Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
712
Πόντοι
86
Πέρασα σήμερα κατά της 8 ψοφια πράγματα μόνο δύο φάλαινες στο γνωστόν σημείο που μαζεύονται.. Καθώς περνούσα πέρα μια με πολύ πρόστυχο βλέμμα την έψαξα δύο φορές πάνω κάτω και την βρήκα έξω από την διχάλα λίγο πιο κάτω σε μια κολόνα αν δεν κάνω λάθος και μέχρι να κάνω αναστροφή να πάω την έπιασε πάρλα ένα παλικάρι και μου την πήρε μέσα από το στόμα... Αποφεύγουμε την περιοχή και έξω από την διχάλα η από την διχάλα και μέσα ? Δεν φαινόταν για ζακι αλλά πολύ πρόστυχο βλέμμα
Αν ηταν πρην την διχαλα, μελαχρινή σκιστοματα, μάλλον λες για την Χρύσα, τις παίρνει και αυτη τις ουσίες της, αν και σε όλους λέει ότι πίνει ξύδια

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Αν ηταν πρην την διχαλα, μελαχρινή σκιστοματα, μάλλον λες για την Χρύσα, τις παίρνει και αυτη τις ουσίες της, αν και σε όλους λέει ότι πίνει ξύδια
Πρώτη φορά την είδα μάλλον είναι αυτή που λες... Για καμιά πίπα θα την έπαιρνα μόνο αλλά αν είναι όπως τα λες φίλε δεν θα πάρω...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.482
Πόντοι
201
Πρώτη φορά την είδα μάλλον είναι αυτή που λες... Για καμιά πίπα θα την έπαιρνα μόνο αλλά αν είναι όπως τα λες φίλε δεν θα πάρω...
Την είχα πάρει μια φορά βράδυ και μου φάνηκε μουνάρα. Μετά από λίγες μέρες την είδα μέρα και τρελάθηκα, απόρησα πως είναι δυνατόν να πηγαίνουμε με γυναίκες σαν κι αυτήν. Πληγές, τρύπες, άθλια κατάσταση. Μακριά.

Stelios375

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
38
Πόντοι
0
καλημερα....
περασμα χθες κοντα στης 10:30 - 11΄00 ... Αρκετα πεσμενη κινηση ... αρκετα γεματες σε σωμα και μετα η κλασσικες μαυρες ...
για την αδυνατη στην χαλκιδος δεν την πετυχα...

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.566
Πόντοι
446
Περασμα χτες 9-10...προσωπικα ειδα λιγα πραματα...αν εξαιρεσεις οτι στη Χλοης ειχε καμια δεκαρια μαζεμενες που καναν κουβεντα..Αλβα στην αρχη με το Ξανθο λογο ωρας δεν ειδα καποια μαυρη και ουτε και Τρανς στην Κτηνιατρικη...Ιουλια ποστο Δρακουμελ απο νωρις ηταν στο Ποστο..Ντανιελα με φιλη της και μερικα πρεζακια διασπαρτα...ειναι και μια ισχυριζεται οτι δεν κανει χρηση ντυνεται αρκετα καλα αλλα απο κοντα μοιαζει με ορκ...Μοναστηριου δεν πετυχα απολυτως καμια..ισως και να ηταν ολες φορτωμενες η να βγηκαν αργοτερα....φορτωσα μια Παουλα παραδιπλα απο τη Ντανιελα.....φορτωμα για πιπα...επικη ιεροτελεστια ενιωθα πως μου εκαναν μπανιο..μου εδωσε μωρομαντηλα να τον σκουπισω...περασε καποτα και αρχισε να την σκουπιζει και να τον σκουπιζει.....και αποκορυφωμα στη πιπα στο τελειωμα ζητησα να τον παρει ολο να χυσω και ειπε δεν μπορω δεν ειμαι επαγγελματιας....

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Την είχα πάρει μια φορά βράδυ και μου φάνηκε μουνάρα. Μετά από λίγες μέρες την είδα μέρα και τρελάθηκα, απόρησα πως είναι δυνατόν να πηγαίνουμε με γυναίκες σαν κι αυτήν. Πληγές, τρύπες, άθλια κατάσταση. Μακριά.
Με έσωσες φιλαράκι

Lakiskom

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Like
7
Πόντοι
0
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ακόμη μία Άννα Ρωσίδα, ψηλή, αδύνατη, μελαχρινή; Τώρα επέστρεψα Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια και δεν ξέρω τί υπάρχει τώρα. Στεκόταν Γιαννιτσών από την δεξιά πλευρά προς δυτικά, μετά το φανάρι του εμπορικού.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ακόμη μία Άννα Ρωσίδα, ψηλή, αδύνατη, μελαχρινή; Τώρα επέστρεψα Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια και δεν ξέρω τί υπάρχει τώρα. Στεκόταν Γιαννιτσών από την δεξιά πλευρά προς δυτικά, μετά το φανάρι του εμπορικού.
Αν λες μια ξανθια ισως ηταν και μελαχρινη κατα καιρους ψιλη με ενα μπαστουνι που ειχε καποιο περιοδο(ειχε προβλημα στα ποδια απο ατυχημα μου ειχε πει) δεν δουλευει ποια εχω να την δω χρονια..Αν εννοεις καποια αλλη δεν την ξερω..

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.260
Πόντοι
3.556
Αννα υπάρχει μία 40+ στέκεται Γιαννιτσών με Χαλκίδος γνωστή ως Αννα περούκες ρίξε μία ματιά

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.482
Πόντοι
201
Mουνάρα και φοβερή πίπα, αν κατάλαβα καλά για ποια μιλάς. Καθαρή και σοβαρή.
Εξαφανίστηκε εδώ και χρόνια και είχε αλλάξει τηλέφωνο.

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.348
Πόντοι
1.346
Περασμα χτες 9-10...προσωπικα ειδα λιγα πραματα...αν εξαιρεσεις οτι στη Χλοης ειχε καμια δεκαρια μαζεμενες που καναν κουβεντα..Αλβα στην αρχη με το Ξανθο λογο ωρας δεν ειδα καποια μαυρη και ουτε και Τρανς στην Κτηνιατρικη...Ιουλια ποστο Δρακουμελ απο νωρις ηταν στο Ποστο..Ντανιελα με φιλη της και μερικα πρεζακια διασπαρτα...ειναι και μια ισχυριζεται οτι δεν κανει χρηση ντυνεται αρκετα καλα αλλα απο κοντα μοιαζει με ορκ...Μοναστηριου δεν πετυχα απολυτως καμια..ισως και να ηταν ολες φορτωμενες η να βγηκαν αργοτερα....φορτωσα μια Παουλα παραδιπλα απο τη Ντανιελα.....φορτωμα για πιπα...επικη ιεροτελεστια ενιωθα πως μου εκαναν μπανιο..μου εδωσε μωρομαντηλα να τον σκουπισω...περασε καποτα και αρχισε να την σκουπιζει και να τον σκουπιζει.....και αποκορυφωμα στη πιπα στο τελειωμα ζητησα να τον παρει ολο να χυσω και ειπε δεν μπορω δεν ειμαι επαγγελματιας....
Να'το το αματουρι!

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.348
Πόντοι
1.346
Αν λες μια ξανθια ισως ηταν και μελαχρινη κατα καιρους ψιλη με ενα μπαστουνι που ειχε καποιο περιοδο(ειχε προβλημα στα ποδια απο ατυχημα μου ειχε πει) δεν δουλευει ποια εχω να την δω χρονια..Αν εννοεις καποια αλλη δεν την ξερω..
αυτη με το μπαστουνι ηταν πριν 7-8 χρονια

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.719
Πόντοι
3.506

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.348
Πόντοι
1.346
Με έσωσες φιλαράκι
αν λες για την Χρυσα,μακρια.Φουλ εξαρτηση,φαινεται στο βλεμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καθολου αματουρι η συγκεκριμενη, 35+ με χρονια στην δουλεια και παλαιοτερα με αγγελια στο kanesex,η Παουλα που γραφει ο τυπος!
πλακα κανω ρε Γιωργακη,επειδη ειπε στον τυπο πως δεν ειναι επαγγελματιας

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.719
Πόντοι
3.506
αν λες για την Χρυσα,μακρια.Φουλ εξαρτηση,φαινεται στο βλεμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πλακα κανω ρε Γιωργακη,επειδη ειπε στον τυπο πως δεν ειναι επαγγελματιας
απλα για να ξερει ο κοσμος ρε,ηθελα να το γραψω και το ξεχασα

Lakiskom

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Like
7
Πόντοι
0
Mουνάρα και φοβερή πίπα, αν κατάλαβα καλά για ποια μιλάς. Καθαρή και σοβαρή.
Εξαφανίστηκε εδώ και χρόνια και είχε αλλάξει τηλέφωνο.
Όπως τα περιγράφεις είναι, μάλλον αυτή είναι. Είχε και μία προσφορά ρωσική αλλά μιλούσε πολύ καλά.

takos258

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Αυτήν την στιγμή σε ποια σημεία είναι οι πιάτσες της Θεσσαλονίκης;Προχθές πέρασα γιαννιτσων και πέρα από μια λίγο πιο δίπλα από την μαύρη γυρίζοντας από one Salonica τίποτα άλλο.Σε ποια σημεία την στήνουν και ποιες αξίζουν;

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Αυτήν την στιγμή σε ποια σημεία είναι οι πιάτσες της Θεσσαλονίκης;Προχθές πέρασα γιαννιτσων και πέρα από μια λίγο πιο δίπλα από την μαύρη γυρίζοντας από one Salonica τίποτα άλλο.Σε ποια σημεία την στήνουν και ποιες αξίζουν;
Γιαννιτσών από άκρη σε άκρη αδερφέ ανάλογα τι ώρα πέρασες μετά της 21:00 αρχίζει σιγά σιγά το νταβαντουρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom