protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 683
- Πόντοι
- 371
Adrianna Lorenzo βάλε *****Ποια τσόντα είναι φίλε;;
Adrianna Lorenzo βάλε *****Ποια τσόντα είναι φίλε;;
Έτρωγε καλά για την επιστροφή...Ιάσωνος 20γ Μάντι (έχει πάρει κιλα)λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Νταρντανοπαχουλη όχι,αλλά έχει πάρει κιλακια.Έτρωγε καλά για την επιστροφή...
Νταρντανοπαχουλή ίσως...
Μοιάζει με την ξαδέρφη αυτής που θα έλεγε και ο Λαδάκης
![]()
Έχει κοντά 4 βδομάδες,την έχω πετύχει και απόγευμα στη θέση της Κλεοπάτρας.Ιάσωνος 1β αριστερό Σοφία εννοείς το granny το ξανθό?
Επέστρεψε?
Η αλήθεια είναι την έχουμε χάσει μήνες τώρα :/ εάν ξέρει κάποιος ρε μάγκες με ενδιαφέρει και εμέναΚαλησπέρα σας ξέρει κανένας αν δουλεύει η αν σταμάτησε η τζανινα από Φώκαιας 25 ευχαριστώ
Αι στο καλό!!!Έχει κοντά 4 βδομάδες,την έχω πετύχει και απόγευμα στη θέση της Κλεοπάτρας.
Πήγαινε απλά σε ενημερώνω γιατί δε ξέρω αν πρόσεξες,σήμερα ανακοινώθηκε απλό!!!πρόγραμμα.Αι στο καλό!!!
Θα πάω αύριο για ένα πνιξιμο και ψεκασμα αμυγδαλές!!
Πρωί δεν ήταν σήμερα?
Καλά γελάω δεν παίζει με τίποτα αυτό!Πήγαινε απλά σε ενημερώνω γιατί δε ξέρω αν πρόσεξες,σήμερα ανακοινώθηκε απλό!!!πρόγραμμα.
Η Αλεξάνδρα με τα μπόλικα τατού?Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στα 73 η πρωινή βάρδια είναι λίγο στο περίπου.Καλησπερα,χρονια τωρα 9/10 επισκεψεις ειναι στο λ73α,β.
Με εξυπηρετει να παω κυριως πρωι στην εναρξη της βαρδιας.Στανταρακι μου η εμμυ.
Ομως τους τελευταιους μηνες κατεβαινω και μενω με το πουλι στο χερι.Το προγραμμα λεει 9-5.
Παω στις 10 τπτ,κατεβαινω στις 10μιση τπτ,εχει τυχει στις 11 παλι τπτ.
Μπορειτε να μου πειτε τι γινεται εκει περα απο ωρες και προφανως αν ειναι συστηματικη αυτη η καθυστερηση στην εναρξη της βαρδιας;;
Καλησπέρα, ξέρει κανείς να μου πει τι γίνεται με το Φιλιππίδου 11Β, είναι αυτό που ανεβαίνεις σκαλιά κ έχει κ μπάρ μέσα ποιά κοπέλα είχε εχθε΄ς Σάββατο προς Κυριακή μεταμεσονύχτια; Πήγα 2 φορές με αρκετά μεγάλη διαφορά στην ώρα κ τις 2 είχε μέσα 15 άτομα να περιμένουν κ έφυγα. Γιατί τέτοιος χαμός; Έχει κάτι αξιόλογο;
Επίσης τι παίζει με Φωκαίας 7 που έχει 2 κοπέλες σαν γύφτισες, τσιγγάνες; Τι προελεύσεως είναι; Αξίζουν στο δωμάτιο;
Ευχαριστώ. Έχω καιρό να περάσω κ έχω μείνει
Μόνο φιλλιπιδου?χθες γινόταν χαμός από πιτσιρίκια. όλα τα μπουρδελα ήταν γεμάτα.Καλησπέρα, ξέρει κανείς να μου πει τι γίνεται με το Φιλιππίδου 11Β, είναι αυτό που ανεβαίνεις σκαλιά κ έχει κ μπάρ μέσα ποιά κοπέλα είχε εχθε΄ς Σάββατο προς Κυριακή μεταμεσονύχτια; Πήγα 2 φορές με αρκετά μεγάλη διαφορά στην ώρα κ τις 2 είχε μέσα 15 άτομα να περιμένουν κ έφυγα. Γιατί τέτοιος χαμός; Έχει κάτι αξιόλογο;
Επίσης τι παίζει με Φωκαίας 7 που έχει 2 κοπέλες σαν γύφτισες, τσιγγάνες; Τι προελεύσεως είναι; Αξίζουν στο δωμάτιο;
Ευχαριστώ. Έχω καιρό να περάσω κ έχω μείνει ενημέρωτος!!
Μόλις γύρισα Ναι όντως κάνει απλό πρόγραμμα με ελεύθερο λαρυγγωτο ψεκασμα αμυγδαλές!!Πήγαινε απλά σε ενημερώνω γιατί δε ξέρω αν πρόσεξες,σήμερα ανακοινώθηκε απλό!!!πρόγραμμα.
Άρα συνεχίζει η θεία Σοφία τις ελεύθερες ψεκαστικές φλογέρες!Μόλις γύρισα Ναι όντως κάνει απλό πρόγραμμα με ελεύθερο λαρυγγωτο ψεκασμα αμυγδαλές!!
Υπέροχη συνεδρία μετα από καιρό..
Έμαθα δουλεύει 11.00-17.00..