Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.922
Πόντοι
3.556
Με Τσέχες,Πολωνέζες χόρταινες τότε μέχρι το 2013 μουνί.Μετά το 2017 άνοιξε η βίζα για τις Ουκρανέζες,έφερα αρκετές Ουκρανέζες Ελλάδα αν και δεν έμενα εκεί.Βέβαια τώρα λόγω πολέμου είναι πρακτικά αδύνατο.
Ο Ελληνας τώρα είναι σε πολύ μειονεκτική θέση.Τσέχες,Πολωνέζες έχουν ανεβάσει τον αμανέ και δεν έρχοναι εύκολα,οι Πολωνέζες που έχουν απομείνει Ελλάδα είναι μεσήλικες και λόγω πολέμου δεν μπορεί να φέρει από πρώην ΕΣΣΔ οπότε θα ασχοληθεί υποχρεωτικά και με Ελληνίδες.Πολύ χάλια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.635
Στην Ελλάδα έφερνα τη μία γκόμενα μετά την άλλη όταν έμενα.Είχα ας πούμε 5 δίμετρες Τσέχες το 2008,ερχόταν η μία για μια βδομάδα,την ξεπροβόδιζα,έφερνα την επόμενη κτλ.Συν Πολωνέζες που σπονσοράριζα.Απλά δεν έπρεπε να τις κρατάς για πολύ.Ενα χιλιάρικο κόστιζε συνολικά εισιτήριο από Πράγα και έξοδα διακοπών για 7-10 μέρες.Τότε οι Τσέχες ενθουσιάζονταν και μόνο που έβλεπαν θάλασσα τις πήγαινα Μπάτη και Αλιμο και τρελαίνονταν.Από νησιά άντε καμιά Αίγινα και κανάν Πόρο για μονοήμερη εκδρομή,μερικές τις είχα πάει Σκιάθο,Ρόδο και Νάξο ή Παραλία Κατερίνης σε φτηνά ενοικιαζόμενα,ούτε Σαντορίνη χρειαζόταν ούτε Μύκονος.
Τότε αν πήγαινες μια γύρα Πολωνία,Τσεχία και καθόσουν μια βδομάδα άνετα έβρισκες γκόμενες να κατεβάσεις Ελλάδα.Μετά έκανες απλώς ψευτοσχέσεις που πήγαινες εκεί ή τις έφερνες εναλλάξ.Στο ίντερνετ είχε πάρα πάρα πολλές που ενδιαφέρονταν να έρθουν χωρίς να σε γνωρίζουν.Ηταν άλλες εποχές βέβαια.Τώρα το ίδιο μπορεί να κάνει κανείς μόνο με Ρωσίδες αν μένει Ελλάδα αλλά πρέπει να τα στάζει χοντρά για εισιτήρια,βίζες.
Οι Ελληνίδες τις βρίζανε τις Τσέχες τις λέγανε πουτάνες στη μάπα τους,βέβαια οι Τσέχες δεν καταλαβαίνανε τι λένε.Ενας Ελληνας μου επιτέθηκε πετώντας καρέκλες στο κατάστρωμα του πλοίου για Νάξο επειδή θύμωσε που ήμουν με Τσέχα δίμετρη.Μετά ήρθε η αστυνομία στο λιμάνι,τον συνέλαβαν κτλ.Κάτι άλλοι έρχονταν και έπαιζαν τις πούτσες τους Ολυμπιακή Ακτή όταν ήμουν με μια άλλη γυμνίστρια,ένας σερβιτόρος Σκιάθο αρνιόταν να πάρει παραγγελία από εμένα και μίλαγε μόνο με τη γκόμενα,πλήρωσα και έδινε τα ρέστα στη γκόμενα κτλ.
Οι Τούρκοι βέβαια είναι χειρότεροι εκεί είναι χέσε μέσα,όπου και να πας καμακώνουν τη δικιά σου στη μάπα σου.Οι Ελληνες χώνονται άμα πας τουαλέτα άμα την αφήσεις κτλ.
Λέμε για Ελληνίδες καουμπόη όχι για σλαβες που κατεβάζεις Ελλάδα
Οι Ελληνίδες θα σε είχαν σήκω κάτσε και θα σου λέγανε 1000ρικο για τόσο φθηνή με περνάς....
Οι ελληναραδες αντιδρούν διαφορετικά κοιτάνε να στη φέρουν με άνισο τροπο και όχι νταιρεκτ στο ζήτημα.
Πχ καμακώνεις μια έρχεται ο άλλος από πίσω και σε θάβει στη γκόμενα σε συκοφαντεί,πας να ριξεις μια άλλη και την έχεις έτοιμη ο άλλος που την έχει καψούρα μαζεύει άλλους δύο και σε κάνουν τουλούμι στο ξύλο για να μην την ξαναπλησιασεις.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.079
Πόντοι
6.256
Λέμε για Ελληνίδες καουμπόη όχι για σλαβες που κατεβάζεις Ελλάδα
Οι Ελληνίδες θα σε είχαν σήκω κάτσε και θα σου λέγανε 1000ρικο για τόσο φθηνή με περνάς....
Οι ελληναραδες αντιδρούν διαφορετικά κοιτάνε να στη φέρουν με άνισο τροπο και όχι νταιρεκτ στο ζήτημα.
Πχ καμακώνεις μια έρχεται ο άλλος από πίσω και σε θάβει στη γκόμενα σε συκοφαντεί,πας να ριξεις μια άλλη και την έχεις έτοιμη ο άλλος που την έχει καψούρα μαζεύει άλλους δύο και σε κάνουν τουλούμι στο ξύλο για να μην την ξαναπλησιασεις.
πρωην μελος που δεν γραφει πια "λενε" οτι βομβαρδιζε με πμ οτι γυναικειο νικ περασε απο το σαιτ και εθαβε οποιο αλλο μελος της μιλουσε

ετσι λενε :undecided:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.922
Πόντοι
3.556
Για αυτό δεν ασχολούμουν με Ελληνιδες είχαν ψηλά την μύτη και ήταν καλομαθημενες.Συνηθως ήθελαν έτοιμο πακέτο να ειναι φτιαγμένος ο αλλος δεν ήθελαν σχέση με άγνωστο με βαρκα την ελπίδα.Δε θέλανε π.χ. φοιτητή νομικής που παλευε ακόμα, θέλανε φτασμένο δικηγόρο.
Τον Ελληνα φοιτητή τον έτρωγε η μαλακία ενώ Πολωνία τις παρτούζωνε ο φοιτητής ήταν πιο ρομαντικές.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.272
Πόντοι
33.405
πρωην μελος που δεν γραφει πια "λενε" οτι βομβαρδιζε με πμ οτι γυναικειο νικ περασε απο το σαιτ και εθαβε οποιο αλλο μελος της μιλουσε

ετσι λενε :undecided:

Αναφέρεστε σε Τριπολιτσιώτη υποστηρικτή του κυβερνώντος κόμματος μήπως; :coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.635
Αυτό είναι στην ελληνική κουλτούρα τα θέλουν όλα έτοιμα ούτε καν αναπτύσομενα, ανέκαθεν η λέξη φοιτητής ήταν ντεμοντέ ενώ αν ήξεραν ότι αυτός ο φοιτητής νομικής σε 15 20 χρόνια θα γίνει τρανός δικηγόρος και θα βγάζει 10χιλιαρικα το μήνα θα τον ήθελαν όλοι

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.985
Πόντοι
6.056
Οι Ελληνίδες τις βρίζανε τις Τσέχες τις λέγανε πουτάνες στη μάπα τους,βέβαια οι Τσέχες δεν καταλαβαίνανε τι λένε.Ενας Ελληνας μου επιτέθηκε πετώντας καρέκλες στο κατάστρωμα του πλοίου για Νάξο επειδή θύμωσε που ήμουν με Τσέχα δίμετρη.Μετά ήρθε η αστυνομία στο λιμάνι,τον συνέλαβαν κτλ.Κάτι άλλοι έρχονταν και έπαιζαν τις πούτσες τους Ολυμπιακή Ακτή όταν ήμουν με μια άλλη γυμνίστρια,ένας σερβιτόρος Σκιάθο αρνιόταν να πάρει παραγγελία από εμένα και μίλαγε μόνο με τη γκόμενα,πλήρωσα και έδινε τα ρέστα στη γκόμενα κτλ.
Οι Τούρκοι βέβαια είναι χειρότεροι εκεί είναι χέσε μέσα,όπου και να πας καμακώνουν τη δικιά σου στη μάπα σου.Οι Ελληνες χώνονται άμα πας τουαλέτα άμα την αφήσεις κτλ.

Απλά εσύ το τερματίζεις το missmatch γι'αυτό και προκαλούνται αντιδράσεις

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.079
Πόντοι
6.256
Αναφέρεστε σε Τριπολιτσιώτη υποστηρικτή του κυβερνώντος κόμματος μήπως; :coffee:
ειναι που λενε καλυτερα το ματι παρα το ονομα ε? :tooth:

δεν ειναι πρωην αυτος απλα δεν γραφει

το ποιντ ειναι οτι εχει κουναβια που θα σου κανουν χαλαστρα ακομη και αν αυτοι δεν προκειται να φανε ..απο αποψη η ξερω γω τι

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.922
Πόντοι
3.556
Αυτό είναι στην ελληνική κουλτούρα τα θέλουν όλα έτοιμα ούτε καν αναπτύσομενα, ανέκαθεν η λέξη φοιτητής ήταν ντεμοντέ ενώ αν ήξεραν ότι αυτός ο φοιτητής νομικής σε 15 20 χρόνια θα γίνει τρανός δικηγόρος και θα βγάζει 10χιλιαρικα το μήνα θα τον ήθελαν όλοι

Αυτό είναι το θέμα.Οτι αν η άλλη πίπωνε το φοιτητή όταν ακόμα αυτός ήταν φτωχός επενδύοντας στο ταλέντο του και την εξέλιξή του μετά,ο φοιτητής μπορεί να την τιμούσε και αργότερα όταν θα ήταν φτιαγμένος.Ενώ τώρα όταν σου λέει όχι,πρώτα θα γίνεις και μετά τα λέμε,λέει και ο φοιτητής στα αρχίδια μου άμα βγάλω λεφτά τι να σε κάνω εσένα θα έχω όσες θέλω,θα γαμάω εδώ κι εκεί.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.985
Πόντοι
6.056
Τον Ελληνα φοιτητή τον έτρωγε η μαλακία ενώ Πολωνία τις παρτούζωνε ο φοιτητής ήταν πιο ρομαντικές.

Όντως,παλιά αν δεν του καθόταν σχέση στη σχολή ή δεν είχε γκόμενα απ'το λύκειο,τον έτρωγε η μαλακια.Εκτος αν έβρισκε δουλειά στη νύχτα.

Τωρα αλλάξαν οι γκόμενες,αλλάξαν και τα πράγματα.Με το που φεύγουν απ'τα χωριά τους στα 18,το μουνι τους βράζει για νεες πούτσες

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.079
Πόντοι
6.256
Όντως,παλιά αν δεν του καθόταν σχέση στη σχολή ή δεν είχε γκόμενα απ'το λύκειο,τον έτρωγε η μαλακια.Εκτος αν έβρισκε δουλειά στη νύχτα.

Τωρα αλλάξαν οι γκόμενες,αλλάξαν και τα πράγματα.Με το που φεύγουν απ'τα χωριά τους στα 18,το μουνι τους βράζει για νεες πούτσες
παρε μια αποφαση σαντ βραζει το μουνι τους η το εχουν μονο για κατουρημα μην μας μπερδευεις

μεχρι τωρα μας ελεγες οτι δεν "παιζουν" με κανεναν ειναι ξινομουνια και ολοι ειναι αορατοι γιαυτες

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.003
Πόντοι
1.406
Ενας Ελληνας μου επιτέθηκε πετώντας καρέκλες στο κατάστρωμα του πλοίου για Νάξο επειδή θύμωσε που ήμουν με Τσέχα δίμετρη.Μετά ήρθε η αστυνομία στο λιμάνι,τον συνέλαβαν κτλ.
Πες μας την ιστορία τυπε:coffee:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.328
Πόντοι
10.411
Πολλά ζητάμε ? :rockon:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.328
Πόντοι
10.411
Στην Ελλάδα έφερνα τη μία γκόμενα μετά την άλλη όταν έμενα.Είχα ας πούμε 5 δίμετρες Τσέχες το 2008,ερχόταν η μία για μια βδομάδα,την ξεπροβόδιζα,έφερνα την επόμενη κτλ.Συν Πολωνέζες που σπονσοράριζα.Απλά δεν έπρεπε να τις κρατάς για πολύ.Ενα χιλιάρικο κόστιζε συνολικά εισιτήριο από Πράγα και έξοδα διακοπών για 7-10 μέρες.Τότε οι Τσέχες ενθουσιάζονταν και μόνο που έβλεπαν θάλασσα τις πήγαινα Μπάτη και Αλιμο και τρελαίνονταν.Από νησιά άντε καμιά Αίγινα και κανάν Πόρο για μονοήμερη εκδρομή,μερικές τις είχα πάει Σκιάθο,Ρόδο και Νάξο ή Παραλία Κατερίνης σε φτηνά ενοικιαζόμενα,ούτε Σαντορίνη χρειαζόταν ούτε Μύκονος.
Τότε αν πήγαινες μια γύρα Πολωνία,Τσεχία και καθόσουν μια βδομάδα άνετα έβρισκες γκόμενες να κατεβάσεις Ελλάδα.Μετά έκανες απλώς ψευτοσχέσεις που πήγαινες εκεί ή τις έφερνες εναλλάξ.Στο ίντερνετ είχε πάρα πάρα πολλές που ενδιαφέρονταν να έρθουν χωρίς να σε γνωρίζουν.Ηταν άλλες εποχές βέβαια.Τώρα το ίδιο μπορεί να κάνει κανείς μόνο με Ρωσίδες αν μένει Ελλάδα αλλά πρέπει να τα στάζει χοντρά για εισιτήρια,βίζες.
Αυτά είναι :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
Οι Τσέχες γενικώς είναι δυνατά όπλα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Εδώ τον πήραν στο κατόπι κάτι ελλεινηδες( υπερασπιστές) για λιντσάρισμα σε νησί- κ ο λόγος μια αλλοδαπή που είχε κατεβάσει για ζετεμ

:O πότε έγινε αυτό; έχω χάσει επεισόδια. :think: Ότι θα κινδύνευε να τον λιντσάρουν Ελληνίδες επειδή πονάνε οι καριόλες από αυτά που γράφει εδώ στο μπου ο κάημαν, εφόσον μοστράρει την φάτσα εδώ λογικό είναι εάν τον δουν να τον αναγνωρίσουν αμέσως

Οι Ελληνίδες τις βρίζανε τις Τσέχες τις λέγανε πουτάνες στη μάπα τους,βέβαια οι Τσέχες δεν καταλαβαίνανε τι λένε.Ενας Ελληνας μου επιτέθηκε πετώντας καρέκλες στο κατάστρωμα του πλοίου για Νάξο επειδή θύμωσε που ήμουν με Τσέχα δίμετρη.Μετά ήρθε η αστυνομία στο λιμάνι,τον συνέλαβαν

:O αμάν ρε κάημαν όλα σε σένα συμβαίνουν. Είδες ότι η πολύ έκθεση του προσώπου σου με φωτογραφίες εδώ στο site τι αποτελέσματα φέρνει :dunno:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.922
Πόντοι
3.556
Πες μας την ιστορία τυπε:coffee:

Ημασταν στο πλοίο για Νάξο το 2008 και ανεβήκαμε κάποια στιγμή πάνω στο κατάστρωμα,έβγαζα τη γκόμενα φωτογραφίες οπότε έρχεται ο τύπος και αρχίζει να φωνάζει γιατί ρε μαλάκα τραβάς φωτογραφίες?Ηταν απειλητικός ερχόταν προς το μέρος μου οπότε πήγα πίσω από ένα τραπεζάκι και σήκωσα κάτι που βρήκα εκεί,σίδερο δε θυμάμαι τι ήτανε ώστε αν προσπαθούσε να παραμερίσει το τραπεζάκι και να έρθει να τον χτυπήσω.Τότε αυτός σήκωσε μια καρέκλα και την πέταξε προς το μέρος μου.Μετά εμφανίστηκαν κάποιοι από το προσωπικό του πλοίου τον μάζεψαν και μου ζήτησαν κατάθεση πριν έρθει η αστυνομία στο λιμάνι.Πάντως ήταν επικίνδυνο γιατί ήταν άδειο το κατάστρωμα επάνω όταν ανεβήκαμε,ευτυχώς το πήρε χαμπάρι το προσωπικό του πλοίου τι συνέβαινε.
Η γκόμενα είχε παραξενευτεί τελείως από το σκηνικό.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.328
Πόντοι
10.411
Ημασταν στο πλοίο για Νάξο το 2008 και ανεβήκαμε κάποια στιγμή πάνω στο κατάστρωμα,έβγαζα τη γκόμενα φωτογραφίες οπότε έρχεται ο τύπος και αρχίζει να φωνάζει γιατί ρε μαλάκα τραβάς φωτογραφίες?Ηταν απειλητικός ερχόταν προς το μέρος μου οπότε πήγα πίσω από ένα τραπεζάκι και σήκωσα κάτι που βρήκα εκεί,σίδερο δε θυμάμαι τι ήτανε ώστε αν προσπαθούσε να παραμερίσει το τραπεζάκι και να έρθει να τον χτυπήσω.Τότε αυτός σήκωσε μια καρέκλα και την πέταξε προς το μέρος μου.Μετά εμφανίστηκαν κάποιοι από το προσωπικό του πλοίου τον μάζεψαν και μου ζήτησαν κατάθεση πριν έρθει η αστυνομία στο λιμάνι.Πάντως ήταν επικίνδυνο γιατί ήταν άδειο επάνω όταν ανεβήκαμε,ευτυχώς το πήρε χαμπάρι το προσωπικό του πλοίου τι συνέβαινε.
Η γκόμενα είχε παραξενευτεί τελείως από το σκηνικό.
Στην Σκιάθο που ανέφερες πριν,είπες στον σερβιτόρο για την παραγγελία και αυτός μίλαγε στο μωρό?:confused:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Αυτά είναι :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
Οι Τσέχες γενικώς είναι δυνατά όπλα

άστο πολυβόλα είναι, γι' αυτό σκυλιάζουν οι Ελληνίδες με τις Τσέχες και τις Ρωσίδες γιατί αυτές χαλάνε τα σχέδια μουνοδουλίασης που έχουν για εμάς τους Έλληνες άντρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom