Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Μια άλλη φορά είχα πάει μια άλλη Τσέχα σε νησί και μπροστά από εμάς στις ξαπλώστρες καθότανε ένας μεσήλικας Γερμανός και ένας νεαρός Ελληνας τελείως κραγμένος πούστης με πούστικη φωνή.Κάποια στιγμή σηκώνεται ο Ελληνας και ο Γερμανός του πιάνει τα αρχίδια και αρχίζει να τον θωπεύει.Πω πω λέω ρεζίλι γίναμε θα χάσει η γκόμενα πάσα ιδέα για τους Ελληνες.
Με ρωτάει η γκόμενα στα τσέχικα.Αυτοί οι δύο μπροστά πρέπει να είναι αδερφές.Ναι,της λέω ε΄ρχονται στο νησί αρκετοί γκαίυ Γερμανοί.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Στην Σκιάθο που ανέφερες πριν,είπες στον σερβιτόρο για την παραγγελία και αυτός μίλαγε στο μωρό?:confused:

Ναι,με αγνόησε τελείως.Εφερε μόνο στη γκόμενα αυτό που ζήτησε και μετά έδωσε στη γκόμενα τα ρέστα από αυτά που άφησα.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.338
Πόντοι
10.411
άστο πολυβόλα είναι, γι' αυτό σκυλιάζουν οι Ελληνίδες με τις Τσέχες και τις Ρωσίδες γιατί αυτές χαλάνε τα σχέδια μουνοδουλίασης που έχουν για εμάς τους Έλληνες άντρες
Πιστεύω ότι με όλες σκυλιάζουν και βγάζουν αφρούς,όχι μόνο με οπλοπολυβόλα Τσεχίας ,Ρωσίας,Ουκρανίας κλπ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Ημασταν στο πλοίο για Νάξο το 2008 και ανεβήκαμε κάποια στιγμή πάνω στο κατάστρωμα,έβγαζα τη γκόμενα φωτογραφίες οπότε έρχεται ο τύπος και αρχίζει να φωνάζει γιατί ρε μαλάκα τραβάς φωτογραφίες?Ηταν απειλητικός ερχόταν προς το μέρος μου οπότε πήγα πίσω από ένα τραπεζάκι και σήκωσα κάτι που βρήκα εκεί,σίδερο δε θυμάμαι τι ήτανε ώστε αν προσπαθούσε να παραμερίσει το τραπεζάκι και να έρθει να τον χτυπήσω.Τότε αυτός σήκωσε μια καρέκλα και την πέταξε προς το μέρος μου.Μετά εμφανίστηκαν κάποιοι από το προσωπικό του πλοίου τον μάζεψαν και μου ζήτησαν κατάθεση πριν έρθει η αστυνομία στο λιμάνι.Πάντως ήταν επικίνδυνο γιατί ήταν άδειο το κατάστρωμα επάνω όταν ανεβήκαμε,ευτυχώς το πήρε χαμπάρι το προσωπικό του πλοίου τι συνέβαινε.
Η γκόμενα είχε παραξενευτεί τελείως από το σκηνικό.

πωωω πέφτω από τα σύννεφα κάημαν, γι' αυτό η χώρα πάει κατά διαόλου. Εμένα πάντως όσες φορές κατέβασα κάποια από το μπλοκ δεν είχα τέτοια θέματα όπως εσύ

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
πωωω πέφτω από τα σύννεφα κάημαν, γι' αυτό η χώρα πάει κατά διαόλου. Εμένα πάντως όσες φορές κατέβασα κάποια από το μπλοκ δεν είχα τέτοια θέματα όπως εσύ

Γίνονται πολλά.Και τώρα τελευταία που είχα φέρει μια εικοσάχρονη Ουκρανή ήρθε ο άλλος να ζητιανέψει και μου λέει εύχομαι καλό ταξίδι σε εσάς και την κόρη σας.
Τότε ειδικά με τις Τσέχες προ δεκαπενταετίας,εικοσαετίας ήταν σουρρεαλιστικά τα σκηνικά.Και αυτές ήταν τελείως άμαθες βέβαια,δεν καταλάβαιναν τίποτα από Ελλάδα ήταν σαν κοτόπουλα,τους φαίνονταν όλα τελείως χαοτικά.Αντίθετα οι Πολωνέζες κτλ προσαρμόζονταν αμέσως.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.003
Πόντοι
1.406

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Τότε ειδικά με τις Τσέχες προ δεκαπενταετίας,εικοσαετίας ήταν σουρρεαλιστικά τα σκηνικά.Και αυτές ήταν τελείως άμαθες βέβαια,δεν καταλάβαιναν τίποτα από Ελλάδα ήταν σαν κοτόπουλα,τους φαίνονταν όλα τελείως χαοτικά.

πριν 15 χρόνια δεν ταξίδευαν μαζικά οι κοπέλες από το μπλοκ και τα σοσιαλ ήταν ακόμη σε πρώιμο στάδιο, όχι όπως τώρα που όλες το παίζουν influensers

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Γενικά στα νησιά που είναι επαγγελματίες π.χ. Ρόδο δεν έχεις πρόβλημα.Επίσης δεν έχεις πρόβλημα αν πας σε κυριλέ μέρη πεντάστερα,ακριβά εστιατόρια,ακριβές παραλίες κτλ.Αν όμως πας σε τριάστερα ή με τη γκόμενα σε σουβλατζίδικα,φτηνα μέρη και σε δει ο άλλος με μουνάρα εκεί μπορεί να έχεις πρόβλημα.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
πριν 15 χρόνια δεν ταξίδευαν μαζικά οι κοπέλες από το μπλοκ και τα σοσιαλ ήταν ακόμη σε πρώιμο στάδιο, όχι όπως τώρα που όλες το παίζουν influensers

Τότε την Αθήνα τη θεωρούσαν εξωτική.Υπήρχαν Τσεχία γκόμενες από χωριά που δεν είχαν δει ποτέ στη ζωή τους θάλασσα.Εβλεπαν θάλασσα και τρελαίνονταν από τη χαρά τους.Ειδικά γαλάζια θάλασσα δεν είχαν δει οι περισσότερες.Μόνο σε φωτογραφίες την είχαν δει.Μου έλεγε μία οτι απορούσε με τον όρο γαλάζια θάλασσα αφού η θάλασσα ήταν πράσινη.(είχε δει μόνο τη Βαλτική).Θεωρούσε το γαλάζια οτι ήταν ποιητική έκφραση.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Πιστεύω ότι με όλες σκυλιάζουν και βγάζουν αφρούς,όχι μόνο με οπλοπολυβόλα Τσεχίας ,Ρωσίας,Ουκρανίας κλπ

σκυλιάζουν γενικά με τις ξένες γιατί το σχέδιο των ελληνίδων να θέλουν τον άντρα αγάμητο και πυρφόρο για να τον κάνουν ότι θέλουν πάει περίπατο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Τότε την Αθήνα τη θεωρούσαν εξωτική.Υπήρχαν Τσεχία γκόμενες από χωριά που δεν είχαν δει ποτέ στη ζωή τους θάλασσα.Εβλεπαν θάλασσα και τρελαίνονταν από τη χαρά τους.Ειδικά γαλάζια θάλασσα δεν είχαν δει οι περισσότερες.

έτσι ακριβώς :thumbsup:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Ημασταν τότε με την Τσέχα στο καράβι και της έλεγαν οι Ελληνίδες μωρή πουτάνα γιατί πας με αυτόν?Αλλη φορά φίλαγα μια Πολωνέζα Λεπτοκαρυά και ήρθαν κάτι Ελληνίδες και είχαν ξεραθεί στα γέλια,κακάριζαν,κορόιδευαν κτλ.Και στο τραμ για Αλιμο που ήμουν με την άλλη τη δίμετρη Τσέχα είχαν έρθει κάτι Ελληνίδες πιπίνια και της έλεγαν βαριά πράγματα και βρισιές.Το καλό ήταν οτι οι γκόμενες αυτές δε μίλαγαν λέξη αγγλικά ούτε ελληνικά οπότε δεν καταλάβαιναν τίποτα.Ρώταγαν εμένα τι είπαν οι κοπέλες και έλεγα οτι είσαι πολύ όμορφη κτλ.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.338
Πόντοι
10.411
Ημασταν τότε με την Τσέχα στο καράβι και της έλεγαν οι Ελληνίδες μωρή πουτάνα γιατί πας με αυτόν?Αλλη φορά φίλαγα μια Πολωνέζα Λεπτοκαρυά και ήρθαν κάτι Ελληνίδες και είχαν ξεραθεί στα γέλια,κακάριζαν,κορόιδευαν κτλ.Και στο τραμ για Αλιμο που ήμουν με την άλλη τη δίμετρη Τσέχα είχαν έρθει κάτι Ελληνίδες πιπίνια και της έλεγαν βαριά πράγματα και βρισιές.Το καλό ήταν οτι οι γκόμενες αυτές δε μίλαγαν λέξη αγγλικά ούτε ελληνικά οπότε δεν καταλάβαιναν τίποτα.Ρώταγαν εμένα τι είπαν οι κοπέλες και έλεγα οτι είσαι πολύ όμορφη κτλ.
giphy-CARTMAN.gif

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Και τώρα πριν από τρία χρόνια με είδε μια Ελληνίδα να περπατάω με μια Τσέχα μοντελοειδή κοντά στην Πλάκα και μου πέταξε βρωμόνερα από το μπαλκόνι με έκανε λούτσα.Αρχισα να βρίζω,κουφάθηκε η γκόμενα.
Και άλλα σκηνικά να είσαι με τη γκόμενα και να κατεβαίνουν μηχανάκηδες να παίξουν μπουκέτα κτλ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346

εγώ όσες Ουκρανές κατέβασα στην Ελλάδα δεν είχα τέτοια θέματα με επιθέσεις στην κοπέλα μου ή σε μένα τον ίδιο από Ελληνίδες, αλλά έβλεπα πως με κοιτούσαν με θυμό και ξινισμένα μούτρα. Εγώ δεν αφήνω περιθώριο για πολλά πολλά

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Τώρα έχουν συνηθίσει.Τότε δεν ήταν πολλοί Ελληνες με ξένες σε διακοπές,έβγαζες μάτι.Αυτές παίζει και να ήτανε οι μόνες Τσέχες στο νησί.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Γενικά Ελλάδα ασχολείται ο κόσμος με τον περίγυρο.Αυτό αρέσει στις γκόμενες γιατί νιώθουν ασφάλεια.Σλαβικές χώρες δεν τους απασχολεί τι κάνει ο δίπλα,αν έχει γκόμενα,πώς είναι η γκόμενα,τι διάθεση έχει γιατί είναι με αυτόν κτλ.
Ελλάδα προσέχουν αν κάτι στραβώσει,αν μεθύσει η γκόμενα ή τσακωθείς μαζί της παίζει να παρέμβουν κάποιοι και να έχεις πρόβλημα.Πρέπει να προβλέπεις όλες τις πιθανές καταστάσεις.Σλαβικές χώρες δε χρειάζεται να ανησυχείς,στα αρχίδια σου εντελώς,κανείς δε δίνει σημασία.
Σλαβικές χώρες είναι εξημερωμένες,Ελλάδα ξυπνάνε κάπως.Επίσης σλαβικές χώρες ο πληρώνων έχει αξία δηλαδή ο άντρας.Ολοι αυτόν σέβονται,όχι τις γκόμενες που κυκλοφοράει.Ελλάδα οι γκόμενες έχουν τεράστια αξία συγκριτικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
.Επίσης σλαβικές χώρες ο πληρώνων έχει αξία δηλαδή ο άντρας.Ολοι αυτόν σέβονται,όχι τις γκόμενες που κυκλοφοράει.Ελλάδα οι γκόμενες έχουν τεράστια αξία συγκριτικά.

τις δίνουν αξία οι πυρφόροι πριν αρκετά χρόνια περισσότερο, τώρα κάπως μετριάστηκε αυτό γιατί ξύπνησαν αρκετοί, γι' αυτό και βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές και τουπέ από τις Ελληνίδες αυτή είναι και καμία άλλη.
Φυσικά το μεγάλο στραπάτσο το τρώνε όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό εκεί χάνεται οι γη κάτω από τα πόδια τους όταν διαπιστώνουν ότι δεν ασχολείται κανείς μαζί τους

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.923
Πόντοι
3.556
Τω΄ρα τελευταία οι Ελληνίδες έχουν αρχίσει και αποδέχονται τις ξένες.Κάνουν φιλίες με Ρωσίδες,Πολωνέζες,Ουκρανέζες κτλ.Παλιά δεν τις καταδέχονταν.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom