Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.994
Πόντοι
6.756
Τα επινίκια προλαβα παλι καλα
Γαμηθηκε το var υραβήχτηκαμε για σουβλακια κι αρχιδια κλειστό
Πάει το μπάσκετ ριπλέι μετα
Καλά ρε μλκ εσυ πηγες στου διαόλου τη μανα για σουβλακια και ηταν κλειστα,ελα σε μένα ρε μλκ να σε πάω εγω.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.956
Πόντοι
46.423
Έρχεται πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Ελπίζω η αμυνά μας να συνέλθει.

Τρώμε εύκολα γκόλ.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.548
Πόντοι
10.446
Έρχεται πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Ελπίζω η αμυνά μας να συνέλθει.

Τρώμε εύκολα γκόλ.
Σωπα ρε. Σιγα τα δυσκολα. Με Αρσεναλ κ Μπαρτσα εξω ειναι τα πιο ευκολα ματς. Ειναι τοσο ευκολα που δεν θα τα δω καν...

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.214
Πόντοι
3.656
Ηρεμία Ευελπίδων.
Τίποτα ψόφια σήμερα έξω
Λογικά σε καμμια ωρίτσα Παραλιακή Αμφιθέα θα τη στήσουν

Λοιπόν σήμερα πολυ μιρλα στις κερκίδες όλοι γιαυτό μπάσκετ σχεδόν καθολικά χαχα
Αμα γίνει καμμια μαλκια στο F4 θα εχουμε παρκιγκ
Λίγοι οι υποστηρικτές πλέον
Επίσης τα ματς με Βαζελο μπασκετ ειναι όλα sold out ενώ και τα κορτ και μαλακιες εκτός απο τους χορηγούς Πάε πουτανες που ειναι κανα 2 σειρές λεει γύρω γύρω έχουν κια αυτά τρομερή ζήτηση για τα καυτά παιχνίδια
Ρε τι ζούμε
Μαζέψαμε 100 δρχ να πάμε σε κανα κύπελο στο Καραϊσκάκης και τώρα φεύγουν 100.000 δρχ για ενα εισιτηριο

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.378
Πόντοι
3.066
Σωπα ρε. Σιγα τα δυσκολα. Με Αρσεναλ κ Μπαρτσα εξω ειναι τα πιο ευκολα ματς. Ειναι τοσο ευκολα που δεν θα τα δω καν...
Σιγά τα δύσκολα , έλα ντε , ειδικά τωρα με Gyokeres η Arsenal , θα πάει η πουταα σύννεφο στο Emirates .....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Σιγά τα δύσκολα , έλα ντε , ειδικά τωρα με Gyokeres η Arsenal , θα πάει η πουταα σύννεφο στο Emirates .....
πελατακι μας ειναι.
1-3 τελικο με δυο παστελια ελ καβλι και ενα αυτογκολ καλαφιορι

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.214
Πόντοι
3.656
Screenshot_20250928_005149_Chrome.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.494
Πόντοι
28.246
Ξίδι στα βάζελια.

Το άλλο το διάβασες; Σκοπιμα ο διαιτητής με τον Λεβαδειακο στο 2-2 περίμενε το βαρ μπας και βρει κάτι να το ακυρώσει.

Και γιατί, λέω εγώ, να μην "χάλασε" τάχα μου τάχα μου το βαρ για να μην φανεί ότι είναι οφσάιντ.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.214
Πόντοι
3.656
Ξίδι στα βάζελια.

Το άλλο το διάβασες; Σκοπιμα ο διαιτητής με τον Λεβαδειακο στο 2-2 περίμενε το βαρ μπας και βρει κάτι να το ακυρώσει.

Και γιατί, λέω εγώ, να μην "χάλασε" τάχα μου τάχα μου το βαρ για να μην φανεί ότι είναι οφσάιντ.
Στο μεταξυ λεει άμα περάσουν ξέρω γω Χ λεπτά ο κανονισμός λεει ισχύει οτι είπε ο διαιτητής
Τι έγινε τελικά δεν έπαιζε το ακουστικό η ή γραμμή?
Πολύ μπινελικι έπαιζε χαχαχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.494
Πόντοι
28.246
Στο μεταξυ λεει άμα περάσουν ξέρω γω Χ λεπτά ο κανονισμός λεει ισχύει οτι είπε ο διαιτητής
Τι έγινε τελικά δεν έπαιζε το ακουστικό η ή γραμμή?
Πολύ μπινελικι έπαιζε χαχαχα
Αυτά είναι θέματα τεχνολογίας θα υπάρξουν και προβλήματα.
Απλά απάντησα στην αντιολυμπιακη θεωρία συνωμοσίας με την Ολυμπιακή θεωρία συνωμοσίας. Συνωμοσίες θέλουν; Θα τις έχουν...

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.548
Πόντοι
10.446
Τίποτα ψόφια σήμερα έξω
Λογικά σε καμμια ωρίτσα Παραλιακή Αμφιθέα θα τη στήσουν

Λοιπόν σήμερα πολυ μιρλα στις κερκίδες όλοι γιαυτό μπάσκετ σχεδόν καθολικά χαχα
Αμα γίνει καμμια μαλκια στο F4 θα εχουμε παρκιγκ
Λίγοι οι υποστηρικτές πλέον
Επίσης τα ματς με Βαζελο μπασκετ ειναι όλα sold out ενώ και τα κορτ και μαλακιες εκτός απο τους χορηγούς Πάε πουτανες που ειναι κανα 2 σειρές λεει γύρω γύρω έχουν κια αυτά τρομερή ζήτηση για τα καυτά παιχνίδια
Ρε τι ζούμε
Μαζέψαμε 100 δρχ να πάμε σε κανα κύπελο στο Καραϊσκάκης και τώρα φεύγουν 100.000 δρχ για ενα εισιτηριο
Πω ρε με γυρισες στο 1986....με 150 δρχ ειχα παει οακα για το ματς με το βαζελο... Βαιτσης - Μητροπουλος οι σκορερ.... :rockon::rockon:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.548
Πόντοι
10.446
Με αρσεναλ θα παμε καλα..... Θα πουλησουμε κ Μουζα εκει κανα πενηντσρι..... Εκεινο με τη μπαρτσα θα ειναι βασανο.... Θα φτυσουμε αιμα... Ασε μην το σκεφτομαι απο τωρα κ χαλιεμαι.... :confused:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.890
Πόντοι
47.293
Ξίδι στα βάζελια.

Δλδ ο διαιτητής δεν μπορεί να δει το Ρίπλεϊ του αγώνα από την τηλεοπτική κάλυψη κ να δει ότι είναι οφσάιντ ;;
Επίσης κράτησε μόνο ένα λεπτό καθυστερήσεις δλδ 16 λεπτά που ήταν για να δουν το γκολ του Λεβαδειακού κ μόνο ένα λεπτό καθυστερήσεις σύνολο 17

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.494
Πόντοι
28.246
Δλδ ο διαιτητής δεν μπορεί να δει το Ρίπλεϊ του αγώνα από την τηλεοπτική κάλυψη κ να δει ότι είναι οφσάιντ ;;
Επίσης κράτησε μόνο ένα λεπτό καθυστερήσεις δλδ 16 λεπτά που ήταν για να δουν το γκολ του Λεβαδειακού κ μόνο ένα λεπτό καθυστερήσεις σύνολο 17
Το δεύτερο γκόλ του Λεβαδειακού μπήκε στο 78' ήθελε δηλαδή 12 λεπτά η κανονική διάρκεια. Οι αλλαγές και των δυο ομάδων είναι συνολικά 5 λεπτά. Σύνολο 17 λεπτά καθυστερήσεις.

Άμα ήταν να βλέπουν τις φάσεις από τηλεοπτική κάλυψη μέσω τάμπλετ, μιλάμε για καραγκιοζιλίκι. Το Var γιατί το βάλανε; Γραμμές γιατί βάζουνε; Ημιαυτόματο οφσαιντ γιατί το βάλανε; Και πληρώ΄νουν και τόσα λεφτά;

Χάλασε το VAR; Τέλος, ισχύει η απόφαση του διαιτητή σωστή ή λάθος και το παιχνίδι συνεχίζεται. Απλά αυτός περίμενε μπας και διορθωθεί το πρόβλημα και βγάλει άκρη.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.890
Πόντοι
47.293
Το δεύτερο γκόλ του Λεβαδειακού μπήκε στο 78' ήθελε δηλαδή 12 λεπτά η κανονική διάρκεια. Οι αλλαγές και των δυο ομάδων είναι συνολικά 5 λεπτά. Σύνολο 17 λεπτά καθυστερήσεις.

Άμα ήταν να βλέπουν τις φάσεις από τηλεοπτική κάλυψη μέσω τάμπλετ, το Var γιατί το βάλανε; Μιλάμε για καραγκιοζιλίκι. Γραμμές γιατί βάζουνε; Ημιαυτόματο οφσαιντ γιατί το βάλανε; Και πληρώ΄νουν και τόσα λεφτά;

Χάλασε το VAR; Τέλος, ισχύει η απόφαση του διαιτητή σωστή ή λάθος και το παιχνίδι συνεχίζεται. Απλά αυτός περίμενε μπας και διορθωθεί το πρόβλημα και βγάλει άκρη.
Ναι σωστά με το χρόνο 78 μπήκε κ όχι 74 όπως. Νόμιζα

Αφού δεν λειτουργεί το βαρ ή επομενη εναλλακτική να είναι το Ρίπλεϊ της τηλεοπτικής κάλυψης .....κανονικό τάφο οφσάιντ ήτανε ..

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.494
Πόντοι
28.246
Αφού δεν λειτουργεί το βαρ ή επομενη εναλλακτική να είναι το Ρίπλεϊ της τηλεοπτικής κάλυψης
Σε τέτοια περίπτωση, ακόμα και γαύρος που είμαι θα έσκουζα σήμερα να ΜΗΝ ξανά σφυρίξει ο συγκεκριμένος ακόμα και αν το ακύρωνε. Μιλάμε για γελοία πράγματα να πάει στο tablet.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom