσσα και οτι εγλυφε @ρχιδι@
Νομίζω ότι είναι μια κοπέλα που επειδή έχει το σώμα και την διάθεση θα αποτελέσει ένα καλό στανταρακι μου .
Μασάζ δεν πρόλαβα να κάνω λόγω δικού μου περιορισμένου χρόνου στο μισαωρο .
εμεινα πολυ ευχαριστημενος dragon xxx και γι αυτο θα ξαναδοκιμασω λιαν συντομωςΠολύ καλή επιλογή. Πρώτη στην μάχη και πολύ καλό παιδί πάνω απ΄ όλα!!!
δειξτε μας ολα τα κοριτσια παρακαλω οχι μονον την ΡουλαMulti Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Kavlo RULA Tora Live!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Nομιζω παντα η 1η στην Αννα πρεπει να ειναι με την πριγκίπισσα Ρούλα !!Επίσκεψη πρόσφατη(Σαββατο βραδακι).
Ητανε η πρωτη μου επισκεψη στο συγκεκριμενο ιδρυμα .
Πέρασμα με Ρούλα . Κοπέλα γύρω στα 30+ με σώμα σφιχτό λαμπάδα από Αλβανία κατά δήλωσή της.
Ύψος γύρω στο 1.65 καστανό μαλλί καρέ και αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο.
Ωραία λεπτά και γυμνασμένα πόδια σφιχτό πωπό που δεν δίνει φλατ κοιλιά και ωραίο στήθος 2 αρι.
Στα θετικά ήταν το ελεύθερο στοματικό της , οι ωραίες χωρίς κλέψιμο στάσεις της , ότι φιλούσε με γλώσσα και οτι εγλυφε @ρχιδι@
Νομίζω ότι είναι μια κοπέλα που επειδή έχει το σώμα και την διάθεση θα αποτελέσει ένα καλό στανταρακι μου .
Μασάζ δεν πρόλαβα να κάνω λόγω δικού μου περιορισμένου χρόνου στο μισαωρο .